Aankleding van de hal met de hulp van het tapijt op de vloer: een foto en 6 soorten tapijten

Aankleding van de hal met de hulp van het tapijt op de vloer: een foto en 6 soorten tapijten

12 October 2017Het tapijt op de vloer geeft de kamer comfort en gemakHet tapijt op de vloer geeft de kamer comfort en gemak Zoals u weet, in elke grap is er nog steeds een kern van waarheid - een groot aantal tapijten in de kamer volledig nutteloos. Maar een echte gekozen, in staat te geven de ruimte een compleet andere look. Voor het kopen moet je goed nadenken over de vraag of het tapijt in het huis nodig is. Maar de gezellige sfeer is absoluut onmogelijk zonder extra accessoires.


Het tapijt in de kamer: de noodzaak ervan

Carpet - Nog steeds geweldig element van het interieur. Zelfs de grootste nadeel wordt voordeel. Iedereen weet dat het tapijt wordt blootgesteld aan de stof verzamelen, dus het moet voortdurend worden gewassen en gereinigd. Het blijkt dat het tapijt is in het voordeel van hun meesters, omdat de stof wordt aangetrokken en worden afgezet op de villi van het tapijt, en niet in het licht.

Bovendien, het tapijt heeft vele andere voordelen:

 • Verbetering geluidsisolatie;
 • Verhogen het comfort in de woning;
 • Indicator van smaak en rijkdom.

Om de tafel in de hal stam heeft geen krassen op de vloer, de vloer is het noodzakelijk om het tapijt te zettenOm de tafel in de hal stam heeft geen krassen op de vloer, de vloer is het noodzakelijk om het tapijt te zetten

De juiste tapijt kan eenvoudig te fel ruimte te maken, en kunnen fuseren met de atmosfeer. Worth overstemt de stappen die niet, maar kan zich verheugen van de bodem buren. En de echte, met de hand geweven tapijten, zijn ongelooflijk duur - goed geïnformeerde mensen hoeft alleen maar naar te kijken, en dan is de materiële welzijn van de eigenaren zal er zijn.


Daarnaast is het tapijt - het is een meester in vermommingen. Vooral als een kleurrijk patroon. Zelfs als je het laat vallen op iets dat niet zal worden gezien. Bovendien kan gebreken in de afwerking, zowel op de wanden en op de vloer te verbergen.

Voor tapijten nadelen zijn de hoge brandgevaar en geuren. In het eerste geval, toen plotseling het tapijt krijgt een vonk, zal onmiddellijk knipperen. Een synthetische accessoire ook roken gif. In het tweede geval is het goed te beseffen dat het tapijt altijd zal ruiken. Rook buurman zuurkool of wol - het maakt niet uit. Geen schoonmaak, wassen en stofzuigers niet redden.

Opvattingen over de vloer tapijt in de kamer

Als het tapijt in de kamer nog steeds wil, dan moet je aandacht besteden niet aan het materiaal waaruit accessoire gemaakt.

Er zijn twee soorten materialen: • synthetische;
 • Natural.

Het eerste type omvat producten die uit viscose, nylon vezels, en vezels van acryl- en polyester. Natuurlijke dezelfde tapijten zijn gemaakt van verschillende bont, wol en dierenhuiden, vooral - uit schapenwol. En elke soort materiaal heeft zijn eigen lijst van voordelen en nadelen.

Bijvoorbeeld, synthetische tapijten zijn zelden milieuvriendelijk. Daarnaast is de onaangename geur van kunststoffen is moeilijk om te doden.

Het wordt aanbevolen om tapijten gemaakt van natuurlijke materialen kopen zoals synthetische gevaarlijk voor de gezondheid kunnen zijnHet wordt aanbevolen om tapijten gemaakt van natuurlijke materialen kopen zoals synthetische gevaarlijk voor de gezondheid kunnen zijn

Maar van hen zijn vrijwel geen allergieën, ze zijn zeer sterk en hebben hun kleur niet verliezen wanneer ze worden blootgesteld aan de zon. Ja, en het komt in alle mogelijke tinten, zoals gymnastiek matten voor de gymnastiek. Maar in de natuurlijke tapijten is er een groot aantal nadelen. Ze hebben een grote mate van allergeniciteit direct vies en te absorberen geuren, en zelfs bijdragen aan de vorming van statische elektriciteit.

