Använd målnings bakgrundsbild: regler och grunder

Använd målnings bakgrundsbild: regler och grunder

12 October 2017Övermålningsbar tapeter kommer att hjälpa dig vackert och sparsamt för att dekorera din inredningÖvermålningsbar tapeter kommer att hjälpa dig vackert och sparsamt för att dekorera din intererOboi för målning, som regel har en tredimensionell struktur, men utan synliga mönster, så de måste vara koncentrerad färgkomposition att måla hela bula och reliefer. Övermålningsbar tapeter är mycket kostnadseffektivt och lönsamt alternativ för att skapa det inre av rummet. Välj bakgrundsbild för målning är mycket lätt, i själva verket väljs vanligen duk, slutliga form och färg som, med tanke på hans egna händer, i målningen, den största fördelen med detta jämfört med konventionella tapeter.


Övermålningsbar tapeter i det inre: utseendet

Övermålningsbar tapeter är lätt att måla i en annan färg, ändra utseendet på ditt rumÖvermålningsbar tapeter är lätt att måla i en annan färg, ändra utseendet på ditt rum

Omklädningsrum möbler, gardiner, inredning, kan tapeter lämnas på väggarna, ommålad dem i önskad färg.

Bakgrund för målning är:

 • lättnad:
 • konvex:
 • strukturell.

Vad är viktigt att tänka på

Att hålla bra på väggarna, välja tapeter för att måla ett rum, tänka på:


 • Längd, bredd och höjd i rummet;
 • funktionen rum;
 • Typ av belysning i rummet.

För ett stort rum - en stor lättnad. Litet rum - liten lättnadFör ett stort rum - en stor lättnad. Litet rum - liten lättnad

För stora området rum, kan du välja tapet med en större relief, som kan målas i flera färger och stora präglade tapeter rekommenderas inte för små utrymmen, bättre att använda en mjuk bakgrund.

Övermålningsbar tapeter universella, de är lämpliga för att klistra alla rum på grund av vad de används för att skapa olika stilar i det inre, och för att skapa bakgrunden i rummet.Målnings tapeter: Fördelar och nackdelar

Bakgrund för målning har många fördelar och ett antal positiva egenskaper.

Jämfört med andra typer av tapeter, deras främsta fördelarna är kvaliteten:

 • Bakgrund av högkvalitativt material;
 • Det är lätt att färga, tvättas ur, avlägsnas från väggarna;
 • Bakgrunder är motståndskraftig mot mekanisk stress och skador;
 • Genom tapeten är lätt att plocka färg färger med precision;
 • Tapeter perfekta kamouflage sprickor och ojämnheter av väggarna och takytor.

Bakgrund färg kräver särskild uppmärksamhet för att måla applikationsinstruktionernaBakgrund färg kräver särskild uppmärksamhet för att måla applikationsinstruktionerna

Den större relief tapeter, desto bättre dölja brister och oegentligheter på ytan av väggen. Nackdelar tapeter för målning är svårigheten att måla stora mönstrade tapeter, komplexiteten i färgning av vissa typer av tapeter, och de extra kostnaderna för dekorativa färger för att skapa ytterligare efterbehandling.

Till målnings tapet var långa, lim och måla dem bör vara strikt enligt instruktioner, som är direkt på rullen av tapeter och färgbehållare.

Vilka typer av tapeter undermålning

Bakgrund för målning av olika material och strukturer, och beror på vilken typ av färgämne som används för de verktyg och färg. Tapeter kännetecknas också av en densitet upp, tunna, utbuktande tapeter målade på olika sätt och limmas inte heller i alla rum.

Bakgrund för målning är av flera typer:


 • Papperstapet;
 • Glasfiber;
 • Vandalsäker tapeter;
 • Non-woven tapet.

Pappers tapeter för målning gjord av flera lager av ren cellulosa limmas sinsemellan. Ett skikt av tapet är avsedd för anslutning till en vägg genom särskild lim, och det andra skiktet är tillverkat av en speciell metod, så att det kan målas. Glasfiber tillverkad av en speciellt framtagen glas och sand, de är mer hållbara, slitstarka och bästa tapeter dölja väggdefekter.

