Användningen av speglar i inre rum för expansion av rymden

Användningen av speglar i inre rum för expansion av rymden

12 October 2017Effekten av att öka den visuella utrymmet ger stämningen i rummet, och värdarna skön känsla av rymdEffekten av att öka den visuella utrymmet ger stämningen i rummet, och värdarna behaglig känsla prostoraMagiya speglar kända sedan urminnes tider, alltid ämnet ansågs unik, som har stor magisk kraft. För närvarande är speglar anses vara det viktigaste ämnet för smycken och utbyggnaden av utrymme i en liten lägenhet.


Spegelvägg i vardagsrummet

Spegelvägg i vardagsrummet - moderiktiga och snygga idé för utbyggnad av utrymmet i rummet. Mycket bra kvaliteter en sådan vägg kommer att visa, om du gör det framför fönstret, då rummet känns oändliga. Göra en hel vägg av speglar kräver kompetent metod och val att leva resten av interiören.

Dessutom kan spegelvägg inte bara fast, men också i form av mosaik paneler eller en separat panel, och nu kan du även köpa fullkorns spegel film. Av särskilt intresse är spegeln sticker (eller klistermärke). Ovanligt ser etiketter i det inre panel och en spegel eller timglasformer. Inredare uppmanas att ordna vardagsrummet spegel paneler eller klistermärken i olika former, eftersom hela mosaik eller spegla en hel vägg kan vilseleda ägare och gäster i detta rum.

Vid utformningen av en hel vägg som en lämplig spegel trasa och speciella skräddarsydda plattor med spegeleffektVid utformningen av en hel vägg som en lämplig spegel trasa och speciella skräddarsydda plattor med spegeleffekt

Det kommer att bli intressant att titta någon stor spegel i vardags figur, såsom en panel i form av stora runda timmar eller alternering av raka horisontella ränder spegel och band av ett annat material.


speglar Hall

Speglar för hallen är att välja, med fokus på den övergripande stilen i rummet.

nämligen:

  1. För strikt och koncis förbättring lämplig kall spegel eller silvriga skala ceremoniella ljus baguetter med en spegel i centrum, kan man välja ett guld kristall smycken i form av en blomma, till exempel.
  2. För en varm och mysig rum rekommenderas att välja nyanser av beige och stora massivt trä lister för dekoration speglar. Relevant i detta interiör kommer att spegla över den öppna spisen eller byrå.
  3. Rum i avant-garde stil upprätthålla någon design speglar, mer form, storlek och färg kan vara helt annorlunda. I en sådan interiör bör vara uppmärksamma på en kombination av speglar och möbler, eller så kan du överbelasta utrymmet.

Valet av spegeln i rummet beror på vilken typ av inredning vill få ägaren av rummet - eller minimalistiska palatsetValet av spegeln i rummet beror på vilken typ av inredning vill få ägaren av rummet - eller minimalistiska palatsetSpeglar i rummet kan också ha sin egen stil, så till exempel - barock, där mytologiska och blom designer inramade speglar anses det viktigaste, eller Empire med sina speglar inramade i mahogny, brons eller guld. Populära klassiska rektangulära och symmetriska spegel i en förgylld ram, eller produkter i en modern stil, som dominerar lister gjorda av ädelträ. hi-tech och chic shebi så populära stilar inkluderar även speglar att visuellt utöka utrymmet.

Installation av speglar: installationen teknikstrukturer

Att spegla lösa dess huvudsakliga funktion - att utöka utrymmet - det är viktigt att korrekt välja det.

Installera speglar sina egna händer - en viktig och kräver att de följande villkor:

