Afwerking met gipsplaten plafond met zijn handen

Afwerking met gipsplaten plafond met zijn handen

12 October 2017Gipsplaten plafond gesloten krommeGipsplaten plafond sluit curve Vandaag gipsplaten is waarschijnlijk de meest voorkomende materiaal. Het wordt gebruikt voor het afwerken van het plafond, en voor de muren. Gipsplaten wordt veel gebruikt, want het is eenvoudig te installeren. Versieren het plafond van gipsplaat vellen kan middels behang, decoratieve gips of verf. Selectie van een bepaalde methode zal afhangen van de afwerking van het interieur en uw individuele voorkeuren.


Wat is het beste om het plafond van gipsplaat te versieren

Het plafond van gipsplaat kan worden aangebracht in meerdere lagen, waardoor een ongebruikelijke view of the room gevenHet plafond van gipsplaat kan worden aangebracht in meerdere lagen, waardoor een ongebruikelijke view of the room geven

De meest voorkomende en easy-to-plafonds gipsplaten - schilderij. Met behulp van deze methode kunt u experimenteren met het kleurengamma van het plafond. Voordat u aan de slag, wees verf en een roller.

Opgemerkt wordt dat het wenselijk is de ontwikkeling kleuring die latex of acryl verf. Als u besluit om een ​​matte kleur te gebruiken, vergeet dan niet om een ​​voorlopige gips en pleisterwerk oppervlak te maken.

Bij het schilderen van gipsplaten plafond op het volgende nuances:

 1. Voor de start van de kleuring is noodzakelijk om alle coating gebreken te verhelpen. Om dit te doen, gebruik dan een pleister oplossing.
 2. Gipsplaten noodzakelijkerwijs worden behandeld met een primer.
 3. Als u inkt uit op waterbasis, dan een laag van plamuur moet dun zijn.

kleuren algoritme plafond van gipsplaat:


 • Eerst moet je de verf te filteren. Om dit te doen, gebruik maken van de gebruikelijke panty's gemaakt van nylon.
 • Breng vervolgens een eerste laag verf.
 • Obmoknite kussen met een bontjas in de verf.
 • Longitudinale beweging het plafond schilderen.
 • Verf het plafond plinten met een borstel.
 • Nadat de verf droog is, ga naar de volgende afzettingslaag.

Wat zijn de beste opties voor het afwerken van het plafond van gipsplaat

Versier het plafond, kunt u vloeibaar behang of gips te gebruiken. Deze uitvoeringsvormen zijn minder gebruikelijk. Sierpleister is handig als de kamer in de stijl van een klassiek of minimalistisch. In andere gevallen is het raadzaam om sierpleister gebruiken.

Als u besluit om de vloeistof behanglijm, moet u zorgvuldig voor te bereiden het plafond. Hierbij komt op het oppervlak van de pleister en primer. Ook, vergeet dan niet om de gewrichten gipsplaten vellen met behulp van acryl primer versieren.

Lijm vloeibaar behang op het plafond van gipsplaat noodzakelijk in deze volgorde: 1. Verdun het mengsel vloeibaar behang.
 2. Met de hulp van een pistool tegen dingen aan het plafond oppervlak.
 3. Indien bij de werkwijze nervositeit zijn, kunnen ze worden verwijderd met een troffel.

plafondrand algoritme sierpleister:

 • Ten eerste moet het oppervlak worden verwijderd met stof en vuil. Anders, het verhoogt het risico van schimmel op het oppervlak.
 • Na worden betrokken bij het bereiden van het mengsel. Om dit te doen, gebruik maken van een schroef.
 • Breng vervolgens het gips op het oppervlak met een spatel. Vergeet niet dat alle bewegingen glad moet zijn.
 • Wilt u een decoratieve stopverf geweven blik geven, gebruik dan een plastic float of een roller.

Hoe kan ik het plafond van gipsplaat te versieren met hun handen

Versier het plafond van gipsplaat met hun handen is heel eenvoudig. Om te beginnen, moet u alle benodigde tools voor te bereiden. U vindt er een laser-niveau, boor, hamer, zaag en hamer nodig hebben. Bereid ook materialen voor vervaardiging karkas en gipsplaat.

