Armatuur voor plafond Armstrong

Armatuur voor plafond Armstrong

12 October 2017Wedstrijden voor plafond Armstrong plafond ruimte te versieren elke ruimteWedstrijden voor Ceiling Armstrong Plafond versieren elke ruimte pomescheniyaV momenteel armaturen voor plafond Armstrong zijn erg populair. Waarom? Ja, want het is in de mode, en erg handig: eenvoudige installatie en lage kosten. Bovendien, deze lampen hebben een uitstekende prestatie.


Wat zijn LED-verlichting voor het plafond Armstrong

Elke plafondarmatuur Armstrong handig dat reeds geprefabriceerde constructie van de controller en voeding - ze verborgen direct achter het rooster. Dat wil zeggen, deze dekking kan rechtstreeks worden aangesloten op het netwerk 220 Volt AC voltages. Ook zijn dergelijke lampen uitgerust met een radiator. Zij werkt net hetzelfde diffuser, omdat het niet is gemaakt van glas, aluminium of iets dergelijks in de technische parameters van materialen.

Het bedrijf produceert ook de zogenaamde LED-panelen, die de beste keus voor het verfraaien van de kantoorverlichting systeem. Hun belangrijkste voordeel - een groot dekkingsgebied licht, energie-efficiëntie, hoge glans frequentie (die minimale ogen ontstaat) optimaal gekozen dichtheid en helderheid van de lichtstroom. Uiteraard zijn de lampen in deze armaturen zijn uitneembaar, maar zonder dat zij hebben gewerkt voor 5 jaar in actieve dienst.

LED-panelen zijn eenvoudig te installeren, economisch, geen speciale zorg nodig hebbenLED-panelen zijn eenvoudig te installeren, economisch, geen speciale zorg nodig hebben

Armstrong produceert ook de modellen van lampen, die in het plafond zijn ingebouwd. standaard (bijvoorbeeld 60-60 cm, wat overeenkomt met de standaard scheidingsprofielen in een verlaagd plafond) - de installatie in het algemeen niets ingewikkeld, daar de afmetingen van dergelijke panelen vormen.

Total, de belangrijkste voordelen van armaturen Armstrong:


 • relatief lage kosten;
 • In combinatie met de controller, de transformator en de voeding;
 • gemakkelijke installatie;
 • kan men vermogensbesturing, afstandsbediening;
 • levensduur (gemiddelde tijd tussen elke LED-lamp - ongeveer 30-60.000 uur, dat is bijna 20-30 keer langer dan standaard gloeilampen).

Lamp raster verzonken in het plafond Armstrong 600x600: Doel en voordelen

Raster armatuur is ontworpen voor 600x600 verlaagde plafonds. Direct ingebed met de diepte van 20 cm, kan worden aangesloten op het netwerk 220 volt.

Een belangrijk voordeel is dat het verschil - de aanwezigheid van meerdere randen met een glad oppervlak dat optimale verdeling van de licht flux rond kantoorruimte verschaft.

Raster armaturen kan worden toegepast in elk type HangconstructiesRaster armaturen kan worden toegepast in elk type Hangconstructies

 Overigens dezelfde functie als de rib gedeeltelijk verwijderen van overtollige warmte. Het licht - een balk die het vermogen plafond met schroeven of pluggen bevestigd (maar ook op de banden kan worden bewaard).Soms zijn deze lampen gemonteerd TL-lampen, maar hun kenmerken zijn veel erger dan in de LED-backlight. En het stroomverbruik - aanzienlijk meer. Hun enige voordeel - minder warmte, maar ze zullen veel minder duren. Standard operating fluorescerende (die de mensen vaak aangeduid als "energiebesparing", maar dit is niet helemaal correct) lampen - 10-15.000 uur. In dit geval zal de helderheid na 5000 uur worden verminderd.

Totaal wandinbouwlamp 600 600 is vereist in de volgende gevallen:

 • verlichting lay-out in het kantoor;
 • een noodzaak om grote specifieke lichtstroom bedekken;
 • om energie-efficiënte diffuse verlichting (bv straatverlichting) te creëren.

LED-paneel aan de plafonds Armstrong: installatie en aansluiting

Fastening Armstrong LED-paneel kan worden uitgevoerd op verschillende manieren. De eenvoudigste van hen - het is banaal aandraaien met schroeven aan de hoofdstad plafond. Dit ontwerp zal zijn en goed blijven en bestand tegen zelfs de sterkste trillingen. Standaardpaneel power - 4x18 (dwz in 4 rijen en 4 LEDs, die elk verbruikt 18 Watt).

