Använd textil tapeter i det inre

Använd textil tapeter i det inre

12 October 2017Textil tapeter kommer att ge din inredning en rik utseende som kommer att glädja både värd och gästTextil tapeter kommer att ge din inredning en rik utseende som kommer att glädja både ägare och gosteyTekstilnye tapet eller som de kallas tyg tapet - det är en vacker ursprungliga lösningen för interiören. De är gjorda av olika tyger och mönster kan vara vad som helst. Trots att denna typ av tapeter är ganska dyrt, det är en av de mest lyxiga och raffinerad. Förutom den estetiska skönheten i textil vägg har bra värme och ljudisolering. Läs mer om limning tyg tapeter och deras egenskaper kan hittas senare i denna artikel.


Vilka är tyg tapet

I kungliga tider var tyg tapetI kungliga tider var tyg tapet

Tyg tapeter verkade under en lång tid, olika material trimmade väggar under renässansen, som var en symbol för rikedom och lyx. Sammet, siden, brokad - dessa vävnader knackade Kings rum. Men nu tyget tapeten är mer prisvärd än några hundra år sedan. Användningen av modern teknik och material gör det möjligt att skapa riktigt vackra tapeter och fina tyget och de är billigare, och görs snabbare än tidigare, när tapeten att göra manuellt.

Textil vägg består av en bas på vilken appliceras en viss vävnad. På dessa grunder textil vägg delas in i många olika, skiljer sig i pris och utseende.

Vilka typer av tyg tapet på väggarna

Ett stort antal textil tapeter val kommer att glädja för att skapa det inre av rummetEtt stort antal textil tapeter val kommer att glädja för att skapa det inre av rummet

Textilvägg tillverkade av naturmaterial.


material:

 • bomull;
 • viskos;
 • len;
 • Silk.

Trådarna i tyget som appliceras på papper eller non-woven underlag, tapeter priset beror på råmaterialen. För närvarande kommer alla kunder att kunna välja den perfekta tapeten för reparation, det finns tyg tapet med en helt annan struktur och utseende.

Typer och sorter

Sidentapeter - dyrt och länge. Filt kan dammsugas. Fleece mest populäraSidentapeter - dyrt och länge. Filt kan dammsugas. Fleece mest populäraBeroende på materialet, vilka är fästa vävnad, finns det flera typer av tapeter tyg:

 •  silke;
 •  linne;
 •  filt;
 •  BCF.

Sidentapeter och alla är dyrare, naturligtvis, inte består enbart av silke. Grunden för dessa tapeter är viskos. Denna typ av tyg tapet är hållbart, det försvinner inte i solen och ser mycket trevligt. På grund av den höga kostnaden för dessa tapeter görs endast på beställning.

För att skapa en linnetyg tapet används lin blandning teknik med syntetmaterial.

Ofta är fallet, skillnaden i färgerna även i en rulle tapet från det faktum att de är tillverkade av naturmaterial. Bakgrunds lin kan dammsugas, de är också de mest tillgängliga av alla textil tapeten.

Filt tapeter är indelade i två typer: startade från propen och från filtduken. Den första kan tvättas och sugits. Denna mjuka tapet med en speciell struktur, som också görs på beställning.

BCF tapeter har struktur som liknar trä. För deras tillverkning används syntetiska material såsom akryl, nylon, polypropylen. Oftast de är gjorda av mocka och kände.

Det finns också non-woven tapet, de kännetecknas av hög hållfasthet och motståndskraft mot nötning. Detta förklarar en så hög popularitet dessa tapeter.

De bästa tapeter och följeslagare tyger

Tyg tapeter finns för det inre av dina möbler. Detta kommer att ge harmoni mellan väggarna och badrummetTyg tapeter finns för det inre av dina möbler. Detta kommer att ge harmoni mellan väggarna och badrummet

Eftersom textil vägg är unika och ofta görs på beställning, sedan plocka upp den nödvändiga möbler är ganska svårt. Sedan komma till hjälp följeslagare tyger som ECHO tapetmönster. Dessa tyger kan användas för att trimma kuddar eller möbler för att skapa en unik och intressant design av rummet.


Vävnads följeslagare är tillverkade av naturmaterial, men samtidigt få dem ganska svårt, bara ett litet antal företag som deltar i skapandet av tapeter och sällskapsdjur tyger. Denna teknik kan uppnå fantastiska kombinationer och fördelaktigt att betona interiören.

Populära är lapptäcke tapet från som ett lapptäcke av olika tyger. Denna konstruktion metod är idealisk för rum med ljusa möbler, såsom sovrums flickor.

Detta tyg används för tapeter

Bakgrund under tyget - det är vacker och attraktivBakgrund under tyget - det är vacker och attraktiv

Nu på marknaden av efterbehandling material finns olika bakgrunder som efterliknar vävnaden. De kan vara vinyl, papper och non-woven. Dessa tapeter är också ganska dyrt, men ser bättre ut än naturlig vävnad.

Bakgrund likna mattor, flätor, tyger, men sys från olika fläckar. Det finns också material som liknar hud. Bakgrund under tyget utseende är snygg och elegant, kan vinyltapeter under tyget tvättas.


Hur håller fast textil tapeter

Tapetsering måste göras först efter noggrann bearbetning väggen, för då tapeten kommer att betona alla brister och oegentligheter av ytan.

Först av allt du behöver för att ta bort från väggarna i gamla tapeter, gips och andra beläggningar. Särskild försiktighet är nödvändigt att ta bort färg på en ny tapet inte senare bytt färg.

Oavsett vilken typ av tapeter viktig faktor för framgångsrik avslutning är slät yta, därför bör rengöras noggrant och putsade.

