Armstrong undertak: struktur beskrivning

Armstrong undertak: struktur beskrivning

12 October 2017Raft cellulära undertak Armstrong - den vanligaste typen av undertakRaft cellulära undertak Armstrong - den vanligaste typen av suspenderat potolkovNesmotrya det stora antalet fördelar med taket, har han betydande nackdelar. Till exempel modellen nevlagostoykie inte uthärdade floden. Men alla typer av undertak är det kanske bäst en kompromiss. Men det viktigaste först.


Tak typ Armstrong: Beskrivning

Av vad är detta podshivnoy taket? Detta kombinationssystem fäst till taket och takpaneler, som är monterade i en cellram. Fördelar med taket kan listas under en lång tid, men det viktigaste - är dess fullständighet. Det vill säga, när du får allt du behöver för ett tak - design du redan se bara köpa objekten. Ytterligare efterbehandling är taket inte behövs.

Fördelar tak Armstrong kan listas under en lång tid, men det viktigaste - är dess fulländningFördelar tak Armstrong kan listas under en lång tid, men det viktigaste - är dess fulländning

värdighet

 • Snabb reparation;
 • Enkel installation;
 • Ett stort utbud av tillbehör;
 • Bra prestanda, bra prestanda;
 • Dekorativa.

Armstrong tak har goda tekniska och funktionella egenskaperArmstrong tak har goda tekniska och funktionella egenskaper

I slutändan uppfyller det internationella standarder. Genom att köpa en sådan struktur, kräver ett intyg om överensstämmelse.


Absolut alla produkter Armstrong uppfyller brandsäkerhetsstandarder. Tak är av god ljusreflektion. I taket utmärkta akustiska egenskaper.

Om du inte kan komma ihåg var är sågen liknande tak, minns kontoret eller skolan - det finns ett tak Armstrong Baikal satt mycket ofta.

Anordningen Armstrong takstruktur

Av särskild betydelse i denna design har ett upphängningssystem, som är monterad i underceiling utrymme.

Armstrong Taket av olika metallmaterial, till exempel, av bäraren profilenArmstrong Taket av olika metallmaterial, till exempel, av bäraren profilenSystemet är tillverkat av följande metallelement:

 • Stödprofilen;
 • Tvärprofilen;
 • Hörnprofil;
 • Tråd justerbara suspensioner.

Den sida av profil galgar täckta med en polymerbeläggning, men vilken färg den är vald under den allmänna stilen i rummet. De vanligaste hängare vit matt.

Texturen av taket Armstrong: Funktioner

Diverse och textur av taket Armstrong.

Fördela följande struktur:

 • Tak med präglad;
 • Tak med perforering;
 • Tak med en sammanlagd total geometriskt mönster;
 • Tak med tillägg av dekorativa element.

Perforerad panel kommer att se bra i de rymliga rummen och småPerforerad panel kommer att se bra i de rymliga rummen och små

Särskilt populära idag, svarta och vita tak med perforerade moduler. Den inredning av kommersiella byggnader en mycket lönsam drag. Perforerad panel kommer att se trevliga och rymliga rum, och små. Ofta ett tak dekorerad med vårdinrättningar - och det är vackert, och reparation av ekonomiklass alltid lyckliga ägare.

Tekniska egenskaperna hos takkonstruktionen Armstrong

Tekniskt sett kan du beskriva den typiska modulära tak.


Således standard Armstrong är:

 • Ramen av aluminium, är mindre plast används;
 • Grundfärg - vit, men används och kontrasterande svart och ljusa färger, och ädla guld, krom, metalliskt;
 • En takplatta som väger 4-6 kg;
 • Olika plåtarna enligt följande: 600 till 600 mm 600 till 1200 mm.

Vanligtvis att tillverka takplattor användas Armstrong vit eller svart färgVanligtvis att tillverka takplattor användas Armstrong vit eller svart färg

frame-teknik är sådan att den lägsta kostnaden för råmaterial att åstadkomma korrekt motstånd fiznagruzki system. Kassetterna är monterade hängare till basen, och detta gör det möjligt att fastställa strukturen för att allvarligt deformerad yta.

Brännbarhet grupp G1 av taket (dvs material med låg brännbarhet).


Typer och former av tak Armstrong

Den mycket sammansättningen av takpaneler kan vara olika, väljer kunden från en lista över material, vilka som kommer att vara takelementen.

I de flesta fall gäller:

 • polykarbonat;
 • Mineralfiber;
 • Trämaterial;
 • aluminium;
 • Steel.

