Att välja ett litet vardagsrum utformning: 7 huvudsakliga villkor

Att välja ett litet vardagsrum utformning: 7 huvudsakliga villkor

12 October 2017många faktorer att tänka på att välja ett litet vardagsrum utformningI valet av ett litet vardagsrum utformning bör ta hänsyn till många faktorovVariantov inredning litet vardagsrum kan vara en enorm mängd, men att välja en viss idé värt att överväga olika nyanser, såsom formen på rummet, dimensioner ändamål vardagsrum, förmodligen stil.


Interiören i det lilla område av rummet kan göras bekväm och attraktiv, om du försöker mycket bra. Naturligtvis största svårigheten - är en rationell användning av utrymme, vilket i fallet med små rum upp till 15 m2.

Idéer för ett litet vardagsrum, foto

Idén om ett litet vardagsrum i lägenheten måste först appliceras på papper och att göra så kallade projekt. Att det reparera lokalerna kommer att genomföras.

Bra belysning för att visuellt förstora ett litet vardagsrumBra belysning för att visuellt förstora ett litet vardagsrum

Planen upprättas i etapper och under alla förhållanden:


 1. I små rum problemet är alltid densamma och från behovet av att försöka bli av med i första hand. Även om man så ful funktion bör ordna heminredning så att det är minst 80 centimeter mellan dem. Detta undviker härvor och bildar högar.
 2. Det är nödvändigt att välja rätt färgschema, och inte bara för väggar och tak, utan också för allt annat. För tillbehör, möbler och till och med gardiner. Det är värt att notera att ju mer glans, mer rymliga rum. Även i rummet måste vara närvarande i den övervägande vita ytan.
 3. Rummet är liten i storlek måste vara sådan ämnen som tar besökarnas uppmärksamhet. Ett exempel kan vara vad som helst, såsom ett akvarium, en öppen spis, en stor staty och liknande.
 4. Det är absolut inte tillåtet förekomsten av svag belysning. Det är med hjälp av ljus, vari både huvud- och ytterligare möjligt att utöka rummet visuellt.
 5. Utmärkt design lösning för att öka utrymmet, är att använda ett undertak med en blank yta, eller med två eller tre nivåer.
 6. I vardagsrummet, vars storlek inte överskrider 16m2, är det önskvärt att lämna mitt i det tomma. Som dekoration kan det finnas en mini-pad, men inte bord och stolar.
 7. För att öka rummet, kan du ställa in en hög spegel i höjd. I princip sådana speglar dekorera garderober eller hängande modulväggen.

Interiören i ett litet vardagsrum

Under de senaste åren, designers föredrar att zon liten i storlek, och det är på detta sätt är perfekt för större rum och göra den fräsch och snygg. Zonindelning gör det möjligt att dela upp rummet i flera delar utan att behöva installera skrymmande inre vägg eller inte alls. Varje del av vardagsrummet kommer att användas för sitt särskilda ändamål. Till exempel är det möjligt att dela upp rummet in på kontoret och receptionen, eller vardagsrummet och sovrummet.

Zonindelning av lokaler - en bra design metod för ett litet vardagsrumZonindelning av lokaler - en bra design metod för ett litet vardagsrum

För att göra detta bör du använda vissa regler och riktlinjer: 1. Det är nödvändigt för varje del av rummet för att använda olika färger eller nyanser av en färg. Det särskilda med denna regel är att rummet visuellt kommer att delas in så många delar som behövs. Färgerna bör gå perfekt med det övergripande inredning och inte strider mot den valda stilen.
 2. Isoleringszonen kan göras genom att markera. Främst för denna metod används spotlights, som är idealiska för varje interiör, de säljs i ett stort område och ganska överkomliga priser. belysningsanordningar bör välja kompakt i storlek, liksom ljusstyrkan funktionsväljaren.
 3. Ett bra val för separation av rummet i taket utrymmet är att använda en multi-level och bakgrundsbelysning. Således kommer utrymmet delas och samtidigt förbli attraktiva och elegant.
 4. Inte förstöra utsikten vardagsrummet gardiner. Kan använda en mängd olika vävnader som ett draperi, och en normal organza. Ett kännetecken för en sådan uppdelning är att det är möjligt att driva och bytas vid behov. Det är värt att notera att under dagen, helst lämna gardinerna halv öppna, så att de inte döljs av ett mellanslag.

Idéer för ett litet vardagsrum

En mycket krävande jobb - är att dra beläggning av väggar och tak i vardagsrummet. I ett litet rum, kan du använda en mängd olika tekniker. Till exempel tapet med ränder, både vertikala och horisontella.

Det finns flera rekommendationer, varefter gör rummet trevlig att titta på och mycket bekväm:

 1. Färgen på väggar och tak bör vara lätt.
 2. Tak är företrädesvis belagda med en blank.
 3. Taklampor understrykas eller belysning.
 4. Göra väggar och tak kan vara mycket olika i färg och bör ge företräde åt den zonindelning av nyanser.

För vardagsrummet är bättre att välja små glänsande takFör vardagsrummet är bättre att välja små glänsande tak

Om vardagsrummet är på att planera vissa funktioner, till exempel nischer, projektioner och liknande konfiguration, bör du inte göra sina nackdelar och fördelar i rummet. Att göra en levande i huset passerar processen är inte lätt. Men det är nödvändigt att uppmärksamma möbler från designers, liksom mindre storlek interiör, kan förbättra rummet och inte förvärra den.

Var inte rädd för att experimentera, eftersom en viss val av en ny och ovanlig kan vara rätt drag.

illusion effekt

Modernt företag för tillverkning av möbler kan erbjuda tusentals intressanta utvecklingar, såsom IKEA är en berömd fabrik som tillverkar original och modern interiör. Nu är det mycket modern i det lilla vardagsrummet för att skapa en illusion effekten, genom vilken taket höjs och förlängs väggarna. Användning av släta, mjuka och ljusa färger gör det möjligt att uppnå den mycket expansion av utrymme, samt med hjälp av en glansig yta.

Anpassningen av föremål i rummet bör göras så att ingen, inte ens de minsta tillbehöret inte stör uppfattningen av interiören.

Designers uppmanas att inte röran utrymme, men inte lämna det för tomt, så som ett slags drift inte skapa en bekväm atmosfär och ett dåligt intryck. I sådana rum bör hållas öppna gardiner, så väl som möjligt bör hålla tapeter, som kommer att vara bilden av horisonten, skogen eller havet. Storleken på en sådan bild, är det önskvärt att välja i storlek vägg mittemot fönstret.

Utforma ett litet vardagsrum i det inre (video)


Möjligheter havet. Men det viktigaste är inte att överbelasta rummet, inte lägga för mycket grönska, tillbehör, samt ramar, figurer och andra liknande föremål.

Lycka till!

Utforma ett litet vardagsrum i det inre (foto)

gostinaya-spalnya4 23-letnix-gostinyx-s-nezhnym-dizajnom-20 dizayn-kompaktnoy-gostinoy-09 spännande lägenhet-vardagsrum-inredning-inredning lägenhet sovrum CI-HGRM-Vanessa-dina-krönika-spis-mantel-living-rooms4x3jpgrendhgtvcom1280960 cbff88d6ecc0f892-1024x769 Gostinaya18kv78 vardagsrums-Decor-idéer-7 liviginroom2 002-e1435671960111

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

90 − 85 =

map