Aftappen van water uit het spanplafond de beste manier om te besteden

Aftappen van water uit het spanplafond de beste manier om te besteden

12 October 2017Dankzij zijn uitzonderlijke kwaliteiten, verlaagd plafond zal niet toestaan ​​dat het water door te dringen in de woonkamer en toebrengen aanzienlijke schadeDankzij zijn uitzonderlijke kwaliteiten, verlaagd plafond zal niet toestaan ​​dat het water door te dringen in de woonkamer en toebrengen aanzienlijke uronNatyazhnoy plafond kan gemakkelijk weerstaan ​​nogal een aanzienlijke hoeveelheid water en het niet scheurt. Overstromingen kan heel makkelijk te verwijderen zonder negatieve gevolgen voor de stof. De resulterende luchtbel kan zeer gemakkelijk te fuseren zonder gevolgen indien gestrekte PVC folie. Echter, moet u om het overtollige water voorzichtig af te voeren, zonder dat daarbij snijwonden.


Zoals afvoer van het spanplafond zonder de integriteit van het web

Als de stof weefsel wordt gebruikt, dan mag het na drogen, watervlekken blijven, vooral sterk merkbaar op een gelijkmatige en lichte achtergrond.

Experts uitgelekt water manieren:

 • Via het web rand losgemaakt baguette;
 • Door het gat gemaakt voor de verlichting unit.

Aan het einde van de baan wordt verwarmd met een warmtepistool en geëgaliseerd gevormde plooien.

Je hoeft nooit te proberen om jezelf een lekke band en laat het water er doorheen, omdat onder het gewicht van het water zal breken en schilderijen moet de vervanging van een spanplafond doen.

Bij een waterlek geen reparaties moeten onafhankelijk van de spanning plafond gemaakt, teneinde schade te voorkomenBij een waterlek geen reparaties moeten onafhankelijk van de spanning plafond gemaakt, teneinde schade te voorkomen


Het leven van de moderne mens in appartementsgebouwen voortdurend kruist met de buren, die zijn vaak de belangrijkste daders van deze of andere problemen. Heel vaak zijn er gevallen en overstromingen. Voor huurders de bovenste verdiepingen van een grotere bedreiging van overstromingen vervallen dak met veel gaatjes, verstopte afvoeren en onbeschermd tegen de regen voorwand.

Ondanks het feit dat PVC folie bezit eigenschappen als:

 • Het vermogen om water vast te houden;
 • Water wordt niet geabsorbeerd door het materiaal;
 • Het doek kan weerstaan ​​tot 100 liter water;
 • Het doek wordt gerekt onder het gewicht van het water en verzamelt deze in het midden.

Maar na de overstroming, maar ook verwend en in de noodzaak van reparatie, en soms zelfs complete vervanging. Als het dak lekt, dan gebeurt het dat schoon water moet worden herhaald, dat is de reden waarom je nodig hebt om te weten wat te doen wanneer het verlaagde plafond is verzakking van water accumulatie.Bij overstromingen van een spanplafond is het noodzakelijk om onmiddellijk de stekker uit alle lichten, want anders kan kortsluiting veroorzaken en de gevolgen zullen veel meer dire.

Voor het begin van de afschaffing van de lekkage die nodig is om een ​​stroomstoring te maken, om kortsluiting te voorkomenVoor het begin van de afschaffing van de lekkage die nodig is om een ​​stroomstoring te maken, om kortsluiting te voorkomen

Dan moet je het bedrijf, dat zich bezighoudt met de installatie van spanplafond om het probleem op te lossen noemen. In de regel kan experts komen tot de klok rond te bellen. Zij zullen in staat zijn om snel te beoordelen van de omvang van het probleem, laat het water en droog het weefsel om het glad en nam zijn oorspronkelijke vorm.

Aftappen van water uit het spanplafond bezit voor de aankomst van de deskundigen

Als u in de buren of het dak lekt hebt ingevuld, en het verlaagde plafond zakte onder het gewicht van het water, moet u direct bellen met de ambachtslieden om het probleem te verhelpen. Het is echter niet altijd mogelijk om een ​​specialist te bereiken en in dit geval is het noodzakelijk om te weten hoe het water op hun eigen giet voor de komst van de meester. Dit is zeer belangrijk want hoewel de stof en de verschillende kracht en uithoudingsvermogen, maar toch kan het niet altijd vasthouden water, vooral in grote hoeveelheden.

