Att hallen med händerna: 4 alternativ för små utrymmen

Att hallen med händerna: 4 alternativ för små utrymmen

12 October 2017Gör hallen en vacker och modern kan vara dig själv, om att välja rätt designGör hallen en vacker och modern kan vara själv om dizaynPrihozhuyu plocka rätt du kan göra själv, men du måste ta hänsyn till stil och inredningen av de andra rummen, annars blir det för mycket dissonans mellan rum, särskilt om de har gemensamma passager. Det är viktigt att prihozhka i en lägenhet eller hus har vackert inredda och bekvämt inredda. Obligatoriska elementen i hallen är: garderob, spegel, klädhängare.


Hur man utrusta hallen

och ytterligare objekt kan placeras i hallen. Till exempel, om du tillåter dimensioner av rummet, kan du sätta en liten bänk som gör designen mer intressant och praktisk.

Om hallen mycket liten, då det finns flera metoder som du kan använda för att utöka utrymmet visuellt:

 • Efterbehandling och ljusa objekt;
 • Inbäddad struktur;
 • Situationen i en minimalistisk stil;
 • Närvaron av speglar.

För allt du behöver för att plocka upp en liten hall av möbler och ljusa nyanser av tapeterFör allt du behöver för att plocka upp en liten hall av möbler och ljusa nyanser av tapeter

Det var i korridoren kommer att vara vår entré, och därmed dess yta räknas.
Om så önskas kan väggarna vara klar under en sten som ger rummet en viss mystik och likheten med den medeltida stil, eller tvättbara tapeter pokleit. Detta kommer att vara ett stort plus, som är ytan är förorenad snabbt i detta rum. Dekoration av lokaler för att prestera bättre med hjälp av ljusa färger och nyanser. Efter belysning i rummet kommer att bero på lampor och armaturer och mörka toner att visuellt minska storleken på rummet.


En intressant lösning är att använda punktbelysning.

Det bör överge mattan, eftersom det första smutsen ackumuleras där, och rengöring ganska svårt. Det är möjligt att ge företräde åt linoleum eller trägolv vattentät. Dessa beläggningar är lätta att rengöra, men kostnaden är mycket högre. Tak kan utformas med användning av en liten mängd av glans är dessutom utöka storleken på rummet.

Effektivt arrangemang av hallen

Vid utvecklingen av utformningen av hallen och projektet ska ta hänsyn till de individuella egenskaper. Om en stor familj, sedan en liten hylla för skor inte kommer att vara tillräckligt, vilket kommer att skapa några olägenheter. Om dimensioner hallen är liten nog att skönheten garderob är förlorat, och han verkar alltför skrymmande och användningen blir det mycket besvärligt. I detta fall är det bättre att ställa in vinkel korridoren. Så för att börja är att fastställa de funktionella områden, så som senare det ordentligt ordna.

Trogen och intressant lösning skulle vara att sätta möbler nära den längsta korridoren väggen.

Eftersom belysningen är bättre att välja spotlightsEftersom belysningen är bättre att välja spotlightsSå, hur man gör utformningen av korridoren är mycket bättre:

 • När efterbehandling korridor undvika mörka toner;
 • Med hjälp av vattentät linoleum eller parkett;
 • Placering av möbler i den längsta väggen i korridoren;
 • När dekorera taket, kan du använda spotlights;
 • När du skapar ett projekt, ska du ta hänsyn till individuella egenskaper.

Hur man gör hallen med händerna

Innan du börjar bygga hallen, är det nödvändigt att uppskatta storleken på lokalerna. Det är inte nödvändigt att ladda ett litet rum med en massiv möbler. När du skapar en design, är det bättre att använda material som är relativt billiga i pris och formbar i sitt arbete. Med sådana material kan hantera även nybörjare. Ett av de största problemen i förnyelse och skapandet av hallen, kan du göra det så praktiskt och bekvämt.

Göra hallen möjligt från:

 • plywood;
 • particleboard,
 • fiberboard;
 • MDF;
 • Möbler ombord;
 • Kant skivor;
 • Träbjälkar;
 • Gips.

