Att bo i en stuga-style: hemligheter alpina komfort och fördelar 5

Att bo i en stuga-style: hemligheter alpina komfort och fördelar 5

12 October 2017Att bo i en mysig stuga stil kommer att komplettera alla rumAtt bo i en mysig stuga stil kommer att komplettera alla pomescheniyaStil stuga är en av de mest bekväma och eleganta. Denna konstruktion används i bekväma bostäder och hotell i Österrike och Schweiz, så småningom vann han hjärtan människor som har varit där, vi ville ha den typ av atmosfär i hemmet. Vem vill inte leva i ett fantastiskt hus där mysigt flammande eld i spisen? Chalet stil som skapats just för sinnesfrid och komfort som råder i husen i Österrike och Schweiz, bosatte sig i vårt hem.


Inredning vardagsrum, chalet-style: hur man skapar en atmosfär

Inledningsvis var chalet stil skapades för att skydda människor från dåliga väderförhållanden. Med fördel är denna design används i närheten av Alperna, där vädret är hårt och tillräckligt ofta. Varje rum inrett i denna stil, är det bekvämt och praktiskt standard. Samtidigt, andas stil chalet romantik, men material och färger som används här är inte särskilt romantisk.

Att bo i en chalet-stil har många fördelar:

 • Med hjälp av mjuka åldern möbler ger interiören romantik och hemtrevnad.
 • Dekorera väggar och tak ser enkel, men dyrt.
 • Style chalet tvingar installera en öppen spis och en extra värmekälla.
 • Design Chalet särskilt älskare av antiken: mer vintage tillbehör, desto bättre.

I det inre av vardagsrummet är bara naturmaterial används i en stuga stil, som är fördelaktigt för den allmänna atmosfären och människors hälsaI det inre av vardagsrummet är bara naturmaterial används i en stuga stil, som är fördelaktigt för den allmänna atmosfären och människors hälsa

Naturligtvis måste färgerna respekteras i utformningen av vardagsrummet i stugan stil. Chalet trimning bör utföras i en enda färg. I vilken - du bestämmer. Bland blommorna, som tillhandahålls av stil chalet, är mörkbrun och terrakotta, och nyanser, färgen på wenge, ockra, senap färg, ljusa nyanser av trä, sten grå nyanser av grädde, karamellfärg och bärnsten.


Trots att stilen chalet ger monocolors, är det tillåtet att använda vissa färginneslutningar. Style stuga kan inkludera "spot" gula, rosa, orange. Det är viktigt att inte överdriva det, stugan - det är fortfarande enhet färg.

Vardagsrum i chalet stil med en öppen spis: finhet av efterbehandling

Chalet stil innebär användning i utsmyckningen av naturmaterial som sten och trä. Sten faner sprida golvet och en öppen spis, trä trim och väggarna och taket.

Generellt för denna typ av trä är ett mångsidigt material som kan användas för att arbeta med:

 1. Walls.
 2. Tak.
 3. Windows.
 4. Paul (om det inte är möjligt att isolera en sten yta eller bara inte vill använda stenen i stora mängder).

Öppen spis i vardagsrummet chalet kommer inte bara att tjäna dekoration, men också värma kalla kvällar ägareÖppen spis i vardagsrummet chalet kommer inte bara att tjäna dekoration, men också värma kalla kvällar ägareModerna funktioner gör det möjligt att göra vardagsrummet med öppen spis, inte bara inom den privata eller hus på landet, men i en stad lägenhet. I stället för den vanliga elektriska spisen kan användas Bio spis eller falska spis. Beroende på storleken av vardagsrummet, kan du installera en eldstad stora, medelstora eller små. Plats spis tillåten centrum av huvud stor vägg i närheten av din TV vinkelrätt mot huvudväggen, i ett hörn rum (spis liten storlek).

Mantel kan utföras av den nuvarande dekorativa sten eller tapet som efterliknar murverk. Och han och det andra alternativet gäller för staden lägenheter, men skiljer sig i pris.