En waardigheid, helaas, deze tekortkomingen niet overlappen. Wollen tapijten in koud weer verwarmt en warm - een beetje cool. Maar uit natuurlijke zijden tapijten volstrekt onmogelijk om te werken - gewoon genieten. Ongelooflijk mooie kleuren en patronen zijn vaak gedwongen te nemen met het ontbreken van een andere dan bewondering zin.

Als alles is besloten met het materiaal, het is de moeite waard aandacht te besteden aan de kleuren. Afgezien van de persoonlijke voorkeur, is het wenselijk om aandacht te besteden aan het advies van professionals. Als de kamer of gekleurde meubelen, licht, een lust voor het oog overvloed aan bloemen, het tapijt nodig hebben om een ​​rustige, neutrale kleur of zwart-wit, maar met dezelfde kleur als de één een deel van het interieur, zoals de bekleding van de stoel te kiezen.

Op de donkere vloer ziet er verbazingwekkend licht tapijt. Deze regel kan worden toegepast, en vice versa, met behulp van licht op een donkere vloer tapijt. Wees niet bang voor experimenten met contrast en kleur. Het beste zou zijn om het tapijt en gordijnen te combineren in dezelfde kleur.

Als de kamer is gevuld met warme kleuren, en het tapijt moet zijn warme kleuren. Dan zal hij kijken harmonieus. Maar in de toon van de muren van het tapijt niet waard om te kopen - het hele interieur samenvoegingen en saai wordt. Het is beter om iets met een geometrisch patroon dat de schaduw van meubilair echo's te kiezen.

Zoals het geval is met het behang strips kan de perceptie van de kamer te veranderen. Horizontale strepen op het tapijt om visueel de ruimte groter te maken.


Tapijt op de vloer structuur voor de zaal

Het is even belangrijk om de structuur en de vorm van het tapijt te kiezen. ovaal, vierkant, in de vorm van een bloem, golven of gewoon abstract - Dankzij de moderne technologie, kan het vrij enige zijn. U kunt de optie die de omtrek van de tafel volgt kiezen, of worden gecombineerd met een hoekbank. Een ander ding - de stapel structuur.

Voor de hal is ideaal voor tapijt dat een lage paal, omdat het gemakkelijk is om de zorg voor hemVoor de hal is ideaal voor tapijt dat een lage paal, omdat het gemakkelijk is om de zorg voor hem

Er zijn verschillende soorten tapijt structuur:

 • Bestaande uit een getwist garen stapel afgeschoven (Saksen);
 • Loop waar alle audio villi lengte;
 • Lus, maar met poollussen van verschillende lengte;
 • Veloursachtig fluweel, gesneden pool, die een glad oppervlak ontstaat;
 • Kijk erg verwrongen en hoge villi (Frise);
 • De combinatie van hoog en laag uitgesneden poollussen (cut-loop).

Voor de woonkamer is het beter om een ​​tapijt dat een lage of gemiddelde dutje heeft te kiezen. Dit verhoogt hun kracht. Bovendien, ze zijn niet zo merkbaar verzakking zetel van het meubilair.


Het volgende punt waar je op moet letten - dit is de dichtheid van het tapijt. Hoe hoger het is, hoe beter. Tapijt met een dichte pool perfect dempt het geluid van voetstappen, die nodig is, als een familie heeft een kind. Kinderen zijn altijd actief, en aan het tapijt veel gemakkelijker dan ooit leggen om klachten van de bodem buren te luisteren.

tapijt grootte moeten worden geselecteerd op basis van de grootte van de kamer en design stijl. Bijvoorbeeld, als het interieur zelf is licht, in het oog springende is een enorme tapijt zal er niet op zijn plaats zijn. Gemiddelde grootte tapijten gewoon de plek in de kamer, met name in de studio: tapijt is perfect voor ruimte bestemmingsplan. Maar kleine tapijten - het is gewoon een vlucht van de verbeelding aan. Ze moeten (niet noodzakelijk van dezelfde kleur) helder zijn, en toch zijn er verschillende kan zijn. Zij zullen u helpen om het even wie van het interieur, markeert zoals een tafel. Of voeg gewoon naar de kamer felle kleuren te kalmeren.

