Baguette voor verlaagde plafonds: de juiste keuze

Baguette voor verlaagde plafonds: de juiste keuze

12 October 2017Verlaagde plafonds in het huis - een populaire ding vandaag, maar we moeten niet vergeten dat de keuze van stokbrood hangt grotendeels af van de kwaliteit installatie van een spanplafondVerlaagde plafonds in het huis - een populaire ding vandaag, maar we mogen niet vergeten dat de keuze van stokbrood hangt grotendeels af van de kwaliteit potolkaNatyazhnoy Installatie van verlaagde plafond in het huis of appartement - zijn al lang een ding is het niet sky-high, en zeer reëel. Verlaagde plafonds, om vele redenen, hebben opgehouden om het voorrecht van de rijken. Relatief goedkoop materiaal, vrij gemakkelijk te installeren, hebben dit soort afwerking beschikbaar voor de meeste huiseigenaren gemaakt. 


In de afgelopen jaren uitgegroeid tot vooral populair, zoals plafond, als een geperforeerde plafond en 3d. Ze kunnen worden gezien, zowel in Karaganda, en in Saratov, zowel in Minsk en Zhitomir. Is gegroeid in populariteit stof plafond, in toenemende mate lijkt hoge plafonds. Recent beste om te kijken naar de foto's en video clips, om hun pracht duidelijk te beoordelen. De hoeksteen van de installatie een baguette voor verlaagde plafonds, waarvan de keuze, evenals de mogelijkheid om ermee te werken hangt grotendeels af van de kwaliteit installatie van spanplafond. Om ervoor te zorgen dat uw plafond blij dat u voor vele jaren, in plaats van de doorn in het oog naast de reparatie, of helemaal niet, niet "constructie van de eeuw" en de eindeloze veranderingen veroorzaken, is het noodzakelijk om de juiste materialen, waarvan de lijst omvat een stokbrood te kiezen.

Als een stokbrood vasthouden aan Stretch plafonds: eenvoudig advies

Veel mensen vragen, hoe je een baguette voor verlaagde plafonds vast te stellen, wanneer er een behoefte is aan een baguette stok van schuim, met het oog op de gezamenlijke wand-plafond te verfijnen.

In deze situatie kan twee adviezen niet zijn: een stokbrood, moet je niet worden gelijmd om de spanning plafond!

Verlaagde plafonds - vrij dunne film, die kan worden beschadigd door een ongeval, bijvoorbeeld, een mes. Maar dat is niet alle nuances die een verlaagd plafond kan ruïneren, en onherroepelijk. filmsamenhang kunnen worden geschonden, en derhalve tijdens de installatie finishers zeer zorgvuldig en nauwkeurig werken, teneinde, bijvoorbeeld, verkocht het gewricht. Echter, als je probeert om een ​​stokbrood direct plakken aan het plafond, kunt u ook verpesten het oppervlak.

Tijdens de installatie, direct bij het naleven stokbrood, moet zeer voorzichtig te werk. Niet aanbevolen lijm drukt rechtstreeks op het plafondTijdens de installatie, direct bij het naleven stokbrood, moet zeer voorzichtig te werk. Niet aanbevolen lijm drukt rechtstreeks op het plafond


Veroorzaakt schade aan het plafond bij het lijmen:

 • Dunne spanplafond kan worden opgelost lijm. Niet wetende dat de touwen van de chemische samenstelling van de film en de kleefstof, kan het gemakkelijk te doen, maar juist is - nauwelijks.
 • Systeemplafond is geen rigide structuur en de film, zelfs de geringste beweegbare persen. Daarom is het nauwelijks te steken krijgen netjes.
 • Na drogen van de lijm kan enige spanplafond, hetgeen een nadelige invloed op het uiterlijk van de film vorm heeft verkregen.

Dus met succes voorkomen deze nuances kleefstof behoeft te worden aangebracht op het oppervlak van vormstukken, die direct contact van de wand. Die in dit geval om een ​​hechtmiddel te gebruiken, is het mogelijk om te leren van een verkoopster in een ijzerhandel. Het is geschikt, bijvoorbeeld vloeibare nagels. Lijmen heel veel, en op de vraag: wat je precies nodig hebt uitputtend simpelweg onmogelijk om lijm te beantwoorden! Een zeer kleverig eenvoudig, en nog belangrijker - nauwkeurigheid.

Er zijn momenten waarop ineens op de verbinding tussen de wand plafond vormden een soort technologische kloof. Het lijkt te suggereren sticker stokbrood, maar in dit geval, de flexibele masking pasta. Het is gemakkelijk om te leveren, en indien nodig, niet minder gemakkelijk worden verwijderd. Stokbrood is niet altijd geschikt vanwege de grotere kromming van de wanden.Verlaagde plafonds: de installatie van een baguette met hun handen

Installatie van lijstwerk kan worden gemaakt met je eigen handen, zonder toevlucht te nemen tot de hulp van experts. De eenvoudigste taak is de vaststelling baguettes PVC. Elke baguette voor trek plafond wand.

