Aanpassing van de verlichting in verlaagd plafond: 6 manieren

Aanpassing van de verlichting in verlaagd plafond: 6 manieren

12 October 2017Selectie en installatie van de verlichting op een spanning coating zal geen problemen veroorzakenSelectie en installatie van de verlichting wanneer de spanning van de coating trudnosteyVazhnost verlichting ruimte niet veroorzaakt kan niet worden onderschat. De juiste licht kan gebreken, voordelig zijn om de voordelen van de ruimte benadrukken verbergen. Omgekeerd, wanneer de onrustige wereld is niet alleen een prachtig interieur lijkt armoedig, maar de bewoners van het huis is vervormd in de richting van een ongezonde soort. Een voorbeeld van een dergelijk effect kan zijn kleedkamers in kledingwinkels met verschillende belichting.


In aanvulling op de esthetische en visuele component van de kwaliteit van het licht in de kamer van invloed op de psychische en lichamelijke gezondheid criteria.

Welke lampen kan worden geïnstalleerd in het verlaagde plafond

De kamers in het huis zijn voor een aantal functies en hun rol uit te voeren. Op basis van deze rollen werden verlichting normen ontwikkeld voor elke meter zaal. Afhankelijk van internationale richtlijnen, de kwadratuur van de kamer, kan de lamp te worden bepaald die de verlichting in het huis, zodat de verlichting was gunstig. De keuze van de armaturen heeft ook invloed op de vorm van het plafond bekleding. Verlaagde plafonds, bijvoorbeeld, heeft zijn eigen operationele kenmerken dat het aantal eigenaren in de selectie van de verlichting te beperken.

Er gelden beperkingen:             

 1. Vermogen lampen (40 Wadded lamp niet de PVC-film beschadigen);
 2. Verlichtingsvormen (van rond tot vierkant vormen, maar met de bevestiging, die het spannen basis zou beschadigen);
 3. Elektriciteit onvermogen om te herstellen of te installeren extra verlichting, als de plafonds zijn voorzien spansysteem.

Voor het plafond structuren zijn het meest geschikt spotlights, maar er zijn andere opties om uit te kiezen.


Voor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zou de beste oplossing zijn om een ​​gloeilamp te zettenVoor ruimtes met een hoge luchtvochtigheid zou de beste oplossing zijn om een ​​gloeilamp te zetten

 Onder de maxima mogen worden gebruikt:

 • LED-lampen;
 • halogeen;
 • Gloeilampen;
 • tl;
 • Point.

LED's zijn erg duur, maar tegelijkertijd de maximale energiebesparende en een lange bedrijfsduur. Installeer halogeenverlichting kunt u gericht helder licht op een laag vermogen.En het voordeel van TL-lampen zijn een goede lichtopbrengst, lage kosten en de mogelijkheid om niet worden verwarmd.

Soorten lampen:

 1. plafond;
 2. punt;
 3. Opgeschort.

Verschillende alternatieven hoe de lamp te installeren op het verlaagde plafond.

Voordat u de polyvinylchloride of weefsel te repareren schilderen van het plafond per se nodig om de markup technieken te bepalen voor verlichting.

Vaststelling van verlichting is mogelijk op twee manieren:

 • Bedekt wijze;
 • Gebouwd op de zeer plafond.

Embedded schijnwerpers pakte de ontwerpen met de ideeën van ontwerp plafondbekleding een dergelijke vorm van verlichtingEmbedded schijnwerpers pakte de ontwerpen met de ideeën van ontwerp plafondbekleding een dergelijke vorm van verlichting

Oppervlak methode kan de lampen om de oppervlaktespanning van de folie, waardoor het mogelijk elk type lampen hangen. Bevestig verlichtingsapparatuur met ingebedde proces rechtstreeks valt aan het plafond.

Ingebouwde installatie methode is populair omdat het:


 1. Het heeft een aantal visuele voordelen;
 2. Het creëert dichtheid voor verlichting.

Bevestigingsmontagebeugels voor Spanplafonds

Informatie nodig omtrent de afmetingen, eigenschappen en ingewikkeldheden het bevestigen bedrijf van de lamp, die werd geselecteerd voor montage in een verlaagd plafond.

Gemonteerd lichttechniek is mogelijk te wijten aan:

 • haak;
 • Speciale afwerking;
 • Cross-vormige plaat.

