Afwerking het plafond met verschillende materialen in een houten huis

Afwerking het plafond met verschillende materialen in een houten huis

12 October 2017Voor het plafond in een houten huis, kunt u vrijwel elk type afwerking gebruikenVoor het plafond in een houten huis, kunt u vrijwel elk type otdelkiOtdelka plafond te gebruiken in een houten huis pas na voltooid afwerking muren. Versier het plafond kan met een verscheidenheid aan materialen. Perfect laminaat of gipsplaat. U kunt ook gebruik maken van multiplex of fineer. Met een beperkt budget aangebrachte bekledingen of vals-balken gemaakt van polyurethaan.


Wat is het beste om het plafond te versieren in een houten huis

Experts raden het gebruik van het laminaat. Dit materiaal is duurzaam en vereist geen speciale zorg nodig hebben. Er is ook een laminaat voordelen zijn de lage kosten en hoge isolerende eigenschappen. Mount headliner laminaat kan worden met hun eigen handen.

Voordat u de structuur te installeren, zorg ervoor dat het oppervlak perfect glad plafond. Het wordt aanbevolen om het plafond tegen vuil en stof te verwijderen. Bovendien, voordat u beslissen over de aard van de verlichting. Als u de ingebouwde verlichting te gebruiken, moet je een beetje lager plafond.

Het plafond, bedekt met laminaat, ziet er natuurlijk en harmonieusHet plafond, bedekt met laminaat, ziet er natuurlijk en harmonieus

installeren laminaat algoritme op het plafond:

 1. Rond de ruimte die u nodig hebt om de houten latten op te lossen.
 2. Spanning tussen de lijn staven.
 3. Verzeker frame met metalen hangers.
 4. Obsheyte gestel laminaat. Voor het fixeren van het materiaal via nagels.
 5. Leg de tweede rij van het laminaat.
 6. Na de installatie, draai de laatste bar.

Wat u nog meer materiaal kan gebruiken voor het afwerken van het plafond in een houten huis

Wat heb je het plafond kan versieren? Voor oppervlaktebewerking worden gebruikt gefineerde paneel. Dit materiaal is duur, maar het is duurzaam en mooi. Gefineerde panelen kunnen zelf installeren. Bevestigingsconstructie met behulp vergrendelen verbindingen uitgevoerd.


Als het budget het toelaat, is het beter om het plafond van de array in te stellen. Dit ontwerp kijkt luxe. Bovendien, de talloze paneel volledig van hoogwaardig hout. Montage van het maximum van de matrix wordt zo snel mogelijk uitgevoerd.

Het plafond in een houten huis kan worden afgewerkt met panelen gemaakt van natuurlijk houtHet plafond in een houten huis kan worden afgewerkt met panelen gemaakt van natuurlijk hout

V kan worden gebruikt als afwerkingsmaterialen:

 • Kunststof panelen. Deze bouwmaterialen zijn in staat om harmonieus passen in elk interieur.
 • Valse balken gemaakt van polyurethaan. Dit materiaal is aan te raden om te gebruiken, als je niet wilt houten balken te malen.
 • Lac. Als u dit materiaal te gebruiken, moet u ervoor een vooraf schuren het oppervlak.

Goedkope eindigt het plafond in een houten huis

Als u op zoek bent naar goedkope voltooid, kunt u multiplex gebruiken. Dit materiaal heeft een hoge sterkte. Met zijn lichte gewicht, kan het multiplex in elk huis worden geïnstalleerd.Installatie Algorithm multiplex houten plafond:

 1. Eerst moet je de lat. Fix it moet u de zelftappende schroeven. Vergeet niet dat je nodig hebt om de balk in stappen van 40-50 centimeter te versterken.
 2. Daarna is het centrum van het plafond vast te stellen grote multiplex platen. Vergeet niet dat de rand van het blad en het midden van het rek moeten overeenkomen.
 3. Lijn panel van multiplex en zet het vast met schroeven.

Headliner van het multiplex heeft speciale kennis en het gebruik van dure bouwmaterialen niet nodigHeadliner van het multiplex heeft speciale kennis en het gebruik van dure bouwmaterialen niet nodig

Als u wilt het plafond van multiplex te schilderen, dan moet u het te behandelen met een water-emulsie oplosmiddel. Als u gebruik maakt van structurele soorten verf, gebruik dan gespecialiseerde inkten. Het wordt aanbevolen om verf aan te brengen in een enkele laag.

Toch is het mogelijk om het oppervlak van de gipsplaat te voltooien. Dit materiaal is praktisch en vochtbestendig. Het beste is om de gipsplaat te installeren op een speciale krat.

Hoe te gipsplaten plafond te installeren:

 • Zet de UD-profiel en CD-profielen. Voor de bevestiging schroeven gebruikt.
 • Stel de jumpers voor CD-profiel. Zet ze vast met "krabben."
 • Ga verder met de huid gipsplaat frame. Om het web te beveiligen is het raadzaam om zelftappende schroeven te gebruiken.
 • Zodra u de installatie hebt voltooid, gelden gipsplaten gips en verf.

Gelegen op een houten plafond latten

Als u op zoek bent naar uitstekende oplossingen te bieden, kan het aan het plafond latten worden geïnstalleerd. Meestal is gemaakt van MDF of PVC-panelen. Mount plafond voering jezelf vrij gemakkelijk.

Rijden Headliner kunststof bekledingRijden Headliner kunststof bekleding

Voordat u de installatie te beginnen, zorg ervoor dat het dak niet lekt. Anders kunnen de panelen worden vervormd. is het raadzaam om een ​​houten frame gebruiken voor de installatie van gevelbeplating.

Installatie van opruimen in de volgende volgorde:


 1. eerst het hele omtrek van de muren UD en CD profielen.
 2. Bevestig de brug.
 3. Materiaal afsnijden.
 4. Plaats de strook rij naar het plafond. Fix it over de gehele lengte van de gids balken.
 5. De einden van de bekleding obstukayte rubberen hamer.
 6. Weerszijden van de stroken hechten aan het geleidingsframe balken. Om dit te doen, gebruik maken van spijkers of schroeven.
 7. Elimineer de spleet die is gevormd tussen de muur en het plafond, met de hulp van sierlijsten. Als u niet wilt gebruiken, kunt u de gebruikelijke hoeken te gebruiken. Decoratieve plinten en hoeken moet worden vergrendeld met de vloeistof nagels.

Afwerking het plafond lambrisering (video)

Omdat in houten huisjes hoog plafond, kan worden toegepast op vrijwel elk afwerkingsmaterialen. Selectie van een bepaalde methode zal afhangen van uw individuele wensen en budget. Het wordt aangeraden om de voorkeur te geven aan organische materialen. Voor het afwerken van het plafond, er altijd voor zorgen dat het dak niet lekt. Anders, vocht kan vervorming van de constructie veroorzaken.

 Afwerking het plafond in een houten huis: populaire opties (foto)

DSC03610 047ad2425bce4aXL 2-Ukladka-doski-pola-laminata-vagonki-potolkov 06-05-30900203 7ac2b0f8da83a5545dbaa7e185bda24b 22 13fe19e4dbf89d7b3a57b26a98e7c854-ppage800 000080 1010844 1654

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 + = 93

map