Anime Characters: kruissteek, schema 8 belangrijkste nuances

Anime Characters: kruissteek, schema 8 belangrijkste nuances

12 October 2017In de huidige wereld van tiener anime karakters zijn erg populairIn de huidige wereld van tiener anime karakters zeer populyarnyNormalnym optreden voor elke persoon is geïnteresseerd in iets. In de moderne tijd zijn er veel verschillende stripfiguren, die hun supporters en fans vinden door niet alleen kinderen, maar ook tieners en volwassenen. Animekarakters de tijd hebben om stevig in te voeren in het leven van veel mensen van verschillende leeftijden.


Cross Stitch Anime

Het is geen geheim dat wanneer tieners geworden fans van dit of dat karakter, ze willen deel met hem zelfs voor een minuut. Ze willen je favoriete held bekijk op pennen, potlood gevallen, notebooks, tassen en andere huishoudelijke artikelen.

Maar kruissteek kunt u uw favoriete held opnieuw op de kussens, deken, handdoek en andere textiel artikelen.

Borduurwerk kruis is vrij oud, maar het is een populaire hobby vandaag. Leer hoe om te borduren een kruis kan iedereen zijn, klaar om in een kleine inspanning te zetten en besteden veel tijd om het gewenste resultaat te produceren. Maar de tijd opnieuw gemaakt het beeld verkregen.

Anime karakters, geborduurd met een kruis, zijn niet alleen ideaal voor de foto's, maar prachtig versieren huishoudelijke voorwerpen tienerAnime karakters, geborduurd met een kruis, zijn niet alleen ideaal voor de foto's, maar prachtig versieren huishoudelijke voorwerpen tiener

Fans anime als borduurpatroon kan een verkoopmachine tekens, symbolen. Tekens kunnen volledig worden uitgevoerd, of zij kan de ene deel: de vleugels, staart, hoofd.


Anime vampier: een kruis in het borduurwerk

Fans van Japanse animatie kan elk personage dat naar hun zin is gekomen borduren. Dit kan bijvoorbeeld vampier, fee anime, en andere karakters. Het is één ding om een ​​cartoon te kijken, en de andere naar een aantal afbeelding geliefde held hebben.

Vandaag is er een unieke kans om een ​​kant-en-klare pakketten kopen voor borduurwerk, die alles wat je nodig hebt om te leren hoe om te borduren heeft.

Geborduurd dwars Anime beeld is vrij eenvoudig, het belangrijkste ding om een ​​groot verlangen hebbenGeborduurd dwars Anime beeld is vrij eenvoudig, het belangrijkste ding om een ​​groot verlangen hebben

Maar als een van de sets zal moeilijk zijn om een ​​vampier of een andere Japanse stripfiguren vinden, dan wanhoop niet, want, met aan de hand van de regeling voor borduurwerk, kun je gewoon een doek en floss, die genoeg om een ​​waar meesterwerk te creëren zal kopen.Als een regeling voor het naaien kan dienen alle afbeeldingen, gedeeld door de cellen. Het kan worden geanticipeerd door het Japanse woord puzzels, bijvoorbeeld. Daarnaast zijn er veel programma's waarmee u foto's op de cellen te delen. Hoewel dit kan worden gedaan, en zich, gewapend met een pen en een liniaal.

Het is dus noodzakelijk om een ​​kleurenbeeld te kiezen op de computer, op te splitsen in cellen, uitgeprint en te beginnen met borduren.

Cross Stitch: Anime regeling eenvoudig en interessant

Als dit de eerste ervaring van het borduurwerk, de eerste is het beter om een ​​eenvoudige schakeling te gebruiken. Beter om te beginnen met een eenvoudige kleine voorwerpen, borduurwerk, die enkele uren kan duren.

Wanneer de arm is verpakt, kunt u overgaan tot meer complexe taken, die niet alleen de afbeelding zelf toeneemt, maar er is een groot aantal kleuren.

Het gebruik van vele kleuren laat ons toe om een ​​meer realistisch beeld te geven.

Begin het creëren van meesterwerken met de anime karakters kunnen eenvoudige circuitsBegin het creëren van meesterwerken met de anime karakters kunnen eenvoudige circuits

Een kruis op het doek borduren, moet twee steken, een linksonder voeren - boven rechts, de andere aan de andere zijde, overlappen de eerste, bewegen van linksonder naar rechtsboven. Om te beginnen is het beter om een ​​eenvoudige anime regeling voor borduurwerk, die is klein in omvang te gebruiken. Na beheerst de vaardigheid van gegevens, kunt u een klein borduurwerk favoriete jurk, hemd, beddengoed, tassen en nog veel meer te versieren.

Onder de verkochte sets van borduurwerk vindt u altijd mensen die in staat zijn om de aandacht te trekken. Om te beginnen, is het beter om te trainen in de winkel koopt kits die al alles wat je nodig hebt voor de baan. Alleen na het behalen van voldoende ervaring kunt u beginnen met het gebruik van de normale doek, die wordt gebruikt voor de toepassing van het borduren op de stof.


Nuttige tips voor borduursteek

Aan de slag borduursteek, moet je aandacht besteden aan een aantal van de nuances die zeker zijn om beginners te helpen.

Wanneer u voor het eerst nam borduurwerk, is het noodzakelijk om een ​​beeld van een klein formaat en met een klein aantal kleuren te kiezenWanneer u voor het eerst nam borduurwerk, is het noodzakelijk om een ​​beeld van een klein formaat en met een klein aantal kleuren te kiezen

8 regels:

  1. Voor borduurwerk altijd gebruikt kleurenschema is een goed idee om een ​​kopie van een kopie te laten werken, de mogelijkheid om toegang te krijgen als u plotseling verloren het origineel of het uiterlijk is niet geschikt voor verder gebruik.
  2. Om de regeling voor borduurwerk diende zo lang mogelijk, is het beter in het bestand te zetten.
  3. Bij het borduren kruis belangrijk om strikte naleving van de aanwijzingen van alle steken te garanderen.
  4. Borduren voorzichtig, zonder de draad aan het werk te trekken.
  5. Met de eenvoudige doek die moet worden verwijderd na de operatie, om het borduren zo gemakkelijk na het werk bleek de schroefdraad van het doek verwijderd worden.
  6. Het papier is beter om een ​​paar naalden gebruiken.
  7. Bij de eerste borduurwerk, borduren beter om te beginnen vanuit het midden van het beeld.
  8. Voor beginners is het beter om een ​​eenvoudiger tekeningen gekenmerkt door kleinere omvang en de inhoud van een klein aantal kleuren.

Kruissteek: Anime "aanval op Titan" (Video)


Cross Stitch is een goede manier van zelfexpressie en zelfontplooiing op elke leeftijd. Deze hobby is gunstig voor de menselijke gezondheid. Het maakt niet uit dat de persoon op dat moment zal borduren, anime karakters, dieren of tempel. Het is belangrijk dat terwijl de man maakt alles in het werk en toewijding. 

Voorbeelden van de kruissteek animekarakters (foto's)

011066d8b155e12XL 6b98c34985de 138880--14712860-m549x500 355318-09693-65395379-m750x740-u19af5 70397617SeilorMerkyriy 2751417897346812964 biserinfo19527011594c595cd6eabbbo Chii clawdeenmonsterhighcrossstitchpattern-t2 diofilminaoborot

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 68 = 70

map