Att Topiary färger: 7 tips och tricks

Att Topiary färger: 7 tips och tricks

12 October 2017blomma topiary kommer att pryda någon utrymmenaTopiary av blommor kommer att pryda varje interiör pomescheniyaTopiary av blommor - en av de mest omhuldade låtar som är säker på att vilja lära någon needle. I själva verket, i denna process, no big deal. Uppmärksamhet, tålamod och viljan att skapa skönhet definitivt vinna alla problem och kommer att ge en verkligt givande resultat. Men i processen, är det viktigt att inte försumma råd av erfarna hands, åstadkommit i hans kreativa liv tiotals verk. Med hänsyn till erfarenheterna från andra, men i vilket fall som helst inte förlorar sin individualitet.


Topiary av blommor med sina egna händer: steg för steg för nybörjare

Att få tillverknings Topiary egna händer, ursprungligen värt tänka sig slutresultatet. En sådan fantasi spel kan tyckas överdrivet, men det är tack vare det lyckas uppnå det önskade resultatet. Så är bilden tillhandahålls och måste nu ta hand om förekomsten av alla relaterade material.

I drift, behovet av:

 • Lera (PVA omedelbar och fixering);
 • snöre;
 • Dekorativa band;
 • Blomkruka lämplig diameter;
 • Pärlor och kristaller;
 • Ställ favoritfärger.

För första gången skapar en topiary av blommor, överväga alla detaljer, så som senare inte göra misstagFör första gången skapar en topiary av blommor, överväga alla detaljer, så som senare inte göra misstag

För kompositionerna kan användas som konstgjord blomma variationer, samt the real thing. Ingen skillnad i princip. Det är dock viktigt att förstå att sammansättningen kan leva mycket snabbt vissna och förlorar sin ursprungliga utseende. Det är därför det är rimligt att använda ett urval av torkade blommor, som ser lika bra.


Utför varje steg i arbetet, inte bråttom och vänta tills sammansättningen torkar. Annars kan hela strukturen ger banken. Om det verkar som om någon process är felaktigt utfört, är det önskvärt att justera omedelbart.

Trots allt, om du först gör något fel, kommer fel i framtiden att fortsätta att växa som en snöboll. I slutändan måste du göra om allt. Det är därför alla förändringar görs bäst i tid. Fel även en expert.

Blomma för Topiary: vad stop

En av de viktigaste svårigheterna i att göra blomsterarrangemang - är att välja exakt vilka blommor att använda för att dekorera den.

Speciellt populär bland needlewomen användningen av kompositioner: • rosor;
 • daisy;
 • Orkidéer.

Vid tillverkning av Topiary Välj blommor till din smak, viktigt att inte överdriva det med det belopp som sammansättningen inte ser alltför skrymmandeVid tillverkning av Topiary Välj blommor till din smak, viktigt att inte överdriva det med det belopp som sammansättningen inte ser alltför skrymmande

Den första av dem tillhör kategorin av klassiska, inte förlorar sin relevans har under många år. Men för många rosor - det är för patetiskt. Så är det dags att uppmärksamma en enkel och mycket elegant blomma som kallas en daisy. Det kan köpas färska eller torka eller att göra sina egna tyg. Sammansättningen av sådana manipulationer kommer att gynnas. Topiary av papper blommor har också haft framgång, men tillhör den kategori av kortlivade, på grund av låg kostnad och låg kvalitet på råvaror. Orchid - en favorit blomma, en ganska stygg, men mycket vacker. Topiary av orkidéer kommer säkert att smaka och herre och till vilken kompositionen är avsedd. Det är dock helt omotiverad deras användning i färsk form. Så växter bättre utnyttja torkad eller alternativt välja syntetiska motsvarighet. 

Användning av tulpaner eller pioner prydnad Topiary helt omotiverad. Stora konvexa blommor kommer att se mycket besvärlig, trots ett gäng de ser mycket chic

Varje master class kan du se hela processen steg för steg och för att förhindra allvarliga fel som är specifika för nykomlingar. Arbetet börjar med registrering av "trunk" Topiary. Framställts i förväg, är det önskvärt att linda en pinne med snöre fast på båda sidor av instant lim fixering. Vidare pipan säkrad i potten och stärkt plåsterlösning. Under denna tid av papier-maché eller vanligt papper kan göras krona och dekorera med levande eller konstgjorda blommor. Till tog sammansättning också tar tid. Därför måste du montera Topiary inte förrän ett par dagar efter produktionen.

För att skapa en topiary, välja favoritfärger och var inte rädd för att processen är alltför tidskrävandeFör att skapa en topiary, välja favoritfärger och var inte rädd för att processen är alltför tidskrävande

Dessutom är det nödvändigt att ta hänsyn till nyanserna i följande:

 • Det är bäst att se små kompositioner upp till 30 centimeter;
 • Topiary bör inte vara alltför blanka eller ljusa, eftersom han - inte en julgran.

Arbetet regleras inte av villkoren i varje yrkesarbetare väljer sin egen takt. Kamomill, ros och även topiary av krysantemum kräver samtidigt göra. 

För att ge Topiary: idéer för en present

Topiary - en universell sak, så att du kan ge det:


 • släktingar;
 • vänner;
 • barn;
 • Vuxna.

Bäst av allt, att denna gåva var en tematisk och tids till någon fest som ett bröllop. Kompakt snövit topiary med rosor eller orkidéer kommer att se mycket original. Och om du gör en blomma sammansättning på en mörkblå eller någon annan kontrasterande bakgrund, kan det vara en underbar gåva för något annat tillfälle.

Topiary av blommor med sina egna händer (video)

Kör Topiary av blommor är en kick. En väl valda färger lite uppmärksamhet och omsorg leder till det faktum att sammansättningen skulle vara en välkommen present för alla tillfällen. Dessutom skulle det rätt strategi vara Topiary också exklusiv show.

Topiary av blommor (foto)

104.134 maxresdefault12 210.417 1162002 005f629156bd15d195ea0750942c3222cr2 6c94bf64008a8ea85aa70747467r - dlya-doma-interera-topiarij-iz-lentcr 0031 7eDIV9ydno4 2016-03-23212627cr 2016-03-23221005crcr


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − = 42

map