Att bo i ett hus på landet: 5 Inredning funktioner

Att bo i ett hus på landet: 5 Inredning funktioner

12 October 2017Harmoniskt inredda vardagsrum i ett hus på landet skapar en trevlig och mysig atmosfärHarmoniskt inredda vardagsrum i ett hus på landet skapar en trevlig och mysig atmosferuSegodnya många som har ett fritidshus, i syfte att utrusta sitt maximum. Efter rörelse i staden vill störta in i en mjuk och behaglig atmosfär som kommer att utföra monotona vardagen i en varm och mysig plats för vila och avkoppling. Interiören i vardagsrummet i ett hus på landet kan du bygga din egen, eller så kan du söka tjänster av en professionell designer. Han kommer att hjälpa dig att välja den stil som kommer att vara dekorerad vardagsrum, harmoniskt kommer att dela utrymmet, arrangera möbler och inredning objekt.


Den mysiga vardagsrum i ett hus på landet

Att bo i ett hus på landet - en plats där kommer att familj, vänner och bekanta. Dess arrangemang bör uppmärksammas. Harmonisk atmosfär kommer att bidra till en trevlig vila och tidsfördriv.

Space vardagsrum gör det möjligt att experimentera med geometri, med en kombination av ljusa färger, original inredning objekt.

bostadsyta i huset kan delas på olika sätt. Det kan kombineras med en matsal eller vardagsrum. Denna lösning är särskilt värdefullt för vardagsrummet med ägarna till ett litet område.

Om du bor i små storlekar, då det kan kombineras med kökOm du bor i små storlekar, då det kan kombineras med kök

design

 • Det är nödvändigt att uppmärksamma ljusstyrka i rummet. I vardagsrummet ska placeras minst tre fönster, utrymmet är annars dyster och tråkig.
 • En viktig del av att leva i landet kan vara en öppen spis. Vy över den öppna spisen varje ägare väljer, beroende på golvytan, bygga bostäder, samt personliga preferenser.
 • Färg yta kan vara mycket varierande, allt från ljus beige till brun-gröna nyanser.

Inredningen kan göra handgjorda filtar, filtar, kuddar dekorativa bilder, växter. Det är viktigt att kombinera framgångsrikt möbler, inredning, färg, konsistens och dekoration. Det beror på utseendet och möblerade vardagsrum.


Efterbehandling material för dekoration vardagsrum

Inredning av förorts levande spelat en särskild roll i inredningen. Väggar, golv och tak kan vara klar inom ett brett utbud av moderna material, som bör väljas med hänsyn till den övergripande stilen av interiören. Innan du väljer en form av dekoration, designers rekommenderar att dra layout plan för den framtida vardagsrummet.

Det är bäst att utrusta ett rum i ett hus på landet, med enbart naturliga material för efterbehandlingDet är bäst att utrusta ett rum i ett hus på landet, med enbart naturliga material för efterbehandling

Moderna material gör det möjligt att ordna rummet så att det kommer att verka mycket större i storlek. För detta ändamål använder vi en enkel utrymme visualiseringstekniker.

Idag är modetrend miljövänliga väggdekoration. Material för dekoration tillverkade av naturmaterial. Över, de är dyrare, men ingen risk för människors hälsa.finish

 • tapet. De kan vara av olika struktur och konsistens. För närvarande erbjuder marknaden ett varierat antal tapeter. Inklusive papper, vinyl, textil, icke-vävt, vätska etc.
 • vägg panel. För tillverkningen används trä, plast, MDF, masonit.
 • kork. Är ett naturmaterial som har behaglig konsistens och färg.
 • kakel. Plattorna har de mest skiftande färger. Vanligtvis - det är en imitation av sten.
 • sten. Denna finish ser rik, elegant och naturlig.
 • gips. Särskilda dekorativa material gör det möjligt att spela med strukturen på väggarna.

Dessutom kan du dekorera rummet med dekorativa sten, som ser elegant på väggarnaDessutom kan du dekorera rummet med dekorativa sten, som ser elegant på väggarna

Välj den typ av finish är möjligt när definierat den övergripande stilen av interiören. Dekorera väggarna du kan göra själv. Men om ägarna inte har erfarenhet av inredningsmaterial, jobb bäst avgörs av proffs.

Designprojekt som bor i förorter hem

Moderna formgivare kan erbjuda en hel del att leva att överväga projekt i förorter hem. Dock kommer varje projekt omvandlas beroende på vilken typ av utrymme och individuella preferenser för ägarna. För att bestämma hallen projektet måste du bekanta dig med de grundläggande stilar, som används för dekoration av hus på landsbygden.

De flesta designers har oavgjort hemma i landet, med hjälp av naturmaterial.

Lämplig för efterbehandling trä eller sten. Du kan också dekorera huset med naturliga hantverk. Under alla interiör måste kombineras med stil.

Perfekt kombineras i det inre av rum provensalsk stil och handgjorda dekorationerPerfekt kombineras i det inre av rum provensalsk stil och handgjorda dekorationer

Stilar och mönster vardagsrum:

 • provence;
 • Skandinavisk stil;
 • Modern.

När projektet är viktigt att komma ihåg att det viktigaste kriteriet är dess inre komfort, bekvämlighet och funktionalitet. Valet av stil beror på personliga preferenser för ägarna. Därför bör valet av stil för vardagsrummet engagera alla familjemedlemmar.


Att göra en levande hus

Vanligtvis fritidshus har flera våningar. Detta leder till närvaron av trappor i huset, som är associerad med vissa svårigheter i registreringen av lokaler. Däremot kan stegen vara fint passa in i kupén.

Många ägare vardagsrum med trappa lider av det faktum att stegen fokuserar på all uppmärksamhet. Detta problem enkelt lösas om du vet vad du ska dekorera trappor interiör.

Trappor kommer inte förringa rummet, om det är inramat i vardagsrummet stilTrappor kommer inte förringa rummet, om det är inramat i vardagsrummet stil

Vacker trappa kan bli en ytterligare dekoration objekt. Det är viktigt att bestämma dess läge och välj lämpligt material. Det material som kommer att göras stege ska vara i harmoni med efterbehandling material lokaler.

Typer av stegar:


 • spole;
 • Wood.

Trappor kan vara massiv eller bräcklig, ljus och mörker. Det är viktigt att kombinera stil av trappan med en total levande stil. Men ibland spelet av kontraster komma till hands.

Trendig inre rum i ett hus på landet (video)

Valet av stil för ett rum i ett hus på landet - en viktig och ansvarsfullt arbete. Att stil och dess förverkligande beror på bekvämlighet och komfort i vardagsrummet. Rum i ett hus på landet kan dekoreras med en öppen spis, vacker trappa, original inredning objekt. För dekoration och design vardagsrummet är bättre att använda naturmaterial.

vardagsrum inredning i ett hus på landet (foto exempel)

mg25531000 ursprungliga 4min7 3-skid 10 101 378 633 750 1632

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 46 =

map