The BlogVoor het afwerken van het plafond in de garage is het beter om multiplex of PVC-panelen gebruikenVoor het afwerken van het plafond in de garage is het beter om multiplex of PVC paneliChem optimaal gebruik te maken aan het plafond in de garage te versieren? Voor het afwerken van het plafond met zijn handen is het raadzaam om multiplex of PVC-panelen te gebruiken. Deze materialen zijn relatief goedkoop en makkelijk te onderhouden. Vergeet niet dat de kwaliteit van de afwerking van het plafond zal het houden van uw voertuig afhankelijk zijn. Dat is de reden waarom de installateur strikt volgens de instructies.


Het plafond kan worden ingesloten in de garage

De zoom Het plafond in de garage? Plafond kan schede met behulp van multiplex. Dit materiaal is veelzijdig en eenvoudig. Bovendien, triplex een organisch materiaal. Voordat u begint, is het noodzakelijk om de juiste soort van triplex te kiezen. Het wordt aanbevolen om de voorkeur aan materialen met een hoge vochtbestendigheid geven. Ze voegen speciale melamine harsen.

Afwerking het plafond multiplex begint met het reinigen van het plafond. U moet het oppervlak van het behang en verfresten te reinigen. Als er onregelmatigheden in het plafond, verwijderen met een afdichtmiddel of kit mengsel.

Afwerking het plafond in de garage kan worden gedaan met behulp van multiplex, voordat dat het plafond en het elimineren van onregelmatigheden te reinigenAfwerking het plafond in de garage kan worden gedaan met behulp van multiplex, voordat dat het plafond en het elimineren van onregelmatigheden te reinigen

Het indienen van het plafond multiplex uitgevoerd in deze volgorde:

 1. Installeer de houten kist. Maak het aan het plafond met behulp van de benodigde schroeven.
 2. Pin fineer aan het frame.
 3. Lijn de stof en zet hem vast met schroeven.
 4. Elimineer de kloof tussen het plafond en de muren met een houten plint. Desgewenst kan op het veld voegkit.

Wat moet de hoogte van het plafond in de garage worden

Volgens de SNIP moet de plafondhoogte in de garage minimaal 2 meter. Echter, met het oog op hun gemak voelen in de garage, moet je iets te verhogen het plafond. Als u van plan bent om multiplex plafond schede, moet de hoogte van het plafond ten minste 2,5 meter.


Het berekenen van de optimale hoogte dient rekening gehouden worden met:

 • doorrijhoogte.
 • Gratis klaring. Meestal genomen 200-300 millimeter.
 • Een plek om verlichting te zetten.
 • De hoogte van de elementen van automatische poorten.

2.300 millimeter - Als u een sectionaaldeur, de optimale hoogte van het plafond te gebruiken. In het geval dat u een SUV, moet de hoogte van de kamer niet minder dan 2.700 millimeter.

De hoogte van het plafond van de garage is afhankelijk van de voertuighoogte, ruimte voor verlichting en de hoogte van de elementen van automatische poorten.De hoogte van het plafond van de garage is afhankelijk van de voertuighoogte, ruimte voor verlichting en de hoogte van de elementen van automatische poorten.

Het houden van de boot in een metalen garage voorziet in een verhoging van de hoogte van het plafond. Daarnaast is de noodzaak om de boot uit het zand en modder schoon te maken. Na dat, is het noodzakelijk om te wassen met warm water en goed afdrogen. Vergeet niet dat de opblaasbare niet dicht in verband met het verwarmen apparaten zou moeten zijn.Teploizoliruem plafond in de garage met zijn handen

Veel mensen merken dat het plafond in de garage, "huilen." Waarom gebeurt dit? Deskundigen beweren dat de overlap zweet vanwege het feit dat het condensaat wordt gevormd op het oppervlak. Correct gemaakt warmte-isolatie zal helpen om zich te ontdoen van dit probleem.

Maak isolatie in de garage, kunt u gebruik maken:

 1. Minerale wol.
 2. Glass.
 3. Foam.

Als u een garage metalen plafond, is het raadzaam om een ​​folie materialen te gebruiken. Veilig kan worden door middel van nieten of lijm. Het is wenselijk om het foliemateriaal versterking op het frame van het vel.

