Att välja en konsol i hallen: tre huvudsakliga material

12 October 2017Console bord - perfekt för förbättringar hallConsole bord - perfekt för förbättringar prihozheyDlya att utrusta hallen, många människor köper en konsol bord. Produkten är kompakt nog, original och bekväma. Det är värt att notera att nyligen designers började använda just en sådan heminredning, förutom en standarduppsättning av möbler, i synnerhet, förutom obuvnitsy, skåp, sittpuff och tabeller. Konsol för första gången dök upp i Frankrike, och därifrån började sprida sig över hela världen. I allmänhet kallas konsolen de prognoser som utgör ryggraden för hem konstruktion. Detta kan vara en avsats eller balkong. Konsol tabeller - detta är ett ovanligt liten storlek produkt med två ben och fastsättning, medelst vilka de är fixerade till väggen.


Console hall

Console tabeller ser ganska intressant i en helt varje interiör. Denna möbler - en lyx tillbehör med rika inredning och en fantastisk utsikt.

För tillverkning av bänkskivor används en mängd olika material:

 1. Naturlig och konstgjord sten.
 2. Trä.
 3. Halvädelstenar.

Konsol hall kan tillverkas av olika materialKonsol hall kan tillverkas av olika material

Dessutom är inredningen mycket olika, i synnerhet


 • Beläggningen kan dekor countertop mosaik;
 • Ofta används tråd;
 • Mycket ursprungliga utseende guldplätering.

Inredningen är tillämpas fullt ut på alla av produkten så att det blir attraktivt att titta på och vissa designers använder den en accent tillbehör i interiören. Konsol tabeller kan användas som stöd under bildramen, en klocka, en skrivbordslampa, som lagringsplats av nycklarna eller kosmetiska.

Inledningsvis när du skapar en konsol bord är det inte meningen att det kommer att placeras stora och medelstora föremål och saker, sedan förlorat sin lyx.

Olika typer av konsolbord i foajén

Console i korridoren är av tre slag.

De är: 1. Fristående bord. Sådana produkter är smala och de är placerade längs väggarna. Det bör noteras att det är acceptabelt att inte bara placera konsolen i korridoren, men också vardagsrum, sovrum och till och med kök. Om hallen är en soffa eller ottoman, då denna konsol kommer att vara ett utmärkt komplement till dem.
 2. Förlängning Console lita på två, och ibland till och med på ett ben. Naturligtvis är denna design inte är stabil och den bakre delen är fast i väggen.
 3. Avstängd tabellen kan till synes påminna vanligt hyllan. De har ofta en klo-fot, inte når golvet och fäst på väggen. Taki dekorativa bordsskivor har sidor och kan vara ganska någon form och med en annan inredning. Placering ett sådant arrangemang enligt speglarna gör det möjligt att använda den som ett toalettbord. Ofta i sådana integrerade konsollåda för småsaker.

Snygg vit konsol i korridoren

För att göra korridoren mer originellt och attraktiv, kan du använda en mängd olika konstruktions tricks.

Det är värt att notera att det i allmänhet, de flesta korridorer har:

 • Små dimensioner;
 • Dålig belysning;
 • Brist komfort.

Snygg vit konsol kommer att göra korridoren mer originelltSnygg vit konsol kommer att göra korridoren mer originellt

Det är lätt att åtgärda, om det är att skapa en ljus möbler och bra belysning. Mycket spel tillbehör och inredning, i synnerhet som konsolen. Som tidigare nämnts, de finns i ett stort antal, men de flesta företräde ges åt de vita konsoler. De passar perfekt i alla interiörer, vare sig klassisk, modern eller high-tech.

Mycket elegant utseende vitt och varmåldrat konsol, eftersom det kan skapa komfort, bekvämlighet, och det finns en möjlighet att skapa situationen i fransk stil av 18th century.

Corner Console i korridoren

För att göra det mer attraktivt korridor av liten storlek, är det nödvändigt att uppmärksamma sådana interiör är kompakta, rymlig, som i hörnområdena. Det är i den här artikeln kan vara ett hörn konsol. Den ursprungliga, litet skåp, som kan användas som ett stativ för en vas med blommor eller en hemtelefon.

