Att panelerna i badrummet: de grundläggande teknikerna och materialen

Att panelerna i badrummet: de grundläggande teknikerna och materialen

12 October 2017Paneler kommer att lägga till ditt badrum originalitet och individualitetPaneler kommer att lägga till ditt badrum originalitet och individualnostiVannaya rum - en plats där, i Till skillnad från andra rum, inte betala mycket uppmärksamhet till det inre planen och layout. Det är dock möjligt att göra i det här rummet nyhet och överraska inte bara sig själva, utan också sina gäster och vänner.


För att göra denna möbel du behöver tålamod och en del material. När alla regler tydligt på tillverkarens anvisningar resultatet kommer att glädja många år. Och nu uppehålla mig vid de grundläggande material och teknik.

Keramiska panelen för badrummet med sina händer

Keramiska panelen för badrummet skapas som regel under beklädnad verk för rummet. Det viktiga är att välja mönster och kakel. Du måste köpa endast högkvalitativa material. Således är mönstret väljs och redo att kakel. Nästa steg - anpassningen av ytan. 

Keramiska skivor kan göras med egna händer, det viktigaste - tålamodKeramiska skivor kan göras med egna händer, det viktigaste - tålamod

Det är mycket viktigt att väggpanelerna var helt platt.

Paneler i badrummet kommer att bidra till fräscha upp utrymmet och lönsamt att lysa upp även ett litet rum.


Material och verktyg som kommer att krävas i samband med arbete

 • Adhesiva tillsatser för komplexa ytor.
 • Keramiska plattor med det valda mönstret.
 • Behållare för lösning.
 • Spatel.
 • Nivå.
 • Skarv kors.
 • Injekteringsbruk.

För att göra en panel själv, måste du plocka upp alla nödvändiga verktygFör att göra en panel själv, måste du plocka upp alla nödvändiga verktyg

Efter blandning, anbringas lösningen försiktigt med en spatel på en vägg, jämnt fördelade över ytan. Du måste sedan ta en bit av de framtida paneler och sprida dess sammansättning. Figur börjar alltid från mitten av spridningen. Om ett horisontellt mönster, kan det styras av nivån. Sömmen mellan plattorna visade sig snyggt och vackra, som används skarv kors. De bort efter limmet härdning.

När lösningen torkar, är det nödvändigt att passera sömmarna mellan delarna injekteringsbruk mönster. För detta ändamål speciellt tunn spatel.Paneler för simbassäng: en mängd olika alternativ

Paneler för simbassänger är känd för en mängd olika alternativ för sin produktion. Den största skillnaden mellan plattorna är dess superstark. Builders använder de mest ovanliga mönster som passar alla smaker och färg. Att lägga kakel för poolen är liknande i teknik till ett badrum, men kommer inte att hindra professionell hjälp i denna fråga. Speciellt det gäller valet av små plattor för att sätta vissa mönster.

För poolen finns ett brett utbud av paneler för alla smakerFör poolen finns ett brett utbud av paneler för alla smaker

Det är värt att komma ihåg att poolen, det är bättre att fixa brickorna för att dra nytta av professionell hjälp i motsats till badrummet, en stor medelstora rum, och.

Variationer kan mass: havsdjup, en sjöjungfru, delfin, fisk, palm, imitation botten. Älskare av återhållen stil kan sätta en panel som liknar ett schackbräde, och liknande. Någon föredrar att utforma i orientalisk stil, och någon föredrar medeltida slott och även pyramiderna. En preliminär version kan ses på bilden.

Glaspanel i badrummet - en ovanlig metod för att utforma

Glaspanel i badrummet har tydliga fördelar jämfört med liknande varianter av plattorna. På något sätt är på ett speciellt sätt att förbereda ytan innan du monterar det inte nödvändigt, men det bör vara smidig för bättre fixering.

Glaspanel i badrummet - en lösning för dem som värdesätter praktiska framför alltGlaspanel i badrummet - en lösning för dem som värdesätter praktiska framför allt

Också mycket bekvämt är sådana paneler i drift:

 • Dess mycket lätt att rengöra.
 • Ingen ackumulering av smuts mellan lederna på glaset, vilket är fallet med kakel.

Även om badrummet är för liten, kan det vara en glasprodukt på väggen som visuellt förstora utrymmet. Vilket mönster väljs beror på design, samt individuella preferenser.


Paneler av plattor för badrummet: installationsprocessen

En av de mest populära alternativen är panelerna av plattor för badrummet. Den är rik på en mängd olika alternativ. Du kan köpa färdiga produkten redan sida vid sida med ett mönster, men det är möjligt att applicera mönster efter läggning en särskild fuktbeständig sammansättningen av deras egna händer. I det första fallet kan du spara tid och ansträngning, medan den andra kommer att ha tålamod.

Arbetet med en panel bör utföras mycket noggrant och ömtArbetet med en panel bör utföras mycket noggrant och ömt

Låt oss undersöka installationsprocessen steg för steg:

 • Förbereda väggen. Hon, som i tidigare versioner måste vara helt slät, utan defekter. Ytan av badet är bättre täckt med polyeten, såväl som andra föremål av sanitetsgods.
 • Kom kakel med en färdig mönster eller ett nät, som bara är planerad att tillämpa mönstret.
 • Knåda en speciell kakelfix för plattor.
 • Med användning av en spatel, försiktigt och jämnt fördela lösningen på väggen och plattorna.
 • Sedan försiktigt med hjälp av en nivå vi sätter kakel, med början från mitten.

Injektering är bättre att göra efter det att kompositionen av den väl härdade, med användning av en liten spatel.


Ytterligare alternativ för badrum

Förutom glas, kakel och keramiska produkter, är det möjligt att göra dekorativa paneler tillverkade av PVC. Under de senaste åren, plast paneler är mycket populära på marknaden för efterbehandling material för badrummet. De är billigare än andra motsvarigheter, och har ett brett utbud av mönster och kompositioner.

Idag finns det massor av alternativ paneler för badrumIdag finns det massor av alternativ paneler för badrum

Mycket viktigt är den snäva montering av en bricka till en annan utan luckor.

De är fuktbeständiga och skiljer sig från de vanliga alternativen till dess sammansättning och hållfasthet. Paneler tål temperaturvariationer. Som ram som du vill använda träklossar. Reiki lattor monterade vinkelrätt mot panelerna. De i sin tur är fäst med häftklamrar.

Panel - perfekt för badrum design

Det är möjligt att göra paneler och wellpapp, men det bör placeras bort från fukt källan.

Dekorativ panel i badrummet (video)

Idéer för en sådan produkt kan vara massa, och valet av material är baserat på det inre av lokalerna. Gör ett mirakel inredning med egna händer kan vara, och viktigast av allt, att resultatet kommer att motivera alla förväntningar och uppdatera badrummet, vilket gör det en del av kreativitet. Oavsett utformningen av badrummet, kan du alltid välja material för panelerna för alla smaker och även de högsta kraven.

Paneler i det inre av badrum (bilden)

560x318x3-d-kafel-jpg-Page Speed-ic-pahddd9rua 0f0bf411c955ec13dce9903e4cc76376 571 17200 2259 31419vannaya-megapolis bezhevaya-Plitka-dlya-vannoj-1 ceramicpano03 ceramicpano08 ceramicpano09

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 62 =

map