Voor het uitvoeren van de garage plafondisolatie kan door middel van schuim, glaswol of minerale wolVoor het uitvoeren van de garage plafondisolatie kan door middel van schuim, glaswol of minerale wol

Het algoritme eindigt plafond schuim:

 • Breng lijm aan het materiaal.
 • Breng vervolgens het materiaal aan het plafond.
 • Verzeker schuimdoppen.
 • Elimineer de spleet gevormd bij de verbinding van het plafond en wanden. Giet de spleten met schuim mogelijk.
 • Trim het plafond gips.

Als u ervoor kiest om te gebruiken als isolatie minerale wol of glasvezel, is het noodzakelijk om het materiaal tussen profielen te leggen. Dan moet je PVC panelen plafond schede.

Wat kan het plafond schilderen in de garage

Verf het plafond in de garage kan verf op waterbasis zijn. Dit materiaal is stabiel en praktisch. Vergeet niet dat het niet wordt aanbevolen om op basis van water verf aan te brengen op de natte plafond.

Voordat u begint, moet u het plafond oppervlak tegen vuil en resten van afwerkingsmaterialen schoon te maken. Dit kan worden gedaan door middel van een gebouw troffel. Bovendien vóór het aanbrengen van de verf wordt aanbevolen om de maximum vacuüm.

Na het schoonmaken en het afstemmen van het plafond in de garage kan worden beschilderd met latex verf meerdere malenNa het schoonmaken en het afstemmen van het plafond in de garage kan worden beschilderd met latex verf meerdere malen


Plafond schilderij gemaakt in 4 stappen:

 1. Breng de pleister op het plafond en gips.
 2. Dan, met behulp van een waterpas, probeer het plafond uit te lijnen.
 3. Breng een tweede laag op het oppervlak van vulstoffen en primer.
 4. Ga verder met het kleuren van de plafond. Hiertoe gebruikt een roller. Moeilijk te bereiken plaatsen, kun je schilderen met een borstel. Het is gewenst om een ​​verflaag 2-3 te produceren.

Wat kunt u doen het plafond in de garage

Voor het afwerken van het plafond in de garage, kunt u gipsplaat en vloeren te gebruiken. Om een ​​dergelijke structuur op te zetten is zeer eenvoudig. Vergeet niet dat voor de bekleding kader aanbevolen gipsplaten 9,5 millimeter dik.

Als de garage verhoogde luchtvochtigheid voor plateren gebruikt vochtbestendige gipsplaat, omdat het niet onderworpen aan vervorming. Dit materiaal wordt verwerkt door een gespecialiseerd personeel. Vochtwerende gipsplaat heeft een groenachtige tint.

Gipsplaat en golfkarton zijn zeer geschikt voor het afwerken van het plafond van de garageGipsplaat en golfkarton zijn zeer geschikt voor het afwerken van het plafond van de garage

Sequentie assemblagestructuur:


 • Bevestig de geleider profiel. Voor bevestigingsdelen het gewenst schroeven of pluggen gebruiken.
 • Stel de liggers en steek de gidsen.
 • Bevestig de hangers. Deze gegevens zullen de stijfheid van de structuur te verhogen.
 • Ga dan verder met scheuren onder de lichten gipsplaat.
 • Obsheyte kader gipsplaten. Gebruik zelftappende schroeven voor het bevestigen van materiaal.
 • Van geledingen stoflijm roostervormige serpyanku.
 • Breng de pleister op het plafond.
 • Oshkurte oppervlak met schuurpapier.
 • Breng op het oppervlak van de primer en verf.

Afwerking het plafond in de garage kunststof panelen (video)

Er zijn vele manieren van afwerking het plafond in de garage. Elk heeft zijn voor- en nadelen. Voor het afdekken van het plafond wordt aanbevolen de voorkeur om gipsplaten of multiplex geven. Deze materialen zijn praktischer dan paneel van pvc. Na uitplaten het plafond worden aangebracht op het oppervlak van watergedragen lakken. Als alternatief kunt u acrylverf gebruiken. Als u merkt dat het plafond in de garage nat is, moet u de kamer te isoleren. Aangezien de warmte-isolerende materiaal wordt aanbevolen om een ​​schuim of minerale wol gebruikt.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

+ 73 = 74