Att välja den perfekta designen av undertak

Att välja den perfekta designen av undertak

12 October 2017Undertak - det är mycket bekvämt och tillförlitlig sak. Om så önskas kan någon stil, vare sig provence, modern, fusion, eller något annat, kan kombineras med Stretch takUndertak - det är mycket bekvämt och tillförlitlig sak. Om så önskas kan någon stil, vare sig provence, modern, fusion, eller något annat, kan kombineras med spänning potolkamiVybiraya designen stretch taket först bör vara uppmärksamma på den stil, som är full av rummet där du kommer att montera i taket. Med hjälp av experternas rekommendationer, samt att förlita sig på din egen smak, kan du enkelt välja vad som är rätt för dig. På vilka taken lämpar sig för de mest populära och fashionabla områden i inlandet, se nedan.


Vilken roll spelar taket i det inre

Först och främst bör du bestämma om du vill fokusera på takytan, eller om du vill lämna den obevakad. I det andra fallet, kommer du närmar dig den klassiska matt PVC-film.

Detta tak är alltid i mode, ger han intryck av felfri slät yta, som kan dekoreras med original belysning.

Om du väljer att installera taket, valet av texturer, färger, belysning och andra designfunktioner kommer inte att vara ett problem för digOm du väljer att installera taket, valet av texturer, färger, belysning och andra designfunktioner kommer inte att vara ett problem för dig

Om du har beslutat att experimentera med taket, så här flera sätt att göra en originell och ljus accent i takbeklädnad:

 • Ljust glänsande eller matt tak. Att välja en sådan film, ägna särskild uppmärksamhet åt färgval.
 • Trey tak. Detta beslut kommer att kosta dig mer, men effekten som produceras av en två-nivå taket kan knappast jämföras med ett enda lager struktur.
 • Tak med fotoutskrifter. Du kan beställa en bild eller mönster till din smak.
 • Textured tak med konvexa och präglade mönster. Företagen som säljer tak erbjuda ett otroligt stort antal ritningar för den strukturerade tak.
 • Perforerade tak. Det är mycket modern och ljus lösning. Under ljusa kontrasterande wrap canvas hängs med konst stans en matt skugga.
 • Tak med simulerade komplexa strukturer (Marmor, sammet, siden, och så vidare. P.) Detta är ett djärvt beslut kommer att betona individualitet av rummet och dess ägare. Ömtåliga material ser romantisk och mysig.

Mest intressanta tak

Om du väljer att göra ditt tak en verklig konstverk design, sedan noggrant studera upplevelsen av att skapa vackra stretch tak.


En verkligt vacker sträcka tak - är en komplex struktur av belysning och flerskiktade filmer med olika texturer, färger och mönsterEn verkligt vacker sträcka tak - är en komplex struktur av belysning och flerskiktade filmer med olika texturer, färger och mönster

I taket såg lyxiga, det finns flera win-win-lösningar:

 1. Kombinationen av ovanliga texturer. Matt film ser bra i kombination med reflekterande yta. De kan finnas i både en, så vid 2 olika nivåer.
 2. Tak med fotoutskrifter, dekorerad plats eller LED band på omkretsen.
 3. Tak "natthimlen". Detta är en mycket effektiv lösning för att vinna popularitet. Intryck av stjärnor på himlen ger en liten dioder, kaotiskt byggs i matt mörkblå tak.
 4. Högt i tak. Flytande tak effekt uppnås genom LED remsa, som är monterad på taket.
 5. Multi-level tak. Geometriska eller flytande linjer skapar ett annat intryck, men effekten av multi-level tak kommer att klargöras.

Att välja tak: enkel design

Enkel design av en sträcka tak passar perfekt i den minimalistiska inställning och i lyxigt boende, där tyngdpunkten ligger på de övriga inredningen.Om du vill se en intressant, men inte slående taket, är det inte nödvändigt att ladda dess utbud av lampor. De måste måttligt placeras på ytanOm du vill se en intressant, men inte slående taket, är det inte nödvändigt att ladda dess utbud av lampor. De måste måttligt placeras på ytan

Enkel och smakfull ser följande lösningar:

 • Enfärgad glansigt eller satin tak med en ljuskrona och ursprungliga plats. Reflekterande yta ser enkel och elegant i kombination med en mängd olika armaturer.
 • Matte två nivåer tak. Mer blygsam ser andra skikt anordnat på omkretsen. I en sådan struktur är lämpligt att infoga fläckar.
 • Matt tak med diskret mönster, smälter harmoniskt med det inre.

Hur man väljer ett tak i stil med hi-tech

Grundprincipen för denna högteknologiska - det är täthet och skarpa linjer. Exempel på interiör i riktning mot high-tech som finns i de mest kända designers portfölj.