På designer takpaneler kan appliceras på en bild eller skapa en transparent effektPå designer takpaneler kan appliceras på en bild eller skapa en transparent effekt

Armstrong kakel, i sin tur, är uppdelad i vissa typer:

 • Tak typ Prima - präglar deras brandmotstånd, fin struktur, hög motståndskraft mot skador,
 • Fuktbeständiga tak Armstrong används för dekoration, där temperaturen ofta förändras, eller bara hög luftfuktighet (pooler, bad, tvättstugor, sjukhus);
 • Akustiktak behövs för registrering av lokaler med höga ljudnivåer absorption för sjukhuset skapades till exempel en särskild medicinsk tak Armstrong;
 • Design Tak skiljer sig från klassisk design kontor - på takytan, skapar de ett unikt mönster, och kan vara transparent effekt, och ganska extravaganta (lämplig för utsmyckningen av takytan i en byggnad);
 • Hygieniska tak - i tillverkningen tar hänsyn till alla de krav som GOST, de ofta in i lokaler medicinsk utrustning och livsmedelsindustrin.

Det visar sig att en typ av tak används för så kallade våtrum (det finns tak för färg och struktur som liknar formen på badet), den andra typen används där behovet maximal ljudisolering, drar tak den tredje zonen i en lägenhet. Variety, som de säger, för varje smak, och kan ordnas för att fylla nästan alla tak utrymme - och på kontoret och i badrummet, och medkabinete i en bar, etc.

Paneler för tak Armstrong: Beskrivning

Panelerna kan också vara olika. Till exempel, är taket lattan sammansatt av långa och smala remsor (plast eller aluminium tak). Banden är fästa vid varandra, och sedan till en överliggande struktur.

Raster tak - Detta är ett klassiskt ArmstrongRaster tak - Detta är ett klassiskt Armstrong

Nettotaket - en panel av expanderat metallnät. I klassisk mening, är denna panel en metallmaskstruktur med en bulk celler. En ljudabsorptionskoefficient av dessa paneler 0,85-0,1 som möjliggör ett tak i lokalerna med hög ljudisolering - barer, disco klubbar, biografer.

Raster tak - Detta är ett klassiskt Armstrong. När allt kommer omkring, vad är raster - denna konstruktion segment, kan det vara fyrkantig, diamantformade, rektangulära. Storleken på dessa segment är vanligtvis raster-multipel av 600.

Akustiktak Armstrong: Funktioner

För dessa anordningar behöver tak material med en porös, nät eller lös struktur.

Det kan vara sammansatt på följande sätt:

 • Mineralkomponenten (vadd) eller basalt ull;
 • Polyuretanplatta;
 • Panelen av kork;
 • glasull;
 • Cellulosavadd.

För en anordning av akustiktak Armstrong behöver material med en porös, nät eller lös strukturFör en anordning av akustiktak Armstrong behöver material med en porös, nät eller lös struktur

Akustiska Armstrong är mycket ljus ram (och vikten är inställd), bestående av en aluminiumlegering. Inom denna ram och montera ljuddämpande paneler. De gjorde från minvolokna, olika porös struktur.

Speglade tak Armstrong: styra valet

Särskilt populära är bandet och rack speglade tak Armstrong. Installationen är enkel, omtänksam, också - det är tvättbara tak, vilket är svårt att hitta en analog. Speglade paneler är plast inte glas, det är mer flexibel konstruktion, så att de kan vara klar i någon krökt takelement.

Särskilt populära är bandet och rack speglad tak ArmstrongSärskilt populära är bandet och rack speglad tak Armstrong

Istället för att använda glaselement, är du inbjuden till en panel av polystyren, täckt med en särskild spegel film. Ytan av sådana paneler kan vara slät eller kan ribbad.

När du har slutfört installationen av spegelplatta, layout kommer att vara följande - de enskilda segmenten kommer att vara spektakulära spegelliknande yta med små kakelfogar.

Detta är ett bra alternativ och på kontoret, men även institutioner som kräver en mer dekorativa det synd i alla bemärkelser.

Installation av undertak Armstrong (video)

Välja taket, titta på modeller av Armstrong, har visat sig vara dyrt, men estetiskt tilltalande, enkel att installera tak beläggning som kan fungera som lokaler för olika ändamål.

Armstrong tak (foto)

01e318f3b81b6469f67efe957c5ee738 067f14cc722b086ff7d87583ce2399bd 1-podvesnye-potolki 0119baa846898cef8909fc37307b5697 237 531 547644916833f61bf182f5147751864a armstrong-indonesia eb915880cfca ff44e013fffd297dab1bf7b448a33299

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

map