Aluminium plafond: 6 feiten

Aluminium plafond: 6 feiten

12 October 2017Aluminium plafond - praktische en duurzame coating die geen speciale zorg nodig heeft tijdens de werkingAluminium plafond - praktische en duurzame coating die geen speciale zorg nodig heeft tijdens ekspluatatsiiTraditsionno aluminium rails in ruimten met een hoge luchtvochtigheid, met name in de badkamer geïnstalleerd. Echter, nu veel fabrikanten van aluminium panelen zorgen voor decoratieve eigenschappen van het plafond, dus je hebt de mogelijkheid om een ​​uniek ontwerp van de kamer met behulp van een zeer functionele aluminium plafond te creëren.


Welke interieur plafond van aluminium panelen past

Aluminium - een zeer interessante textuur. Velen zijn gewend aan het panel van aluminium zien alleen in de badkamer. Er zijn echter enkele gebieden die al decoratief aluminium panelen goedgekeurd om het interieur aan te vullen.

Aluminium plafond in de tijd om de volgende stijlen te hebben:

 • high-tech;
 • minimalisme;
 • Art Deco;
 • pop art.

Aluminium plafond zou passend zijn om te kijken naar het interieur van de kamer, gemaakt in de stijl van hi-techAluminium plafond zou passend zijn om te kijken naar het interieur van de kamer, gemaakt in de stijl van hi-tech

De eerste twee gebieden chroom latten, panelen of metallic kleur. De laatste twee gebieden vereisen felle kleuren mat of glanzend texturen. Aluminium panelen kunnen vrijwel elke kleur, die naar wens worden gemaakt.


Aluminium kan een decoratieve functie uit te voeren. Veel stilistische trends maken het gebruik van aluminium panelen een modieuze en functionele ophangsysteem te creëren.

Wat zijn de aluminium panelen voor het plafond

Als u besluit om aluminium panelen te installeren, is het belangrijk om de diversiteit van het aanbod inzicht in de markt van aluminium rails voor verlaagde plafonds.

De belangrijkste divisie van het aluminium panelen vervaardigd door hun uiterlijk:

 1. Gated panelen vormen een oppervlak zonder hiaten. Dit is ideaal voor woningen en appartementen.
 2. Open type impliceert een ruimte tussen de onderdelen van de aluminiumplafond. Deze optie is niet geschikt voor de badkamer of keuken, maar in een kamer met hoge plafonds, bijvoorbeeld, in het zwembad, dit type heeft de voorkeur.
 3. Ook is er een optie om de aluminium panelen te maken met een speciale inserts. Dit is nagenoeg gelijk aan het open type plafonds, maar de bodemvrijheid ingesteld smalle stroken aluminium.

Aluminium panelen in breedte variëren; U kunt kiezen uit het rek van 10 tot 20 cm.

De moderne markt biedt een breed scala van aluminium panelen in verschillende kleuren en matenDe moderne markt biedt een breed scala van aluminium panelen in verschillende kleuren en matenAndere kenmerken van de aluminium bekleding in verband met het uiterlijk van de panelen zelf. U kunt elke kleur, geschikt voor binnen kamers, evenals een populaire instelling de spiegel, chroom, en gouden aluminium te kiezen. De relatie van de kleur aluminium panelen zijn een andere mogelijkheid: je kunt het plafond schilderen in de gewenste kleur met emaille.

Waarom is het zo populair aluminium plafond in de badkamer

Badkamer - dit is een traditionele plaats voor de installatie van het aluminium profiel. Waarom hebben zoveel kiezen voor dit materiaal voor het afwerken van het plafond van de badkamer?

Zoals aluminium populariteit in bad hebben uitstekende eigenschappen van dit materiaal:

 • Vochtbestendigheid. Aluminium is zeer eenvoudig aan te brengen op een hoge luchtvochtigheid. Dit materiaal roest niet, het is niet toegewezen aan de schimmel.
 • Hygiëne. Dit maximum is zeer eenvoudig te reinigen. Volstaat de spons met afwasmiddel afvegen. Verder aluminiumstof middel.
 • Temperatuur weerstand. Aluminium is niet bang noch koud noch heet. In tegenstelling tot vele andere materialen, zal de hete stoom uit het bad niet het plafond te houden van aluminium op enigerlei wijze vervormd.
 • Brandwerendheid. Deze eigenschap maakt aluminium een ​​uitstekende afwerking materiaal voor het huis! In geval van brand niet ontsteekt en aluminium smelt.
 • Eenvoudige installatie. Zelfs een beginnende installeert aluminium panelen.
 • Duurzaamheid. Het installeren van aluminium plafond, zal u permanent te vergeten over de problemen met het plafond bedekt!

