Aanbevelingen over hoe de hoeveelheid van behang te berekenen - doen reparaties correct!

Aanbevelingen over hoe de hoeveelheid van behang te berekenen – doen reparaties correct!

12 October 2017Om behang op de muren pokleit zonder extra kosten, moet je een tool gebruiken om het gebied van de bouw van uw muren te metenOm behang op de muren pokleit zonder extra kosten, moet je een gebouw tool gebruiken om het gebied van uw Steinway Dit helpt roulette te meten, maar het soort behang moet in aanmerking worden genomen. Behang met een patroon, papier, vinyl, stoffenbehang, ze hebben allemaal een functie lengte en breedte, en lijmen van de wanden, zodat de berekening moet rekening houdend met alle factoren, niet alleen de grootte van de kamer worden uitgevoerd. Er zijn verschillende opties voor het berekenen van de benodigde hoeveelheid behang op de kamer.


Om de benodigde hoeveelheid wallpaper nauwkeurig te berekenen op de kamer, moet je een constructie meetlint gebruiken, meet de omtrek van de muren zonder deuren, gezien de afstand boven en onder de ramen.

Hoe het behang op de muren van de kamer te berekenen

Aantal wallpaper correct kan worden berekend, wetende dat de perimeter geplakt over de kamer. Perimeter is de som van alle partijen, en daarmee de omtrek van de kamer, is de som van alle kanten lengte. Hoe kan ik dit nummer? Met het oog op de omtrek van het gebouw te meten zal een meetlint nodig. Lengte van alle kamers moet worden gemeten met een meetlint blijkt wanden 4, wordt 2 wanden van dezelfde lengte zijn, de overige 2 wanden een verschillende lengte hebben. Laten we eens kijken naar het voorbeeld van de muren, waarvan de omtrek is 4x2. Twee wanden een lengte van 4 m 2 en een wand met een lengte van 2 meter. De formule is: 4x2 + 2x2 = 12 meter van de omtrek van de kamer.

Dat is niet alles, dan moet u:

 • Ken de hoogte van de wanden;
 • Berekenen hoeveel behangbanen uit een enkele rol behang;
 • Bereken het aantal benodigde behangbanen voor de kamer;
 • Bereken het aantal rollen behangpapier dat nodig is.      

Het kennen van de perimeter van de kamer, dan kunt u de benodigde hoeveelheid van behang te berekenenHet kennen van de perimeter van de kamer, dan kunt u de benodigde hoeveelheid van behang te berekenen


De hoogte van de wanden van de kamer wordt ook gemeten alsmede de breedte, met een meetlint, meetlint weegt wat te meten erg handig. De standaard hoogte van de wanden in huizen en appartementen van 2,5-3 meter. Om erachter te komen hoeveel behangbanen uit een enkele rol behang, moet u de hoogte van de muren van behang op de lengte van een rol te verdelen, maar je moet hoeveel meter in een rol behang weten. Als een standaard rol behang, heeft een lengte van 10 meter, indien de hoogte van onze wanden 2,5 m, de berekeningsformule is als volgt: 10: 2.5 = 4. Het bleek dat de banden 4 uit een enkele rol behang. Na een aantal bands uit een rol behang is berekend, kunt u het aantal banden die voor een bepaalde kamer behang van een geselecteerde rol te tellen. Om dit te doen, het meten van de breedte van een rol behang en delen op de omtrek van de kamer.

Onder standaard behang met een breedte van 53 cm en 12 meter geplakt over de omtrek van de kamer als voorbeeld, wordt een dergelijke formule verkregen: 12: 23 = 0,53, afgerond, waardoor de kamer 23 wordt een verlijming behangbanen nodig.

En de laatste stap is om de benodigde hoeveelheid van behang berekenen op de kamer. Het vereiste aantal strips voor de te delen door het aantal stroken op een rol volgens de formule: 23: 6 = 4, wordt afgerond. Het blijkt dat voor een kamer oppervlakte van 4x2 meter 6 rollen behang u nodig heeft om te reserveren.

Geeft een benaderende berekening, zoals elke ruimte en een ruimte daarin, kan een andere hoogte, breedte, schommels, dus het nauwkeurig en zorgvuldig doen berekeningen, rekening houdend met eventuele onregelmatigheden van de muren en plafonds.Hoe de oppervlakte van de wanden te berekenen in de kamer (video)

Hoe maak je een berekening van het behang van de kamer gebied maken

Er is een zekere manier om het aantal benodigde behang op de kamer te berekenen wordt een berekening van het vloeroppervlak.

Om deze berekening uit te voeren is het noodzakelijk om het gehele gebied van de kamer en de muur rond de omtrek van de volgende te meten:

 • Meet de lengte, breedte en hoogte van de wanden;
 • De lengte en breedte van wanden vouwen en vermenigvuldigd met 2, aangezien in een gebouw aan dezelfde wand 2 en vermenigvuldig met de hoogte van de wand;
 • Roll breedte vermenigvuldigd met de lengte.

