Bakgrund för plantskolan flickor: 30 bilder i det inre

Bakgrund för plantskolan flickor: 30 bilder i det inre

12 October 2017Ett utmärkt val för flickans rum blir tapet med din favorit tecknade hjältar barnEtt utmärkt val för flickans rum blir tapet med din favorit seriefigurer rebenkaDetskaya rum - inte bara ett vanligt rum. Det är en värld där barnet bor, växer, utvecklas, genomför en stor del av sitt liv. Denna plats bör vara fylld med kärlek, omsorg, komfort och värme. Om en familj har barn av olika kön, att de lever ofta i samma rum. Många föräldrar till dessa barn vill veta hur man gör ut väggarna i barnrum, med hänsyn till smaker av båda. Hur man väljer tapeter för rummet att leva och en flicka och en pojke?


Bakgrund i barnkammaren för pojkar och flickor

Lyckligtvis dessa dagar finns det ett enormt utbud av efterbehandling material. Helt enkelt bland de många alternativ att välja universell tapet som kommer att smaka både barn och deras föräldrar.

Här är några exempel på väggdekoration:

 • Tapet med en illustration av en tecknad serie som är lika som både barn;
 • Bakgrund av pastellfärger och neutrala färger;
 • Bakgrund för målning lämplig för både barn i tidig ålder;
 • Den ursprungliga idén är att dela upp rummet i två halvor och varje designhotell stil.

Det finns en hel del karikatyrer som tilltalar både pojkar och flickor, så att du kan enkelt plocka upp en universell tapet med bilder av hjältarDet finns en hel del karikatyrer som tilltalar både pojkar och flickor, så att du kan enkelt plocka upp en universell tapet med bilder av hjältar

Så, för flickor, kan du pokleit rosa tapet eller andra varmare ton och för pojkar - blå, blå färg.


Bakgrund för väggar i plantskolan för flickor

Barns väggdekoration för flickor är mycket viktigt. Av stor betydelse är inte bara valet av färg, men också valet av kvalitetsmaterial och lim. Bakgrund bör inte avge hälsofarliga ämnen och damm samlas på sig själv.

När du väljer en tapet i sovrummet för flickorna måste följa ett antal tips:

 1. Innan det slutliga valet av färg bör veta om de egenskaper som ger denna färg psykologer. Från att välja rätt nyans av väggarna beror på känslomässiga tillstånd och temperament för barnet.
 2. Det rekommenderas inte att stanna på en mycket ljusa färger som fångar ögat. Dessa färger bidrar till aggressivt beteende och irritabilitet.
 3. Bakgrund bör vara tillverkade av material av hög kvalitet. Inte snåla på utformningen av väggarna till ett barns rum. Bättre att köpa tapeten från tillförlitliga varumärken.

Det är inte nödvändigt att limma starkt ljus tapeter, till exempel rött i barnens rum. Bättre att ta en mer neutral nyanser av rosa, vitt eller gräddeDet är inte nödvändigt att limma starkt ljus tapeter, till exempel rött i barnens rum. Bättre att ta en mer neutral nyanser av rosa, vitt eller gräddeBakgrund bör inte avge hälsofarliga ämnen och samlas damm. Vad tapeter är säkrast?

För att svara måste ta hänsyn till grundläggande typer av tapeter:

 1. Papperstapet - billigt, tillåta väggarna att andas och inte avger skadliga ämnen. Men de är inte mycket hållbara. För större tillförlitlighet, det finns två skikt papperstapet.
 2. Bakgrund gjord av vinyl eller fleece är säkra för människor och ganska dyr.
 3. Välj inte volym tapeter, eftersom de samlar damm.
 4. Flytande tapet - praktisk, säker, lätt att rengöra.
 5. Bakgrund för målning är helt ofarliga och är mycket praktiskt.
 6. Mural rekommenderas inte att välja plats för en liten flicka, eftersom de kan avge skadliga ämnen till barnet. Väggarna är tapetserade med en sådan kan inte andas.

Genom valet av material måste närma sig mycket allvarligt, eftersom det beror på hälsan hos flickor.

Hur man väljer tapeter i rummet för flickor 7 år

Sju år - övergångsperioden för flickan, som hon ytskikt för att gå till dagis och börjar skolan. Flickan har redan flyttat in i vuxen ålder, men fortfarande tror på mirakel och sagor. Interiören i hennes rum måste uppfylla dessa åldersfunktioner.

Flickor är perfekta tapeten lapptäckeFlickor är perfekta tapeten lapptäcke

Det är nödvändigt att ordna väggen så att flickan inte bara kunde slappna av, men också att drömma.

Lämpliga milda färger som ljust rosa, lila, gröna nyanser. Ett bra alternativ kan fungera som bakgrund med sagotema. Du kan också välja ljusa tapeter med små flerfärgade mönster.

