Att garderoben av gipsskivor: 7 steg

Att garderoben av gipsskivor: 7 steg

12 October 2017Göra en hemmagjord skåp gjord av gipsskivor, som har skjutdörrar, se till kostnadsbesparingar och kommer att uppfylla de personliga behoven hos alla familjemedlemmarGöra en hemmagjord skåp gjord av gipsskivor, som har skjutdörrar, se till kostnadsbesparingar och kommer att uppfylla de personliga behoven hos alla medlemmar i semiIz som gör perfekt garderob för den perfekta inredningen? Materialet ska vara praktisk, billig, miljövänlig, bra prestanda. Detta kan endast vara gips! Gipsskivor används främst: för beklädnad av träväggar, för utjämning väggar, för byggandet av de olika skiljeväggar och valv. Gips kan användas för framställning av suspensionen och en multi-level tak. Emellertid gips bra assistent designer - den kan användas för att bilda väggar, valv och nischer, hyllor, och göra präglade eller konturerad vägg, en mängd olika dekorativa element. Vad mer praktiskt, gipsskivor kan bygga en hel garderob! En dag hittade inte en färdig garderob, uppfyller alla krav (pris, design, färg, form, storlek), och gjorde att beställa dyra, är detta ett bra alternativ. Speciellt göra något med sina egna händer så spännande.


Garderob med sina händer Gipsskivor

Garderob Gipsskivor bidra till att göra design idé, lösa problemet med bristen på utrymme. Gipsskivor miljövänlig, som "andas", relativt billiga, och det är lätt att någon behandling. Det är lätt, så att vid montering och transport kommer inte "skada tillbaka."

Innan du börjar arbeta med produktionen av skåpet är nödvändigt att välja den optimala konfigurationen av framtida produkt, ange dess storlek och utföra ritningenInnan du börjar arbeta med produktionen av skåpet är nödvändigt att välja den optimala konfigurationen av framtida produkt, ange dess storlek och utföra ritningen

för tillverkningen av skåpet steg:

  1. Det första du behöver i skapandet av skåpet, är det idé - ritning. Allt ska vara klart frös, där planerade byggandet av "mirakel av skåpet."
  2. Detta är den plats du behöver för att förbereda: fodrade tak, väggar och golv, för att inte ha gått längre guider dörren. Eftersom gips lättviktsmaterial bör skåpramen ansluter sig till väggen, kanske till golv och tak som ger strukturell styvhet. Dvs, väggarna är bärande element i en garderob.
  3. Ritningen bör flyttas för att placera skapandet av skåpet, gör etiketter, som kommer att vara i ramen. För bästa layout, är det önskvärt att använda en laser, men kommer att närma sig en normal nivå.
  4. Frame kan vara metallprofiler och barer i trä. Ett mer praktiskt alternativ - en ram av metallprofiler, eftersom det inte kommer att vara en tung belastning på strukturen. En guide för fastsättning på skjutdörrarna och andra rörliga delar, är bitar av trä som krävs för att säkerställa styvhet och styrka.
  5. Under drift, gör dörren inte "kämpade"Nödvändig korsningen av väggar och dörrar för att infoga en flik eller en mjuk tätning. Material dörrar får inte motstå deformation, vara stark, är det önskvärt att eliminera användningen av gips. Och för att göra ett val till förmån för hållbara material, såsom glas, trä, plast och den efterföljande registreringen av ordern.
  6. garderob dörrar - en integrerad del av rummet design. Enligt budgeten, de är de mest ekonomiskt dyra, jämfört med hela installationen av skåpet. Budget alternativet utan dörrar är designidéer. Ramen är fäst med skruvar, pluggar och skruvar. Först monterar styrprofiler, då suspensioner, dessa vertikala profiler på rätt ställen fästa förseglingstejpen.
  7. När du har installerat ram FÖRHYDA Blad av gipskartong honom. Gips hörn och fogar behöver klistra in molar nätet följt av att tillämpa kitt. Efter skåpet är nödvändigt för att spackel, färg, vilket ger hållbarhet. Det sista steget är införd hyllor och stavar.

