Bakgrund ränder: Typerna och användning av

Bakgrund ränder: Typerna och användning av

12 October 2017Randig tapet ger rummet ljusstyrka och färgmättnad, med en lätt anstrykning av lekfullhetRandig tapet ger rummet ljusstyrka och färgmättnad, med en lätt anstrykning av igrivostiVozrastanie antal designvariationer med sina nya idéer och tillägg göra människors smak mer raffinerad, de alltid vill använda intressanta idéer och genomföra djärva beslut. Återvänder till föreliggande remsan har lagt en intressant tolkning av interiören.


Randiga tapeter i det inre: mångfalden av idéer och

Med hjälp av olika randiga tapeten gör spela med storleken på den omgivande rymden - att minska eller öka den.

En mängd olika randiga tapeter är fantastiskt, de är sammansatta av olika alternativ:

 • Med tjocka linjer;
 • Med tillgängligheten av fina linjer;
 • Tunn och rakt;
 • Färg- och svartvitt, med tonvikt på en ljus.

För en harmonisk design, är det nödvändigt att lyssna till råd från experter, då resultatet är en elegant och bekväma rum, där randiga tapeter kommer att belysaFör en harmonisk design, är det nödvändigt att lyssna till råd från experter, då resultatet är en elegant och bekväma rum, där randiga tapeter kommer att belysa

Den mest populära lösningen är att använda stilistiska band av blå eller rosa nyanser i sovrummet, som ekar samma färg i sängar.


Välkomnas och varianter använder glättat eller matt ränder på tapeten, måla över vad som krävs för bredden.

Modernt effektivt såg oliv genomsnittliga tjockleken hos bandet, vilka är komplementära till ljusgrå, med en neutral bakgrund. För att uppnå jämna och raka linjer experter avslöja en liten hemlighet - du behöver använda ett band, det är tillgängligt, är billigt för den finansiella delen, lätt att använda och felsöka, och kan uppnå fantastiska resultat inom design.

Randig tapet - elegant lösning

Om du har en icke-standardrum, då ett liknande problem, kan du försöka lösa med randiga tapeter - de kan både vara en del av bara en vägg, och används för hela rummet.

Ett lodrätt streck i konstruktionen kan visuellt höja taket och en liten ökning av storleken på rummet.

Om du använder smala remsor för sådana syften - är det möjligt att uppnå motsatt effekt, kommer de att gå samman, och inte ger rummet ett önskat värdeOm du använder smala remsor för sådana syften - är det möjligt att uppnå motsatt effekt, kommer de att gå samman, och inte ger rummet ett önskat värdeNär du klistrar in breda remsor lätt att uppnå harmoni, även med flera nyanser.

Experter rekommenderar också att innan du gör reparationsarbeten, först för att uppnå perfekt plana väggar eftersom sådana effekter endast ytterligare accentuera brister och ytfinhet.

Bakgrund för väggar i cellen: ansökan

Den mest originella alternativ är att använda tapeten i en bur, kommer de inte bara ser elegant i rummet, men också skapa en viss atmosfär av värme och komfort, vilket skapar associationer med en mjuk filt.

Sådana reparationer som använder celler som används för klassisk design, med betoning stringensen i möbler och närvaron av dekorativa element.

Oftast designers rekommendera användning av horisontella eller vertikala celler i det inre för stugor, hus eller hall. Svart och vitt är bättre att limma cellerna i vardagsrummet eller hallen, med hjälp av en bred del av strukturen i detta fall kan varieras, är det bara betona individualitet av ägarna, ger rummet en originell stil.

Bakgrund i cellen kan vara annorlunda - med förekomsten av stora eller små bildBakgrund i cellen kan vara annorlunda - med förekomsten av stora eller små bild

Det är också en populär färgschema:

 • blått;
 • brun;
 • röd;
 • Gröna nyanser.

De är harmoniskt kombineras med praktiskt taget alla möbler i huset, utan att kräva alltför stor ansträngning för reparationsarbeten på sökandet efter den nödvändiga interiör. Om människor väljer att köpa tapeter från användning av celler, är det nödvändigt att lyssna till råd från experter, eftersom det finns en svårighet - rätten att kombinera alla andra objekt som köpts med tapeter.


Barnens rum blir lekfull och kunna anpassa sig till allvarliga åtgärder om rummet kommer att vara närvarande rätt färger.

Konsistens av randiga tapeter: vad man ska tänka på när man väljer en

Till en sådan förvärv har medfört glädje och en lång tid kvar i utmärkt skick, är det nödvändigt att välja rätt struktur och sammansättning av tapeten.

Grundläggande regler:

 1. Kök rum och hall i behov av vattentålig tapet, för snabb eliminering av möjlig kontaminering, kommer särskilt att sådana råd vara relevant om huset finns små barn - deras skicklighet mycket enkelt elimineras med en fuktig trasa med en liten mängd rengöringsmedel.
 2. Färg bör vara rik, och inte röra händerna när du håller tapeten.
 3. Det är bättre att ge företräde åt kvalitet och beprövad företag, även om det kommer att behöva betalar lite.

Experter rekommenderar att du använder ett minimum av dekoration för dessa väggar, så att inte få effekten av galleriet eller brunnenExperter rekommenderar att du använder ett minimum av dekoration för dessa väggar, så att inte få effekten av galleriet eller brunnen


För varje stil finns ett visst antal rekommendationer:

 1. Barockstil kommer att betona en bred remsa av pastell, pulver eller blåaktiga nyanser, späd med möbler i svart eller mörkbrun.
 2. Sovrum, tillverkad i vintagestil, med beige ränder ger rummet en mjuk, ljus och en touch av romantik, komplettera bilden för hela integritet bilden måste vara lätt och behaglig känsla på tyger. De kan dekoreras med sängbord, som används som gardiner eller en baldakin.
 3. Fans kommer att uppskatta den minimalistisk inredning med svarta och vita ränder, där minsta detalj och ingenting för mycket inte kommer att distrahera folk från deras tankar kommer att användas. Om ett sådant alternativ verkar vara för sträng, som en kontrasterande band kan ansöka grått, silver eller rött band. Dessa kombinationer späd lite tråkig design och skapa ett attraktivt utseende och låt vila utan att distraheras av onödiga detaljer.
 4. Fans av hav, är solsemestrar försöker förverkliga sina önskningar i det inre av ett hus. Mest effektivt de gjorde det med hjälp av ett band - turkos och vitt, eller mörkblå med vitt. Sailor symboliserade alltid havet, fartyg och äventyr, så att komplettera en interiör som liknar de bästa bilderna med flera enkelt och diskret liggande ram som kommer att vara dekorerad med snäckskal och beströdda med havssand. Ovanliga och vackra ser små krukor med palmer, är en sann symbol över havet, samt att föra ytterligare fördelar för människor, rena luften och öka mängden syre i rummet. Om en anläggning inte är möjligt att ta hand om, kan du köpa en liten staty, sätta den nära sminkbord, bredvid ett fotografi som skildrar mest underbara ögonblick i livet.

Randiga tapeter (video)

Experter säger att den huvudsakliga framgången för design med hjälp av band beror på rätt val av basfärg och dess nyanser. Sök liknande universell version för alla tillfällen - tapeten i en bur eller band kan vara i någon järnaffär, plocka upp sin önskad färg, struktur och design.

Randiga tapeter i det inre (foto)

1 1-oboi 4ea891e10d56e 000.008 11 000.030 2922b 291148900 654275orig 2469184

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 + = 33

map