Bedenk hoe u wilt een stokbrood van PVC te installeren.

Omgeving:

 1. Na het meten gesneden baguette tot een gewenste grootte;
 2. Boor gaten in stokbrood met behulp van een elektrische boor;
 3. De respons van gaten in de wand markeren;
 4. Als de wand van hout, zodanig bevestiging aanzienlijk vereenvoudigd - eenvoudig vastgemaakt door schroeven baguettes, en wanneer de wand van beton of steen, wordt de voorgeboorde gaten voor pluggen puncher.

Het bevestigen van sierlijsten gemaakt van PVC - de meest eenvoudige taak die kan worden gedaan met hun eigen handenHet bevestigen van sierlijsten gemaakt van PVC - de meest eenvoudige taak die kan worden gedaan met hun eigen handen

Zoals te zien is wat er is gezegd, is dit werk niet al te veel moeite - u alleen geduld en precisie nodig hebben. PVC baguettes set zelfs niet de professionals, omdat, zoals blijkt uit het bovenstaande is de bevestigingsmiddelen elementaire eenvoudig. Als de installatie van aluminium baguettes zijn er problemen in verband met het boren van aluminium, bij het omzetten baguettes PVC geen dergelijke problemen.

Onlangs zijn er drie types van de installatie van verlaagde plafonds: shtapikovy (speciale tape), harpoen en wig.

Vaak gebruikt gipsplaat vak om het ontwerp en de installatie van gips mortel en hardnekkig belichting verbeteren.


Afmetingen baguette voor verlaagde plafonds: zonder een grote spreiding

Baguette voor verlaagde plafonds is niet alleen een essentieel onderdeel, maar ook de sleutel tot een goede en veilige installatie van spanplafond.

De lengte van elke structuur, onafhankelijk van de dakbedekking, gewoonlijk 2,5metra.

Afmetingen baguettes een verschillende breedte en hoogte, afhankelijk van hun profiel. Standaardlengte varieert 2-3 lm, en een gemiddelde breedte van 26-28 cmAfmetingen baguettes een verschillende breedte en hoogte, afhankelijk van hun profiel. Standaardlengte varieert 2-3 lm, en een gemiddelde breedte van 26-28 cm

Afmetingen baguettes, afhankelijk van hun profiel, verschillende breedte en hoogte.

De afmetingen van de volgende types:


 • Kunststof kozijnen muur. Width - 27mm, hoogte - 10 mm.
 • Baguette aaneensluitend muur. Breedte - 28 mm, hoogte - 13mm.
 • Plafond frames voor naadloze plafonds. Width - 27mm, hoogte - 12 mm.

Al deze vormstukken dezelfde lengte - 2, 5 m Aldus standaardlengte varieert 2-3 lm, en een gemiddelde breedte 26-28sm ..

Hoe maak je een aluminium stokbrood vast te stellen voor verlaagde plafonds: correct advies

Beschouw stapsgewijs zoals aluminium bevestigd stokbrood. Dit baguette bestaat automatische lijnen, hoogwaardige apparatuur en daarom zijn alle componenten vervaardigd met hoge precisie. Dit ontwerp is zeer sterk, de verbinding moet worden geboord met een boor die extra input van arbeid creëert.

Stap voor stap:

 1. Baguette gesneden tot gewenste grootte;
 2. Gaten worden geboord in de pre-boor baguettes. Het is handiger te doen op de vloer of op een tafel. De afstand tussen de gaten van ongeveer 20 cm. De afstand tussen het eindvlak van de eerste opening stokbrood ongeveer 5-6 cm.
 3. De elementen zijn bevestigd aan de muur. In dit geval is de gebruikte niveau of pre-kraslijn. De wanden bij de opening te markeren.
 4. Het verwijderen van een stokbrood, een markering boorgaten in de wand perforator.
 5. Bevestigingsmiddelen geproduceerd shock pluggen of schroeven.

Aluminium Frames - zeer stevige constructie, dus je moet een boor aan te sluitenAluminium Frames - zeer stevige constructie, dus je moet een boor aan te sluiten

Het snijden van baguettes maakte ofwel een ijzerzaag, een "grinder".

Toenemende spanning het plafond, meestal onder de basis maximum 3-4 cm lengte schroeven -. 3 cm diameter - 6 mm. Het was onder zulke sluitingen kunnen honderd procent vertrouwen in de betrouwbaarheid van de hele structuur zijn!

