Att välja en säng för ett sovrum: Läs tips

Att välja en säng för ett sovrum: Läs tips

12 October 2017De flesta av ägarna av lägenheter köpts i sängen, är det andra upptas av efterfrågan sofforDe flesta av ägarna av lägenheter köpts i sängen, är det andra upptas av soffor Choice efterfrågan - är valet av nästan en nära vän i en mening. Detta är förståeligt: ​​i sängen, tillbringar vi en tredjedel av livet, och en sådan sak som en hälsosam sömn, och vice versa, är sömnlöshet ett nära samband med det. Om du har ett val om vad man ska välja för sovrummet, bäddsoffa eller säng fortfarande naturligtvis välja en säng.


Typer av sängar: de mest populära alternativen

En mängd frestande och inte alla från första bestämt vad de vill ha. Titta på varje detalj - inredning och möbler, för att inte tala om basen. Sängar finns i flera varianter, som - mer i detalj.

runda

Den hänvisar till utformningen av möbler, och det är också på grund av dess popularitet. Dess form och storlek främja god sömn. Hi-tech eller art deco älskade här bed som en del av sin moderna koncept. Om du har ett sovrum tillräckligt stor, bred rund säng och du kanske lust.

wrought

Elegant, raffinerade i jugendstil. Lämplig sådan säng är inte bara för romantiska sovrum - det samlar bra recensioner som en beståndsdel av en mängd olika inredningsstilar.

läder

Ser naturligtvis lyxiga och dyra. Men interiören måste vara hennes match. Tja, med undantag för skönhet möbler också ganska hygienisk, på sommaren kan enkelt torkas av med en fuktig trasa och damm kommer att vara över. Liksom pälsen husdjur.


Läder säng - stor sovrumsmöbler. Det är mycket praktiskt och funktionelltLäder säng - stor sovrumsmöbler. Det är mycket praktiskt och funktionellt

Bed-transformator

Och det är ett bra alternativ för ett litet sovrum. Hon säng, kan förvandlas till en byrå eller bokhylla. För familjer med barn ett bra alternativ är ett sovrum med en ledad eller inbyggd i sängen.

Bed-podium

Vacker, modern, men det passar endast ett rymligt sovrum. Denna säng med trappor och en säng med lådor och även en populär säng nu med horisontell garderob. Pallplatser är mycket bekvämt eftersom lagringssystemet.Kort sagt, är valet stor. Och, naturligtvis, värt att nämna om den inställda eller en uppsättning av möbler i sovrummet. Det är praktisk och vacker, och är billigare än alla individuellt.

Hur man väljer en säng i ett sovrum rätt

Du måste utvärdera alla komponenter i sängen - och basen och ryggstöd och en ram, och, naturligtvis, för att uppskatta storleken.

När du väljer en säng, bör baseras på storleken och inredningen i sovrummetNär du väljer en säng, bör baseras på storleken och inredningen i sovrummet

Sängram gjorda av olika material:

  • Det i ett stycke array;
  • metall;
  • rotting;
  • fiberboard;
  • MDF.

Naturligtvis kommer dess livslängd beror på kvaliteten på den bärande konstruktionen. Eftersom det är önskvärt, naturligtvis, för att få bädden i fast eller metall. Sängar Rattan också länge. De kommer inte att slipa på den andra veckan i användning, och tid för deras tjänst glad du kommer att glädja.

Bekväma sängar för sovrummet: en hel del beror på basen

Styrkan hos bädden direkt påverkar antalet bryggor som är placerade på ramen. De är ett stöd för madrassen. På en vanlig dubbelsäng antal sådana bryggor kommer att vara lika med 30, ja, för en enda, kommer det att vara 15 bäddar.

Avståndet mellan banorna för att vara större än bredden hos banan. Logiken är enkel - ju fler broar, mer tillförlitlig säng.

Ett stycke fast metall eller rotting - det är material som bör titta först när du väljer en sängEtt stycke fast metall eller rotting - det är material som bör titta först när du väljer en säng

Metallstänger och nät är inte bättre än den träbro. Med tiden gallret och gallret nödvändigtvis böjas, och det kommer att hända mycket snabbt. Väl välvda vid sängen för att sova, är naturligtvis besvärligt.