Glasfiber kan användas för att klistra väggarna i en otränad, utan efterbehandling gips. Glasfiber används för målning av flera arter, denna matta, banan av glasfibrer, diamant, fiskbens.

Dessa är de viktigaste typerna av stämpling tapeter, som är idealiska för målning. Variety Glass tapet, glasfiberväv tapeter är att ha ännu högre styrka och hållbarhet. Vandalsäkra och strukturerad tapeter, en nyhet på marknaden för konstruktion och efterbehandling. Dessa tapeter är lämpliga för limning på alla områden, deras huvudsakliga funktion är den resistent mot yttre mekanisk påverkan och smuts. Bakgrunden av fleece för målning är också mycket tät, de gömmer små defekter av väggarna har olika lättnad och motståndskraftig mot mekanisk skada.

Alla moderna material för tapeter är inte giftig, de är säkra för hälsa och den mänskliga kroppen, när man väljer tapeter spelar en avgörande roll endast deras pris.


Vad målnings tapeten är bättre att välja

Innan du väljer tapet för målning, måste du vara uppmärksam på sina tekniska egenskaper och syftet med rum, som kommer att vara pokleit tapeter. Vad tapeter bättre bidra till att avgöra skicket på väggarna.

För att till fullo inredda rum, som behöver bara tapetsering, lämplig bakgrund. De är naturliga, giftfria, överensstämmer väl med de raka väggar.

Material tapeter välja, från tillståndet i väggarna, och definitivt din budgetMaterial tapeter välja, från tillståndet i väggarna, och definitivt din budget

För väggar med defekter eller i rum där mekanisk skada tapeten har en hög sannolikhet, såsom en hall eller i köket, är det bättre att limma eller vandal nonwoven tapeten. Men för de lokaler som är avsedda för vila och fritid, till platser med mycket folk, lämplig glasfiberväv tapeter.

Valet av material beror på tapeten:

 • Från tillståndet av väggarna;
 • Budgeten;
 • Från design idéer lokaler.

Typer av tapeter är nödvändigt att välja, med början endast under förutsättning av väggarna. Vad målnings tapeten är bättre att välja, att besluta om budgeten för reparationer och destination rum.

Ekonomiskt alternativ är papperstapet, de har det lägsta priset, men också livet av sin lägre än för non-woven tapet tapet eller glasfiber. Lösningen kostar bara priset på reparation.

Övermålningsbar bakgrundsbild: hur man målar på rätt sätt

Övermålningsbar tapeter bör pokleit korrekt. På lång sikt, de är limmade till den torra, förberedd, och företrädesvis från shpaklovannye väggar och gips bör vara sömlös. Särskild uppmärksamhet bör ägnas åt sömmar, sömmarna som anslöt sig till tapeter, väl tejpade och inte skingras.

Ett brett urval gör det möjligt att välja rätt färg för typ av rumEtt brett urval gör det möjligt att välja rätt färg för typ av rum

Att måla tapeter, kan du använda flera olika typer av färg:

 • Akrylfärg på;
 • Alkydfärg;
 • Latex färg,
 • Vattenbaserade färger.

Att måla den konventionella papperstapet med dina egna händer, kan du använda vattenbaserade färger i olika färger. För att undvika fläckar på tapeten, kan du måla över flera gånger, vilket gör ett tunt lager av färg. Non-woven tapet latexfärg täcker dåliga förblir skilsmässor, är det bättre att välja latexfärg. Även om användningen av latexfärg kommer ut dyrare, men i framtiden kommer de att vara bra att måla över.

Bakgrunden av glasfiber bäst målar måla alkyd. De är väl säkrade färg och nästan ingen form av skilsmässa, är det lämpligt att använda eftersom de torkar snabbt.

Bakgrund före målning bör vara helt torr, annars färgen någon sammansättning dålig faller på tapeten och kan hålla jämna steg med effekterna av eventuella ogynnsamma förhållanden.