Na het maken van metingen van de kamer gebied kan worden beschouwd als de vereiste hoeveelheid van behang voor de stick. In Voorbeeld kamer gebied 4x2 m, mogelijk de berekeningsformule van behang maken, 2 (4 + 2) x 2,5 = 30 m2, verkregen beplakt gebied. Vervolgens moet je om te berekenen hoeveel vierkante afdichting de ene rol. Op een standaard rol Zo krijgen we de formule: 0,53 m (standaard rolbreedte) 10 m (standaard rollengte) = 5,3 m2. Een standaard rol behang in breedte en lengte, is het mogelijk om zich aan 5,3 m2 wand. De laatste stap is een correcte berekening van het benodigde aantal rollen behangpapier op de kamer 4x2 meter, moet gedeeld door het oppervlak van de rol behang oppervlak, bijvoorbeeld 30: 5 = 6. Voor kamer wallpaper kleven oppervlakte van 4x2 m en 2,5 m hoog, moet 6 rollen behangpapier. Als resultaat van de eerste meting en de resultaten van de meting van het gebied van de kamer, uit 6 rollen behangpapier.

Wallpaper is altijd beter om een ​​kleine marge, zelfs als het gebied van een ruimte nauwkeurig te berekenenWallpaper is altijd beter om een ​​kleine marge, zelfs als het gebied van een ruimte nauwkeurig te berekenen

Berekeningen op basis van een zeer nauwkeurige formule, heeft extra behang, evenals het ontbreken van hen niet werken, maar in de berekening, is het noodzakelijk om kenmerken van de kamer, die worden vastgelijmd aan het behang te overwegen.

Beter om het behang te nemen met een kleine marge, in staat zijn om de muur te herstellen in het geval van behang schade dan om te zoeken naar soortgelijke wallpapers, die je niet kunt vinden, zodra het segment is altijd handig.

Berekening van behangpatroon

De meest complexe berekeningen die nodig zijn behang op de kamer is de berekening van het behang met een patroon, is het moeilijk dat het beeld moet worden geselecteerd in de loop van die produceert veel afval. Als de muren zijn schuine, ongelijke hoeken of geobserveerd Elevation muren, kunnen er verschillen in de figuur zijn. Juiste behangen met een patroon nauwkeurig ornament passen, een goede weergave van de ruimte, zonder defecten.


Een belangrijke factor is de manier waarop behangen. Gedessineerde behang enige lijmverbinding gezamenlijk te orkestreren patroon te bereiken.

Om goed halen de benodigde hoeveelheid van behang met een foto van de kamer, boven alles, moeten we ons richten op het rapport over de toegestane afstand tussen de beeldelementen. Dit cijfer voor elk type behang, en tekenen op hen individueel. Het behang met florale versiering rapport minder, en op het behang met geometrische vormen en lijnen, verstandhouding is altijd meer. Consumptie behang met geometrische lijnen zal groter zijn dan met florale patronen.

Als kleite behang met een patroon, moet je 2 of 3 rollen over te nemenAls kleite behang met een patroon, moet je 2 of 3 rollen over te nemenOp elke rol behang, dat de selectie van lijmen, precieze versie Set herhaling moeten worden:

 • Meetkunde - boven 50 mm;
 • Bloemenprint - 50 mm;
 • Abstraction - 10-50 mm rapport.

Berekende vereiste hoeveelheid behang met een patroonbreedte geplakt op het oppervlak daarvan, alsmede de keuze van conventionele achtergronden. De enige functie is de indicator van het rapport op een rol. Grote cijfer rapport leidt tot het feit dat je 2 of meer rollen van meer dan gewone behang kopen zonder patroon, and balances zal velen.

Voordat u kiest voor uw huis wallpaper op een afbeelding, moet u het behangen gebied, het aantal benodigde behang en de prijs winstgevend te zijn voor de prijs berekenen? Afval van het behang met een patroon zeer moeilijk om de helling plaatsen, openingen te kiezen en ze zijn bijna nooit in een vlaag.

Klaar schattingen van het aantal behang

Om geen tijd te verspillen aan de meting en de berekening van het gebied voor behangen, nauwkeurig en snel helpen bij het berekenen van de benodigde hoeveelheid van behang op de muren klaar om tafel berekeningen, die u kunt bekijken en maak je klaar indicatoren.


Met behulp van de berekening tabel kunt u het exacte bedrag van behang, die nodig zal zijn voor de afwerking van het interieur te berekenenMet behulp van de berekening tabel kunt u het exacte bedrag van behang, die nodig zal zijn voor de afwerking van het interieur te berekenenFocussen op de tafel klaar, kunt u informatie krijgen over:

 • De hoogte van de wanden en plafond van de ruimte;
 • De omtrek van de kamer;
 • De lengte van de rollen;
 • Aantal rollen en stroken behang.

Deze tabellen hebben een ruwe en snijden stroken behang voor lijmen, is het noodzakelijk om een ​​beetje extra lengte reactie te dekken eventuele gaten in de wanden.

Gebruik pasklaar indicatoren berekend wanden van de kamer, en rekening houdend met de breedte van de rollen behangpapier, kan snel en nauwkeurig te berekenen.

Berekening van het aantal wallpaper (video)

Behangen is altijd tijdrovend proces, nog moeilijker om precies het juiste bedrag van de wallpaper te kiezen op de kamer. Nauwkeurig simuleren van de grootte van de kamer met een meetlint, en soms een assistent, kunt u de juiste cijfers te krijgen en het berekenen van de juiste hoeveelheid van behang. Als alles goed gaat repareren, zal de reparatie niet als een last, maar een genoegen.

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

map