  1. Massiv spegel med sandblästrade mönster kan helt enkelt lutar sig mot väggen på vardera sidan av ett objekt eller en del av interiören, såsom en eldstad. Dess vikt och storlek ger stabilitet, men hänga tunga speglar på väggen är inte nödvändigt, det kan helt enkelt inte överleva.
  2. Om spegeln med måleri, mosaik, fusing, eller klistra över filmen med en matt mönster, är det nödvändigt att understryka sin skönhet och hänga den på den mest framträdande plats i hallen. Samma råd bör ge och ägarna av de exklusiva former av speglar, såsom spegel pussel.
  3. Om rummet har en öppen spis, är det nödvändigt att slå sin spegel och ljus, så när levande ljus Living ser högtidlig och reflekterar ljus kommer att expandera i rummet.
  4. För att installera spegelvägg, är det nödvändigt att köpa speciella verktyg eller fästdon. Dessutom, om speglarna antas vara i form av något, är det nödvändigt att utföra installationen på utformningen, inte att blanda delar.
  5. Installera en spegel i taket, kan du lägga till storleken på rumshöjden. Om du installerar ett sådant hölje för ett tak på egen hand, är det viktigt att köpa en bra monteringsanordning och kan ta hjälp av professionella installatörer.
  6. Att i hallspegeln galleri (fastställande fullt spegel i ramen, och på så sätt skapa, vägg sammansättning) viktigt att ha en plan, annars kan du gå fel med proportioner och avstånd.
  7. Komposit tekniker med användning av speglar för att tillåta expansionsutrymme för själv installation att vara kreativ, exempelvis lägger ut att de krökta spegeldelar närvarande paneler, varvid varje spegel delen när den rör sig i olika riktningar.

Dekor stora runda stor spegel kan realiseras med mindre speglar i en samma formDekor stora runda stor spegel kan realiseras med mindre speglar i en samma form

När du installerar spegeln eller sammansättningen av speglarna är det viktigt att bygga vidare på dess typ, stil, prestanda och utsmyckning, samt realistiska villkor för boende. Dessutom är det värt att komma ihåg och om säkerhet vid installation.

Göra rums speglar

Här är några optiska hemligheter, hur man kan inreda Spegelsalen samtidigt visuellt förstora volymen av utrymmet. För det första, om du vill lägga till djup i rummet, så ska du välja en horisontell spegel och placera den i en klassisk stil. För det andra är bättre i rummet med ett lågt tak att utfärda de vertikala banorna och alltid i ramen. För det tredje, att placera två smala spegel på sidan av fönstret, kan du öka loppet av några gånger. Men en stor och bred spegel är bäst lämpad framför ett fönster eller vinkelrätt mot den, så att ljuset kommer att reflekteras och fylla rummet med naturligt ljus, och de flesta designen ger effekten av det andra fönstret.

Det viktigaste i utformningen av hallspegeln att definiera syftet, som installeras en spegel eller spegel paneler: med funktionell eller dekorativaDet viktigaste i utformningen av hallspegeln att definiera syftet, som installeras en spegel eller spegel paneler: med funktionell eller dekorativa


I ett litet rum är bättre att hänga en spegel i ett glas ram. Eftersom spegeln som det löst på bakgrunden av ljusa väggar och ge den mer djup. För det fjärde kan spegeln orsaka rummet för att balansera. Avlång rektangulär levande förändring, om du sätter en spegel på den lilla sidan. En spegel kan bli ännu ersätta tillbehör eller målningar - dekorativa inslag i hans oändliga.

vardagsrum design med speglar: glaselement

Spegeln kommer att vara en plats i varje interiör. Speglar ser bra att falskheten av fönstren, kan det ges någon form av fönstret eller fönstret för att sätta bilden. Och sedan i vardagsrummet, kan du skapa ett palats eller en chic parisisk romantik. Smidesjärn ram kan göra vardagsrummet viktorianska prakt och lägga gotiska rum. Om du installerar en stor spegel i en ram av trä på en bakgrund av en vägg formade tegel, kan du skapa en illusion av en dörr.

Dekorera spegel några intressanta detaljer ger interiören av personlighet, såsom en spegel dekorerad med skal eller olika mönsterDekorera spegel några intressanta detaljer ger interiören av personlighet, såsom en spegel dekorerad med skal eller olika mönster

Spegel i smidesjärn ram är perfekt för en skonsam stil med Provence, och slumpmässigt placerade spegel kommer att ge en klassisk komposition levande lekfullhet och koketteri.


Användningen av speglar i inredningen utrymme för expansion utrymme (video)

Om speglarna klokt används i inredning, kan du avsevärt ändra utrymme och skapar en estetisk och ett vackert rum. 

Exempel av speglar i vardagsrummet (foto i det inre)

13 13915949150315 gallery8 decorar-paredes-con-Espejos LOIS moderna-squared-väggspeglarna installerade-ovan-a-soffa t1000x0xa5a80fe469 z11df0c9b zerkala zerkalo33

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 54

map