Aluminium plafond - de beste keuze voor kamers met een hoge luchtvochtigheidAluminium plafond - de beste keuze voor kamers met een hoge luchtvochtigheid

Alle kwaliteiten die het plafond van aluminium leveren aan badkamers passen ook perfect geschikt voor de keuken! Koken, stoom, geuren en vele andere keuken "charmes" bevinden zich in aluminium dan het plafond.

Hoe maak je een decoratieve aluminum plafond kiezen

Rek van aluminium is al lang niet meer alleen een functionele rol vervullen. Er zijn een aantal soorten van decoratieve aluminium panelen die u in staat om een ​​unieke lichte, moderne decor te creëren.

Welke soorten aluminium lamellen kunnen worden gebruikt voor decoratieve doeleinden:

 1. Duitse maximum aluminium lamellen - een gated plafond met rechthoekige randen. Dit plafond ziet er streng en geometrisch.
 2. Italiaans Het type van aluminium panelen - het is ook een gesloten type, maar de randen zijn afgerond rails. Dit geeft een zachtere uitstraling plafondbekleding.
 3. Kuboobraznye paneel zien er erg stijlvol en ruimte. In het kader van dit paneel lijkt op de letter P.
 4. V-vormige railtype kuboobraznyh panelen ook omvangrijk. Maar hun imago lijkt Latijns V.

Constructiedelen rack aluminiumplafondConstructiedelen rack aluminiumplafond


Deze soorten zorgen voor een decoratief effect is alleen te danken aan zijn vorm. Maar vergeet niet over het brede scala van mogelijkheden om een ​​originele tekening te maken door middel van afwisselende gekleurde panelen of paneel blokken. Ook wordt de aandacht gevestigd op het geperforeerde paneel. Ze verbeteren de ventilatie en hebben een interessant uitzicht.

De mogelijkheid hebben een hoge decoratieve aluminium panelen gerangschikt in verschillende niveaus. Interessante inrichting van plekken zullen volledigheid plafond samenstelling toe te voegen.

Wij produceren aluminium plafonds installatie

Installatie van aluminium panelen - een taak moeilijk. Echter, moet u een aantal kenmerken van de installatie van aluminium gevelbeplating weten, zodat het resultaat dat u zal voldoen.

De instrumenten die nodig zijn voor de installatie van aluminium plafond, is vrij toegankelijk en is niet specifiek. U vindt er een niveau, meetlint, blikschaar, boor en elektrische schroevendraaier nodig.

Voordat u begint met de installatie rack plafond is noodzakelijk om de instrumenten die zorgen voor een snelle uitvoering van alle voor- werk voor te bereidenVoordat u begint met de installatie rack plafond is noodzakelijk om de instrumenten die zorgen voor een snelle uitvoering van alle voor- werk voor te bereiden

Inbegrepen bij de panelen zijn alle benodigde componenten. Hoe dit welkom Plafond Vloer te maken:


 • Langs de omtrek van de kamer, plaats de muur hoeken. Dit zal u helpen pluggen en schroeven.
 • Verder is het plafond is nodig om gaten voor de hangers te boren. Markeer het plafond oppervlak van tevoren.
 • Zet de stringers.
 • Nu bent u klaar om de panelen te installeren. Steek in de groeven van de stringers, en u moet een klik horen; dit toont aan dat je doet het goed.

aluminium profiel voor plafond

Voor sommige structuren vereisen bijkomende inzetstuk in de vorm van een aluminium profiel. Uiterlijk, het lijkt erop dat de afwisselend brede en smalle latten.

Wat kunnen de ontwerp-opties voor aluminium plafond met behulp van een profiel:

 1. U kunt het profiel van toon te maken op toon naar de belangrijkste rail. Dan zal het nummer verschijnen bijna glad.
 2. U kunt een contrast nyuansnoe of combinatie van kleuren maken. In dit geval zal het plafond elementen van de decoratie worden.

Het maken door gebruik te maken van een profiel is perfect voor de badkamer.

Montage rack plafond (video)

Aluminium plafond - dit is een zeer betrouwbare en zeer functioneel ontwerp. Als u wilt stijl, comfort en duurzaamheid te combineren, het aluminium is perfect voor u als plafondbekleding. Vergeet niet dat scharnierende ontwerp elimineert de uitlijning van de plafondplaat, en de kosten van een dergelijk materiaal is het mogelijk om heel aluminium gevelbeplating zelfs installeren met zeer gemiddeld inkomen. Reviews zeggen dat er onder ontevreden aluminium plafonds niet hebt geïnstalleerd.

Aluminium plafond in het interieur (foto)

1 4-min 5-min 7-min 9 8 min 9-min 10 10 min 11-min

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

map