Att korridor 5 kvm. m: att skapa det inre högra

Att korridor 5 kvm. m: att skapa det inre högra

12 October 2017Genom att följa alla detaljer i registreringen av korridoren för att därigenom möjligt att uppnå den raffinerade inredningenGenom att följa alla detaljer i registreringen av korridoren, och därmed möjligt att uppnå utsökta intereraBolshinstvo människor som har en liten lägenhet, mycket ofta inför problemet med korrekt organisation av interiören, och därför att den spelar en viktig roll och bildar det första intrycket av värden. Det största problemet ligger i det faktum att det måste placeras i hallen garderoben, en liten monter, en spegel, en hylla för skor och inte tillräckligt med utrymme. Det är värt att uppmärksamma den mindre område, i korridorerna på varje detalj och dess rätta placering. Också rätt riktat ljus spelar också en viktig roll. Hur allt rätt för att ordna?


Korrekt plocka upp hallen designen 5 kvadrat. m

Att ha ett stort område i hallen, kan du skapa en vacker design, som inkluderar användbarhet och funktionalitet. För att samla in alla de bästa kvaliteter, användare rekommenderas ofta att installera garderob. När det gäller de små hallar, kan de också råd med en garderob, men valet måste falla mot smal, men hög modell. Det kan täcka en yta upp till taket.

Denna storlek gör det möjligt att inkludera en flera viktiga saker:

 • Sektionen för kläder;
 • Box för skor;
 • Hängare för väskor och paraplyer.

Spegel i en vacker ram betonar vackra hall designenSpegel i en vacker ram betonar vackra hall designen

Som i alla hall ska vara en plats för en spegel. Även om dess funktion kan ersätta backspegeln på garderoben. Således kombinerar flera funktioner i ett ämne kan med fördel använda det återstående utrymmet, till exempel arrangera eller göra miniatyr fotpallar hylla för mer information.


När det gäller belysning, oavsett hur stor yta, bör det vara tillräckligt ljust. Men 4-5 kvadrat på torget. m inte tillåtet att använda den massiva belysning, eftersom de är visuellt minska rum på grund av det faktum att väggarna verkar vara ungefärlig. Det bästa valet skulle vara punktbelysning, kan även utrustas med en garderob med LED-bakgrundsbelysning. Till rummet verkade ljusare, bör väggarna inte vara mörk. Finishen bör väljas i ljusa färger med ett minimalt antal mönster.

Dekorera väggarna och taket spelar en viktig roll genom att välja rätt typ av tapeter kan visuellt förstora rummet.

Så t ex tapeten i små vågräta ränder ger korridoren en visuell volym. När det gäller de låga tak, kommer det att klara av denna nackdel, kommer att bidra till avsluta väggarna med ljusa kontraster. I detta fall är den nedre delen gjord i mörka färger på principen om 2/3.

Valet av möbler och tillbehör i korridoren 2x4

En liten hall binder hyresgäster i ramen. Önskan att placera en stor spegel, en mysig soffa och en rymlig byrå på plats 2x4 orealistiskt. När det gäller områden med begränsad längd, inte bör överbelastas dess övergripande interiör. Det kommer att vara tillräcklig för att installera en liten garderob, som kommer att åtföljas av en spegel eller ett designmönster.Installera hörnskåpet kommer att spara utrymme i hallenInstallera hörnskåpet kommer att spara utrymme i hallen

Om en möbelaffär önskad storlek inte är närvarande, kan det göras på beställning.

Utmärkt ersättning för ett skåp-coupe kommer att vara de vanliga galgar som kan placeras precis utanför dörren. Således kommer kläderna inte stör den fria rörligheten. Förutom skåpet invändig korridor 2x4, perfekt för mjuk ottoman med inbyggd låda eller fällstol. En önskvärd egenskap hos en sådan korridor är en sko rack. Vid denna punkt i möbelaffärer brett utbud av speciella och smala flervåningshus står. Komplettera denna modulsammansättning målning, vas. För att skapa en visuell utrymme perfekt set spegel mitt emot ingången. Men alltför mätta det inre av de små sakerna inte värt det.

