Bakgrund på gips: hur man limma korrekt

Bakgrund på gips: hur man limma korrekt

12 October 2017Klistra in tapeter gipsskivor yta kräver förberedande utbildning av dessKlistra in tapeter gipsskivor yta kräver pre podgotovkiGipsokarton det - perfekt finish för väggar och tak. Med dess användning, kan du enkelt och snabbt anpassa alla ytor, för att skapa originell design som ger interiören originalitet beslutar att lägga problemet. Gipsskivor kräver ytterligare efterbehandling. En av de vanligaste sätten att dekorera en tapetsering. Många undrar - tapeter på gips: hur lim eller hur? Huvudregeln för korrekt limning är en ytkvalitet beredning. Själva processen med limning beror på vilken typ av tapeter.


Oavsett Gips efterbehandling krävs enligt tapeten

De som gör reparationer på egen hand, ofta bekymrad över lämpligheten av gips efterbehandling under tapeten. Denna fråga är lätt att lösa, när man tänker på konsekvenserna av tapetsering utan ordentlig trim.

Förbereda gips under tapeten består av följande steg: primer, bädda leder, spackel, slipning och efterbehandling primer. Alla dessa processer är viktiga att följa, med endast kvalitetsmaterial och strikt följa instruktionerna.

Finishing Gips inte kommer att ta mycket tid, men kommer att ge en perfekt yta på vilken tapeten kommer att falla lätt och efter reparationer kan göras utan svårighetFinishing Gips inte kommer att ta mycket tid, men kommer att ge en perfekt yta på vilken tapeten kommer att falla lätt och efter reparationer kan göras utan svårighet

Stadier av slutarbetet

 1. Vi bör omedelbart genomföra en initial primer. Det tränger djupt in i materialet för att skydda den från angrepp av svampar och mögel.
 2. Utföra stuckatur skarvar och hål från skruvarna så att kompositionen fylls hela bassängen. Under moderns behov av att fästa serpyanku.
 3. Innan ansökan kitt till gips, måste slipas för att befria från oegentligheter och föroreningar på ytan.
 4. Puts bekvämt bred spatel. Med den kan likformigt täcka hela ytan hos gipsskivan blandningen. På en stor spatel blanda bekvämt att använda en liten spatel.
 5. Ge det första skiktet för att torka kitt. Applicera andra lager. Låt torka helt. Då måste du slipa den. Detta kommer att hjälpa till att upptäcka sprickor och ojämnheter.
 6. Bearbeta slut primer. Låt torka. För en effektivare resultat ytbehandlas två gånger.

När du köper material för filler och primer är viktigt att uppmärksamma deras syfte. För efterbehandling gipsskivor yta är nödvändigt att använda material för bilinredning.

Korrekt tapetsering på gipsväggar

Efter avslutad gips, kan du börja tapetsering. Gips kan limmas på vilken som typ av tapet: vinyl, non-woven, vätska, bambu. Pokleit bakgrundsbild på gips lätt. Hela processen kan göras på egen hand, på inrådan av proffs.


När tapetsering är det viktigt att ta hänsyn till deras synpunkter, med kvalitet lim, följ de enkla instruktionernaNär tapetsering är det viktigt att ta hänsyn till deras synpunkter, med kvalitet lim, följ de enkla instruktionerna

Villkor för tapetsering på gipsskivor:

 • Lim för tapeter är nödvändigt att välja i enlighet med den typ av tapeter. Etiketten på förpackningen berättar sin förberedelserna och tillämpning.
 • Tapetklister ska börja från fönstret.
 • Limmet måste appliceras direkt på ytan, såväl som remsan av tapet.
 • Det är viktigt att undvika drag. När tapetsering fönsteröppningar måste stängas, annars finns det risk för skalning skrivbordsunderlägg.
 • Fogarna mellan tapeten bör inte sammanfalla med leder ark gips.
 • För att jämna ut tapeter du vill använda en gummivals eller spatel av plast.

