Aanbevelingen en Tips: Hoe wallpaper voor home decor kiezen

Aanbevelingen en Tips: Hoe wallpaper voor home decor kiezen

12 October 2017Keuze van behang is een belangrijke stap in de reparatie van het appartement, en bepaalt het interieur en het comfort van de kamerKeuze van behang is een belangrijke stap in de reparatie van het appartement, en bepaalt het interieur en comfort komnatyVybor wallpaper - het belangrijkste onderdeel van de reparatie van het appartement. Dat behang maken het interieur en de sfeer in de kamer kan de ruimte te vergroten visueel maken de kamer lichter. Bij de keuze van afwerkingsmaterialen moeten richten op de rest van het ontwerp objecten, zoals meubels en gordijnen, evenals volgen de laatste modetrends. Dus hoe kan je de textuur, kleur en patroon op het behang te bepalen, want op het moment dat de bouwmarkt is een enorm scala aan verschillende in uiterlijk en de prijs van behang. Details van het kiezen afwerkingsmaterialen - in dit artikel.


Wat is het beter om het behang in 2017 te kiezen

Om te beginnen moet worden opgemerkt dat de Oost-kalender, 2017 is het jaar van de aap, en vervolgens in de mode heldere kleuren: oranje, rood, geel. Maar heel weinig mensen gebruik maken van een dergelijke levendige kleuren behang in het interieur, is het beter om ze te combineren met de gebruikelijke self-gekleurd licht, of selecteer tinten die je ogen niet slecht niet overbelasten.

Ook populair zijn het behang met een verscheidenheid aan thema-ontwerpen, zoals Aziatische tekens, evenals tekeningen van planten, wijnstokken, bamboe.

Voor de slaapkamer, kunt u kiezen wallpaper kalm monochromatische lichte kleuren, behang pokleit in de woonkamer met grote abstracte patronen.

In 2016 beschouwd als trendy heldere en rijke kleuren, alsmede met abstracte patronenIn 2016 beschouwd als trendy heldere en rijke kleuren, alsmede met abstracte patronen

In het algemeen kunnen we zeggen dat 2017 beter is om het behang van heldere en rijke kleuren te kopen zijn ook goede achtergrond in pastel kleuren, met abstracte en thematische patronen.


Het grootste effect is voor appartementen met een slaapkamer, evenals voor grote oppervlakten kleur kleuren, met inbegrip van celadon, wengé, fuchsia, koffie met melk en andere tinten van koffie, kaki, alle schakeringen van groen, smaragd groen behang.

Selectie van behang in de kamer: het creëren van een interieur

Het belangrijkste onderdeel van een interieur kamer kan veilig worden genoemd het behang, omdat ze al het comfort en de sfeer van de kamer. Het is noodzakelijk om de meubels te bepalen om de ideale structuur en de kleur van het behang of het contrast van accessoires te kiezen en afwerkingen zal duidelijk zijn, is de situatie absurd.

Tijdens de aankoop van behang moet u rekening houden met de grootte van de ruimte, bijvoorbeeld, een kleine kamer is het beter om het licht behang, die visueel zal helpen uitbreiden van de ruimte te versieren.Een goede optie is ook behang met verticale strepen en pailletten, maar ook de ruimte te verhogen.

Heldere behang met een fijn patroon of verticale strepen en pailletten visueel verhoging van de ruimte van een kleine ruimte. Behang met een groot patroon geschikt voor grote kamersHeldere behang met een fijn patroon of verticale strepen en pailletten visueel verhoging van de ruimte van een kleine ruimte. Behang met een groot patroon geschikt voor grote kamers

Grote patronen in tegenstelling tot visueel verminderen van de kamer, dus als je de muren af ​​te maken en in de kleurrijke materialen, het is alleen in de ruime kamer. Het fijne patroon is goed geschikt voor kleine appartementen en kamers. Behang met een hulp op een patroon oppervlak te verbergen onregelmatigheden, visueel uitlijnen van de muur.

Kleuren en tinten

 1. Dark behanglijm alleen nodig in ruimten met voldoende verlichting.
 2. In ruimten met slechte verlichting is het beter om behang warme kleuren hangen, maar in een kamer met uitzicht op het zuiden, is het beter pokleit wallpaper koele kleuren.
 3. Zwang en welkom combinatie van zonering, bijvoorbeeld, de eetkamer trimmen in bonte behang, maar direct in duidelijke keuken.
 4. FIELD wassen kan onderscheiden behang met een grote foto, de resterende ruimte behangen rustige tinten.
 5. verbeelding is niet beperkt in de woonkamer, kun je verschillende texturen te combineren, gebruik dan een matte en glanzende behang, afwisselende verschillende kleuren van hetzelfde behang.

