Att bo i en minimalistisk stil 5 konstruktions hemligheter

Att bo i en minimalistisk stil 5 konstruktions hemligheter

12 October 2017Minimalistisk stil - en perfekt lösning för dekoration av modern livsstil litenMinimalistisk stil - en perfekt lösning för dekoration av moderna vardagsrummet razmeraSegodnya liten, i varje lägenhet bor alla mindre sannolikt att bli en samlingsplats för stora och bullriga företag: i de flesta fall, är firandet överförs till en mysig kaféer, eleganta restauranger, pubar original. Den nuvarande vardagsrummet - en plats för vila, avkoppling. Detta bestämmer de aktuella trenderna i utformningen av rummet. Hur du ordnar vardagsrummet i en minimalistisk stil, så att rummet inte blir normal, inte förlora komfort och inte blir en kall och dyster - läs artikeln.


Modernt vardagsrum: interiören i stil med minimalism

Diskret och elegant design av vardagsrummet i en minimalistisk stil kan du fly från vardagens stress och koppla av från en hård dag. Men detta betyder inte att ett sådant rum saknar komfort: på bakgrund av neutrala toner, varma element sticker ut mer.

Wall i minimalistisk vardagsrummet bör ha en neutral ton. Bakgrund i modern inredning ersätter dekorativa gips, interiör färg. Som dekoration kan du använda väggen murverk eller ljus naturliga färger, vitkalkade våningssäng eller naturliga träskivor, dekorativa plattor med motsatt färg på väggarna.

Att bo i en minimalistisk stil, som regel, utfärdat i neutrala färgerAtt bo i en minimalistisk stil, som regel, utfärdat i neutrala färger

Taket i en minimalistisk rum måste vara helt platt. Detta kan åstadkommas med hjälp av gips, spänningsstrukturer. Färg tak - en klassisk vit.

Laminatgolv är lämplig, trä textur med outtalade. Du kan välja och parkett, men i detta fall bör du undvika komplexa murverk. En bra lösning skulle vara en modern självnivellerande golv. Färg yta kan antingen vara identisk med väggarna, och diametralt motsatt - svart, mörkgrå, mörkbrun. Som lister bättre att välja platta, fanerade struktur.


Living minimalism: inredning och möbler

Vardagsrum möbler i en minimalistisk stil bör genomtänkt lagringssystem. Antal här är inte viktigt: istället för att köpa en separat soffbord och en modul för förvaring av små personliga saker, kan du köpa en kortfattad system med en bred topp och utdragbar skåp, och ersätta den vanliga högen av snygg garderob. Dessutom ska möblerna vara rationellt. Style tolererar inte rörig rum: rummet bör placeras bara det du behöver. Apparater rekommenderar de bäddas in i moduler och ledningar dolda bakom golvlister eller fasader tillbehör.

Grundkrav för armaturer:

 • Avsaknaden av dekorativa element (den ideala alternativ skulle vara en modell med ett automatiskt öppningssystem);
 • Enkelhet form (det rekommenderat att föredra kvadratiska och rektangulära moduler, hyllor med dolda fästmekanismer);
 • Återhållsamma färger (primärfärger för inredning - vit, svart, grå-färgad, beige och bruna nyanser);
 • Stark, släta fasader (bostäder möbler i en minimalistisk stil kan vara blank, har glaselement).

Det viktigaste inslaget i minimalistisk stil är att använda den minsta mängd både möbler och dekorativa elementDet viktigaste inslaget i minimalistisk stil är att använda den minsta mängd både möbler och dekorativa elementDesigners rekommenderar att du väljer möbler, kontrasterar med färgen på väggarna.

