Att taket i vardagsrummet med händerna

Att taket i vardagsrummet med händerna

12 October 2017Det finns många olika designalternativ tak i vardagsrummetDet finns många olika varianter av taket dekoration i vardagsrummet Hur man gör taket i vardagsrummet? Till slut, kan du använda tyg eller vävnad gips. Dessa material är mångsidiga och relativt billiga. Om rummet är i stil med en klassisk eller provensalsk, kan du använda stuckatur eller strukturerad gips. När du gör ett rum med burspråk eller öppen spis är att föredra att använda vinyl klistermärken eller specialfärg. Om du vill ordna vardagsrummet i ett privat hem, är det bäst att använda trä eller polyuretan balkar.


Vi gör taket i vardagsrummet-matsalen

När kombinerat vardagsrum och matplats för efterbehandling taket är bäst att använda gipsskivor. Se till att rummet zonindelning kan använda akrylfärger. Du kan använda gipsskivor, även om storleken på ett litet rum.

När kombinerat vardagsrum och matsal tak bör också planlagdNär kombinerat vardagsrum och matsal tak bör också planlagd

Det första steget - märkning. För att exakt markera ytan inom ramen måste du kämpa mot nivån på alla väggar i rummet, och sedan markera den plats där kommer att ligga startprofilen.

gipsskivor tak installationsteknik:

 1. Säkra startprofilen på väggen. Fixa det med dymlingar.
 2. Placera CD-profilerna. Att förbinda profilerna med varandra med hjälp av ett anslutningsdon. Det är fixerad med skruvar.
 3. När monterade spjällåda, som gipsskivor. Kom ihåg att panelen inte ska placeras nära väggarna. För fastställande Gips med självborrande skruvar.
 4. Få till målet trim. Om du planerar att zon i rummet, användning av speciella belysningsutrustning eller akrylfärger.

Vi gör tak i vardagsrummet i klassisk stil

Om ditt vardagsrum i stil med en klassisk eller provensalsk, sedan göra en vacker taket kommer att hjälpa dig att akrylfärg och stuckatur. rekommenderas det att jämna ut ytan och zashpatlevat alla oegentligheter innan färgning taket.


Den klassiska designen av taket i vardagsrummet är mycket populärDen klassiska designen av taket i vardagsrummet är mycket populär

Efterbehandling taket i klassisk stil i följande ordning:

 • Markera ytan.
 • Applicera stuckatur på baksidan av den adhesiva lösningen, och hålla sig till basytan av objektet.
 • Efter att du måste måla stuckatur. Lämplig vit akrylfärg. För målning stuckatur använda en bred pensel.
 • Då måste du måla den återstående delen av taket. Det är bättre att använda en roller.
 • Låt färgen torka. Denna process kommer att ta mer än 3 timmar.
 • Applicera sedan ytterligare ett lager av färg.

Stuckatur kan göras av gips eller polyuretan. För limning av gips lister, använd flytande naglar. Polyuretan har en låg specifik vikt, så att de kan användas konventionell monteringskonstruktionsbindemedel.

Hur man gör ett vackert tak i vardagsrummet studio

rekommenderas inte för dekoration mat tak vardagsrum studio. Denna konstruktion kommer att se granna. Experter hävdar att den glansiga taket skulle vara mest lämpliga i vardagsrummet studio. För att göra en sådan tak kan använda speciella glansiga färger. Detta material är helt säker för människor. Dessutom är blank färg tåligare än akryl- eller matt.Vardagsrum Studio glänsande tak är ett bra alternativVardagsrum Studio glänsande tak är ett bra alternativ

Innan du börjar yta färgning, rengör taket från smuts. Det rekommenderas också att grundligt torka basytan. Annars kan bildas sprickor och bubblor efter färgning taket.

Förfarande för färgning av taket:

 1. Späd färgen med en glansig vatten.
 2. Måla hörn av rummet.
 3. När du använder en rulle måla resten av taket. Tänk på att målningen måste göras från fönstret till mitten av rummet. Det bör noteras att det första lagret av färg måste appliceras vinkelrätt mot fönstret.
 4. Vänta tills den första beläggningen är torr, och sedan tillämpa ett annat lager av färg.

Hur man gör taket i vardagsrummet: Trends 2017

Om du letar efter moderna designalternativ tak och slå sedan er uppmärksamhet på kompositstrukturer. De förblir i trend sedan 2015. För att göra en kombinerad tak måste användas gipsskivor och textilmaterial.

