Bänk i sovrummet: funktioner, egenskaper och användningsfall

Bänk i sovrummet: funktioner, egenskaper och användningsfall

12 October 2017Bänk klädd i stånd att ge sovrummet chic och dyrbarBankett klädd kunna ge en chic sovrum och dorogoviznyDizaynery tror att avföring från den typ av möbler som ger rummet en unik charm. Modetrender är sådana att denna möbel är återigen blivit populär eftersom det var många decennier sedan.


Pallar Sovrum: vad de behöver

Bänkar är enkel design, utan en graciös böjda ben och vackra klädsel. Men i sovrummet, i motsats till hallen, är enkelhet inte alltid önskvärt. Även avföring kan ställa in en stämning rum. Tja, är syftet med det är inte så smal som det kan verka vid första.

Vad som behövs i sovrummet pall:

 • Den fungerar som en plats för förvaring av kläder du tar innan du går till sängs;
 • Mjuka, bekväma och bekvämare ersättnings avföring;
 • Vadderade avföring spelar en roll - till exempel fungerar som en sittande plats framför toalettbordet;
 • Länken i utformningen av rummet - ibland kan ansluta delar av rummet i färg, textur eller stil.

Bench är en mycket praktisk möbel, eftersom det kan vikas eller saker att använda som en vadderad stolarBench är en mycket praktisk möbel, eftersom det kan vikas eller saker att använda som en vadderad stolar

Många platser kommer inte ta det. Om du använder det ofta och inte alltid det står stilla, kan du använda pall på hjul. Sådana möbler ska vara enkelt. Tja, om du har beslutat om sin permanenta plats, kan du ta en tyngre produkt - med smides ben, till exempel.


Banquette Sleeper: ett praktiskt alternativ

Det här alternativet är ännu inte så utbredd, eftersom denna lilla pallen pomassivnee vanligt. Troligtvis finns det en variant av avföring med ryggstöd, liknar en stor gammaldags soffa. I träben (eller metall) tillbaka till en fast, utan vikning.

Banquette Sleeper är en liten soffa, där gästerna kan tillbringa nattenBanquette Sleeper är en liten soffa, där gästerna kan tillbringa natten

Naturligtvis inte korrekt att kalla denna möbel bänkar, i alla fall är det en soffa. Men om du menar det här möbler, är det lämpligt i sovrummet, särskilt om rummets storlek tillåter detta. Detta är mycket bra mot väggen harmonierar med sovrum svit av samma stil.Bänk i sovrummet med händerna: en variant av en gammal soffbord

Att ge nytt liv åt gamla saker är alltid intressant, och det här fallet är av samma serie. Om du har en vacker, men med lång livslängd spår av ett soffbord, kan du inte kasta bort det och försöka att förvandlas till en bankett.

Material behöver följande:

 • Bara en gammal kaffebord,
 • Två-tums skum;
 • Tjock ull;
 • häftapparat;
 • Plywood halv tum i bredd, kapas till storlek;
 • duk;
 • grinder;
 • aerosol;
 • lera;
 • måla;
 • Primer.

Sovrum interiör såg harmoniska färg avföring och sängar bör vara sammaSovrum interiör såg harmoniska färg avföring och sängar bör vara samma

Soffbord behöver linda, skum, ull och tyg. Gör det bara med den övre delen av tabellen. Tyg behöver sy och botten. Du skär plywood, om du vill - lämna rundade kanter. Och arbeta med denna plywood pjäs. Lagren är placerade enligt följande: eget bord, plywood, bomull, tyg.

Det är viktigt att behandla den gamla tabellen korrekt. Att måla på en yta är bättre att hålla, måste du göra slipning. Shlifuete ben, sidoytorna, varefter alla gruntuete. Vänta tills allt är torrt. Måla bordet med sprayfärg i önskad färg. Normalt för en god jämn täckning behöver tre lager.

Stilistiska skillnader banketter i sovrummet

Oavsett vilken stil dekorerade sovrum, och valet beror på banketter design. Till exempel den klassiska stilen. Banketter som lämpar sig för en strikt tillämpning med inte ljus monokromatiskt klädsel. Färgerna i tyget bör inte vara ljusa. Ben formade avföring bör kombineras med benen på sängen.

Om sovrummet är inrett i stil med Provence:


 • Bänk måste förfinas tillbehör tillverkade av kvalitet material;
 • Möbler behöver artificiellt slitas ut;
 • Ristade ben oftast väl polerade eller täckta med vax;
 • Dessa stolar är väl kombineras med korgstolar och lätta trä lackerade ben.

I den klassiska interiören sovrummet passar Forged avföringI den klassiska interiören sovrummet passar Forged avföring

Banketter i art deco-stil - en dyr nöje. Detta är säker på att fina träslag, läder av hög kvalitet, smidda delar. Trä medlemmar är vanligtvis belagda med svart lack. Bra utseende och en vit pall för sovrummet ett guld (kan vara silver), lädersäten med rundade hörn och en rak träben.

Bänk i det inre miljö stil bör göras strikt från naturmaterial och ser något liknar delar av naturen. Idag gör en intressant avföring från växtmaterial med hjälp av en väv.

Vacker, intressant utseende på de små pallar eller inkludera de långa päls mattor. Gentle, intim, bekväma - vad som behövs för sovrummet. Exempel på fotoprov.

Hur man väljer en bankett i sovrummet (video)


Bench - är en elegant bar, är inte obligatoriskt, men en mycket trevlig möbel. Han är bra i sovrummet i en inredningsstil, om det är korrekt valt. Viktigt bör avföring inte ingripa, och hitta exakt sin plats.

Ha ett bra val!

Exempel på avföring i sovrummet (foto inre)

01 1 3-10023-1376653654 12-gostinyh-Komnat-DIZAIN-interiera-gostinoy-dekor-interiera-DIZAIN-gostinoy-komnaty1 15L-88.010 098 2048x1365737974wwwArtFileru 5199160 5203946 a-strålande-exempel-of-the-sovrum-bild-01

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8

map