Als een self-installeren van de mezzanine in een gang

Als een self-installeren van de mezzanine in een gang

12 October 2017In de woonkamer zal mezzanine harmonieus kijken in combinatie met andere woninginrichtingIn de woonkamer mezzanine zal harmonieus kijken in combinatie met andere voorwerpen intereraAntresoli waren gemeenschappelijk element van het interieur in de Chroesjtsjov-appartementen. Ondanks dit, hebben ze niet verloren zijn vroegere populariteit, en alleen zijn gemoderniseerd na verloop van tijd. Daarom kunt u nu versieren uw foyer kamer is niet alleen praktisch, maar ook een elegante kast, een mezzanine.


Types mezzanine hal

Als je een heleboel dingen die niet passen in de kast kan worden gekocht bij de prive-master of mezzanine om hun eigen handen te maken. In het, bijvoorbeeld, kunt u de winter schoenen in het zomerseizoen te zetten. Echter, voordat u begint met het creëren van een mezzanine behoefte om te weten, wat zijn hun standpunten.

Eén type mezzanine - dubbelzijdigeEén type mezzanine - dubbelzijdige

Vormen van mezzanine:

 1. eenzijdige;
 2. bilaterale;
 3. te openen;
 4. gesloten;
 5. Corner.

Dit zijn de vijf belangrijkste criteria die u zullen helpen om het uiterlijk van de toekomstige mezzanine kiezen.


Ook rekening houden met de grootte van de mezzanine, op basis van de grootte van uw gang en persoonlijke behoeften.

De eenzijdig de mezzanine omvat een model waarvan de deuren zich slechts aan een zijde en aan de andere kant - het achterbord. Twee hetzij na elkaar, respectievelijk, heeft geen plank en de beide zijden van de deuren.

Ook zijn er open en gesloten types mezzanine. Gesloten modellen - die een deur en open het gemiddelde is meestal een plank in de buurt van het plafond. Plus het laatste dat de dingen makkelijker uit te komen, maar de meeste mensen liever hun deuren mezzanine sluiten. Overigens, een van de meest populaire modellen van de mezzanine wordt beschouwd Alla-5, dat is ontworpen in de klassieke stijl en past in elk interieur.

Mezzanine hoek staan ​​een beetje duurder, maar bevinden zich in de appartementen, waar het ontwerp niet mogelijk om een ​​standaard model vast te stellen. Als alternatief kan hoek mezzanine ook een element van het ontwerp, met nadruk op de waardigheid van de kamer, of vice versa, kunt u deze versieren met de hulp van enig ding. Bijvoorbeeld het ventilatiesysteem.Kasten met mezzanines in de zaal: hoe te kiezen

Naast de gepresenteerde vijf criteria, die zijn onderverdeeld in een loft, hun model kan ook worden verdeeld in twee categorieën.

Mezzanine zijn:

 1. onbeweeglijk;
 2. Furniture.

Meubilair mezzanine is een geschikte plaats om schoenen te slaanMeubilair mezzanine is een geschikte plaats om schoenen te slaan

 Stationaire modellen zijn rekken aan het plafond, om die worden toegevoegd dingen. Maar meubilair mezzanine gelegen op de top van de kasten. Afhankelijk van het model van de kast, zijn ook verdeeld in hoekige en rechthoekige.

In de mezzanine - bovenste plank kasten worden ook vaak gesteld winter schoenen, huishoudelijke artikelen, boeken, enz. Bovendien, afhankelijk van het ontwerp van de kast, de mezzanine kan gestileerde in het oude hout, marmer, steen of klassieke stijl zijn.

Merk ook op dat op de mezzanine kasten worden geleverd met één of twee planken, en hun gevel kan worden versierd met gesneden patronen of spiegel.

Hoe maak je een mezzanine te maken in de hal met zijn handen: instructies

Stationair model mezzanine en gemakkelijk zelf te doen, als u onze instructies te volgen.

Hoe maak je jezelf een mezzanine:


 1. Bereken de grootte van de toekomstige mezzanine en de aankoop van al het nodige materiaal;
 2. Op basis van berekeningen, maak een gedetailleerde tekening van de toekomst mezzanine;
 3. Naar aanleiding van de tekening, maakt vlekken op het materiaal en kan beginnen met behulp van een decoupeerzaag of transporteurs.
 4. Sluit alle producten met behulp van zelftappende nagels. Eventueel versieren mezzanine gevormde uitsparingen van de deur hoeken uitstekende afwerking, plakband, lak, en anderen.

Mezzanine gemakkelijk om uw eigen handen makenMezzanine gemakkelijk om uw eigen handen maken

Daarna is het alleen nog te installeren en te beveiligen de mezzanine in de buurt van het plafond. Dit kan gedaan worden met behulp van houten balken of metalen profielen.

Houd er rekening mee dat de deur naar het hok als u van plan om een ​​model van het gesloten type te doen, kan ofwel worden scharnierend of schuifdeuren. De keuze is gebaseerd op persoonlijke voorkeuren, evenals de kenmerken van de kamer.

Garderobe in de hal met een mezzanine: Kenmerken

Een andere populaire element in het ontwerp van het moderne interieur is een kast met een mezzanine. In tegenstelling tot standaard kasten in de kast is dat het bespaart meer ruimte in de kamer. Het zal een goede voordeel voor de eigenaars van kleine gangen, des te meer dat de moderne markt biedt en hoekige opties kledingkast. Ze zijn iets duurder, maar zal helpen om nog meer ruimte te besparen.

Kast met mezzanine bespaart ruimteKast met mezzanine bespaart ruimte


Ook is er een tendens om kasten te spreiden op de binnenlandse markt, terwijl de standaard model geleidelijk aan terrein verliest. Daarom is het kiezen van een kast met een mezzanine, krijg je een praktische meubels, die een minimum aan ruimte in beslag en zal binnenkort in de mode. Een breed scala van de huidige markt zal u toelaten om het model te kiezen, zelfs onder de meest ongebruikelijke ontwerp van de gang.

By the way, kunt u ook uw eigen zelf garderobe. Natuurlijk, als je er alle vertrouwen in hun capaciteiten, en ten minste enige ervaring in timmerwerk en de installatie werkt. In dit geval, zult u in staat zijn om een ​​kabinet structuur, de mezzanine om hem te ontwerpen en maken het ontwerp aan uw smaak.

Mezzanine met hun handen (video)

Het kopen van of het ontwerpen van hun eigen mezzanine, krijg je een praktisch element van het interieur, dat extra spullen kan worden gevouwen. Bovendien, goed gemaakte mezzanine benadrukken de voordelen van uw hal kamer of haar gebreken te verbergen. Het maken van een loft met zijn eigen handen te helpen geld te besparen.

Het ontwerp van de mezzanine in de gang (foto in het interieur)

15 29 10 8 24 3 16 22 17 27

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 − 60 =

map