The BlogBench gestoffeerde staat is het geven van de slaapkamer chique en kostbaarheidBanquette gestoffeerd in staat om een ​​chique slaapkamer geven en dorogoviznyDizaynery zijn van mening dat de ontlasting van de aard van de meubels die de kamer geeft een unieke charme. Modetrends zijn zodanig dat dit stuk van het meubilair is weer steeds populairder als het was vele decennia geleden.


Krukken slaapkamer: wat ze nodig hebben

Banken zijn eenvoudig in ontwerp, zonder sierlijke gebogen benen en mooie bekleding. Maar in de slaapkamer, in tegenstelling tot de gang, eenvoud is niet altijd wenselijk. Zelfs ontlasting kan een stemming kamer in te stellen. Nou, het doel ervan is niet zo smal als het lijkt op het eerste.

Wat nodig is in de slaapkamer ontlasting:

 • Het dient als een plaats van opslag van kleding je af voordat het naar bed gaan;
 • Zacht, comfortabel en comfortabeler alternatief ontlasting;
 • Padded ontlasting speelt een rol - bijvoorbeeld, fungeert als een zitting plaats in de voorkant van de kaptafel;
 • De link in het ontwerp van de kamer - soms kan het delen van de ruimte in kleur, textuur of stijl aan te sluiten.

Bank is een praktisch meubel, als het kan worden gevouwen of zaken te gebruiken als een gewatteerde krukkenBank is een praktisch meubel, als het kan worden gevouwen of zaken te gebruiken als een gewatteerde krukken

Veel plaatsen zal het niet duren. Als je het vaak gebruikt en niet altijd stil staat, kunt u de kruk op wielen gebruiken. Dergelijke meubilair moet eenvoudig zijn. Nou, als je hebt besloten op haar vaste locatie, kunt u een zwaarder product te nemen - met smeed benen, bijvoorbeeld.


Banquette Sleeper: een praktische optie

Deze optie is nog niet zo wijdverspreid, want dit krukje pomassivnee gebruikelijk. Het meest waarschijnlijk is er een variant van krukken met rugleuning, lijkt op een grote oude-stijl sofa. In houten poten (of metalen) naar goed, zonder vouwen.

Banquette Sleeper is een kleine bank, waar de gasten kunnen overnachtenBanquette Sleeper is een kleine bank, waar de gasten kunnen overnachten

Natuurlijk, niet juist om dit meubel banken noemen, allemaal hetzelfde is het een sofa. Maar als je het meent dit meubel, is het passend in de slaapkamer, vooral als de grootte van de kamer dit toelaat. Dit is heel goed tegen de muur harmonieert met slaapkamer suite van dezelfde stijl.Bank in de slaapkamer met zijn handen: een variant van een oude salontafel

Het geven van nieuw leven aan oude dingen zijn altijd interessant, en deze zaak is van dezelfde serie. Als je een mooie, maar met een lange levensduur sporen van een salontafel, kun je niet weg te gooien, en proberen om te zetten in een banket.

Materials zal het volgende nodig:

 • Gewoon een oude salontafel;
 • Twee-inch schuim;
 • Dikke wol;
 • nietmachine;
 • Multiplex halve inch breed, op maat gesneden;
 • doek;
 • Grinder;
 • aërosol;
 • Clay;
 • verf;
 • Primer.

Om slaapkamer interieur keek harmonieuze kleuren krukken en bedden moet hetzelfde zijnOm slaapkamer interieur keek harmonieuze kleuren krukken en bedden moet hetzelfde zijn

Salontafel moeten wrap, schuim, wol en doek. Doe het alleen met de top van de tabel. Fabric moeten naaien en naar de bodem. Je snijdt triplex, als je wilt - laat afgeronde hoeken. En werken met deze multiplex stuk. eigen tafel, multiplex, katoen, stof: de lagen worden als volgt geplaatst.

Het is belangrijk om de oude tabel correct te behandelen. Te schilderen op een oppervlak is het beter om te houden, moet je doen slijpen. Shlifuete benen, de zijvlakken, waarbij alle gruntuete. Wacht tot alles droog is. Verf de tafel met verf in de gewenste kleur. Typisch, voor een goede gelijkmatige dekking nodig hebben drie lagen.

Stilistische verschillen bankjes in de slaapkamer

Uit welke stijl ingerichte slaapkamer, en de keuze is afhankelijk van muurbanken design. Bijvoorbeeld, de klassieke stijl. Banketten geschikt voor een strikte uitvoering met niet helder monochromatische bekleding. De kleuren in de stof moet niet helder zijn. Benen gevormde ontlasting moet worden gecombineerd met de poten van het bed.

Als de slaapkamer is ingericht in de stijl van de Provence:


 • Bank moet worden verfijnd accessoire gemaakt van hoogwaardige materialen;
 • Meubels moeten kunstmatig te slijten;
 • Gesneden benen meestal goed gepolijst of bekleed met was;
 • Deze stoelen zijn goed te combineren met rieten stoelen en lichte houten gelakte poten.

In de klassieke interieur slaapkamer past gesmede krukIn de klassieke interieur slaapkamer past gesmede kruk

Bankjes in de art deco-stijl - een dure plezier. Dit is zeker om bossen, hoge kwaliteit leer, gesmede onderdelen prima. Houten leden zijn meestal bedekt met zwarte lak. Ziet er goed uit en een witte kruk voor de slaapkamer van een gouden (kan zilver zijn), lederen stoelen met afgeronde hoeken en een rechte houten poten.

Bankje in het interieur eco-stijl moet strikt worden gemaakt van natuurlijke materialen en ziet er enigszins de elementen van de natuur lijken. Vandaag de dag maakt een interessante ontlasting uit plantaardige materialen met behulp van een weefsel.

Mooi, interessante kijk op het kleine krukjes of die de lange vacht tapijten. Zacht, intiem, comfortabel - wat nodig is voor de slaapkamer. Voorbeelden van de foto bewijs.

Hoe maak je een banquette in de slaapkamer (video) te kiezen


Bench - is een stijlvolle bar, is niet verplicht, maar een heel mooi stuk van het meubilair. Hij is goed in de slaapkamer in elk interieur stijl, mits goed gekozen. Het is belangrijk dat de ontlasting niet bemoeien, en precies te vinden zijn plaats.

Heb een mooie keuze!

Voorbeelden van ontlasting in de slaapkamer (foto interieur)

01 1 3-10023-1376653654 12-gostinyh-komnat-Dizain-interiera-gostinoy-dekor-interiera-Dizain-gostinoy-komnaty1 15L-88010 098 2048x1365737974wwwArtFileru 5199160 5203946 een prachtig-voorbeeld-of-the-bedroom-foto-01

Leave a Comment

Your email address will not be published.

13 − = 9