Att välja en uppsättning av möbler för att dekorera hallen, se till att uppmärksamma dess kvalitet, funktionalitet och producentAtt välja en uppsättning av möbler för att dekorera hallen, se till att uppmärksamma dess kvalitet, funktionalitet och producent

Att dessa material är mest bekväm att använda. De är tillräckligt lätt i vikt och kommer att pågå en lång tid, dessutom de är av hög kvalitet och hållbarhet. Om så önskas kan du använda glas eller spegelinsatser i skåpet, men det bör komma ihåg att vikten är mycket svårare, så du behöver en annan avdelning.

Behöver ytterligare hårdvara för att göra hallen själv:

 • Guider för lådor, däck;
 • Krokar för saker;
 • Lås, gångjärn dörr.

Förutom ovanstående, kommer det att krävas bindande material: spikar, skruvar, hörn möbler, trä fixtur.


De nödvändiga verktygen för att göra hallen:

 • borr;
 • skruvmejsel;
 • Wood såg (pussel);
 • hammare;
 • Nivå och område.

Nivå och området behöver korridoren var helt rätt form.

Den mest ansvarsfulla och krävande uppmärksamhet skede kommer att debiteras måttstockar. Om det i detta skede kommer att tas upp misstag, då alla fortsatta arbetet går till spillo.

Innan vi går vidare till utformningen av korridoren, experter rekommenderar att tänka i förväg innerutrymmetInnan vi går vidare till utformningen av korridoren, experter rekommenderar att tänka i förväg innerutrymmet

Om storleken på hallen möts redan färdig ritning, sedan att kraftigt underlätta skapandet av produkter, kan du använda den. Och om du vill kan en ritning utvecklas manuellt eller vända sig till en yrkesman som är glada att bidra till att skapa ett utkast till den framtida hallen.


Du kan också använda sig av en specialist för att skära spånskivor, MDF eller plywood. Detta kommer att underlätta uppföljningen, och är relativt billig.

Om rummet är tillräckligt rymliga, är garderoben ser det mycket harmonisk.

Stadier att skapa garderob:

 1. Det är nödvändigt att förbereda träram. Han är grunden för den framtida skåpet.
 2. Det är planerat att placera framtid produkten, ställa ramen. Borrade hål för fästelement. På ramen för att göra anteckningar.
 3. Till den främre väggen av den övre ramen är monterad, och sedan, efter den vinkel som uppmäts vertikala läget, är sidostativet fixerat.
 4. Den resulterande konstruktionen är införd lamellerna, med hjälp av vilken senare kommer att fasta hyllor.
 5. Vi producerar hyllor.
 6. Sidoram, om så önskas, kan vara färdiga eller belagt läder färgämne till smaken.
 7. Det senaste steget är installation av dörrar. Det måste vara mycket exakta specifikationer. Monterade skenor. Innan du sätter dörren, är det bäst att göra objektet, samma höjd med dörren och kontrollera nivån av vertikalitet. Först då installera dörren.

Ritningar och diagram hallen med händerna

Teckning - ett viktigt steg i att skapa korridoren. Det träffade alla konstruktions dimensioner och dess beståndsdelar. Om företräde ges till redan skapa en ritning, bör du kontrollera om de är lämpliga för en viss hall.

Kompetent sammansatt hall ritning hög grad underlätta den fortsatta tillämpningsprocessenKompetent sammansatt hall ritning hög grad underlätta den fortsatta tillämpningsprocessen

Vanligtvis, ritningen ingången består av element:

 • Den övre och nedre ramen;
 • Den bakre väggen;
 • Sidoramar.

Hur man gör en hall (video)

Det bör välja ritningen där dimensioner alla specifika detaljer och material som de görs. Scheman visar också hur man monterar strukturen.

Framgångsrika montering och exakt redigering!

Utformningen av hallen med händerna (foto av inre)

10 8 141 16 14331 14407 225 870531098 955913824 1463994255dizayn-prihozhey-v-kvartire-16

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

89 − = 81

map