The BlogTapetklister nonwoven enkel i att bindemedlet endast appliceras på den ena ytanLimma non-woven tapet enkla faktum att limmet endast tillämpas på en av poverhnosteyPokleyka tapet - för många riktiga straff, men det finns en betydande kategori av ägare, som ger mer lidande processen att välja en tapet. Vad man ska ta, tyska eller ryska, vinyl eller non-woven, och kan vara en glasvägg? Kort sagt, innan pokleit utrymme att vara mer än ett urvalsförfarande.


Non-woven tapet på non-woven baksida: som lim och det är det

Fleece är en tät fiberväv är känd för alla som syr. Från fleece ofta sydde vissa element av kläder - ärmar, krage. Mer specifikt, genom att använda fiberduken, vilket ökar deras styrka och slitstyrka.

Bland de obestridliga fördelar non-woven tapet - maskeringseffekten. De fastnar på väggen ger en gömma några ytdefekter. Tapeter är tung nog, så att inte lysa oegentligheter genom dem, och tapetklister, som experter notera, är det lätt.

Den svåraste delen av limning non-woven tapet - hörn, som mycket ofta de är ojämnaDen svåraste delen av limning non-woven tapet - hörn, som mycket ofta de är ojämna

Information om limning non-woven tapet:


 • Avlägsna gamla tapeter från väggarna, rengöra väggen av damm och smuts;
 • Inköp i butiken speciellt lim, upplösa den i vatten i en lämplig behållare;
 • Lim appliceras med pensel eller rulle;
 • Själv non-woven tapet i processen för limning direkt inte fuktas;
 • Bakgrund inte sitta ner, inte omfattas av bubblorna, är fogarna mellan ränderna faktiskt inte syns.

Lim för bakgrundsbild på non-woven baksida: vilken som är bättre

I det här fallet kan du ge fem exempel på limmet, som samlar de bästa recensionerna. Detta är inte ett strikt schema, du kan inte acceptera det, men om du styrs av recensioner, kan du lyssna på den.

Fem märken av lim för tapeter Non-woven:

 • exklusivt - hög kvalitet lim används för att arbeta med elit flizelinovoj tapeter, det inkluderar metylcellulosa, modifierad stärkelse, och även speciella tillsatsmedel som har antisvampegenskaper.
 • Metylan - tysk teknik har visat sig mycket väl. Men att hålla sig till ett lim kräver noggranna förberedelser av väggarna, droppar, sprickor och ojämnheter tas bort.
 • Quelyd Det anses vara den bästa lim för non-woven tapet för målning;
 • PUFA Det erbjuder ett brett utbud av lim från eliten till limmet med färgindikator;
 • Kleo - en fransk professionell vidhäftningsförmåga, som används för tunga non-woven tapet.

Ryska kompositioner inte sämre än utländska produkter, det viktigaste - rätt att föda upp lim och göra allt enligt instruktionRyska kompositioner inte sämre än utländska produkter, det viktigaste - rätt att föda upp lim och göra allt enligt instruktionOm allt görs korrekt, problem såsom "tapeter bubbla" och "alla lossna" bara inte. Och, naturligtvis, glöm inte att ta bort gamla tapeter från väggarna.

Var man ska börja hänga bakgrundsbild på non-woven baksida

Att göra detta är önskvärt från den primära ljuskällan - fönstret. Om du börjar limma på vinkeln, har landmärke för att gå till den preliminära vertikala utformningen av väggen. Väggarna i den breda pensel eller roller är smord med lim. Bredden av tillämpningen av limblandning - är bredden av tapeten, för varje band behöver promazyvat erforderliga antalet väggar. Om du missar märket ett stort område, dessa platser torkar mycket snabbt.

Det färdiga bandet anbringas på den övre kanten av väggen med en ersättning av 3-5 cm, i linje på en vertikal uppställning. rullen förs sedan från topp till botten, så packaren tapet på väggen. Sedan rullen bärs från mitten och utåt, pressade tapeter ner och så luften avlägsnas och överflödigt lim. Clay, som gjorde bort med en fuktig svamp.

Schema korrekta sekvensen limning slitstarkt standard roomSchema korrekta sekvensen limning slitstarkt standard room

Butt bara limmas på nästa band. Skarvarna mellan remsorna valsade smala vals för att åstadkomma en tät passning.

Textil bakgrundsbild på non-woven baksida: karakteristisk

Oavsett hur mycket variation fanns ingen tapeter är textil tapeter ändå alltid ser bättre än de flesta - elegant, snygg och övertygande. Fleece används som substrat, vilket förbättrar driftsegenskaper sådana tapeter.