Stoppade möbler för minimalistisk vardagsrummet ska vara funktionell och bekväm. Dessa egenskaper ger en fullt soffor transformatorer med lådor för förvaring, vikmekanismen, mobila armstöd och nackstöd som kan justeras separat för varje sammanträde. Det viktigaste kravet för stoppade möbler - soffan ska vara en enkel form, lågmäld färg. Stoppning valt fasta, naturliga material. Utmärkt för stil rymddräkt bomull och linnetyger.

vardagsrum design i stil med minimalism: dekorativa element

Rum designade i stil med minimalism kan betona en subtil känsla för stil av ägarna, deras självförsörjning och rationellt tänkande. Därför att de dekorativa element som lagts fram tillräckligt stränga. Inredningen ska vara solida färger. Tyngdpunkten är att gå antingen på form eller på materialet. Huvudregeln av inredningen - efterleva åtgärden: det är bättre att välja en eller två prydnadsföremål som ser att hålla fast.

Till exempel, kan vara anordnade i ett minimalistiska rum:

 • Höga blomvaser både enkel - runda eller rektangulära former, och med de ursprungliga, icke-standardkurvor;
 • Wall, svartvita fotografier av lägenheten ägarna;
 • Abstrakt målningar;
 • Metall figurer, glas;
 • Tjocka, låg ljus neutrala, ljusa färger;
 • Höga gröna växter.

Dessutom dekorera vardagsrummet i en minimalistisk stil med vackra målningar kan vara småDessutom dekorera vardagsrummet i en minimalistisk stil med vackra målningar kan vara små

Textilier - är det något som skickligt kan späda återhållsam interiör levande minimalist, lägga komfort rum. Textilelement måste använda rena färger, inte tillåtet att ha mönster.

Det passar perfekt in i stilen i rummet:

 • Ljusa kuddar på soffan;
 • Mattor varma, beige nyanser;
 • Golvmattan återhållsamma färger med en mjuk, naturlig borste;
 • Duk, ramlösa ottomaner som ytterligare sittplatser.

Utöka utrymmet kommer att hjälpa spegel. Spegelelement måste ha rätt form, betonar geometrin av rummet. Designers rekommenderar inte användningen av speglar med dekorativa ramar (bättre helt och hållet, för att ge företräde åt speglarna utan dem). element monterade systemet måste döljas.


Belysning minimalistisk inredning

Belysning spelar en viktig roll för att skapa en minimalistisk inredning: ljus, för denna typ av rum, bör vara så mycket som möjligt. Detta kan åstadkommas genom att ställa in panoramafönster (detta beslut även visuellt utöka utrymmet) och väljs för sin design lätt transparent tyll.

När du gör en levande i stil med minimalism bör ägna särskild uppmärksamhet på kvaliteten på belysningNär du gör en levande i stil med minimalism bör ägna särskild uppmärksamhet på kvaliteten på belysning

Som belysning för att leva på kraften i den minsta rekommenderas att välja de inbyggda spotlights tak, neutrala overhead belysningssystem, golv eller väggkonstruktion enkla former. För belysning i området för lämpliga lakoniska armaturhållare. Som den centrala ljuset är bättre att välja moderna slutna system av olika former för att halogen i strukturen.

Intressant, praktiskt och dekorativa lösning kommer att belysning, inbyggd montering fasader.

Fashionabla vardagsrum i en minimalistisk stil (video)


Den minimalistiska designen av vardagsrummet är lämplig för alla typiska projekt av lägenheter: betonar nyttan av stora vidsträckta utrymme och uppfyller kraven i små bostäder. Dessutom kan det inre råd vardera. Minimalistisk design förblir relevant i många år, i själva verket alla, även de mest ovanliga inslag i inredningen och de senaste apparater, kan du skickligt passa in i snygg design minimalistiskt vardagsrum. Emellertid kan den minimalistisk inredning ligga till grund för förverkligandet av högteknologiska stil och ett loft. Låt dig inspireras av de enkla former, rena linjer, diskreta färger och hög funktionalitet, och skapa sin egen, unika minimalistisk inredning!

vardagsrum design i minimalistisk stil (inredning foto)

1-gostinaya-minimalizm 2-gostinaya-minimalizm 40 30min2 37min 7gostinaya3 256 196 02041 356

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 33 = 41

map