Installatie van verlichting op de haak - de makkelijkste en beste manier, maar liever gewoon opknoping kroonluchtersInstallatie van verlichting op de haak - de makkelijkste en beste manier, maar liever gewoon opknoping kroonluchters

De bouwers zelf zet de haak en de montage-pad van de levering van elektriciteit in gebouwen met gewapend beton platen. Als de oorspronkelijke locatie van de haak niet samenvalt met de plannen om de kamer te markeren, kunt u deze plakken op de juiste plaats met je handen. Hiervoor perforerend gat wordt geboord in de plafondplaat en met deuvels of ankers speciale haak is ingesteld.


Stel de haak, kunt u houten bladwijzers, die aan het plafond is bevestigd, en de haak te gebruiken - naar het tabblad.

De hoogte van de haak, als een ruimte van het plafond tot de spankabelstructuren moet van tevoren bekend zijn, om goed passen bij de bedrading. Op de afgewerkte stretched canvas cut vaste termokoltsom plaats eindigt haak, die hangt pendelarmatuur.

Lampen, die zijn uitgerust met een speciale montageplaat (metaalprofiel met pennen), ook kan worden gebruikt in spanplafond systemen. In dit geval is het plafond gemonteerde rail, waarvan de hoogte uiteindelijk minder dan de afstand van het plafond tot de spanning van de film een ​​paar millimeter. Plaat is bevestigd aan de balk en de lamp na het vastdraaien het spannen structuur - zoals het geval is met de haak.

Montageplaat kruisvorm wordt uitgevoerd op dezelfde wijze als de metaalband. Met het verschil dat de PVC-folie wordt een fixeereenheid 5 gaten (vier daarvan voor bevestiging van de plaat om de vijfde meest kroonluchters).

 Makkelijk te spotlights in het verlaagde plafond te installeren

Door het ontwerp van spots geëlimineerd schade film spansysteem temperatuursinvloeden. Schorsingen, die bestanddelen zijn van armaturen zijn, maken het gemakkelijk om dit type woning verlichting te installeren. Een overvloed aan betaalbare video training stelt u in staat om kennis te maken met de stadia van de bevestiging te krijgen.

Complete set voor een lichtpunt bestaat uit:

 1. Voeten rack;
 2. Rek van de lamp;
 3. De loopvlakring;
 4. De isolatiering;
 5. Direct armatuur.

Geplaatst brengt een breed scala van combinaties. Dit kan een belangrijke licht in de kamer, en een extra functionele of zijnGeplaatst brengt een breed scala van combinaties. Dit kan een belangrijke licht in de kamer, en een extra functionele of zijn

De basisstappen voor de installatie spotlight:

 • Bereid plafondbekleding. Om dit te doen, verricht de noodzakelijke elektrische communicatie. Gedurende deze periode kan worden gemonteerd naast het spansysteem.
 • Plafond is gemarkeerd voor toekomstige armaturen. Voor deze pre-werkte ideeën, uitgegeven samenstelling hoofd en hulp licht.
 • Speciale been binnenstructuur bevestigd aan het plafond.
 • Het rek uitvoercommunicatiepoort.
 • Dit samenstel wordt op een beschermingsring.
 • Controleer de bedrijfsstatus van communicatie. (Bedrading voor alle lampen moeten een parallel verbonden).
 • Voerde de eindmontage van het spansysteem is gespannen doek.
 • Het armatuur intern systeem voor PVC doek beschermende warmte-isolatiering, die tevens de functie van het slot uitvoert.
 • Web wordt gesneden in de borgring.
 • Sluit de draden en lamp geïnstalleerd.

Hoe maak je het aansteken van een spanplafond

Vanwege het ontwerp spanning plafondsysteem met voordeel gebruik maken van de ruimte tussen het plafond en de film extra verlichting. Om dit te doen, gebruik te maken van LED-strip.

Wanneer u uitschakelen van de belangrijkste licht LED lint zorgt voor een bijzondere sfeer van lomeWanneer u uitschakelen van de belangrijkste licht LED lint zorgt voor een bijzondere sfeer van lome

Dit soort lampen is gemonteerd:

 1. Aan het plafond;
 2. Door het spannen van het karkas profielontwerp.

Verlichting speelt een rol alleen het hulplicht, maar het ziet er erg indrukwekkend in een modern pand.

Er zijn kleur varianten van dergelijke verlichting.

De tape wordt aan het frame indien voldoende ruimte rond de omtrek versieren bevestigd. Een patroon op het gehele plafondoppervlak maken, de band hoeft alleen aan het plafond te bevestigen.

Snelle installatie van de lampen in verlaagd plafond (video)

Het moet zorgen voor de bescherming film te nemen in de plaatsen waar de lichten zijn gemonteerd, selecteert u de juiste lampen betrouwbaar en op tijd om de installatie van de grond te maken onder de verlichting.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 63

map