Att välja en vacker vägg i rummet: 10 tips

Att välja en vacker vägg i rummet: 10 tips

12 October 2017Väggen i rummet bör inte bara tilltalande, men också mycket praktisktVäggen i rummet bör inte bara tilltalande, men också mycket udobnoyPodobrat hallen väggen inte kommer att bli svårt om hyresvärden inte visa dem alla övernaturliga påståenden. Men i denna process finns det några nyanser, utan vilken det är svårt att nämna det bästa valet. Saken är den att möblerna köpas för ett enda år, därför gör ett köp, måste du försöka tyder på att det kommer att vara viktigt även i ett par år och inse de aktuella erbjudanden.


Väggen i rummet: valet av nyanser i

Att välja en vägg i rummet, bör du först utvärdera möjligheten av rummet. Vad är det? Alltför stora eller vice versa? Knappast innehåller alla nödvändiga heminredning. Detta steg är mycket viktigt, även om många husägare envist ignorera det. Som ett resultat av detta möbler köpte spontant och ibland inte alltid en bra passform i de utvalda kvadratmeter.

För att undvika fatala misstag, måste du organisera sökandet, enligt följande:

 • Bedömning av nivån på kvadratmeter hus;
 • Funderar deras önskemål;
 • Val av väggarna i de exempel som jag skulle vilja se i sina egna hem,
 • Utvärdering av befintliga förslag möbelindustrin;
 • Beslutsfattandet: att köpa en färdig vägg eller beställa produktion därav;
 • Gör ett köp.

Innan du köper en vägg i rummet, tänk på vilken funktionalitet det skulle taInnan du köper en vägg i rummet, tänk på vilken funktionalitet det skulle ta

Vid första anblicken verkar det som köpprocessen är alltför tidskrävande och tar upp för mycket tid. I själva verket händer allt lite annorlunda. Speciellt för dem som känner direkt att han ville få i slutändan. På jakt efter måste gå med en färdig idé, varifrån du kan ta ut endast en aning.


Således kommer det att kunna skapa din egen exklusiv inredning, som bara understryka alla fördelar av lokalerna och göra det så funktionell.

Foto vägg i hallen: om att styras

Vackra bilder av kända mästare lockar alltid uppmärksamhet och få dig att tänka på att köpa produktbilder. Allt detta är naturligt, eftersom de vackra bilderna bara inte kan inte gillar det! I detta arbete beräknas marknadsförare, vars främsta syfte är att genomföra den överlåtna produkter segmentet. Men vad kommer att vara överraskning när de verkliga varor inte motsvarade förväntningarna.

Det är därför, när man planerar att göra ett köp på Internet, är det viktigt att förstå:

 • Foton är ofta retuscherats, så kommer alltid att se mer attraktivt än originalet;
 • Nästan alla tillverkare förbehåller sig rätten att ändra vissa tillbehör utan att meddela kunden,
 • För att förstå den verkliga situationen, är det önskvärt att be säljaren / real foto av producenten;
 • Omedelbart före inköp av varor är bättre att se personligen att undvika obehagliga incidenter.

se till att se det personligen innan du köper väggen för att matcha vad du ser i bildense till att se det personligen innan du köper väggen för att matcha vad du ser i bildenVarje köp blint i samband med den risk som konsumenterna medvetet. Dessutom oftast orsakar frustration billiga produkter, prispolitik som ibland kraftigt underskattas.

Det är viktigt att förstå att snåljåp betalar två gånger! Därför mycket billig och mycket attraktiva (foto) ger bättre komma runt.

Den bästa väggen för hallen

Definitivt säga vilken vägg till rummet är det bästa är nästan omöjligt. Människors smak är ganska varierande, liksom den stil som formaliserade ett rum. Det är anledningen till att definitionen av "bästa väggen 'är subjektiv. Hur faktiskt, och kraven för varje produkt. Någon viktigt pris, medan andra är villiga att betala fantastiska summor pengar för blotta kvalitet. I vilket fall som helst, måste du fokusera på sina egna önskemål, snarare än de krav som andra. Felaktigt utvalda taktik, lätt att bli förvirrad och göra fel val. Men den allmänna och ganska självklar punkt, även i fundamentalt olika produkter finns fortfarande.

Den bästa väggen för rummet - bekväma, bekväma och som passar hela familjenDen bästa väggen för rummet - bekväma, bekväma och som passar hela familjen

 Den innehåller följande definitioner:

 • Förvärvad väggen idealiskt beläget i en lägenhet;
 • Stilistisk belastning strängt upprätthålls i varje element;
 • Produkten är som alla och alla medlemmar i hushållet;
 • Utan önskan att sätta en ny mur över tiden.

Om väggen motsvarar vart och ett av ovanstående krav, kan du inte oroa dig för vad hon inte slå rot i huset. Produkten kan användas av någon år! En snabb förändring inom mode, är det inte föremål för.

Väggarna i hallen till lägenheten: en foto rapporter uppnå

Kolla in rummet kan vara som sin egen, och med hjälp av högt kvalificerade specialister. Det andra alternativet är win-win, eftersom inredningen kommer att dra en person som har i detta avseende viss erfarenhet. Han kan argumentera, göra sina justeringar ... I slutändan, som erfarenheten visar, kommer att kunna få exakt vad ville från början.