Alla skarvar och hål måste noga hantera gips och låt den torka väl.

Efter rengöring och grundning av ytan kan börja tapetsera. Textiltapetklister är bättre att anförtro professionella, oberoende utan förberedelse just denna typ av tapetklister kommer inte att fungera.

Hur man limma textila tapeter: Teknik

Textil tapet limmas liksom papperTextil tapet limmas liksom papper

Textilvägg har vissa egenskaper, på grund av de höga kostnaderna för dessa material för limning måste tas särskilt allvarligt. Det är bättre att inte limma tyg tapet själv och anlita en professionell, eftersom limmet textil bakgrunds smidigt och exakt är svårt utan rätt erfarenhet.

Men om du fortfarande beslutat att tapetklister för hand, se till att utforska den invecklade tyg tapetsering:

 1. Limmet bör användas för tung tapeter, men inte en som är avsedd för bambu tapeter.
 2. Den huvudsakliga delen av tapetklister kompositionen appliceras med pensel eller roller.
 3. För limning filtTapetKlister behöver endast tillämpas på väggen, tapeter promazyvat inte nödvändigt.
 4. Trots att tyget tapeter i processen för limning sällan crumple och slitage, är det nödvändigt att undvika veck och veck av tyg.
 5. Textiltapetklister inte överlappar varandra, bara rumpa.

Lim tyg tapeter skiljer sig inte mycket från den vanliga limning papper och annat tapeter, är skillnaden i målet enbart på tapeten. I varje fall bör limning genomföras försiktigt och långsamt.

Vad är tapeten tvättas trasa

Non-woven tapet inte bli blöt. Detta gör det möjligt att göra våta rengörings väggarNon-woven tapet inte bli blöt. Detta gör det möjligt att göra våta rengörings väggar

Dessa tapeter har betydande fördelar, de består av vattenavvisande material, genom vilken du kan klistra dessa material lokaler med hög luftfuktighet, liksom användning i badrum, korridorer och barnrum. Tvättas tyg ser bra ut, har en unik design, hög hållfasthet och vattenresistens.

Tvättbart tyg sammansatt av papper eller icke-vävt underlag, ett andra skikt av sådant material uppbär något tyg: bomull, sammet, silke, linne. Denna typ av tyg tapet har hög hållfasthet och beständighet mot vatten, de är också tillverkade av naturliga material.

Dessutom kan denna typ av tapeter användas på kliniker och sjukhus, där de flesta verkar smuts och bakterier. Tapeter tvätt kan behandlas med speciella rengöringsmedel för att hålla rummet ren.

Glasfiberväv tapeter: värdighet

Glasfiber tillverkad av glasfiberfilament med olika tjocklekar och färger.

Detta material har vunnit popularitet nyligen, men har vissa fördelar:

 • Miljö renhet;
 • lufttäthet;
 • renlighet;
 • hållbarhet;
 • Förbättrad styrka;
 • värmebeständighet;
 • Möjligheten att färgning.

Glasfiber lämplig inte bara för väggar, men också för att täcka möblerGlasfiber lämplig inte bara för väggar, men också för att täcka möbler

 Det bör noteras att denna typ av tapeter är avstängd, och när en brand inte släppa några skadliga ämnen. Dessutom är de tillverkade av naturliga material och har ökad styrka för att klippa och bryta den här typen av tapeter måste på allvar försöka.

Denna typ av tapetklister över kan inte bara väggar, men också skåp, dörrar och trädgårdsmöbler.

Glasfiber kan dölja sprickor och skillnader i grunderna, kan de användas i rum med utsatta tegel, gipsskivor och andra väggarna. Livslängden för en sådan tapet är upp till 30 år och att måla dem kan vara ungefär 20 gånger. Oftast glasfiber tillverkas med mönster i form av diamanter, men lätt att hitta och beställa tapet med något särskilt mönster.

Textil bakgrundsbild: konsument recensioner

Den största nackdelen av tyg tapet är deras noll beständighet mot vatten, så användningen av denna typ av dekoration material i badrummet eller köket kan inte vara. Dessutom kan de snabbt samla damm och föroreningar, men samtidigt ta hand om dem bör vara noga, inte alla typer av tyg tapet kan rengöras.

Men glöm inte om proffsen, de som är ägare av tapeter gjorda av tyg, säger dessa efterbehandling material dramatiskt izmeli insidan av sina hem. Förtjusande mönster och hög kvalitet tapeter, i kombination med utmärkt permeabilitet för vattenånga och ljudisolering tillåter textil vägg kallas verkligt lyxiga material och inredningselement.

Översynen nämner också att när limning tapeten inte stressa och inte deformationszoner, vilket avsevärt underlättar efterarbete.

Sammanfattningsvis måste det sägas att tyget tapet - dyrt, men en riktigt lyxig behandling. Denna vackra del av inredningen föra rummet elegans och perfektion, liksom unik eftersom sidentapeter och kände kan göras på beställning. Fabric tapet länge, inte blekna, har bra ljudisolering, men snabbt blir smutsig och är svåra att tvätta, men en stor bild av efterbehandling material kan så småningom kommer du att glömma bristerna.

Lim textil tapeter (video)

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att om väggarna målas, bör du vara uppmärksam på strukturen av tapeter, som också är annorlunda. Av olika videoklipp och foton kan förstås som bakgrund ser i det inre.

Textil tapeter (foton)

5d63a888ed1542cf403f57c34ec17a10 1 136 430big 2014-07-13234055 7237-7801 436586729 12204658590204031 13898562843531 1439473440158255cc9f2026ac9

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 12 =

map