Scheme LED montagepaneelScheme LED montagepaneel

Indien het paneel is ingebed in het plafond, wordt het aanbevolen om te gaan met de verbinding in de fase van de opstelling van gipsplaat laag. Zo zal het mogelijk zijn om alle bedrading te verbergen en niet opnieuw hoeft in te ontleden het scharnierende deel. Zelf installatie gebeurt door metalen profielen (dwars- of langsrichting - maakt niet uit). Eventueel kan deze worden verwijderd, maar daartoe niet aanbevolen lichtingspaneel achterdeksel doen, de uitstroom van warmte wordt verbroken.

Als het gaat om high-power panelen, die ongeveer 60 watt of meer te consumeren, is het zeker leiden tot schade aan de LED-elementen.

Zoals voor connectiviteit, alles is zeer eenvoudig - do eyeliner 220 volt via een schakelaar (kan op afstand bestuurd). Er zijn lichten op Armstrong, zijn niet standaard of de voeding of controller in te stellen. Dienovereenkomstig is de noodzaak tot het installeren en monteren van deze onderdelen. Ze kunnen verschuilen achter een aantal niche of rechtstreeks tussen de hoofdstad en het verlaagde plafond.

Door zijn kenmerken, inbouwarmaturen zijn ideaal voor de verlichting van kantoren en industriële lokalenDoor zijn kenmerken, inbouwarmaturen zijn ideaal voor de verlichting van kantoren en industriële lokalen


Als de verbinding wordt gemaakt door uzelf, moet u overwegen:

 1. Polariteit samengestelde paneel en de voeding.
 2. De afmetingen van het paneel zelf (dat wil zeggen de dikte van de plaat zijn ingebed moet worden aangepast aan het algemene niveau zonder gaten of uitsteeksels).
 3. Beperkend vermogen gehele paneel (en niet elk afzonderlijk element). Om dezelfde parameters en de voeding wordt geselecteerd, alleen de benodigde reservevermogen (tenminste 20 parameters van het eigenlijke nominaal).

Verschillen uitsnijding Armstrong van andere modellen

Mark Armstrong is zeer populair vanwege zijn betrouwbaarheid en van zeer hoge kwaliteit instelling van elk van de producten. Dat is, zelfs als het gaat om geïntegreerde panelen, dan moet je niet bang te zijn dat het licht dat ze zijn niet gelijkmatig verdeeld over de ruimte. En met dit alles - ze zijn zeer energie-efficiënt, omdat ze te gebruiken in de verlichtingselementen diodes alleen van Amerikaanse makelij. In hen - bijna 2 keer hoger rendement in vergelijking met soortgelijke modellen van de Chinese productie (wat de betrouwbaarheid niet meer kan bogen op).

Een van de belangrijke verschillen tussen de lampen Armstrong - hun hoge onderhoudbaarheid, zodat ze dienen voor decennia. Bovendien, de lampen ingebouwd in het plafond zien er erg elegant en duur.

De structuur zelf is inklapbaar, maar verkocht reeds voorgeladen met een set van kant-en stroomvoorziening en toezichthouders. Dat wil zeggen, voor de werking van de verlichting inrichting hoeft alleen monteren op het plafond en is verbonden met een netwerk van 220 volt.

Armstrong lampen uitgerust met speciale bescherming en heatsink, stil, milieuvriendelijkArmstrong lampen uitgerust met speciale bescherming en heatsink, stil, milieuvriendelijk


De fabrikant produceert en enkele lampen, die een lagere capaciteit, maar zal optimaal zijn voor het regelen van de verlichting is niet geweldig voor kantoorverlichting of kantoren. Elk van deze panelen is voorzien van een bevestigingsdeel optimale hoogte, dat alleen bewijst hoe verantwoordelijkheid van de producent is van toepassing op gefabriceerde verlichtingsapparatuur.

Totaal voordelen van LED-panelen van Armstrong ook:

 • de hoogste kwaliteit;
 • lage kosten (bij Philips' producten);
 • onderhoudbaarheid;
 • op voorwaarde dat de mogelijkheid om te upgraden - vervanging van de verlichting elementen voor krachtiger.

Het is logisch dat dit type verlichting kan niet alleen worden gebruikt in de inrichting van het kantoor, maar ive huis (met een plafond van 3 meter of meer), of in de productie. In het laatste geval is het raadzaam om te sluiten het licht af te schermen zelf. Dit is niet nodig als je de speciale bestand tegen externe panel factoren te gebruiken (op de verpakking, de IP-beschermingsklasse).

Het installeren van LED-lamp Armstrong (video)

En nog belangrijker - het is eenvoudig te installeren. Met de installatie tech LED-lamp te behandelen elke man. Sluit iets verkeerd of schade - nog steeds niet werken. Het loont de moeite een verlichting snel genoeg - in 1-2 jaar. 

LED armaturen voor plafond Armstrong (foto)

8cf0f41a1af8f72676b24023134bb8a7 24 48 76de1141b7d57bf08a93d5ec0e132245 3 5252 864870628 04005 1445351349689656264fb5a862a 1968227777

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

map