Hörn konsolen tar inte upp mycket plats, och i princip inte har ben och monteras på väggen.

Corner Console i korridoren tar inte upp mycket plats och är installerade i ett hörnområdeCorner Console i korridoren tar inte upp mycket plats och är installerade i ett hörnområde

Således enligt hyllan, vilket kan vara en låda, det finns ett utrymme som lämpar sig för placering av korgen enligt tidningen särskilda står för paraplyer och liknande produkter. Vinkelfäste, ställa rätt nära ytterdörren, kommer att bli en utmärkt plats påsar placering av nycklar eller handskar. Använd den inte för permanent lagring, eftersom detta kommer att förstöra det estetiska utseendet och funktionalitet.


En smal konsol i korridoren

I korridorerna, som har ingalunda den största storleken, utvalda främst smala möbler som inte kommer att minska utrymmet och kommer att vara en stor inredning.

En smal konsol - är:

 • Kompakt produkt som är perfekt lämpad för någon av korridoren;
 • Designen som kan användas för att lagra små saker;
 • Möbel i rummet kan göra en viss entusiasm.

En smal konsol är perfekt för alla storlekar hallEn smal konsol är perfekt för alla storlekar hall

Smala konsolbord riktigt universella, som för att ställa dem bredvid spegeln, då de kommer att användas som en plats att lagra kosmetika och andra tillbehör. Ofta är dessa konsoler är dekorerade med höga vaser med blomsterarrangemang, pärla pärlor eller till och med ursprungliga handgjorda korgar, som är placerade och de små saker som måste finnas till hands.


En smal konsol - ett litet bord, som kommer att vara till stor hjälp hushåll, lyxig interiör och framför allt höjdpunkt. På grund av det faktum att strikt inte tillrådligt att installera i hallen en hel del möbler, konsolbord det aldrig kommer att bli överflödig.

Hängande konsol i korridoren

Till synes hängande konsol i korridoren - det är bara en hylla.

Men i verkligheten - det är:

 • Original bänkskiva;
 • Kreativ produkt, som är fäst på bekostnad priburivaniya till väggen;
 • Lyxig, men ändå kompakt möbel påminner visuellt av skyhöga tabellen.

I allmänhet, såsom en hängande konsolen dekorerad ristade ben, som tjänar endast som en prydnad och inte mer. Trots att marknaden kan hitta ett stort utbud av konsoler, finns det alltid möjlighet att beställa produkten på dina önskemål.

Hängande konsol är mycket elegant och samtidigt ganska funktionellaHängande konsol är mycket elegant och samtidigt ganska funktionella

Till exempel, om korridoren är dekorerad med naturlig eller konstgjord sten och har en lång och smal form, kan du köpa hängande konsolbord och bänkskivor som marmor eller natursten i två exemplar och placera dem på båda sidor av dörren.

Smide konsol korridoren

Smidesjärn konsol - en produkt för konstälskare och de som föredrar bara exklusiva, högkvalitativa, dyra möbler. Det är värt att notera att dessa interiör är långt ifrån billig och görs enbart på beställning. Tillverknings tar inte mycket tid, om vi vänder oss till en professionell mästare. Detta alternativ är knappast en budget, men det är mycket vacker och originell. Smidda produkter är alltid i mode, och viktigast av allt, även med tidens år, de kommer inte att förlora rätt typ. Konsol smides arter - är en stabil struktur på tre ben.

Snygg konsolbord (video)

Sammanfattningsvis, vi tillägga att inredningen på konsolen kan vara - en vas med blommor eller två bästa sfärisk form med frostade lampor och nyanser. Därför är det extra ljus och dämpad belysning kommer att lägga komfort bord och göra mer attraktivt och iögonfallande i första hand.

Detaljer: Console i korridoren (inredning foto)

1m46a-2 02ad992a297f5285d776a16252062b55 22eb8feabceafb237aca29e0a9dd76d9 27a1f8cf9bb83e8fe7a8f06f8ae684bd 707-4 a24422f9cdf8686e8531651fdd0330a4 a477257d608f3b6d6231d6bfadf9fa49 art-972-lyx-classic-console art-990-klassisk stil-console Black-Iron-Console-Table

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 55