Sängar med lyftmekanism finns så många fördelar, men andas madrass system här, tyvärr, inte fungerar.

Måtten på sängen för ett sovrum: välja den bästa

Om du följer några ergonomiska standarder, kommer det att bli lättare att välja. De omfattar det faktum att dubbelsäng måste passa in i rummets storlek, och det är mycket bekvämt att vara för dig.

Standarden bredd för dubbelsängar -. 160 och 180 cm, men du kan välja en säng med en bredd på 2 m Single alternativ bör vara 2 gånger mindre, men med tanke på att lastbilen är också en enkelsäng, är ganska ofta de 120-140 cm storlekar .

I ett litet rum är det bäst att sätta sängen i standardstorlekarI ett litet rum är det bäst att sätta sängen i standardstorlekar


Om sängen vinkeln, kan storlek variera. Det rekommenderas att inte sätta sängen är mycket nära väggen, måste gapet mellan väggen och sängen vara minst 70 cm, så att du kan lätt fylla det.

Mjuka sängar Sovrum: styrkor och svagheter

Betyg producenter är inte alltid mål, men egenskaperna i varje villa sängar där informativ:

  • Läder säng. Den mest bekväma, elegant utseende, kräver väldigt enkelt underhåll. Men om en familj har små barn, måste du se till att de inte repas sängen en timme. Ja, och från husdjur också bör inte förvänta sig överraskningar.
  • Säng med stoppad sänggavel "under sammet." Billiga modeller kan snabbt försämras, och den externa prakt blekna i ett par år. Inte snåla på detta.
  • Bomull och linne sänggavel stoppade säng naturlig och ekologisk, kan presenteras med intressanta bilder och prydnadsföremål, är det på modet och bekväma.
  • Dekorerad med ädla material, silver och guld (oftare - en imitation därav), med patina och handmålade - en sällsynt alternativ för en mjuk säng, men om det finns sådana element skulle sängen vara lämpligt endast i ett tillräckligt rymligt sovrum.

När du väljer en säng bör noggrant undersöka för- och nackdelar med varje typ av material den är tillverkadNär du väljer en säng bör noggrant undersöka för- och nackdelar med varje typ av material den är tillverkad

Och om du letar efter något på det sättet, då du behöver en säng med massagefunktion.

Säng med eldrift och en massage för sovrummet: det

Principen för drift av en sådan mekanism inte så komplicerat. Om vi ​​talar om en bäddsoffa, att det fungerar bra. Den främre väggen trycks framåt, och det drar det första bäddelementet. 2:a samma element, som står på ett första ställe, och ger en bred plan yta.

Om du har köpt en säng med eldrift, sedan se till att det inte läcker fuktOm du har köpt en säng med eldrift, sedan se till att det inte läcker fukt

Men denna elektriska enhet, och därför får vi inte glömma säkerhet. Rör inte några rörliga delar, är det omöjligt att skapa några hinder för konstruktion, väl, naturligtvis, inte heller skämta med vatten.

Electronics arbetar tyst, mekaniska delar inte är synligt från utsidan, dessa sängar köps ofta för äldre, sängliggande patienter. De är sådana människor är mycket användbara och kommer att kunna skydda mot samma trycksår.

Bed med elektrisk (video)

När du väljer en säng, styras av kvalitet och utseende samt rykte tillverkaren. Först när alla parametrar har konvergerat, är det värt att klättra för sin plånbok.

Bra val!

Att välja en säng för sovrummet (foto)

O563c48d84c2f3- marko- 3-- 028ffce86ccf3c40e082d1ad7bde6d291- 72f5a1bdc04061cfa9a3b4c88d946485- 341- 1440interer02- 7001intenl- 25373cd188f3e24609a7ecee966961d8- 28901-modern-table-Design-pictures-ombyggnads-dekor-and-ideas1440x900-

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 61

map