Reparatie plafond, te beginnen met de oprichting van de belangrijkste, dragende profielen. Zij - de sleutel tot de stabiliteit van het plafondReparatie plafond, te beginnen met de oprichting van de belangrijkste, dragende profielen. Zij - de sleutel tot de stabiliteit van het plafond

Allereerst moet u het framework te installeren. Het wordt aanbevolen om de belangrijkste profiel van de drager koof te bevestigen. De profielen moet op verschillende niveaus worden geplaatst. Een dergelijke werkwijze is betrouwbaarder. Als u niet wilt dat deze methode van het instellen van het frame gebruikt, kunt u de profielen op hetzelfde niveau te regelen.

Afwerking het plafond gipsplaten wordt gedaan in deze volgorde:

 1. Om het begin van het plafond te markeren. Beslis over een plaats, die zal gastheer communicatie en bedrading.
 2. Breng alle draden tot het plenum. Vergeet niet om ze te verbreken.
 3. Bevestig vervolgens de geleidingsprofielen via deuvels.
 4. Gebruik een metaalzaagbeugel leden gesneden uit een plafondprofielen.
 5. Dan moet je gipsplaat te installeren op het frame. Voor strakke pasvorm producten, gebruik maken van zelftappende schroeven.
 6. Vervolgens moet je een eindafwerking met behulp van stopverf uit te voeren.

Voor- en nadelen van het plafond gipsplaat

Gipsplaten vermindert het gebied van de kamer. Dit kan slecht zijn voor een kleine kamerGipsplaten vermindert het gebied van de kamer. Dit kan slecht zijn voor een kleine kamer

Afwerking het plafond gipsplaat heeft een aantal functies en voordelen. Het is vermeldenswaard dat het aantal voordelen meer dan de nadelen. Dat is de reden waarom is het raadzaam om gipsplaten plafond gebruiken.

De voordelen van gipsplaten plafond kan worden toegeschreven:


 • Het vermogen om defecten en oneffenheden te verbergen.
 • Installeer gipsplaten constructies op het plafond is makkelijker dan opknoping schilderijen.
 • Het kan bijzonder worden geproduceerd belicht bij gebruik van een gipsplaat structuur.
 • Laag soortelijk gewicht van de constructie. Gipsplaten en metalen frame niet leiden tot een verhoogde belasting van het plafond.
 • Afwerking het plafond met behulp van gipsplaten stelt u in staat te ontwerpen, die gebogen oppervlakken zal hebben.
 • Produceren gipsplaten afwerkbladen kan door middel van verf, kit of decoratief behang. Met hun hulp experimenteren u het kleurengamma van het plafond.
 • Gipsplaat heeft een hoge hygroscopiciteit.

Het belangrijkste nadeel van gipsplaten plafond - het verminderen van de hoogte van de ruimte. Dat is de reden waarom dergelijke ontwerpen onpraktisch om te gebruiken in de inrichting van het pand met een klein formaat. Verder kan gipsplaten worden vervormd onder invloed van vocht.

Afwerking het plafond gipsplaat (video)

Gipsplaten is een uniek materiaal. Gebruik het om het plafond te versieren in een mum van tijd. Een dergelijke constructie is zeer sterk en duurzaam. Daarnaast hebben gipsplaat plafonds geen speciale zorg nodig hebben. Het ontwerp kan worden afgewerkt met behulp van een verscheidenheid aan materialen. Geschikte vloeibare behang, gips en conventionele acrylics. Bij het kiezen van een methode voor het afwerken leiden door hun eigen voorkeuren.

Afwerking het plafond gipsplaat (foto)

-119 2gipsokartonustanovka 8e170f3b2b998cc9eb403294423a473d6219b0jpgsrz12009008522050120000jpgsrz 11-20-09-sheetrock-006 12-05-87127871 635083orig5456530ee09be8d7b60d4b29ef00 70dcbbf308ad16d8a7752be128fe2432 179d88f2a9c0d03a1ead030308d33e4c 2509f63465fc1826143b8bdae69eedb6 1221

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 + = 44

map