Korridoren i ett hus 4x4: Secrets of finish och färglösningar

Vid beslut efterbehandling små korridorer är nödvändigt att välja bara kvalitet reparationsmaterial. Från tunga och alltför skrymmande måste överges, eftersom de avsevärt minska utrymmet.

Vid tidpunkten för registrering av väggarna är bäst att använda flytande tapeter, bara det perfekta alternativet skulle vara en fototapet. Ofta i sådana fall lämpligt venetianska gips.

När det gäller golv, då valet av laminat eller linoleum måste alltid överväga vilken typ av bild.

Glossy tak i hallen - en perfekt visuell ökning utrymmeGlossy tak i hallen - en perfekt visuell ökning utrymme

Med små tweaks korridor 4x4 kan vara lätt visuellt expandera, nämligen:

 • Den bästa för bleknings väggar kommer att variera ljus ton, t ex kalk;
 • När du väljer tapet, uppmärksamma figuren, bör det inte vara stora eller påträngande. Utöka utrymmet tapet med ränder, men du måste komma ihåg att dessa tapeter visar alla brister av väggarna;
 • Differentierade övergångar mellan rum visuellt göra hallen mindre, medan den totala golvbeläggningen expanderar det;
 • Om det fanns en önskan att göra en golvbeläggning i form av plattor, är det nödvändigt att ta hänsyn till det faktum att plattorna ska vara identisk med färgen på tapeten.

Men det viktigaste är att utformningen av hallen bör kombineras med andra rum. Först då kommer det att föra atmosfären i mysigt.


Allmänna råd om hur du skapar en interiör i korridorerna

Oavsett hur många meter i hallen, oavsett om det är 4 meter eller 5, 15 eller 20 i utrustningen finns det några viktiga punkter.

Efterbehandling måste göras med hjälp av högkvalitativa material, eftersom det är utsatt för korridoren för fukt och smuts mer än andra rumEfterbehandling måste göras med hjälp av högkvalitativa material, eftersom det är utsatt för korridoren för fukt och smuts mer än andra rum

När du skapar inredningen måste du följa följande regler:

 1. Utrustningen av hallen bör omfatta endast de nödvändiga sakerna bör inte vara för mycket,
 2. Hall kan expandera genom att upprätta en eller flera bågar som sträcker sig till angränsande rum;
 3. Köpa möbler, är det önskvärt att beställa med hjälp av en specialist, så att du kan vara säker på riktigheten i valet av storlekar;
 4. Skapa inte en fokus på stora lampor kommer en stor ljuskrona skapar en tryckande känsla. Ett bättre alternativ skulle vara att använda spotlights;
 5. Användningen av möbler bör vara rationell. Om du inte kan sprida den i hela hallen området, kan du använda modulära skåp, som tar hänsyn till alla de behov som ägare.

Att engagera sig i situationen i hallen ska vara i minst efter reparationen kommer att vara klar alla tidigare rum.


Arrangemang korridor 5 kvm. m (video)

stadsbor kan sällan skryta stor hall bredd, som en följd av att skapa en bekväm miljö, kan du glömma. Rums lägenheter och hus är ofta uppmanas att utföra flera funktioner, hallen får också lagring massa onödiga saker. Om du använder en liten ansträngning, den lilla storleken på lobbyn från 4 till 10-11kv m, samt 8 och uppåt 13-24kv meter kan vändas definitivt bekvämt och unika fortsättning på ett mysigt hem. När allt kommer omkring, absolut alla, sätta en hel del ansträngning, kan förvandla din hall till något unikt och storleken spelade ingen roll.

Design 5 kvadratmeter ingång. m (inredning foto)

1 2b27ac418691ea8bd2cc3d022a7bc3f7 3cfc52c42c7b31d11a953fc07eac5a92 4 5ebfe9e5cb7b11e3a7bc00269e0aabeb5ebfe9e5cb7b11e3a7bc00269e0aabeb 00016 9 123-16 2013-01-24yzkiykoridornygnogramotnopodobratosvechenie 316.136

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 − 9 =

map