Het kopen van een tapijt op de vloer in de hal: foto

Interessant is dat de tapijten al marcheren in de pas met de technische vooruitgang. Bijvoorbeeld, voor een lange tijd te produceren verwarmingsmatten. Dit is een grote zegen voor degenen die voortdurend koude voeten. Daarnaast zal een warme jas zeker de huisdieren en, natuurlijk, kinderen.

Het tapijt in de kamer zeker in het geval aan te leggen, als de kamer koude vloerHet tapijt in de kamer zeker in het geval aan te leggen, als de kamer koude vloer

Maar nog interessanter - het is tapijten, die de onaangename geuren, zoals sigaretten of voedsel kan verwerken. Speciale katalysatoren, die worden ingevoerd in het tapijt, zon licht helpt ongewenste stoffen af ​​te breken in onschadelijke componenten. Dit tapijt wordt aanbevolen voor alle die kijken naar hun gezondheid, vooral degenen die lijden aan verschillende soorten allergieën. Zelfs ondanks het feit dat zulke mensen wordt geadviseerd om textiel-accessoires in het interieur tot een minimum te beperken.

Bij de aanschaf van tapijt, moet je aandacht besteden aan verschillende dingen:

 • Indien gezien door de funderingspaal, de dichtheid ervan is klein, en dit leidt tot een snelle achteruitgang;
 • Achterkant volledig moeten worden herhaald patroon aan de buitenzijde;
 • Figuur handgemaakte tapijt kan een beetje asymmetrisch, maar noodzakelijkerwijs achter handtekening assistent (signatyur);
 • Vanaf het nieuwe tapijt in eerste instantie dalen villi, zelfs als het tapijt is ongelooflijk duur en hoge kwaliteit;
 • Tapijten worden door afzonderlijke samenstellingen tegen geur, vuil en insecten, zoals motten.

Een ander vermeldenswaard Europese tapijten met zachte haren en interessante grooves - ze imiteren het zand, en zeer, zeer vergelijkbaar. Het is het plezier van veel waard, maar kunt u een interessante interieur strand te creëren.

Kan ik doen zonder tapijten in het appartement

Puur visueel tapijt kan worden vervangen door andere coatings.

Onder de beschikbare alternatieven voor tapijt vermeldenswaard tapijtOnder de beschikbare alternatieven voor tapijt vermeldenswaard tapijt

Bijvoorbeeld:

 • Cork;
 • tapijt;
 • Laminaat, tegels, parket;
 • Hele dierenhuiden;
 • Marmoleum;
 • Natuurlijke coating (bijvoorbeeld bamboe).

Dit geldt met name voor tapijt - op onroerend goed, het is niet erger dan het tapijt, en zelfs beter. Zo kunt u de verwende tegel te vervangen, maar het tapijt zal moeten gooien.

Prachtige tapijten op de vloer in de hal (video)

Unieke gezellige en warme sfeer gecreëerd kan worden op andere manieren, vooral omdat een goede tapijt moet echt duur, vooral handwerk. Moet ik een tapijt in het appartement - het is alleen de bewoners van de woning. Laat de exacte oplossing dat het tapijt is goed (of slecht, afhankelijk van uw standpunt) kan niet. Evalueer objectief, en laat het huis om comfortabel in de eerste plaats voor u zijn.

Ontwerp kamer met tapijt op de vloer (interieur foto)

3ukladka-Plitki-bystro-i-kachestvenno 6c1b55d583d32c7c66715a77c7beadd8 946zoom 3088-65room 3764-10 5033-73room b2550 berber-carpet-in-the-woonkamer Tapijt-4 file432

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 + = 86

map