Att utformningen av taket i vardagsrummet: 5 trendiga stilar 2017

Att utformningen av taket i vardagsrummet: 5 trendiga stilar 2017

12 October 2017Taket i vardagsrummet ska matcha utformningen av rummetTaket i vardagsrummet ska matcha designen komnatyMir taket designen utvecklas mycket snabbt nuförtiden. Det faktum att taket - detta fält för att genomföra nästan alla invändiga fantasier! När allt kommer omkring, taket - den är fri från möbler område, som bör innehålla bara ljus. I vardagsrummet kan du råd med en ljus och ovanlig design, eftersom detta rum är en samlingsplats för familj och vänner. trevligt att tillbringa tid här för en bullrig samtal eller favorithobby.


Att taket i vardagsrummet: bilden av taket gipsskivor

Gipsskivor skiljer sig från andra material genom sin mångsidighet. Många fördelar som kan ge en del eller andra sätt att ordna taket, kombineras i en upphängd gipsskivor tak.

Gips - ett tillräckligt elastiskt material, som hjälper dig att enkelt dölja brister i taketGips - ett tillräckligt elastiskt material, som hjälper dig att enkelt dölja brister i taket

Fördelarna med gipsskivor tak:

 • Förmåga att dölja bristerna i det befintliga taket.
 • Undertak för att enkelt rymma alla tillgängliga ledningar och kommunikationslinjer, liksom belysning.
 • Erhållen som ett resultat av taken går helt slät och jämn.
 • Låg kostnad. Gipsskivor är signifikant lägre i kostnad än PVC eller stretch fabric tak.
 • Värme- och ljudisolering möjligt, om de föreligger speciellt material mellan marken och taket gipsskivor.
 • Möjlighet till designidéer är inte begränsade till, om du gör gipsskivor tak. Den kan installeras i flera lager, färg, pasta och så vidare.
 • Gipsskivor är miljövänlig och säker för människor i alla åldrar och djur.
 • Till skillnad från filmen Stretch tak Gips - är ett hållbart material, och det är motståndskraftigt mot höga temperaturer.
 • Möjligheten att själv-installation för människor med liten erfarenhet av konstruktion och reparation.

Med sådana fördelar gips lätt dras in ledarna bland material för tak dekoration.


Gipsskivor är perfekt för dig om du vill dölja bristerna i det nuvarande taket av en vacker och hög kvalitet yta snabbt, enkelt och billigt. Kom ihåg att det inte är nödvändigt att hänga gips, om taket har en höjd som är mindre än 2,5 meter.

Naturligtvis är inte allt här i världen perfekt. Brister i gipsskivor finns också. För att inte utsättas för illusioner och inte rusa huvudstupa in bygga butik för ark gips, rekommenderas att läsa och outs av kartong-gips strukturer.

Gips i vardagsrummet kommer att göra ditt tak är en unik och kreativGips i vardagsrummet kommer att göra ditt tak är en unik och kreativ

Nackdelar gipsskivor tak: 1. Undertak döljer höjden av väggarna. Hur som helst, i lägenheterna i taken är inte särskilt hög. Detta kan vara ett allvarligt hinder för installationen av den upphängda strukturen i taket.
 2. Exponering för fukt. I vardagsrummet är sällan fuktigt, men om du vill ordna taket i studio, där köket inte tilldelas ett separat rum, bör du se till att fukten från kokvätskan inte vidrör rätter gips.
 3. Om det finns en möjlighet Gulf grannar på toppen, är också önskvärt att installera gips. Efter händelsen, kommer det att krävas helt eller delvis byte av taket.
 4. I nya hus, där utnyttjandet av byggnaden har risken att spricka eller varp som något annat gipsskivor.
 5. Om du inte utsätts för en takmålning eller klistra, kan du inte förvänta sig att gips förblir krispiga vita evigt! Detta material är föremål för färgförändring när den utsätts för ljus, fukt och tid.

Hur man gör taket i vardagsrummet: de mest framgångsrika fotodesignalternativ

I själva verket, modern teknik gör det möjligt att utföra någon aning i området inredning. Men det har sina egna traditioner i respektive bransch. Proffs rekommenderar att du först bekanta dig med alternativ utformning taket i vardagsrummet, som fick den mest utbredda bland människor.

Innan gipsskivor taket i vardagsrummet, måste du först bestämma om dess utformning och belysningInnan gipsskivor taket i vardagsrummet, måste du först bestämma om dess utformning och belysning

Vilka alternativ finns tak i vardagsrummet är de mest framgångsrika:

