Armstrong systeemplafond: Structuurbeschrijvingen

Armstrong systeemplafond: Structuurbeschrijvingen

12 October 2017Raft cellulaire vals plafond Armstrong - de meest voorkomende vorm van verlaagde plafondsRaft cellulaire vals plafond Armstrong - de meest voorkomende vorm van zwevende potolkovNesmotrya het enorme aantal voordelen van het plafond, hij heeft belangrijke nadelen. Bijvoorbeeld, het model nevlagostoykie niet verdroeg de zondvloed. Maar van alle soorten verlaagde plafonds is het misschien het best een compromis. Maar first things first.


plafondtype Armstrong: beschrijving

Of wat is dit podshivnoy plafond? Deze combinatie-inrichting bevestigd aan het plafond en plafondpanelen, die in een cel gestel zijn gemonteerd. De voordelen van het plafond kan worden opgenomen voor een lange tijd, maar het belangrijkste - is de volledigheid. Dat wil zeggen, als je eenmaal alles wat u nodig heeft voor een plafond te krijgen - het ontwerpen van je al zien alleen het kopen van de items. Extra afwerking het plafond is niet vereist.

Voordelen plafond Armstrong kan worden opgenomen voor een lange tijd, maar het belangrijkste - is de perfectieVoordelen plafond Armstrong kan worden opgenomen voor een lange tijd, maar het belangrijkste - is de perfectie

waardigheid

 • Snelle reparatie;
 • Eenvoudige installatie;
 • Een groot scala aan accessoires;
 • Goede prestaties, goede prestaties;
 • Decoratief.

Armstrong plafond heeft een goede technische en functionele eigenschappenArmstrong plafond heeft een goede technische en functionele eigenschappen

Op het einde, het voldoet aan de internationale normen. Door de aankoop van een dergelijke structuur vereist een conformiteitscertificaat.


Absoluut alle producten Armstrong voldoet aan de normen inzake brandveiligheid. Plafonds zijn van goede lichtreflectie. In het plafond uitstekende akoestische eigenschappen.

Als je niet meer weet waar is zaag-achtige plafond, denk aan de kantoor of op school - is er een plafond Armstrong Baikal ingesteld heel vaak.

Inrichting Armstrong plafondconstructie

Van bijzonder belang in dit ontwerp een ophangsysteem dat in underceiling ruimte is aangebracht.

Armstrong plafond gemaakt van verschillende metalen materialen, bijvoorbeeld van het draagprofielArmstrong plafond gemaakt van verschillende metalen materialen, bijvoorbeeld van het draagprofielSysteem bestaat uit de volgende metaalelementen:

 • Steunprofiel;
 • Het dwarsprofiel;
 • Corner profiel;
 • Wire instelbare suspensies.

Het gezicht van het profiel hangers bedekt met een polymeer coating, maar welke kleur het is geselecteerd onder de algemene stijl van de kamer. De meest voorkomende hangers wit mat.

De textuur van het plafond Armstrong: Features

Diverse en de textuur van het plafond Armstrong.

Verdeel de volgende structuur:

 • Plafonds met reliëf;
 • Plafonds met perforatie;
 • Plafonds met een totaal geometrisch patroon;
 • Plafonds met de toevoeging van decoratieve elementen.

Geperforeerde panel zal goed kijken in de ruime kamers, en kleineGeperforeerde panel zal goed kijken in de ruime kamers, en kleine

Bijzonder populair vandaag de dag, zwart en wit plafonds met geperforeerde modules. De inrichting van commerciële gebouwen een zeer winstgevende move. Geperforeerde panel zal zien er leuk uit en ruime kamers, en klein. Vaak is een plafond versierd met medische voorzieningen - en het is mooi, en de reparatie van de economy class altijd gelukkige eigenaars.

Technische kenmerken van de plafondconstructie Armstrong

Technisch gesproken kunt u de typische systeemplafonds te beschrijven.


Zo is de standaard Armstrong zijn:

 • Het frame van aluminium, wordt minder plastic gebruikt;
 • Basiskleur - wit, maar gebruikt en contrasterende zwarte en heldere kleuren, en edele goud, chroom, metalen;
 • Een plafondplaat gewicht van 4-6 kg;
 • Verschillende platen als volgt: 600-600 mm 600-1200 mm.

Meestal om plafondtegels te vervaardigen gebruikt Armstrong witte of zwarte kleurMeestal om plafondtegels te vervaardigen gebruikt Armstrong witte of zwarte kleur

frametechnologie is zodanig dat de minimale kosten van grondstoffen resistentieontwikkeling fiznagruzki systeem. De cassettes zijn gemonteerd hangers aan de basis, en dit maakt het mogelijk de constructie ernstig vervormd oppervlak vast.

Brandbaarheid groep G1 van het plafond (d.w.z. het materiaal met een lage brandbaarheid).


Soorten en vormen van het plafond Armstrong

De zeer samenstelling van de plafondplaten kan verschillend zijn, de klant kiest uit een lijst van materialen, welke zal het plafond elementen.

In de meeste gevallen van toepassing:

 • polycarbonaat;
 • Minerale vezels;
 • Houten materiaal;
 • aluminum;
 • Steel.