Types baguettes voor verlaagde plafonds: ontwerp alle beschouwd

Het geheel van een spanplafond is gebaseerd op de stokbrood.

Als de band goed vastzit, is het niet te buigen, zeer lange tijd behoudt zijn oorspronkelijke vorm, en behaagt het oog huiseigenaren.

Lijstwerk plafond komen in verschillende vormen.

Types baguettes (profielen):

 • wand;
 • plafond;
 • scheiding;
 • universeel;
 • Fixing.

Baguettes plafond zijn verschillende types, dus voordat je er een te kiezen of de ander een stokbrood, na te denken over wat je nodig hebt (bijvoorbeeld voor het scheiden of het bevestigen, etc.)Baguettes plafond zijn verschillende types, dus voordat je er een te kiezen of de ander een stokbrood, na te denken over wat je nodig hebt (bijvoorbeeld voor het scheiden of het bevestigen, etc.)

Bovendien worden de baguettes verdeeld zichtbare en onzichtbare. Dit betekent dat als een van de randen van het profiel zichtbaar en iets onder het spanplafond, dan wordt een stokbrood zichtbaar.

Bovendien zijn deze profielen ook onderverdeeld per materiaalsoort:

 1. aluminum;
 2. Plastic.

Aluminium Frames is de meest populaire, ondanks de hogere prijs.

De voordelen:

 • Hij is natuurlijk meer duurzaam en betrouwbaar.
 • Aluminium Frames verscheen in de bouwmarkt een beetje vroeger baguette van PVC. Ze zijn gewend om zowel ontwerpers en finishers.

De nadelen van dit profiel kan worden toegeschreven aan zwaarder, maar ook het feit dat het aluminiumprofiel is moeilijk te gebruiken voor twee niveaus (en meer!) Gebogen plafondsystemen. Porten Profiel schroeven voor meer tijd in beslag, en onhandig.

Kunststof kozijnen voor plafonds: cheap and cheerful

Molding PVC (ook kunststof), natuurlijk, veel lichter in gewicht aluminium profielen en mobiel.

Deze baguette heeft een aantal voordelen ten opzichte van aluminium stokbrood.

voordelen:

 1. Molding is ideaal voor de gebogen plafondsystemen en is breed toepasbaar op de inrichting gedifferentieerd plafond;
 2. Goedkoop, vergeleken met aluminium;
 3. De kosten van de werkzaamheden verbonden aan het installeren van verlaagde plafonds met behulp PVC vormdelen veel lager;
 4. De meeste finishers liever met dit profiel.

Kunststof kozijnen spanplafond is veel lichter in gewicht en meer mobiel, maar als zorgvuldig te kopen controleren de kwaliteit van het materiaalKunststof kozijnen spanplafond is veel lichter in gewicht en meer mobiel, maar als zorgvuldig te kopen controleren de kwaliteit van het materiaal

Echter, de PVC-profiel, zijn er belangrijke nadelen.

nadelen:

 • Tegen hoge spanning plafond kan kunststof roosters, totdat de verdeling doorhangen;
 • Profiel materiaal is niet altijd kwaliteit.

Op basis van de verstrekte informatie, rekening houdend met alle voor- en nadelen van de beschreven profielen, moet u een rationele keuze te maken.

De prijs van de materialen is waarschijnlijk de beslissende factor in de kosten van reparaties eeuw.

En pas na afweging van alle "voors" en "tegens", moet u de selectie te voltooien.

Als een stokbrood vasthouden aan plafonds (video)

En tot slot wil ik het volgende op. Verlaagd plafond - een van de meest voorkomende vormen van esthetische en plafondafwerking. Het is een geweldig alternatief voor gipsplaat. Natuurlijk, iedereen wil een kwaliteit reparatie te maken, en, tegen een minimale kostprijs. Zoals u wellicht heeft realiseerde een belangrijke rol in dit geval speelt de baguettes worden vanaf elk materiaal. Met zekerheid te zeggen wat beter is - het is onmogelijk, want het is niet helemaal correct, omdat elk materiaal heeft zijn voordelen en een aantal nadelen in dit geval. Dus, na overleg met kunstenaars, leveranciers, consultants, en sober weeg uw budget, moet u de juiste keuze te maken. Veel succes bij het opzetten van uw huis!

Baguette voor verlaagde plafonds (foto)

120716751w1024h768sam1661 1438690803tehn20281129 Bageti-poliuretanovie C3563bol dsc0332 Fotografiya-plintusa-dlya-potolka-N1 izognutuy-potolochnuy-plintus molding-potolochnyy-materialy-cveta-formy potolochnyy-plintus-v-interere nazal2

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 94

map