Sticked tapeter måste du lämna efter en dag i ett tätt slutet utrymme. Dessa enkla regler kommer att bidra till vackert och korrekt rita väggar och tak gjorda av gipsskivor.Flytande tapet på gips: hur man ansöker korrekt

Flytande tapet - väggarna dekoration populärt i dag. De blev kända och tjänade kärlek konsumenterna på grund av deras miljövänliga sammansättning, helt säker för människors hälsa. Dessa tapeter är lätt att applicera på väggar, att de inte bildar sömmar ger goda möjligheter för utveckling av tapetmönster.

På en gips ytan av vätskan tapeten appliceras också såväl som på andra ytor. Innan ansökan är det viktigt att avsluta Gips - ett standardförfarande för att producera fyllmedel och primers.

Det viktigaste i tillämpningen av flytande tapeter - deras rätt förberedelser. För att göra detta måste du strikt följa instruktionerna på förpackningen.

Flytande tapet är bekvämt att använda för slutbehandling av svåråtkomliga områden av gipskartongkonstruktionerFlytande tapet är bekvämt att använda för slutbehandling av svåråtkomliga områden av gipskartongkonstruktioner

Gradvis tillämpning av flytande tapeter:

 • Häll den önskade mängden av blandningen i det varma vattnet.
 • Kompositionen måste vara noggrant rör, täck med lock och vänta några timmar tills blandningen löses i vatten. Det är bäst att blanda kompositions händer.
 • Utför gips efterbehandling.
 • Innan ansökan tapeten måste vara igen ordentligt.
 • Applicera blandningen på ytan av behovet av att slag från hörn till hörn. Det är viktigt att komma ihåg att tapeten inte kan tillämpas i en cirkelrörelse.
 • Applicera tapet kan du med öppna fönster och dörrar, eftersom denna typ av tapeter är inte rädd för drag.
 • Varje lager av tapeter är helt torr under två dagar.

Den största fördelen med flytande tapeter är att det alltid är möjligt att ersätta den skadade delen. Att applicera ett nytt lager av tapeter måste gammal fukta del och den övre tillämpa den nya sammansättningen.

Enkla sätt att ta bort tapeter från gips

Korrekt avrättades efterbehandling gips yta gör det enkelt att ta bort tapeten när nästa reparation.

Ta tapeten måste vara mycket försiktig, annars kan du skada ytan av gips, vilket kommer att innebära att behovet av fullständig ersättning av arketTa tapeten måste vara mycket försiktig, annars kan du skada ytan av gips, vilket kommer att innebära att behovet av fullständig ersättning av arket


Professionella byggare erbjuder sätt för att ta bort gamla tapeter försiktigt utan att skada ytan av gips.

Metoder för att ta bort tapeter:

 • De specialiserade avdelningar kan köpa speciallösningar för att ta bort tapeter. De bli av med extra problem.
 • Om non-woven tapet, ta bort dem blir enklare än någonsin. Denna typ består av två skikt. När du tar bort det övre skiktet, det undre kvar på ytan.
 • Om tapeten är fast fastnat på väggen, dra ur vattnet kommer att hjälpa. Endast tillämpa det bör vara försiktigt och i små mängder för att hindra vatten skadade gips. Det är bättre att gå igenom tapet med en fuktig trasa. Fukt kommer att smältas och papperet bakom.

Om du inte kan ta bort tapeter, är det bäst primas ytan igen och har en ny tapetklister ovanpå.

Hur hänga tapeter på gips (video)


Gipsskivor - populärt material för att täcka väggar och tak. Det är mycket bekvämt att använda och ekonomiskt. Gipsskivor kan pågå i många år, under förutsättning att noggrann hantering. Generellt använder tapeter, kakel eller färg för att dekorera gips. För att korrekt pokleit tapeter på en gipsvägg, måste du veta den invecklade reparation, vilket kommer att ge en slät yta och lätt tapetsering. Metoder för efterbehandling gips beror på den typ av tapeter. Men nyckeln till ett framgångsrikt genomförande är en kvalitativ ytbehandling för limning: päls och primer. 

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =

map