Op ontwerper plafondpanelen kunnen worden toegepast op een foto of maak een transparant effectOp ontwerper plafondpanelen kunnen worden toegepast op een foto of maak een transparant effect

Armstrong tegels, op zijn beurt, is verdeeld in bepaalde types:

 • Plafonds typt Prima - karakteriseert hun brandwerendheid, fijne structuur, een hoge weerstand tegen beschadiging;
 • Vochtbestendig plafond Armstrong gebruikt voor de decoratie, waar de temperatuur vaak verandert, of gewoon een hoge luchtvochtigheid (zwembaden, baden, wasserijen, ziekenhuizen);
 • Akoestisch plafond is nodig voor de registratie van de gebouwen met een hoge mate van geluidsabsorptie voor het ziekenhuis is gemaakt, bijvoorbeeld een speciaal medisch plafond Armstrong;
 • Ontwerp Plafonds zijn verschillend van klassieke ontwerpen van het kantoor - aan het plafond oppervlak, creëren ze een uniek patroon, en kan transparant effect, en nogal extravagant (geschikt voor de decoratie van het plafond in een gebouw) zijn;
 • Hygiënische plafonds - in de vervaardiging ervan wordt rekening gehouden met alle eisen van GOST, ze vaak in de gebouwen van de medische voorzieningen en de voedingsmiddelenindustrie.

Het blijkt dat een type plafond wordt gebruikt voor de zogenaamde natte ruimten (er maxima kleur en textuur lijkt op de vorm van het bad), het andere type wordt gebruikt wanneer nodig maximale geluidsisolatie, plafond de derde zone een appartement trekt. Variety, zoals ze zeggen, voor elke smaak, en kan worden ingericht om vrijwel elk plafond ruimte op te vullen - en in het kantoor en in de badkamer, en medkabinete, in een bar, etc.

Plafond Panelen Armstrong: beschrijving

De panelen kunnen ook verschillend zijn. Bijvoorbeeld is het maximum panlat bestaat uit lange, smalle stroken (kunststof of aluminium plafond). Riemen zijn bevestigd aan elkaar, en een bovenstructuur.

Raster plafond - dit is een klassiek ArmstrongRaster plafond - dit is een klassiek Armstrong

Net plafond - een panel van strekmetaal. In de klassieke zin, dit paneel is een metaalgaas structuur met een bulk cellen. Een geluidsabsorptie coëfficiënt van deze panelen 0,85-0,1 die het mogelijk maakt een plafond in de lokalen met een hoge geluidsisolatie - bars, discotheken, bioscopen.

Raster plafond - dit is een klassieker Armstrong. Immers, wat het raster - deze constructie segment kan vierkant, ruitvormige, rechthoekig. De afmeting van deze segmenten is typisch raster-veelvoud van 600.

Akoestische plafonds Armstrong: Kenmerken

Voor deze apparaten moeten plafond materialen met een poreus gaas of losse structuur.

Het kan als volgt worden samengesteld:

 • De minerale component (watten) of basalt wol;
 • Polyurethaan plaat;
 • Het panel van kurk;
 • glaswol;
 • Cellulosewatten.

Voor een inrichting van akoestische plafonds Armstrong moeten materialen met een poreus gaas of losse structuurVoor een inrichting van akoestische plafonds Armstrong moeten materialen met een poreus gaas of losse structuur

Akoestische Armstrong is zeer licht frame (en het gewicht is ingesteld), bestaande uit een aluminiumlegering. In dit kader, en Mount absorberen het geluid panelen. Ze uit minvolokna verschillende poreuze structuur.

Mirrored plafonds Armstrong: leidraad voor de keuze

Vooral populair zijn de tape en rek gespiegeld plafonds Armstrong. De installatie is eenvoudig, de zorg, ook - het is wasbaar plafonds, die is moeilijk om een ​​analoge vinden. Gespiegelde panelen kunststof glas niet, het is meer flexibel uitgevoerd zodat deze kunnen worden uitgevoerd in elke kromlijnige plafondelement.

Vooral populair zijn de tape en rek gespiegeld plafonds ArmstrongVooral populair zijn de tape en rek gespiegeld plafonds Armstrong

In plaats van het gebruik van glaselementen, wordt u uitgenodigd om een ​​panel van polystyreen, bedekt met een speciale spiegel film. Het oppervlak van dergelijke panelen kunnen glad zijn of kan geribbeld.

Wanneer u de installatie van de spiegel plaat te voltooien, de lay-out is als volgt - de afzonderlijke segmenten zal spectaculaire spiegelend oppervlak met kleine tegel naden zijn.

Dit is een goede optie en het kantoor, maar ook instellingen die een meer decoratieve het nodig hebben, jammer dat in elk opzicht.

Installatie van verlaagde plafonds Armstrong (video)

Het kiezen van het plafond, kijk naar de modellen van Armstrong, hebben bewezen duur, maar esthetisch, makkelijk tot aan het plafond coating die als ruimten voor verschillende doeleinden kan dienen geïnstalleerd te zijn.

Armstrong plafond (foto)

01e318f3b81b6469f67efe957c5ee738 067f14cc722b086ff7d87583ce2399bd 1-podvesnye-potolki 0119baa846898cef8909fc37307b5697 237 531 547644916833f61bf182f5147751864a armstrong-Indonesië eb915880cfca ff44e013fffd297dab1bf7b448a33299

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 73 = 76

map