Bakgrund under en sten 4 viktiga funktioner

Bakgrund under en sten 4 viktiga funktioner

12 October 2017Den största fördelen med sten tapet - är att stenen är lätt att ta hand omDen största fördelen med sten tapet - är att bakom stenen uhazhivatV lätt det tjugoförsta århundradet, ofta i utsmyckningen av väggarna började använda stenhuggeri, eftersom det är vackert, original och hållbara. Stenar började att njuta av stor efterfrågan på sovjettiden, och sedan dess produktionen avsevärt förbättras. Murverk är signifikant skild från tapeten under stenarna, som en imitation av det naturliga materialet är 100 procent motsvarar typen och vikten av även de föreliggande naturresurser, är den enda skillnaden att de skapas på konstgjord väg.


Konstgjord sten kan spridas på en vägg i en annan form, exempelvis i form av geometriska former och andra bilder. I en kvalitativ installation kan stanna på ytan av år och därmed inte deformeras eller försämras.

Sten tapeter funktioner installation

Modern nanoteknik bidragit till att skapa bra material som kan dekorera något utrymme och göra det mer levande och ovanlig. Varför välja materialet simulerar en sten? Naturliga produkter kan inte limmas på en gips bas. Imitation väger mycket mindre, och du kan hålla den med händerna utan alltför stora svårigheter.

Det är värt att veta att en kvadratmeter av gips klarar upp till 60 kg iskustvennom sten, men endast om installationen av armeringsnätDet är värt att veta att en kvadratmeter av gips klarar upp till 60 kg iskustvennom sten, men endast om installationen av armeringsnät

Enligt uppgifter från tillverkaren av konstgjord sten, kan varje köpare tillbringa kvalitetstid förpackningsmaterial innerväggar installerat på byggreglerna.

Är det möjligt att limma en dekorativ sten för att tapeter

Dekorera väggarna med dekorativa sten är det förbjudet om det innehåller tapeter. Ursprungligen behöver för att bli av tapeten med kniv för att bygga upp till det sista lagret.


På ytan av väggarna bör inte förbli ett enda stycke av tapeter, annars kan det leda till att minska livslängden på de nya stenbeläggningarPå ytan av väggarna bör inte förbli ett enda stycke av tapeter, annars kan det leda till att minska livslängden på de nya stenbeläggningar

Om papperet släpar dåligt behöva använda ett specialverktyg för att ta bort den gamla beläggningen eller tillämpa den gamla metoden för blötläggning väggarna.

Om slip väggar bildade gropar, hål och gupp då vara puts, injekteringsbruk och impregnering primer. Varje lager bör torkas noggrant och först därefter kan börja foder.

Bakgrund i form av sten: vad man ska leta efter

Esliplaniruetsya köpa tapeter i form av sten, till pre-behöver vara oroliga hur man blandar med rummet, liksom bakgrunden var perfekt. Med andra ord, för att undvika disharmoni och brist på komfort och tilltalande utseende.Bakgrund funktion under stenen är i det faktum att de har:

  • Tätare textur;
  • utbuktningar;
  • sömmar;
  • Oegentligheter.

Om rummet finns en konstgjord murverk, bör den andra delen av väggarna täckas med varma pastellfärger, som tillåter dig att göra stenarna mer uttrycksfulla och tilltalandeOm rummet finns en konstgjord murverk, bör den andra delen av väggarna täckas med varma pastellfärger, som tillåter dig att göra stenarna mer uttrycksfulla och tilltalande

För att vara exakt, tidningarna under murverk helt härma det. Vid val av sådant material bör vara uppmärksamma på kvaliteten på tapeten, eftersom de som kostar mindre har lägre kvalitet, vilket är naturligt och visas på den yttre ytan av inklistrade data och livslängd.

Bakgrund med papper uppbackning är de billigaste material, men att arbeta med honom är lätt. Som regel, de är lämpliga för kök och korridorer, där ett miljöombyte är ganska ofta.

