Att välja en matt textur för tak

12 October 2017Användningen av matt tak som gäller för alla ålderdomshem och industribyggnaderAnvändningen av matt tak tillämpas i alla bostadshus och industri pomescheniyahDlya efterbehandling badrummet eller vardagsrummet ofta använder matt tak. Detta beror på det faktum att de ser utanför boxen, och samtidigt diskret. Mångfalden av färger och texturer matt tak öppnar möjligheter. Med denna efterbehandling kan genomföra praktiskt taget alla designidéer. Matt tak kan vara gjord av tyg eller plexiglas.


Duk Matte snygg tak

I senare tider började stor popularitet att använda mattan taket gjort av ett textilmaterial. Denna finish ser extra och är relativt billig. Dessutom kan matt tyg tak användas även om rummet är liten storlek.

Fördelar tyg matt tak:

 1. Stora storlekar. Typiskt är tygbredd 3-5 meter. Som ett resultat, är installationen snabb, eftersom det inte finns något behov av att göra sömmarna.
 2. Hög hållfasthet. Tyget som används för matt tak, har höga dragindex. Dessutom är tyget inte utsätts för mekaniska skador.
 3. Temperaturförändringar. Tyg tak inte deformeras under påverkan av låg temperatur, så även ett tak för efterbehandling trädgård kan användas.

Duk Matt tak - en snygg och modern lösning för alla interiörDuk Matt tak - en snygg och modern lösning för alla interiör

Kom ihåg att installera matt tyg tak inte kan vara i områden med hög luftfuktighet. Du måste också tänka på att tyget kräver noggrann skötsel, är det inte rekommenderat att använda detta material för efterbehandling taket i dammiga miljöer.

Tak av frostat glas i det inre

Tak av frostat glas används ofta för dekoration i vardagsrummet. Plexiglas låter dig ställa in en vacker LED-bakgrundsbelysning. tak av glas kan användas, om rummet är i stil med klassiska, art nouveau, fusion eller minimalism.


tak glas har en rad fördelar:

 • Materialet inte deformeras under inverkan av låga eller höga temperaturer.
 • tak glas är inte rädda fukt. Det är därför badrummet kan dekoreras med hjälp av detta material.
 • Lätt att rengöra. Matt tak plexiglas nog att torka av med en fuktig trasa en gång i 2-3 dagar. Dessutom, inte sådan beläggning inte nöja damm.
 • Den mängd olika färger och texturer. Matt tak kan vara klar i valfri färg, och ger en ovanlig struktur tillåter ditt hem en mysig atmosfär.
 • Hållbarhet. Plexiglas inte deformeras med tiden. Dessutom är detta material 2-3 gånger längre än PVC takpaneler eller gips.

Taket för frostat glas att visuellt utöka utrymmet i rummet, kommer att lägga ett inre ljus och värmeTaket för frostat glas att visuellt utöka utrymmet i rummet, kommer att lägga ett inre ljus och värme

Tänk på att matte glastak har en hög specifik vikt. Det är därför innan du börjar installationen måste du ta hand om produktionen av fasta metallbackar. Dessutom plexiglas behöver klistra över den speciella skyddsfilm, eftersom det är mycket bräcklig.

Grå matt tak: funktioner och fördelar

Grå matt tak - en universell lösning. Denna konstruktion kommer att se harmoniskt i nästan varje interiör. Grå matt tak rationell användning, om du trimma rum i en minimalistisk stil eller fusion.Grå taket kommer att se bra om du ordna ett rum i klassisk stil. Denna färg är den perfekta bakgrunden för den eleganta och utsökta möbler. Grå matt tak är sannolikt att vädja till fans av urban stil.

Grå matt tak - den perfekta lösningen för efterbehandling sovrummet, eftersom det skapar en lugn, fridfull atmosfärGrå matt tak - den perfekta lösningen för efterbehandling sovrummet, eftersom det skapar en lugn, fridfull atmosfär

Grå matt tak kan användas för efterbehandling:

 1. Kitchen. Det rekommenderas att använda en "metallic" färg av taket för efterbehandling rätter. Det är mångsidig, eftersom det går bra med nästan alla kök.
 2. Sovrum. När dekorera rummet rekommenderas att ge företräde åt ljusare nyanser av grått. Utmärkt passform i det inre av sovrummet känsliga silver och pärla tak.
 3. Vardagsrum. Grå färg i vardagsrummet kommer att återskapa atmosfären av återhållsamhet och lugn.

Matt white modern tak room

Vit matt tak Plexiglas är också en bra design lösning. Vit kommer att bidra till att skapa en ljus och diskret, atmosfären i hemmet. Kom ihåg att vita tak är mer synliga fläckar och fläckar, så de är opraktiska att installera i dammiga miljöer. Matte vitt tak används ofta för att avsluta badrummet eller sovrummet.

Dessutom kan matt white tak användas i:

 • Rum, utformade på ett enkelt, klassisk inredning.
 • Höga rum.
 • Lokaler med otillräcklig dagsljus.
 • Kontorslokaler.

Vit matta tak i perfekt harmoni med alla andra färger i det inre av bostadenVit matta tak i perfekt harmoni med alla andra färger i det inre av bostaden

Vitt tak är lågmäld, så det är användbart om du vill fokusera på andra inredningsdetaljer. Dessutom skulle en sådan yta leda till expansion av visuella utrymme.

Akryl matt white tak: fördelar och användning av

Akryl vitt tak, kanske den bästa lösningen för efterbehandling taket i lägenheten. Akryl är starkt och hållbart material. Ljus som passerar genom detta material kommer att vara utspridda jämnt över hela omkretsen av rummet.

Det finns 3 typer av matt akryl:


 1. Glossy. Sådana akryler kan vara transparent eller translucent.
 2. Vit satin. Ibland finns det en svart och satin. Ett sådant material har en grovhet. Vanligtvis satin akryl transparent.
 3. Fluted. Detta frostat glas har en volym mönster på en yta. Spår akryl är en av de mest hållbara material.

Tak akrylglas fuktbeständiga, slagtålig, har hög genomskinlighetTak akrylglas fuktbeständiga, slagtålig, har hög genomskinlighet

Akryl matt tak kan användas även i områden där det inte finns några fönster eller andra källor av naturligt ljus. På grund av dess egenskaper, är detta material mer än täcka bristen på solljus.

Fördelarna med akryl matt tak:

 • Akryl - ett miljövänligt material, och inte avger skadliga gifter.
 • Materialet inte absorberar fukt, så det akryl taket inte bilda mögel och svamp.
 • Tak akryl inte kräver särskild omsorg.
 • Materialet inte vanära med tiden.

Matt undertak (video)

Matt tak ger stora möjligheter. Med deras hjälp är det möjligt att realisera, kanske någon design lösning. Om din budget är begränsad, föredrar matt tyg tak. I andra fall, som en efterbehandling material lämpligt att tillämpa akryl plexiglas. Vid val av tak färgschema måste ta hänsyn till utformningen av rummet.


Texture mat tak (foto)

2-min 1 - min 2 - min 4 - min 6-min 7-min 8 8-min 10-min 9-10

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5

map