Försök att tala på egen hand som designer är ett riktigt äventyr, besluta om vilka inte alla kan. Saken är, vad som står på spel - ett stort ansvar. Och ändå alltid värt ett försök.

Först måste du visa bilder eller bilder av modeller, stil som tilltalar unga designers. Det är ingen skam upp, eftersom det i detta fall är det helt berättigat! Mycket värre skulle vara om arrogant herre gjort några allvarliga fel, fixa det endast kommer att vara fullständig ersättning av möbelmodeller.

Om du tvivlar på riktigheten av valet av väggen, kan du söka hjälp från en specialistOm du tvivlar på riktigheten av valet av väggen, kan du söka hjälp från en specialist


Arbetet måste utföras under överinseende av:

 • mindfulness;
 • Redovisning erfarenhet av branschfolk,
 • Förmåga och vilja att korrigera sina egna misstag.

Bli inte för kaxig strategi. Även proffs göra misstag. Men ingenting av dem som för första gången tas att utfärda den första sittplatser, måste vara uppmärksam ibland!

Är det möjligt att göra väggen i hemmet

Annan tillräckligt altruistiska idé är oberoende tillverkningsväggen. Prover och planerade system kommer inte att vara svårt att hitta, men att genomföra dem kommer att bli mycket svårare. Mer framgångsrikt klara denna uppgift möbelfabrik, dock, och för att betala för sina tjänster har full.

Om du vill spara betydligt, kan du försöka göra en vägg med sina händer.


Detta kommer att kräva:

 • Att utveckla en skiss av produkten;
 • Förändring i enlighet med den verkliga storleken;
 • Urval av den optimala färg;
 • Val av lämpliga material;
 • Primär märkning;
 • Genomförandet av planen.

Om du har lust och fantasi kan du skapa en funktionell vägg kan även vara sina egna händerOm du har lust och fantasi kan du skapa en funktionell vägg kan även vara sina egna händer

I själva verket, för att göra en riktigt givande vägg kan det ta från några veckor till flera månader. I vilket fall som helst, även om en del - eller skicklighet är inte tillräckligt, bör du inte bråttom. Det är bättre att i detalj studera frågan, för att utbildas på andra material, och först därefter gå vidare till ytterligare produktion av väggen.

Ibland händer det att du kan göra utan radikala förändringar och något förbättra de gamla motsvarigheter. Det räcker med att ändra föråldrade eller irrelevanta element för att dekorera dörrarna till nya tillbehör ... gamla och trött muren kommer att spela en helt nya färger! Och viktigast av allt, att kunna tjäna ännu ett år!

Finns det en besparing

Inbyggd väggrummet kan kosta ganska olika mängder. Det finns erbjudanden för alla smaker och plånböcker, så oron att köpet inte kommer att kunna göra, är det inte nödvändigt. Det är dock värt att spara? Efter en genomsnittlig, som ni vet, betalar ingen gång.

En sak är klar: i någon produkt, måste inklusive möbler alltid hållas perfekt balans mellan pris och kvalitet. Utan honom kastades till vinden kommer att vara antingen pengar eller ansträngning att förvärva högkvalitativa sak.

Välj kvalitetsmöbler, på grund av att dess liv berorVälj kvalitetsmöbler, på grund av att dess liv beror

I ett försök att köpa verkligen värt produkt, överväga följande regler:

 • Inte omedelbart göra ett köp, är det bättre att vara och se flera alternativ produkter;
 • Det är bättre att göra inköp under semestern eller säsongsrabatter;
 • Om det finns en chans att köpa till attraktivt pris produkt, skräddarsydd, bättre att gå med på en sådan affär.

Ibland mellan erbjudanden från olika leverantörer är en mycket stor skillnad. Och ändå måste vi göra ett slutgiltigt val, går från kvalitet, inte kampanjen eller uppmaningar säljare.

Hur mycket kommer att pågå väggen

Även den mest attraktiva fasader möbler väggen förlorar sitt överklagande över tiden, vilket oundvikligen leder till behovet av att finna en ersättare. Helst ska väggen pågå i minst 10 år, men allt du behöver för att undersöka fallet.

Väggen måste vara helt passar din smak och preferenser, eftersom det inte kan vara mindre än tio årVäggen måste vara helt passar din smak och preferenser, eftersom det inte kan vara mindre än tio år

Korrekt valt väggen - är:

 • Extremt funktionell sak;
 • Elegant interiör lösning;
 • Användarvänlighet.

Hur man väljer en vägg i rummet (video)

Inte blint imitera mode eller välj vad samhället ställer. Denna bindning till stereotyper minskar avsevärt sannolikheten för lyckat köp. Mest känd som något som är mest lämpliga hem.

väggkonstruktion i rummet (foto i det inre)

1-31 1f1edd7b3af32d08d37e18f58af0d4a1 2 5 5-36 13 21 29 67 36

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

21 + = 23

map