Om du behöver hög kvalitet tapeter, måste du välja de som grund - en skummad vinyl. Med deras hjälp kan du dölja alla ojämnheter på ytan av väggarna, om de är obetydliga. På grund av det faktum att avsluta tapeter ser ut natursten, kommer processen att maskera väggdefekter bli mer framgångsrika. Vissa designers har blivit ofta väljer tapet med oäkta sten för eldstäder, företrädesvis endast om denna design som gör att du kan fokusera på just härden.

Tapet som efterliknar sten: Noble utskrifter

Många är vana vid det faktum att tapeten ska mönstrad, till exempel att det fanns visar en sådan tryck, som en blomma, geometriska former, linjer och andra bilder. Med tiden förbättrades det allt, inklusive idéer om skönhet. Elegant inredning och datum i form av nakna murverk kommer att vara ett perfekt sätt att dekorera alla rum, oavsett dess destination.

Den egenheten material simulerar en tegel och murverk är att det är möjligt att använda olika produkter för efterbehandling.

nämligen:


  • Plastpaneler;
  • tapeter;
  • Artificiell murverk;
  • Dekorativa gips.

Med imitation sten kan vara normala lägenheter göra en kopia av en fornborg på den inre inredningen, gör det något nytt, men det liknar den gamla goda tidenMed imitation sten kan vara normala lägenheter göra en kopia av en fornborg på den inre inredningen, gör det något nytt, men det liknar den gamla goda tiden

Designers hantera tillbringa tillräckligt kvalitet att kombinera vad de gör otroligt ursprungliga interiör.

Nu finns det en enorm mängd material som kan imitera naturliga finish och det förenklar processen för reparation och slutarbetet, men glöm inte om säkerhetsåtgärder och om den grund på vilken de kommer att installeras.

Bakgrund av en flexibel sten

På den tiden, när de började dyka Bakgrund pappersbaserade - anses vara en hel revolution i designbranschen. Tidigare har det funnits en mängd olika populära utskrifter, och även de mest enkla typ, men under årens lopp dessa bilder och dekoration papper dekoration började dra sig tillbaka in i det förflutna.


Nu utvecklare interiörer tror att tapeten pappers överraskning ingen, och därför började producera nya material. Bland dessa populära visat flexibel sten eller med andra ord ett flexibelt sten bakgrund. Denna innovation omedelbart uppskattade älskare av kreativitet och originalitet.

Många experiment föregås det faktum att det var denna nya typ av finish, och det var en framgång.

Sten tapet första gången erövrade praktiskt taget hela världen, och de var gjorda av ett lager av konstgjord sten, i form av små plitochek. Tjocklek tapeter arket inte mer än 15 mm. 

Med bakgrund av en flexibel sten är det mycket enkelt att använda. För väggarna med tapeter så att du inte behöver specialutrustningMed bakgrund av en flexibel sten är det mycket enkelt att använda. För väggarna med tapeter så att du inte behöver specialutrustning

Det är värt att notera att slutmaterialet anses vara en av de hållbara och slitstarkt i förhållande till pappers alternativ.

När det gäller kostnaden för sten tapeter och artificiell murverk, är den första mycket billigare och kräver inte att spendera en fantastisk möjlighet att köpa dem. I sten tapeter inga hörnelement, och därför kan de installeras som en konventionell kakel produkter. På grund av det faktum att dessa tapeter är gjorda av gips sammansättning, de är ganska stark och tålig. Således spenderar på dem en gång kan vara för många år inte tänka på de upprepade reparations- och dekoration verk.

Bakgrund under en sten i det inre (video)

Efterbehandling anläggningar bör utföras inte bara i termer av verktyg, men också vara snygg attraktiv och viktigast som hyresgäster eller de som regelbundet vistas i den. Sten tapeter, konstgjord sten eller tapet under stenen blir det perfekta valet för efterbehandling arbete i både bostäder samt i icke-bostäder. 

Sten bakgrund (bilder)

0001 1 28c66e6f5583041abc491fa34d351354494e8f 103-1024x768 161 0773fbac84e56c5177400ba4b8c8e93bb03f3a 1583614156804961 777272b75e93718 984534b1c9b69bd 5143198b4ffdaa1ad81a4c91

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

78 − 68 =

map