Gips är möjligt att producera en mängd inbyggda nischer, hyllor i badrummet, hörn och inbyggda garderober. Köket är möjligt att bygga ett kök, hyllor, nischer, liksom ett bord, även baren. Badrum, passar bra gjort av fuktresistent gips nischer, hyllor och skåp, som kommer att placeras handdukar, kosmetika, geler, schampo, rengöringsprodukter. Toaletten är också möjligt att placera nischer och hyllor av gipsskivor.


perfekt samlas in från gips nischer och en säker leksak för ett barns rum. Faktiskt gjort möbler från gips, betonar karaktären av ägaren, ge smak till interiören.

Fördelar och nackdelar med garderob av gipsskivor

Garderob - det bästa alternativet för små och stora rum, perfekt för vardagsrummet, hall, sovrum och barnkammare. Det kan lätt sätta en massa saker, eftersom det är det stora antalet olika avdelningar och hyllor. Detta skåp kan fungera som en förlängning av väggen och dölja sina brister och behöver inte utrymmet.

Idealisk för lagring - garderob-coupe gipsskivor rekommenderas för alla rumIdealisk för lagring - garderob-coupe gipsskivor rekommenderas för alla rum

Garderob gips - en mycket praktisk sak, men vi måste komma ihåg att tunga delar såsom Construction Tools är inte nödvändigt att sätta in i den. Gipsskivor har bara en nackdel - bräcklighet.

Men fall av gips - framtiden för möbler, eftersom de inte att skada kroppen hyresgäst och alla som är nära honom, inte tar upp mycket plats i rummet, det kan samlas in utan problem själva. Den har bra ljudisolering, som är så nödvändig i en ny byggnad. Ett sådant skåp kan bygga en viss storlek, är det så nödvändigt i små lägenheter typ Chrusjtjov, som inte har tillräckligt med utrymme och "förvaring" för saker. Du kan oändligt lista fördelarna med denna "undrar skåp".Kort instruktion: hur man gör en garderob av gipsskivor med sina händer

För att göra din garderob händer, är det nödvändigt att definiera design och konfiguration av skåpet. Det är nödvändigt att noggrant försöka ritning mätningar (det är bättre att mäta sju gånger än snittet en gång). Var inte lat, vara försiktig och patient.

Den allmänna utformningen av garderoben kan lösas på olika sätt. Det kan vara hopfällbara hyllor, lådor, bord och hjul behållareDen allmänna utformningen av garderoben kan lösas på olika sätt. Det kan vara hopfällbara hyllor, lådor, bord och hjul behållare

Det är okej att mätningarna inte mycket väldefinierad antal ark drywall du behöver, från resterna kan göra hyllor. Säkert låsa ramen är skelettet av skåpet. Från ram som du begår, kommer att bero på pålitlighet och hållbarhet.

Bekväm garderob i hallen med dörrar gjorda av gipsskivor

Det finns ett antal problem som vi står inför i korridoren - det är ett litet utrymme, dålig belysning, den eviga berg skor och ytterkläder. Lös alla ovanstående kommer att bidra till garderoben för gipsskivor. Bygga provisoriska garderob med skjutdörrar dvertsami på sina egna skisser, är ekonomiskt och praktiskt.

Gips kan lätt bana ledningar, göra belysning, dekorativa glödlampor skruvas.

Hur man gör gipsskivor skåp (video)

Två nivåer kan göras för kläder, beroende på säsong. En bar placeras nära taket, i mitten av den andra. Mycket bekväm på sommaren, vinterkläder hänger på toppen, och ju närmare sommaren - längst ner. På motsvarande sätt, på vintern tvärtom. Även i botten av skåpet, kan du bygga hyllor för skor.

Fantasi är gränslös, du kan bygga din "mirakel-kaféer individuella behov. Var kreativ, master, gå för det!

Design garderober gipsskivor (foto i det inre)

0d43c373eb6082e464fb31caa017 2 12028429 4-1 3 4 6 8 8d05d658f68bfe59b0ce6248f39c022d 9


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =

map