I den moderna interiören är populärt med en kombinerad takI den moderna interiören är populärt med en kombinerad tak

Installation av en kombinerad tak utförs i följande ordning:

 • Placera lådan. Ramen är monterad som en spjällåda gipsskivor.
 • En del av designen obsheyte gipspaneler. Rekommenderade mantlar paneler som del av konstruktionen som är platt mot väggen. För fastställande gipsskivor med självgängande skruvar.
 • Vid fogarna mellan gipsskivor gäller kitt.
 • Byt ut gipsskivor rutan profilen för tyget av webben.
 • I mitten av varje sida av lådan, bifoga en baguette.
 • Dra tyget från taket i centrum och sedan säkra den i baguette.
 • Klipp av överflödigt tyg av webben. Om du märker att vecken bildades, sedan värma upp bygg hårtork.

Om du samlar en kombinerad tak, glöm inte efter installation planka utspädd ledningar. Det bör också vara obligatoriskt att isolera kabeln med korrugerad rör.

Ovanliga idéer för att dekorera taket i vardagsrummet

Om du gillar ovanliga idéer, för dekoration av taket, kan du använda vinyl klistermärken. Denna metod för konstruktion lämpligt att tillämpa när ett litet vardagsrum eller i hennes låga tak. Dessutom är vinyl klistermärken används i konstruktionen av ett vardagsrum med ett burspråk och öppen spis.

Den ovanliga utformningen av taket kommer att göra rummet en kreativDen ovanliga utformningen av taket kommer att göra rummet en kreativ


Tekniken för att applicera vinyletiketter:

 1. Markera ytan.
 2. separera försiktigt bärdelen från vinyldekaler.
 3. Bifoga ett klistermärke till basytan, och ta bort den återstående delen av substratet.
 4. När etiketten har fastnat, ta bort fäst OH.
 5. Jämna ut produkten med hjälp av en trasa.

Om du inte vill använda märket, kan du bara måla taket. För att göra detta måste du välja lämplig bilden och projicera dem till ytan med hjälp av en overheadprojektor. Då måste du återställa konturerna av en sammansättning och sedan dra färg med hjälp av akryl eller oljebaserade färger.

Hur man väljer färg på taket i vardagsrummet

För att välja den optimala färgen på taket måste du ta hänsyn till ett antal nyanser. Först av allt bör vi ta hänsyn till den stil som upprätt levande. För registrering tak i ett rum i stil med klassiska Provence eller eco, är det lämpligt att använda vitt. Om ditt vardagsrum upprätt i industristil, minimalism, fusion, kan du använda lite mer mörk nyans.

Färgen på taket bör väljas baserat på funktionerna i rummetFärgen på taket bör väljas baserat på funktionerna i rummet

Även när man väljer färger bör också beaktas:


 • takhöjd. Om vardagsrummet låga tak, sedan ge företräde åt kalla nyanser. I ett rum med högt i tak bättre att använda varma nyanser.
 • tak konfiguration. Om taket böjda formen, sedan ge företräde åt ljusgrön, vit eller beige.
 • Färgen på väggarna. Tänk på att väggar och tak ska målas i samma färg.

Om du planerar att zon i rummet, är det möjligt att kombinera färger. Till exempel i det inre av vardagsrummet kommer att passa väl i svart och vitt eller beige-brun tak.

Hur man kan inreda vardagsrum med högt i tak

Om du är i vardagsrummet högt i tak, kan de vara dekorerad med hjälp av balkar. De kan vara gjorda av trä eller polyuretan. Det rekommenderas att ge företräde åt polyuretanprodukter, eftersom de inte ruttnar, och har en låg densitet.

Högt i tak kan dekorera tilläggHögt i tak kan dekorera tillägg

Med hjälp av strålarna, kan du uppnå den visuella expansionen av rummet. För att göra detta måste du placera balkar längs den breda väggar eller barer.

Installationsteknik av polyuretan strålar:

 1. Förbereda basytan. Det är lämpligt att avfetta taket eller tätnings sprickor.
 2. Sedan fäster vid taket aluminiumprofiler. Alternativt kan du använda block av trä. Om du använder träprodukter, se till att behandla dem med antiseptisk.
 3. Borra ett hål i en balk, skruvar och klistra in i den resulterande hålet.
 4. Fäst balk i taket.

Installation av taket i vardagsrummet (video)

För efterbehandling taket, kan du använda olika material. Om du har ett stort rum, sedan ge företräde åt polyuretan balkar, kompositstrukturer eller gipsskivor. För efterbehandling små rum är det rekommenderat att använda akrylfärg, stuck, glänsande färg eller vinyl klistermärken. När du väljer efterbehandling material och ledarstil av din inredning, form och takhöjd.

Design taket i vardagsrummet (inredning foto)

top-living-rum-skåp-design-rörlig vägg-enheter --- WPMB3FXF 5 24 31-1024x768 1865konsultacziyadizajneraintererov 41 1399409896pic-22 Aleksej-suhov-design-kvartiry-gostinaja-02

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 57

map