Textil alternativen har följande fördelar:

 • Extern effektivt;
 • Stealth leder;
 • Miljövänlig;
 • Ytterligare akustisk och termisk isolering av väggar.

Denna typ av tapet används ofta för att markera betoningen i inredningDenna typ av tapet används ofta för att markera betoningen i inredning


Nackdelarna med tapeter är: särskild omsorg (tvätta tapeten är inte så enkelt, men för att göra det måste ofta), kan stickande lukt tränga in i tapeten, förutom textil tapeter drar till sig damm.

Struktur bakgrundsbild på non-woven baksida: Egenskaper

Non-woven tapet strukturell en ofta gå för målning. De finns representerade på marknaden idag är mycket bred. Detta material är mycket bra på att gömma fläckar vägg som är lämplig för reparation i en ny byggnad.

Baksidan av banan - är tunn och smidig, genomskinlig. Detta gör det möjligt att göra bakgrunden av beläggningen genom att måla duken i tid för fel sida.

Bristen på strukturella tapet i ljuset ger alla typer av mekaniska skador, varvid val de inte faller så oftaBristen på strukturella tapet i ljuset ger alla typer av mekaniska skador, varvid val de inte faller så ofta

Varför så många vägrar detta alternativ? Om du har husdjur hemma med vassa klor, även måla, fastställande av strukturen på ytan och sprutning kommer inte att hjälpa. Bakgrund, eller snarare besprutning kommer att repas och klistermärke på väggen i nya tapeter kommer att behövas omgående.


Präglat bakgrundsbild på non-woven baksida: description

Man kan säga, även tapeter för målning, vilket de kommer att stå cirka sju ommålning. Detta är den största fördelen med präglade tapeter.

Om ytan är mycket präglad på det ibland kommer att samlas damm snabbt. Eftersom våtrengöring kommer att hållas så ofta som möjligt.

Om avlastningsskiktet är tjockt, är det mer mottagliga för mekanisk skada. Bucklor och repor är också ganska snabbt kan visas på en sådan bakgrund. Det rekommenderas inte att hänga tapeter i rummet för barn - sannolikheten för snabba skador på tapeten blir ännu högre.

Präglade tapeter i inredningen ser mycket elegant och kan dramatiskt påverka framtiden för inredningPräglade tapeter i inredningen ser mycket elegant och kan dramatiskt påverka framtiden för inredning

Men en sådan Tapetklister lättare än tapeten på samma pappersbaserade - de inte krymper, eftersom limmet på webben är inte längre tillämpas på sig själv.

Bakgrund het stämpling på papper grund: recensioner och tips

Vanligtvis, i detta fall det gäller vinyl tapeter varm stämpling Non-woven. Detta är en mycket vacker tapet, som kan dekorera väggarna i alla rum. Hot stämpling - en djup behandling. Tapeter fick passera genom en speciell ugn, behandlas vid höga temperaturer, blir banan därigenom tätare, elastisk.

Typer av tapeter varmprägling:

 • serigrafi - lätt och tunn tapet, med en slät och estetiskt tilltalande struktur;
 • Tung vinyl eller CD Vinyl - stor tjocklek döljande väggdefekter;
 • inhiberade - hög hållfasthet, motståndskraftig mot detergenter.

Tapeter varmprägling är mycket resistenta mot ånga, fukt och UV-ljus. Bland fördelarna med tapeter isolerade lätthet vid rengöringTapeter varmprägling är mycket resistenta mot ånga, fukt och UV-ljus. Bland fördelarna med tapeter isolerade lätthet vid rengöring

Bland recensioner du hittar ofta komplimanger, är en sådan tapet verkligen lång. De flesta tillverkare hävdar livscykel i så många som 15 år.

Bakgrundsbild på non-woven baksida: hur man limma (video)

Non-woven tapet under en lång tid inte gå ur modet. Genom att välja lämpligt alternativ, titta, vilket framgår av märkningen (om tapeter tvättas), utvärdera utformningen bara rulla en rulle, välj en strikt speciellt lim.

Lyckad renovering!

Exempel på non-woven tapet på ett papper basis (foto inre)

12 3 10.033-3 --- f 956.433 05057284eae59b96080df2eecefcecd4 44972183 0410125006 20140809000627 20151204144755 b948618429538e3dfa38d9288993a9f8

Leave a Comment

Your email address will not be published.

21 − 16 =