Att tygstyckena för huset med sina egna händer

Att tygstyckena för huset med sina egna händer

12 October 2017För tillverkning av paneler av tyg behöver inte dyra material, men en sådan komposition perfekt dekorera något utrymmeFör tillverkning av paneler av tyg behöver inte dyra material, men en sådan sammansättning perfekt dekorera några pomeschenieIz tygpaneler utförs tillräckligt ofta, vissa hantverkare kan vända medioker förfalskning i de flesta verkliga mästerverk! Detta är inte acceptabelt mönster, finns det ingen särskild vägledning till handling. Mästaren utvecklar en teknik, och först därefter gör det sätt han berättar hjärtat. Och viktigast av allt, i de flesta fall, även icke-professionella få de mest sanna mästerverk som inte skäms för att hänga på väggen och visa andra.


Paneler av tyg med händerna: de möjliga ämnen

Att våga göra paneler, är det viktigt att förstå att någon produkt bär stilist belastning, ta hänsyn till att i alla fall är det nödvändigt. utsmyckning teman måste matcha stilen på rummet! Annars skulle det löjliga och kommer snart att börja irritera, även alla invånarna i huset.

Tema för väggmålning kan välja vilken: det kan vara djur, landskap eller abstraktionTema för väggmålning kan välja vilken: det kan vara djur, landskap eller abstraktion

För rum, i klassisk, land eller stil av Provence är idealiska för alla typer av stilleben, blommor och landskapskompositioner. Det viktigaste kriteriet - det ska se ut som enkelt och glatt! Då spåret kommer att orsaka endast positiva känslor. Naturligtvis, kommer alltid att vara relevant och abstraktion, som är en mångsidig alternativ som lämpar sig för nästan alla stilist beslut.

För hus, utformade i jugendstil, är perfekt för dekorativa paneler med tydliga linjer grafisk nu. Minimalistisk design bör vara ödmjuk, nästan osynlig ram.

Ganska ovanligt i inhemska utrymmen alternativet - ett skandinaviskt interiör, vilket tyder på en ljus, nästan futuristiska målningar, med bilder på dem brev, linjer, bågar, etc. Göra en sådan en ovanlig dekoration band rester, pärlor, snäckor verkligen kan vem som helst!


Nu populär stil loft dikterar också herrar över sina villkor: bilder kan vara ganska varierande, men de bar inte mer än två färger! Detta stringens och koncisa definitivt inte kommer att lämna någon oberörd.

Sådana paneler är mycket väl lämpad som en gåva för alla tillfällenSådana paneler är mycket väl lämpad som en gåva för alla tillfällen

Naturligtvis varje regel finns det undantag bör därför vara en mycket individuell inställning till frågan om heminredning. Tyg applikation får inte motsvarar de ämnen hemma, men för att vara så känslig att behovet av sitt läge i huset blir det ingen tvekan om.För basis av dess arbete bör ta endast ett fåtal grund sinnen

 • Åtgärder.
 • Smak.
 • Compliance.
 • komponenter interagerar med varandra.

Ständigt följa dem, kan du uppnå fantastiska resultat, eftersom historien är fylld med sådana exempel!

Panelen av tyg på tyg: oväntade kombinationer

Tyg inredning kom på modet nyligen utbredd: bara de senaste åren. Tidigare vill ta emot endast ett fåtal blev huset gjorda målningar. Idag, människor som är beredda att inse sin egen målning är utbredd.

Naturligtvis kan de förvalda tyger vara vackra att måla och lägg i en representativ ram. Dessa siffror redan har rätt att kallas en panel, men nöjet att sådant arbete är endast tillgänglig för professionella konstnärer. Alla andra är osannolikt att genomföra våra planer samt specialist. Vi kan bara göra det omöjliga: att lägga till tyget tredimensionella bilden med samma tyget!