En vägg kan klistra över fototapeter med tecken från tecknad film, som är som ett barn. En annan win-win-situation - väggkonstruktion med en kombination av flera färger. För flickor idealisk kombination av vitt och rosa färg kombination av rosa och blek mauve.


Du kan också klistra över botten och den övre halvan av olika bakgrunder. På den nedre delen av väggen är i allmänhet vald tapet mer levande färger, och vid toppen - tapeten pastell. Utbildnings tapeter kommer att bli en win-win alternativet i denna ålder. En ritning tapeter kan bidra till att utveckla kreativitet i flickan.

Hur man väljer en tapet till rummet för flickor 10 år

Preteen - är nästan en tonåring. I den här åldern, är flickor redan bildats vissa smak och preferenser, så det bästa alternativet väggkonstruktion kommer att vara ett gemensamt val av tapeter.

Bakgrund blå nyans senare i livet som flickor mer än den rosa med en mängd olika dockorBakgrund blå nyans senare i livet som flickor mer än den rosa med en mängd olika dockor

Det är viktigt att välja ett färgschema som rummet såg aggressivt och att både föräldrar och barn var nöjda.

Välj inte flashiga färger för rummet årig flicka.


Återigen är det lämpligt att välja neutrala färgnyanser:

 • Blekrosa;
 • beige;
 • Ljusblå;
 • Blekt gul.

Många designers uppmanas att utforma en vägg en ljus färg eller mönster. Eftersom det är i den här åldern, hade flickan redan bildade typ av temperament, till färgvalet skulle komma mycket ansvarsfullt. För flickor med flegmatiska typen passar varma färger Bakgrund för kolerisk och melankolisk välja coola färger. För sangvinisk, kan du använda ljusa färger. Det är viktigt att de inte skrika och aggressiv.

Vad pokleit tapet i rummet för en tonårsflicka

Tonårig flicka - har bildat en oberoende person som är i behov av personliga utrymme. Nu det viktigaste kriteriet för val av tapeter måste vara en bara en smak av barnet. Otvivelaktigt bör föräldrar hjälpa tips när du väljer en väggkonstruktion tonåring rum.

För flickor är det viktigt att rummet var rymliga, samtidigt är praktisk.

Till kände tonårig flicka bekväm i sitt rum inte behöver vara närvarande för barnet tapeterTill kände tonårig flicka bekväm i sitt rum inte behöver vara närvarande för barnet tapeter

Designers uppmanas att närma sig frågan om val av färg tapeter från synpunkt psykologi.

Eftersom färgschema i rummet spelar en viktig roll i den psykologiska tillstånd tonåringen:

 • Den gula färgen är en källa till glädje;
 • Green är en symbol för harmoni och frid i sinnet;
 • Blå färg hjälper till att slappna av och vila, har en lugnande effekt;
 • Den rosa färgen kan minska stress och förbättra ditt humör.

Modern väggkonstruktion för rummet av en tonårsflicka - tapet med lite mönster - ränder, blommor utskrifter, små ornament. Fashionabla nu är vintage stilar och miljö (yta med en imitation av trä).

Bakgrund i rummet för flickor 14 år

Flicka 14 år gammal anses vara en vuxen, inte längre tror på sagor och leka med leksaker. Därför är det nu dags att byta utsmyckning av väggarna i hennes rum. Nu tapeter beläggning tyger med djur och seriefigurer kommer inte att fungera.

The room vuxna flickor bör inte vara tapeter, distrahera deras uppmärksamhet från sina studier. Interiören ska upprätthållas och elegantThe room vuxna flickor bör inte vara tapeter, distrahera deras uppmärksamhet från sina studier. Interiören ska upprätthållas och elegant

Flickan är redan fullt utvecklade sina smakpreferenser och få hennes sida är definitivt inte värt valet av tapeter. Föräldrar kan med ditt barn bekanta sig med alternativ för registrering av väggar i olika tidskrifter och webbplatser, välja lämplig stil och färg på tapeten.

Det finns många varianter av väggarna dekoration för flickor 14 år:

 • Minimalism - ljusa tapeter varma eller kalla färger;
 • Klassisk design;
 • Väggmålning föreställande natur, olika städer och länder (New York, Paris) och så vidare.

Vanligtvis designers rekommenderar att limma tapeter på endast en vägg för att skapa en flashig atmosfär.

Val av tapet i rummet för flickor (video)

Visst, smaken av varje barn - annorlunda. Inte alltid tapeter, föräldrar till synes perfekta designalternativ kan vilja och döttrar. Det är nödvändigt att ta hänsyn till synpunkter från barnet och att hitta en kompromiss.

Bakgrund för flickor i barnens rum (foton) 

04AA4B26ED18-12 14 17fe60d72e8bb8fa7c 231 1001 5839e12d8ee0662fe7ae2a2b3845fe7d 2057 1784179big 1784184big 18.110-1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 2

map