Zeer goed, wanneer in het plafond heeft gaten gedefinieerd lampen of kroonluchter. In dit geval moet u de armatuur te verwijderen, en de plaats van de onderste container om het water af te voeren. Als de hele doek, dan moet je de tape te verwijderen om de harpoen gebied te krijgen met een doek, te duwen in de slang en verwijder het water.

Het wegwerken van het probleem van de spanning plafond met je handen, dekking van de verwonde plaats met behulp van plakband en verf de patch verf aan het basisontwerp overeenkomenHet wegwerken van het probleem van de spanning plafond met je handen, dekking van de verwonde plaats met behulp van plakband en verf de patch verf aan het basisontwerp overeenkomen

De procedure voor het verwijderen van het water kan enige tijd duren, maar zal de ruimte om te drogen te verlaten en is volkomen onschadelijk voor het web.

Het is belangrijk te onthouden dat onder de druk van PVC-film een ​​veel water wordt geleidelijk uitgerekt en verliest zijn oorspronkelijke vorm, dat is de reden waarom je nodig hebt om het verwijderen van de vloeistof niet vertragen.

Na het aftappen van het water, is het wenselijk om de film enige tijd verlaten zonder wijzigingen in de ruimte tussen de deur verdampt en de overlap om de verschijning van schimmels en algen te voorkomen, en pas daarna vullen uiteindelijke film.


Wanneer de baan wordt gesneden om het water en vervolgens bij een weefsel optie is noodzakelijk om een ​​pleister te voeren of naai nylon draad, en in het geval van kunststof folie moet dichten de plek een afgesneden stof band en een potlood in het plafond tint toon. Indien de schade is veel groot, moet je het hele dak volledig te veranderen.

Wat als overspoeld verlaagd plafond Hoe om het probleem snel op te lossen

Helaas gebeurt het soms dat een verlaagd plafond water kunt krijgen als overstroomd buren of het dak lekt. Deze situatie is een noodsituatie en dat de bevoegde, duidelijke vooraf bedacht acties.

Als overstroming heeft plaatsgevonden, moet u:


 • elektriciteit uit te schakelen;
 • Inkomend verder uit te bannen de bron van het water;
 • Laat het verzamelde water;
 • Droog het plafond de ruimte;
 • Draai de doek op een stokbrood.

Afvoerwater beter door speciale slangen en gaten gemaakt voor lampen. Pre-behoefte om een ​​speciale drain te installeren op termokoltso plek om lekkage en schade aan meubels en andere interieur artikelen te voorkomen. Zodat het water sneller stroomde u moet maken van een bepaalde negatieve druk luchtslang einde liet zich in een container om water te halen. U kunt dit doen door gebruik te maken van de meest voorkomende medische peer.

Verwijderen van fluïdum uit het spannen structuur wordt gedragen door de openingen geïntegreerde downlights, trekt de montagering en afvoeren van water in een speciaal vatVerwijderen van fluïdum uit het spannen structuur wordt gedragen door de openingen geïntegreerde downlights, trekt de montagering en afvoeren van water in een speciaal vat

Om de mogelijkheid van schimmel te voorkomen, moet de ruimte onder de film helemaal droog is, bij voorkeur binnen een paar dagen. Dan moet je de professionals die in staat zijn om de film te verwarmen en trek hem weer zal bellen, zonder dat daarbij onregelmatigheden. Pas als alle stappen zijn voltooid, kunt u overgaan tot de installatie van verlichtingsarmaturen.

Wat kunnen er fouten zijn bij het afvoeren van water uit het plafond

Bij overstromingen spanning plafond, velen niet weten hoe goed en snel leeg, en wat te doen in een dergelijke situatie, waarom maken een groot aantal fouten, die slecht reflecteert op het doek en in sommige gevallen de volledige vervanging vereisen.

Indien het plafond werd overspoeld met water, dan in ieder geval is het onmogelijk:

 • Doorboren de baan af te voeren;
 • Om water naar de gaten voor kroonluchters drijven;
 • Te borrelen met de hulp van de beschikbare middelen glad, omdat het water zal verspreiden in alle richtingen en het zal moeilijk te verwijderen zijn.

De procedure voor het verwijderen van water uit het plafond (video)

Het is goed te beseffen van het plegen van soortgelijke fouten en zorgvuldig te voorkomen dat ze. Waterbestendige verlaagde plafonds hun duidelijk voordeel in vergelijking met veel andere afwerkingsmaterialen. Een dergelijke bekleding niet laat het water neerstromen de beschadiging van de omgeving en dergelijke. Aftappen van het water op het eerste gezicht lijkt nogal tijdrovende taak, maar het kan relatief snel en eenvoudig worden uitgevoerd met de juiste aanpak.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 2

map