Om du vill vara originell och inte vill hänga på väggen i det vanliga mönstret ansåg panelen perfekta valetOm du vill vara originell och inte vill hänga på väggen i det vanliga mönstret ansåg panelen perfekta valet  

Utföranden av processen, en hel del:

 • Application.
 • kanzashi utrustning.
 • 3D modellering.

Det är viktigt att förstå en enda sak: en gång nybörjare mästare är osannolikt att få en fantastisk blomma eller stilleben. Du måste träna hårt, baserat på systemet och råd av erfarna hantverkare! Och då är sannolikheten för att få exakt vad han vill, ökar kraftigt.


I det inledande skedet är det bättre att använda "utkast" - tyget, vilket inte ledsen och förstöra. Men sedan, med fyllda fulla hand, du kan säkert fungera även med de dyraste materialen!

Paneler gjorda av tygbitar med sina händer: framsteg

Det fina med självstudier är det faktum att du personligen kan välja färg, storlek och utseende, som kommer att ha en väggdekoration. Paneler tillverkade av rester kommer att vara precis som det ses av mästare!

emellertid, börjar arbeta, måste du fylla på följande ämnen:

 • En bit tyg.
 • Trådar av matchande färger.
 • Mätare eller linje.
 • Sax.
 • Målning för tyg.
 • Symaskin.

Material kan ta mycket olika: från gardinerna till resterna av den gamla sänglinneMaterial kan ta mycket olika: från gardinerna till resterna av den gamla sänglinne


Initialt skäras en bit tyg valda värdet pre avgå 3-5 hänvisar till bearbetning av kanter. I själva verket är dessa sömmar liknar dem som kan ses på ark. Dock måste man se till att de är de mest känsliga och inte alltför sticker ut.

Ovanifrån är först nödvändigt att dra sig tillbaka i ett område av 3 cm, för att därefter placera fästet där. All vävnad skörd: blommor, löv, etc. som skall framställas i förväg och sedan helt enkelt monterad på basen. För att inte bryta mot konceptet bör först markera ark, beskriver penna exakt var en viss komponent finns. Således kan vi undvika oförutsedda situationer som tvingar att göra om det arbete som redan utförts.

Om så önskas, kan de fria hörnen av tyget vara dekorerad med färg, glitter eller pärlor lämpliga för dessa ändamål. Det beror på stämningen av befälhavaren!

Vem kan göra paneler

Lyckligtvis många paneler se till att dina händer kan både vuxna och barn! Dock kommer den sista för detta måste ta hjälp av sina anhöriga. För barns mästerverk, kan du använda samma material och tekniker! 

Paneler med en mängd olika fåglar och insekter är perfekt för ett barns rum, där det kommer att vara en daglig glädje barnPaneler med en mängd olika fåglar och insekter är perfekt för ett barns rum, där det blir en daglig glädje barn

Men för att kunna visas på bilden är inte en abstraktion eller landskap, och din favorit seriefigurer, rita smulor som kommer att vara mycket mer intressant. Dessutom kan den resulterande insats resultatet hängas i barnkammaren och visa alla uppstickare! Det viktigaste - att hitta de ämnen som verkligen lockar smulor. 

Detta kan vara:

 • Något sett i mitt liv.
 • Pet.
 • Fantasy hjälte.
 • Favorit behandla.

Det kommer att bli intressant för barn och nyårs kreativitet, som Santa Claus skulle föra dem gåvor! Ingen säger att allt kommer att gå direkt! Men glädje och nöjet att arbeta barnen få enorma när träd eller snegovichok av praktiska material som säljs på tyget.

Master-klassen på att göra paneler av tyg (video)

Att låta barn till arbete är det viktigt att komma ihåg att de vassa saxar och nålar kommer att användas i processen! När det är möjligt bör dessa operationer utför bara en förälder! Då sannolikheten för att barnet får ont, reduceras till ett minimum.

Paneler av tyg i inredningen (foto)

11-1024x1024 680-Reorich-11 56548f51a0345345995b 1920x1080resizeportfolio8612561359638544 10948263 5937699PB220023 10948289 10948313 249392238 1203210946

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − = 67

map