Design vardagsrum, chalet-stil: välj möbler

Att bo i en chalet-stil medel är inte varje möbler. Som regel gör denna design för self made gamla, slitna möbler, utan onödig dekorativa saker. Möbler inredning i chalet-stil är minimal. Alla möbler bör vara mjuk, välkomnade överflödet av stolar, mjuka kuddar, och så vidare. D.

Standarduppsättning för vardagsrummet, ser chalet-stil så här:

 • Soffa.
 • En låg soffbord.
 • Öppna hyllor för böcker.
 • Gungstol på obligatorisk basis.
 • Byrå eller bröstet.
 • Antika skåp eller hyllor.

Den perfekta möbler för stil chalet kräver inte behandling: lackering och målningDen perfekta möbler för stil chalet kräver inte behandling: lackering och målning

Möbler ska ge intryck av handgjorda möbler. I vardagsrummet i en stor storlek, kan du ställa in en vacker rundabords av trä, företrädesvis fast, och stolar från samma uppsättning. För att lägga till en ursprunglig inredning, på golvet kan du lägga matta av täta material som matchar skuggan av interiören. Speciellt rekommenderas att använda mattan för dem som valde golv sten. Här kommer mattan att utföra inte bara dekorativa utan även för isolerande funktion.

Chalet chalet inte utan lämpliga tillbehör. Som en extra dekoration, kan du använda en gammal klocka, djurhudar, vapen, smidda tillbehör, textilier med norska mönster (kuddar, filtar, överkast), fotografier som ingår i den massiva ram.

Efter dessa riktlinjer kommer att göra ditt vardagsrum riktigt mysigt och festlig plats när som helst på året.

Tips för att utforma ett vardagsrum-kök i chalet-stil

Att lämna ett vardagsrum med kök, kan du använda alla de material som anges ovan. trimma Principen är exakt samma, förutom att du kan använda stenen inte bara för golv, men också för att dekorera väggarna. Endast naturmaterial Försök att välja. Style chalet gillar inte falska.


Med hjälp av denna stil kan planlagd kök, vardagsrum, kan du förvandla vilket rum som helst till en magisk jul plats.

Stil chalet tar bara köksredskap av gjutjärn eller kopparStil chalet tar bara köksredskap av gjutjärn eller koppar

Hur man gör en plats i alpin mysig och vacker:

 1. Möbler är bättre att välja i enfärgade eller med ljusa extravaganta mönster.
 2. Sink och kran ska dekorera brons eller koppar.
 3. Bord och stolar bör göras av massivt trä, och på baksidan av stolen bör täckas med läder för att matcha trädet. Dessa är de viktigaste faktorer som bör ingå kök.
 4. I vardagsrummet kan användas som en dekoration av troféer från jakt eller mattor.
 5. Objekt belysning bör innehålla smidesjärn eller trädelar.

Dessutom kan du använda keramik, och i en mängd olika stuckatur figurer passar som dekoration.

Den mysiga vardagsrum, chalet-stil (video)


Living verkligen återspeglar stilen på stugan, är det nödvändigt att maskera hela tekniken. Till exempel i vardagsrummet är en TV bäst att hänga på väggen och rama in den från träram. Om du inte kan hänga din TV, "dölja" det i TV stå i racket. I detta fall måste rack vara helt i harmoni med den övergripande stil. Du kan vara omgiven av böcker eller tv speciella lådor, som maskerade som böcker. Det finns nu mycket i olika souvenirbutiker, och de kunde inte vara bättre förmedla design böcker för chalet-stil. Uppnå komfort i vardagsrummet chalet är mycket enkelt, om man är uppmärksam på varje detalj i konstruktionen.

vardagsrum design i stil med en stuga (inredning foto)

2 3b05ephoto 00000007 5smal 33f2eChalet-ec2c00 841 1920x1080resizeinterior66309991437897935 9 371608543 7901

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 8

map