Hi-tech - denna trend har länge etablerat sig i utformningen av bostäder och kontorslokalerHi-tech - denna trend har länge etablerat sig i utformningen av bostäder och kontorslokaler

I rollen som material för taket i stil med högteknologiska tjäna:

 1. enfärgade glänsande PVC-film spända färgton;
 2. klassisk vit matt tak med ljuspaneler;
 3. strukturerad tak med effekten av "metallic".

Kom ihåg att för att skapa utrymme i stil med högteknologiska bör noga överväga alla delar av interiören. Den spelar en viktig roll belysning och stora möbler.

Undertak i loft

Mycket modern och fram till detta ögonblick är loft stil. Namnet på detta område går tillbaka till engelska, vilket betyder "vinden". Därför bör rummet, gjort i denna stil innehåller element av vinden.

Loft - ett urval av fria, bohemiska människor som inte är rädda för djärva innovativa lösningarLoft - ett urval av fria, bohemiska människor som inte är rädda för djärva innovativa lösningar


Vad tak kan matcha denna riktning:

 • Plain white tak med ett minimum av accent bitar. Detta tillvägagångssätt, om de delar av ett loft stil som finns i tillräckliga mängder. Vitt tak kommer att skapa en ljus välkomnande atmosfär.
 • Textur metallisk hårdhet ger atmosfären i rummet. Detta är en mer radikal version av utförandet stil loft.
 • Grå matt film påminner betong, som också är en bra passform i den här stilen.
 • Dessutom, för att skapa en loftstil taket med fotoutskrifter. Kan skildra träskivor, en struktur av betongplattor eller något annat som liknar vinden tak.
 • Om taket är gjord hög höjd, skulle det vara bra att skapa en multi-level struktur som efterliknar grovhet på vinden taket olika balkar, golv och andra delar av loft stil

Varje designer vet att rummet i loftstil kännetecknas som den externa charm och bekvämlighet och enkelhet.

Tak Design Idéer

Design tak har många lösningar. Verk av de bästa designers presenteras på Internet i en otrolig mängd. Men hur väljer du vad som kommer att tilltala dig? För att förstå vad taken är ett perfekt komplement till ditt hem eller kontor, först förstå, vad är taket och hur man skiljer mellan dem.

Det är mycket viktigt att hålla en balans mellan innertak och resten av rummet. Inte överbelasta med onödiga detaljer sammansättning, är trängseln betydligt sämre driftDet är mycket viktigt att hålla en balans mellan innertak och resten av rummet. Inte överbelasta med onödiga detaljer sammansättning, är trängseln betydligt sämre drift


Således taken kännetecknas av följande parametrar:

 1. I enlighet med den typ av yta. Det finns matt, satin och glänsande tak. De skiljer sig i sina reflekterande egenskaper. Gloss ligger nära spegeln beläggning, det ser mycket ljus och festlig. Satin upptar också ett mellanläge.
 2. Närvaron av leder. Ett specialvärde, tros ha sömlösa tak. De inte bryter känslan av en enda duk som täcker taket.
 3. Material. Vanliga material för tak är PVC-film och special tyg för undertak.
 4. Single-nivå eller flera nivåer. Med hjälp av en andra eller till och med fler nivåer du kommer att kunna skapa en unik design samt att positionera belysningsarmaturer mest ovanliga sätt.
 5. Konsistens. Bland annat kan taken har en textur som simulerar olika material. Detta kan vara ett tyg struktur, läder, sammet, silke, metall, marmor och så vidare. Med en mängd olika texturer kan du bekanta dig i en specialitet butik.
 6. Dessutom kan taken vara platt, och kan också ha konstiga former: vågen konformade utsprången och andra design förfiningar. Material stretch taket är lätt förkroppsligar även de mest vågade inredningslösningar.
 7. exotism, men det är mycket fördelaktig lösning kommer att styling taket under stjärnhimlen. Det finns flera sätt att göra detta tak. Du kommer att kunna bekanta sig med dem i en virtuell informationskällor eller att konsultera en professionell om så önskas.
 8. En skillnad är också omålade tak, målade med fotoutskrifter. Den senare arten aktivt ökar i popularitet. Fotoutskrifter är möjligt på tyget dukar, ser lockande, men också gör det möjligt att återskapa någon favorit målning på taket.

Och detta är inte en komplett lista över typer och klassificeringar av undertak. En av de senaste trenderna har blivit en perforerat undertak. Konst tak perforering exponerade nedre skiktet av PVC-film och som ligger över den hela ytan av kontrasterande färg.

Design av tak (video)

Stretch tak premium look lyxiga, så var inte rädd att filmen kommer att se billigt. Känn dig fri att köpa tak och ett positivt resultat för ditt val kommer att glädja dig i många år.

Mest intressanta alternativ för utformning av undertak (foto)

1ac6602d0b133981d0d0a8abb2531941 4-b 4f83fa703cec2df28f8afd261067727e 8 30-3 08857394 77351858 53340021e0954020940194 139037465889804983large15a 145502692762

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 59 = 68

map