Armatur för tak Armstrong

Armatur för tak Armstrong

12 October 2017Fixturer för taket Armstrong tak utrymme dekorera alla rumFixturer för tak Armstrong Tak dekorera något utrymme pomescheniyaV närvarande fixturer för taket Armstrong är mycket populära. Varför? Ja, eftersom det är på modet, och mycket bekvämt: enkel installation och låg kostnad. Dessutom är dessa lampor har utmärkta prestanda.


Vad är LED-lampor för tak Armstrong

Varje takarmatur Armstrong bekvämt som redan prefabricerade struktur controller och strömförsörjning - de är dolda direkt bakom spridaren. Det vill säga sådan täckning kan anslutas direkt till nätverket på 220 Volt växelspänningar. Dessutom är sådana lampor utrustade med radiator. De fungerar precis samma diffusor, eftersom den inte är gjord av glas, aluminium eller liknande i sina tekniska parametrar av material.

Företaget tillverkar även de så kallade LED paneler, som är det bästa valet för att dekorera kontorsbelysningssystem. Deras viktigaste fördel - ett stort täckningsområde ljus, energieffektivitet, hög glöd frekvens (som skapar minimal ögonansträngning) optimalt vald densitet och ljusstyrkan hos ljusflödet. Naturligtvis lamporna i dessa armaturer är löstagbara, men utan att de har arbetat i 5 år i aktiv tjänst.

LED paneler är enkla att installera, ekonomisk, inte behöver särskild vårdLED paneler är enkla att installera, ekonomisk, inte behöver särskild vård

Armstrong producerar också modeller av lampor, som är inbyggda i taket. Deras installation i allmänhet inte representerar något komplex, eftersom dimensionerna hos sådana paneler - standard (t ex 60 till 60 centimeter, vilket motsvarar standardseparationsprofiler i ett undertak).

Totalt, de viktigaste fördelarna med armaturer Armstrong:


 • relativt låg kostnad;
 • Kombinerad med styrenheten, transformatorn och strömförsörjningen;
 • enkel installation;
 • det är möjligt att effektstyrning, fjärrkontroll;
 • livslängd (genomsnittlig tid mellan varje LED-lampa - cirka 30-60 tusen timmar, vilket är nästan 20-30 gånger längre än standardglödlampor).

Lampa raster infälld i taket Armstrong 600x600: Syfte och fördelar

Raster armatur är avsedd för 600x600 undertak. Är inbäddad direkt med djup av 20 centimeter, kan anslutas till nätverket 220 volt.

En viktig fördel som är skillnaden - närvaron av flera kanter med en jämn yta som ger optimal fördelning av belysningsflödet runt kontorslokaler.

Raster fixturer kan användas i vilken som helst typ av suspenderade strukturerRaster fixturer kan användas i vilken som helst typ av suspenderade strukturer

 Övrigt samma funktion som ribban delvis avlägsna överskottsvärme. Den mycket lätt - en bar som är ansluten till huvudstaden taket med skruvar eller ankare (men även på remmarna kan hållas).Ibland kan dessa lampor monterade lysrör, men deras egenskaper är mycket värre än i LED-bakgrundsbelysning. Och strömförbrukning - betydligt mer. Deras enda fördel - mindre värme, men de kommer att pågå mycket mindre. Standard drifttid fluorescerande (som människor ofta kallad "energibesparande", men detta är inte helt korrekt) lampor - 10-15 tusen timmar. I detta fall kommer ljusstyrkan efter 5000 timmar minskas.

Totalt infälld armatur 600 600 krävs i följande fall:

 • belysning layout på kontoret;
 • ett behov av att täcka stort område ljusflödet;
 • att skapa energieffektiv diffus belysning (t.ex. gatubelysning).

LED-panel för tak Armstrong: installation och anslutning

Fäst Armstrong LED panel kan utföras på flera sätt. Den enklaste av dem - det är banal åtdragning med skruvar till huvudstaden taket. Denna konstruktion kommer att vara och bo bra och klarar även de starkaste vibrationerna. Standardpanel effekt - 4x18 (dvs i 4 rader, eller 4 lysdioder, vilka var och en förbrukar 18 watt).