 • Den absoluta ledare bland sätt att designa tak i vardagsrummet är en vit matt tak. För att uppnå detta resultat på flera sätt. Du kan göra undertaket gjord av tyg eller hänga gips, täcka den med matt färg. Eftersom konventionell utföringsform väljs ofta utstötnings tak med efterföljande målning eller rentvå.
 • Gloss är också populärt för dekoration av taket i vardagsrummet. Glans kan konstrueras av PVC-film Spänn- eller filmen kan vidhäftas till existerande icke glansig yta. Det finns också en högblank färg.
 • runt omkretsen av nivån. En utmärkt elegant utföringsform för kvadratisk eller rektangulär sittplatser är att åstadkomma en liten utskjutande del runt i rummet, taket inramning. Denna nivå är ofta placeras i fläckarna, vilket skapar ytterligare belysning i vardagsrummet.
 • Mönster. Om stilen i vardagsrummet kan du införa ett element av dekoration, låt in till rummet experiment! Söta mönster på taket - den inte orsakar överdriven, och moderiktiga och trendiga del av inredningen.
 • Hörn och vågor. I taket såg verkligen ovanligt, är det möjligt att överväga möjligheten att skapa en vågliknande tak eller tak med synliga hörn. Var uppmärksam på höjden av väggarna: det borde vara tillräckligt för att dekoration såg organiskt och inte skapa en känsla av rymd sverhzamknutogo.
 • Sky. Nature tema är mycket populär i modern inredning. Den övre delen av utrymmet är alltid en karakteristisk förening: himlen. Skapa en himmelsk målning i taket med hjälp av fotoutskrifter, tapeter hängande eller komplexa konstruktioner med hjälp av lysdioder för att simulera stjärnorna. Som natt och dag himlen kommer att se fantastisk på taket i vardagsrummet.
 • Geometri. Möjlighet att skapa flera nivåer tak har gjort ett genombrott i världen av konstnärliga idéer inredare! Pofantaziruet dig, komma med geometriska mönster för positionering multilevel konstruktioner för takytan i vardagsrummet.

Oavsett taket i vardagsrummet, hög eller låg, kan du göra en modern och färgstark design av dess tak, att välja lämpligt alternativ.

Design tak vardagsrum 2017: moderna idéer

För varje kurs i mode och design har sina trender. World tak trim rör sig också med tiden, och den nya 2017 räknar vi med de trender som är så trevligt att låta i ditt vardagsrum!

Gips tak kan perfekt komplement utformningen av vardagsrummet och markera dess unikaGips tak kan perfekt komplement utformningen av vardagsrummet och markera dess unika

Viktiga trender i 2017:

 1. Naturmaterial. miljö idéer i alla, erövringen av Europa, och överförs till vår vistelse med. Ekologi - är användningen av naturliga material eller deras imitation. Så, i utvecklingen av säsongen kommer att bli taket simulerar en huggen sten. Trädet, naturligtvis, passar perfekt i det inre av ett hus på landet.
 2. Geometri. När det gäller design och mönster, sedan år 2017 kommer det att finnas alternativ: endast tydliga geometriska linjer. Överensstämmelse med lagarna i geometriska proportioner och konstruktion av siffror kommer att vara nyckeln till utvecklingen av mönstret på takytan.
 3. Metal. För att återgå till frågan om oäkta material glatt påmind av tak av satin, som mirakulöst som en metall, som också är en trend i år 2016-2017. Mässing, koppar, tenn - välj en nyans som kommer till dig och din inredning bäst.
 4. Minimalism. 2017 bort från den lummiga inredning, så nära trender i 2015. Nu i toppen av tabellen står enkelhet, ödmjukhet och funktionalitet. Minimalism mot takytan kommer att vara den utföringsform av denna tendens.
 5. Flora och fauna. Om du gillar att dekorera, sedan stoppa ditt val på en värld av djur och växter. Bild av blommor, frukter, fisk, kantarell och liknande, kan se lite infantil och cartoonish, men kan i stället vara realistiska och tankeväckande. Betrakta denna trend, och taket kommer att vara huvud dekoration i vardagsrummet.
 6. Folklore. Nationella medvetandet återföds genom inredningen! Folk motiv återupplivades bilder och mönster på olika ytor - detta är en absolut trend 2017. Välj de motiv som matchar din sinnesstämning.

Artsy överklagande mångfärgade tak kvar i 2015. Idag möter vi praktiska och diskreta tak designalternativ för att leva.

Klädstil: välj tak under ledning av interiören vardagsrum

Modern mode bestämmer inte bara de enskilda trender för takytor, men också belyser stilistisk riktning. Vilka är de mest föredragna under det kommande året.


Design gipstaket bör väljas så att det är en tydlig tillägg till det inre av gästrummetDesign gipstaket bör väljas så att det är en tydlig tillägg till det inre av gästrummet

Vad stilar anses vara den mest fashionabla under säsongen 2016-2017:

 • Eklekticism. Unaccented tidigare eklekticism nu en del av utvecklingen av modern inredning konst. För att skapa taket i eklektisk stil, kan du använda trä eller geometriska tak gipsskivor prognoser.
 • Loft. Under många år, inte förlorar sina positioner grungy loft riktning. Här lämpligt trä eller platta metall på bakgrunden av monokromatisk tak vilsam blek färgton.
 • Eco-stil. Fashionabla och trevlig eco-stil erbjuder att endast använda naturmaterial. Trätak passar bäst.
 • Minimalism. I detta avseende experiment är ofta onödigt. Det är bäst att dra snövita satin tyg och dölja det sockel belysning.
 • Hi-tech. Fortfarande på toppen av popularitet tech hi-tech. Använda metall simulering med satin tyg spänning.

Varje modetrend har sina egna preferenser i form, konsistens och färg.

Design tak gipsskivor och undertak till vardagsrummet (video)

Även med ett lågt tak, kan du göra det design som passar din livsstil och hem. För en liten levande sak - det inte överbelasta taket och ett stort vardagsrum huvudregeln blir behöriga accenter. Var kunnig och i överensstämmelse med utformningen av vardagsrummet, eftersom det här rummet är hjärtat i ditt hem.


Exempel på utformningen av taket i vardagsrummet (inredning foto)

1min40 4min38 6min37-1 05 9-gostinaya-xruschovka 13min29 47 53 56-1 69a0495adb0f6405464b471cf2c35ae7

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 − 9 =

map