Övermålningsbar bakgrundsbild: måla idéer

Att måla tapeten behöver några verktyg förutom färger, för tillämpningen av färgämne. För färgning av tapet, kan du använda en pensel, roller, spray eller spray.

  Använda ritningar målning tapeter dig exklusiv färger rummetAnvända ritningar målning tapeter dig exklusiv färger rummet

Övermålningsbar tapeter kan målas som du vill, kan tanken varieras:

 • ritningar;
 • prydnadsföremål;
 • bakgrund;
 • grafik;
 • Geometriska former;
 • Konstruktionsritningar.

Varianter av målning kan vara olika, från de mest fashionabla idéer, för att utforma lösningar. Du kan använda färgglada bilder, färgglada prydnadsföremål. För sovrummet, barnkammaren och vardagsrummet, är det bäst att använda vita och återhållsamma färger och mönster, mer lämpad brunt och beige.

För trånga platser, kontor, skola, magistraten, passar den mest vågade färgning av klangfärger, en mängd strukturerad tapet, kan paletten vara annorlunda.

Du kan kombinera färger, som kombinerar kompatibla nyanser. Valet av färg färger ligger bakom huvudutrymmet och kan förkroppsliga den mest vågade av hans idéer, eftersom att fixa vid ett tillfälle mycket lätt.

Som vissa inredningskomponenter såsom fönsteröppningar, urtagningar och sluttningar, kan koncentreras färg.

Schabloner för tapeter för målning och deras fördelar

Det perfekta alternativet färg tapeter är att använda färdiga schabloner som har olika former, en mängd olika mönster och ornament, foto visar geni idéer. Använda schabloner i färd med att måla tapeter, måste du veta exakt måtten på rummet för att veta hur mycket kommer att behöva skär stenciler på en vägg.

Med hjälp av schabloner, kan du skapa ett visst mönster jämnt över ytan av väggenMed hjälp av schabloner, kan du skapa ett visst mönster jämnt över ytan av väggen

Proffsen använder schabloner i färg bakgrundsbild:

 • Tillgänglighet och rimligt pris;
 • Ritningar ser vacker och dyr;
 • Appliceras genom schabloner ritningar mycket enkla.

Använd stenciler att måla tekniken är enkel, appliceras på väggen färdiga schabloner som du kan köpa i en järnaffär, och de målade över mitten av färgen.

Använd färdiga schabloner förenklar processen att skapa stil och inredning.

Övermålningsbar bakgrundsbild: konsument recensioner

Kvalitet och vackra tapeter för målning producerar Ryssland, som har ett intyg om kvalitet och är helt säker för limning av bostäder och kontor. Positiv feedback på långsiktig service och vackert utseende, är non-woven tapet för målning, glasfiber tapet.

Ryska tapet tillverkning överraskning kunder för sin höga kvalitetRyska tapet tillverkning överraskning kunder för sin höga kvalitet

Deras struktur är tät, en väggdekoration, inte bara på lång sikt, men också snygg:

 • Bakgrund kan målas när som helst;
 • Tapeter väl tvättas från föroreningar;
 • Användningen av stora texturer ger rummet en formell stil.

Välj en bakgrundsbild för målning beror på priset på rummet och destinationen, men glöm inte om kvaliteten på tapeten eftersom tapeten för målning inte limmas på året, men åtminstone för ett par år.

Övermålningsbar tapeter (video)

Övermålningsbar tapeter är rätt, kostnadseffektiv, miljövänligt alternativ dekoration av hus och lokalkostnader när medel för utformningen av rummet, kan du få en vacker design av rummet under en lång tid och möjlighet att utforma förändringar till minimal kostnad.

Övermålningsbar tapeter (foton)

03b5743eb997-1024x800142154510869 4 44 6 000.022 08d99781f87229a7307949801a2f5e49 000.036 000080 000.098 1165maljarnye-valiki-Vidy

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − = 36

map