Att göra nedmontering av en sträcka tak med händerna: video instruktion

Att göra nedmontering av en sträcka tak med händerna: video instruktion

12 October 2017Hela processen för demontering taket av filmen bör utföras i omvänd ordning av installationen av spännstrukturerna Hela processen att avveckla taket av filmen bör utföras i omvänd ordning av installationen av tak konstruktsiyNatyazhnye - vacker och tillförlitlig lösning för inredningen, men ibland händer det att det är nödvändigt att ta isär struktur. Kanske finns det ett behov av att ändra ledningar eller tömma vatten. Svårigheter att avveckla strukturerna ensamma i allmänhet inte uppstår, men det är värt att komma ihåg att utformningen måste fortsätta att ställa tillbaka och göra det svårt nog utan att experter.


Tänk på att du inte kan använda en tång vid tidpunkten för demontering, annars kan du skada filmen.

Populära typer av takmontering

Eftersom utformningen av installationsalternativ är flera, det finns också flera sätt att avveckla de undertak. För en fullständigt avlägsnande av stretch tak bör veta vilken typ av sin infästning. Det är möjligt att den fullständiga demonteringen av taket inte behövs, är det möjligt att hantera avlägsnande av endast en del av strukturen. Varje specialist använder den typ av bilaga som kunden vill ha. Om kunden vet vilken typ av bilaga som används i taket installation, demontering sker mycket lättare.

fastställande strukturtyper:

 • Cam mount;
 • Harpun montering;
 • Wedge mount.

Det första alternativet fastsättning som en klämma, i vilket fall banan under installationen leder kammen som ger en tillförlitlig fixering av banan.


Olika typer av fästsystem för undertakOlika typer av fästsystem för undertak

Den andra typen av monterings spänning konstruktsiisostoit av kilen, som ligger i spåret i baguette med redan sträckt duk. Bredvid designen är taklister, ytterligare klämkilen.

Fastställande med en harpun består av kantning hooked formad eller harpun fixeras i ett speciellt spår baguette. Denna typ av fastsättning skapas i produktion, är det svetsade runt omkretsen av taket i enlighet med mätningar av rummet, som gjort för banan. Denna typ av fäst är praktiskt eftersom dess installation och demontering är lätt att genomföra på egen hand, är minimal risk för skador på tyget i detta fall. Harpoon fäst inte deformerar tyget, till skillnad från de två andra typer av fästelement.På grund av det faktum att kilen och cam typer av fäst tak krymper och ändrar sin form, ominstallation det verkar omöjligt.

Det är därför nödvändigt att se till att avlägsnandet av filmen under nedmonteringen verkligen är nödvändigt, är det möjligt att en hel del hål som gjordes för fixturer.

Hur tar man bort den taket ensam

För att genomföra avvecklingen av nätet från kammen hållaren behovet av att använda en spatel, är det bäst om den är gjord av plast. Cam trycks under demontering, filmen från under honom drog försiktigt. Nästa spatel ligger på en plats där nätet redan har demonteras och filmen sträcks igen. Borttagning av takmontering cam kan utföras oberoende av varandra.

För att genomföra avvecklingen av taket med en harpun plastinsats tillräckligt för att ta bort med baguette, etc., med hjälp av en spatel, dra harpun i den rörliga delen. Duk helt enkelt dras ut ur baguette med händerna.

Baguette för spänning taket tas bort med en spatel med trähandtagBaguette för spänning taket tas bort med en spatel med trähandtag

Borttagning av taket med kil fästa lätt att genomföra, inte ens behöver sträcka duk spatel. Ta bara bort sockeln, kil försvagas, måste du släppa taget spatel fästen baguette.

Rekommendationer hur man tar bort undertaket med efterföljande installation

Borttagning av taket med efterföljande installation presenterar några svårigheter.

Det är inte alltid möjligt att ta isär tyget så att det förblir odeformerat:

 1. Om du inte gör det kan du helt enkelt klippa taket i ett rum monterade engångs profiler, då ingen skada på tavlor. Annars måste du först ta bort sockeln från taket, och sedan avveckla tyget direkt.
 2. Trasa PVC demonteras med användning av värme. För borttagning av taket måste värmas till rum 50 grader, sedan själva filmen. Inte nödvändigtvis värma hela rummet om demontering utförs självständigt. Tillräckligt för att värma filmen så att den halkade, och sedan kan du skruva åt skruvarna med ett verktyg. Detta för att säkerställa att nätet avtagit, annars kan den skadas vid demonteringen.
 3. Om någon av de dekorativa element är limmade, då de kan tas bort från verktyget, det viktigaste för att flytta den längs produkten försiktigt och långsamt.
 4. PVC tak, installeras med harpun och kil-system är det nödvändigt att börja avveckla hörnen. Ta bort filmen alltid kommer från hörnet till centrum. Är det nödvändigt att exakt böja aluminiumprofilen, om taket monteras med hjälp av kilen. Det viktigaste är att inte skada formverktyg måste vara rakt på sak.

Om du planerar att installera efter nedmonteringen av taket igen, det viktigaste - inte skada tyget.


Process stretch taket demontering förfarandet utförs i ett rum med en lufttemperatur av ca 40-50 graderProcess stretch taket demontering förfarandet utförs i ett rum med en lufttemperatur av ca 40-50 grader

För sömlösa tak behöver inte värma dem till höga temperaturer. Skillnaden i avlägsnande från taken i PVC är att det är nödvändigt att börja från mitten och gå till kanterna.

Installation av taket beror återigen på noggrannhet demontering. Under hela nedmontering nödvändigt att värma på webben.

Hur tar man bort undertaket

flera viktiga punkter kan identifieras för att demontera undertaket enbart.

Var medveten om att sätta tak tillbaka har misslyckats med att göra i alla fall, är den avgörande faktorn i detta fall ordnad avlägsnande av webben.

För att hitta rätt sätt att demontera taket, måste du veta vilken typ av fastsättning användes för att installera spänn designenFör att hitta rätt sätt att demontera taket, måste du veta vilken typ av fastsättning användes för att installera spänn designen


Instruktioner steg för steg:

 1. Bestäm vilken typ av fäst har taket för att hitta rätt sätt att ta bort det.
 2. Du bör också se till att det krävs fullständig borttagning av taket, är det möjligt att det kommer att ta endast delvis ta bort det, göra hål eller använda färdiga hål för fixturer.
 3. Du måste veta vad material för att göra ett tak för att avgöra vilket verktyg ska användas för att ta bort den.
 4. Isär taket måste vara korrekt, använda rätt verktyg, måste du skjuta exakt långsamt målning.

Säker metod för demontering spänn beläggning (video)

Sammanfattningsvis kan vi säga att ta bort undertaket enbart är möjligt att det viktigaste att göra det försiktigt, om du planerar att installera det. Man bör komma ihåg att den fullständigt avlägsnande av stretch tak är nödvändigt i alla fall, till exempel för att dränera vattnet från taket lätt med hjälp av hålen för fixturer. Om du inte skynda och göra det rätt, kan du urskilja strukturen utan att orsaka experter.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

56 − = 46

map