Anime Characters: korsstygn, Schema 8 huvud nyanser

Anime Characters: korsstygn, Schema 8 huvud nyanser

12 October 2017I dagens värld av tonårs anime tecken är mycket populäraI dagens värld av tonårs anime tecken mycket populyarnyNormalnym händelse för varje person är intresserad av något. I modern tid finns det många olika seriefigurer, som finner sina anhängare och fans genom att inte bara barn utan även tonåringar och vuxna. Anime tecken har tid att ordentligt in i livet för många människor i olika åldrar.


Korsstygn Anime

Det är ingen hemlighet att när ungdomar blir fans av den ena eller andra tecken, de vill skiljas honom även för en minut. De vill se din favorit hjälte på pennor, penna fall, bärbara datorer, väskor och andra hushållsartiklar.

Men korsstygn kan du återskapa din favorit hjälte på kuddar, filt, handduk och andra textila objekt.

Broderi kors är ganska gammal, men det är en populär hobby i dag. Lär dig att brodera ett kors kan vara vem som helst, redo att sätta i en liten ansträngning och tillbringar mycket tid för att producera det önskade resultatet. Men tiden återskapas bilden erhålls.

Anime tecken, broderad med ett kors, är idealisk inte bara för bilderna, men vackert dekorera hushåll objekt tonåringAnime tecken, broderad med ett kors, är idealisk inte bara för bilderna, men vackert dekorera hushåll objekt tonåring

Fans anime som broderimönster kan använda en automat tecken, symboler. Tecken kan utföras helt eller det kan vara deras en del: vingar, svans, huvud.


Anime vampyr: ett kors i broder

Fans av japansk animation kan brodera alla tecken som har kommit till belåtenhet. Detta kan vara vampyr exempelvis fe anime och andra tecken. Det är en sak att titta på en tecknad film, och den andra för att ha ett antal bild älskad hjälte.

Idag finns det en unik möjlighet att köpa en färdig kit för broderi, som har allt du behöver för att lära sig att brodera.

Broderade kors Anime bilden är ganska enkel, att det viktigaste har en stor önskanBroderade kors Anime bilden är ganska enkel, att det viktigaste har en stor önskan

Men om bland uppsättningarna kommer att bli svårt att hitta en vampyr eller andra japanska seriefigurer, så gör inte misströsta, eftersom, med till hands systemet för broderi, kan du helt enkelt köpa en duk och tandtråd, som kommer att vara tillräckligt för att skapa ett riktigt mästerverk.Som ett system för sömnad kan tjäna några bilder, dividerat med cellerna. Det kan förväntas av det japanska ordet pussel, till exempel. Dessutom finns det många program som låter dig dela bilder på cellerna. Även om detta kan göras, och sig själv, beväpnad med en penna och en linjal.

Så det är nödvändigt att välja en färgbild på datorn, för att dela upp den i celler, skrivas ut och börja brodera.

Korsstygn: Anime systemet enkelt och intressant

Om detta är den första erfarenheten av broderier, är det första bättre att använda en enkel krets. Bättre att börja med en enkel småsaker, broderi som kan ta flera timmar.

När armen är packad, kan du gå vidare till mer komplexa uppgifter, vilket ökar inte bara själva bilden, men det finns ett stort antal färger.

Användningen av många färger gör att vi kan ge en mer realistisk bild.

Börja skapa mästerverk med anime tecken kan vara enkla kretsarBörja skapa mästerverk med anime tecken kan vara enkla kretsar

Att brodera ett kors på duken, måste du utföra två stygn, en längst ner till vänster - topp till höger, den andra på den motsatta sidan, överlappar den första, flyttar från nedre vänstra till övre högra hörnet. Till att börja med är bättre att använda en enkel anime schema för broderi, som är liten i storlek. Efter att ha bemästrat skicklighet av data, kan du dekorera en liten broderi favorit klänning, skjorta, sängkläder, väskor och mer.

Bland de sålda uppsättningar av broderi kan du alltid hitta dem som har möjlighet att dra till sig uppmärksamhet. Till att börja med är det bättre att träna på färdigköpta kit som redan har allt du behöver för jobbet. Först efter att få tillräcklig erfarenhet du kan börja använda den normala duk, som används för tillämpning av broderi på tyg.


Användbara tips för broderi stygn

Komma igång broderi stygn, bör du vara uppmärksam på några av de nyanser som är säker på att hjälpa nybörjare.

När du först tog upp broderi, är det nödvändigt att välja en bild av en liten storlek och med ett litet antal färgerNär du först tog upp broderi, är det nödvändigt att välja en bild av en liten storlek och med ett litet antal färger

8 regler:

  1. För broderier används alltid färgschemat är en bra idé att göra en kopia av ett dubbelarbete, att kunna komma åt den om du plötsligt förlorat originalet eller dess utseende inte är lämplig för vidare användning.
  2. Till systemet för broderi tjänade så länge som möjligt, är det bättre att sätta i filen.
  3. När du broderar kors viktigt att säkerställa strikt överensstämmelse med anvisningar från alla sömmar.
  4. Brodera försiktigt, utan att dra tråden på jobbet.
  5. Med den enkla duk som måste tas bort efter operationen, till broderi utföras så lätt efter jobbet visade sig bort tråden i duken.
  6. Papperet är bättre att använda några nålar.
  7. Vid den första broderi, brodera bättre att börja från mitten av bilden.
  8. För nybörjare är det bättre att använda en enklare ritningar som kännetecknas av mindre storlek och innehåll av ett litet antal färger.

Korsstygn: Anime "attack på Titan" (Video)


Korsstygn är ett bra sätt att uttrycka sig själv och självutveckling i alla åldrar. Denna hobby är till nytta för människors hälsa. Det spelar ingen roll att personen i det ögonblicket kommer brodera, animetecken, djur eller tempel. Det är viktigt att medan mannen gör allt och flit. 

Exempel på de tvärstygnanimetecken (bilder)

011066d8b155e12XL 6b98c34985de 138880--14712860-m549x500 355318-09693-65395379-m750x740-u19af5 70397617SeilorMerkyriy 2751417897346812964 biserinfo19527011594c595cd6eabbbo Chii clawdeenmonsterhighcrossstitchpattern-t2 diofilminaoborot

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3

map