Schema LED monteringspanelSchema LED monteringspanel

Om panelen är inbäddad i taket, är det rekommenderat att ta itu med dess anslutning i det skede av arrangemanget av gipsskivor skiktet. Således kommer det att vara möjligt att dölja alla ledningar och behöver inte åter tolka den svängbara delen. Själv installationen görs genom metallprofiler (tvärgående eller längsgående - spelar ingen roll). Vid behov kan den tas bort, men att göra det rekommenderas inte belysningspanelen bakre luckan, eftersom utflödet av värme kommer att brytas.

När det gäller hög effekt paneler, som förbrukar ca 60 watt eller mer, är det säkert att leda till skador på LED elementen.

Såvitt uppkoppling, allt är mycket enkel - gör eyeliner till 220 volt genom någon switch (kan vara fjärrstyrda). Det finns lampor på Armstrong är inte inställd som standard eller strömförsörjningen eller controller. Således behovet av installation och montering av dessa komponenter. De kan gömma sig bakom någon nisch eller direkt mellan huvudstaden och undertaket.

På grund av dess egenskaper, infällda armaturer är idealiska för belysning kontor och industrilokalerPå grund av dess egenskaper, infällda armaturer är idealiska för belysning kontor och industrilokaler


Om anslutningen görs själv, måste du tänka på:

 1. Polaritet förening panelen och strömförsörjningen.
 2. Dimensionerna hos själva panelen (som betyder tjockleken av panelen har inbäddade måste anpassas på allmän nivå utan luckor eller utsprång).
 3. Begränsande hela effektpanel (och inte varje separat enhet). För samma parametrar och strömförsörjning väljs, bara den nödvändiga reservkraft (minst 20 parametrar från den faktiska nominella).

Skillnader fixturer Armstrong från andra modeller

Mark Armstrong är mycket populär tack vare sin tillförlitlighet och mycket hög kvalitet justering av var och en av produkterna. Det vill säga, även om det gäller inbäddade paneler, så ska du inte oroa dig för att ljuset inte jämnt fördelade runt i rummet. Och med allt detta - de är mycket energieffektiva, eftersom de använder i belysningselement dioder endast USA-tillverkade. I dem - nästan 2 gånger högre effektivitet jämfört med liknande modeller av kinesiska produktionen (som tillförlitlighet inte längre skryta med kan).

En av de viktigaste skillnaderna mellan lampor Armstrong - deras höga underhåll, så att de tjänar i årtionden. Dessutom lamporna inbyggda i taket ser mycket elegant och dyra.

Strukturen själv är hopfällbar, men sålde redan förladdad med en uppsättning färdiga strömförsörjning och tillsynsmyndigheter. Det vill säga, för driften av belysningsanordningen behöver bara montera den på taket och ansluts till ett nätverk av 220 volt.

Armstrong lyktor som är utrustade med särskilt skydd och kylfläns, tyst, miljövänligArmstrong lyktor som är utrustade med särskilt skydd och kylfläns, tyst, miljövänlig


Tillverkaren producerar och enskilda lampor, som har lägre kapacitet, men kommer att vara optimal för att arrangera belysning är inte bra för kontorsbelysning eller kontor. Var och en av dessa paneler har en fästkomponent optimal höjd, som bara visar hur producentansvaret gäller tillverkade belysningsutrustning.

Totala fördelar med LED-paneler från Armstrong inkluderar även:

 • högsta kvalitet;
 • låg kostnad (Philips produkter at);
 • underhåll;
 • förutsatt att möjligheten att uppgradera - utbyte av belysningselement för kraftfullare.

Det är naturligt att denna typ av belysning kan användas inte bara i arrangemanget av kontoret, men Ive hem (med en takhöjd på 3 meter eller mer), eller i produktionen. I det senare fallet är det rekommenderat att stänga ljuset skydda sig själv. Detta är inte nödvändigt om du använder speciella resistent mot externa faktorer panel (på förpackningen, den IP-skyddsklass).

Installera LED-lampa Armstrong (video)

Och viktigast av allt - det är lätt att installera. Med installationen tech LED lampa hantera någon människa. Anslut något fel eller skada - fortfarande kommer inte att fungera. Det lönar sig en belysnings tillräckligt snabbt - inom 1-2 år. 

LED fixturer för tak Armstrong (foto)

8cf0f41a1af8f72676b24023134bb8a7 24 48 76de1141b7d57bf08a93d5ec0e132245 3 5252 864870628 04005 1445351349689656264fb5a862a 1968227777

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 59

map