In ruimtes met lage lichtniveaus moeten wallpaper lichte tinten te lijmen. Op dit moment erg populair receptie bestemmingsplan en het combineren van behangIn ruimtes met lage lichtniveaus moeten wallpaper lichte tinten te lijmen. Op dit moment erg populair receptie bestemmingsplan en het combineren van behang

De muur achter de bank kan worden afgewerkt met foto wallpapers. Het belangrijkste ding - om het interieur look compleet, en zijn ogen niet verblind door de overvloed aan kleuren, moeten allemaal met mate. Meubels moeten ook worden gecombineerd met het behang, naar de woonkamer met dure meubels is het beter om behang kiezen kalm matte chocolade of beige tinten, om het comfort te creëren.

Als richtlijn voegen we dat er een keuze moet zijn volgens bepaalde parameters, rekening houdend met de kleur van het laminaat (linoleum, tegels) en gordijnen. Nou kijk behang Tiffany Shortcake en citroen-gekleurd. Zij worden gemaakt voor een soepele overgang. Om dit te doen, gebruik maken van de kleuren "ivoor", evenals terra cotta, room, koraal, cappuccino, cacao en champagne kleur.

Fabrikanten raden het gebruik van gouden kleur. Ivory Apple - kan worden geplakt op de noordzijde.

Selectie van behang voor decoratie kleuren en hun selectie voor het interieur

Kleur logo van invloed op de perceptie van de ruimte. Bijvoorbeeld, de rode kleur verbetert de eetlust in de slaapkamer rood en blauw kan vervelend zijn, dus voor deze kamers is het beter om rustig beige tinten te kiezen.

Vergeet niet over de klassieke combinatie van zwart en wit, deze oplossing ziet er altijd stijlvol en past in elk interieur.

Slaapkamer behang met behulp van lichte kleuren. De combinatie van zwart en wit is altijd stijlvol en geschikt voor alle stijlenSlaapkamer behang met behulp van lichte kleuren. De combinatie van zwart en wit is altijd stijlvol en geschikt voor alle stijlen


Lichte kleuren uitbreiden van de ruimte, donker vice versa. Desktop koele kleuren moeten worden gelijmd op een lichte ruimte, licht behang in de kamers met onvoldoende verlichting.

Voor de kamer van een kind is het beter om zachte pastel kleuren te kiezen, zoals roze geschikt is voor de slaapkamer van de meisjes, zacht blauw voor een jongen. De keuken is het beter om heldere kleuren te combineren met rust, zoals rode lockers een betere positie in de keuken met lichtgekleurde behang.

vloer kleur moet niet in combinatie met de kleur van het behang, moet u ook aandacht besteden aan de textuur van het behang, matte en glanzende materialen van dezelfde kleuren zien er anders en een andere sfeer creëren.

Wallpaper keuze van de kleur van het meubilair

Als het meubilair is aangeschaft, dan moet worden gekozen uit een specifieke waaier van kleuren. Woonkamer met dure meubels is het beter om behang rustgevende rijke tinten zoals chocolade, room, beige, bordeaux kiezen.

Voor meubels lichte tinten kan het behang levendige kleuren of behang te kopen met een patroon in de kamer niet al te somber lijken.

Wallpaper moet worden gecombineerd met het meubilair in de kamer, maar een tint en de kleur nietWallpaper moet worden gecombineerd met het meubilair in de kamer, maar een tint en de kleur niet


Meubelen zijn bekledingscombinatie kunnen dezelfde behanglijm, bijvoorbeeld drie wanden gedecoreerd met behang in zwart-wit en een wand in stroken of patroon aan te passen aan de bekleding of kussens.

Voor eigentijdse meubels geschikt behang met abstracte patronen en klassieke strepen, klassieke type van meubilair nodig traditionele behangpatronen met kleine en rustige kleuren.

Hoe wallpaper kiezen

Tegen de achtergrond van het behang ziet er goed uit één toon lichte meubels van ongebruikelijke ontwerp. De slaapkamer wallpaper kunt ervoor kiezen om beddengoed, nachtkastje muur sieren andere wallpaper aan te passen aan de gordijnen of andere accessoires.

Er zijn een aantal hoogtepunten in de selectie van behang:

 1. Maak de indeling van de kamer om te zien welke kleuren moeten worden geleid.
 2. Know-verlichte kamer dat is ook makkelijker om kleuren te kiezen.
 3. Kies meubels naar het behang selectie, of vice versa, ruwweg voorstellen dat de situatie.

Voor de selectie van behang goed verlichte kamer, wat zal meubels worden geïnstalleerd en een voorbeeldige instelling van de kamerVoor de selectie van behang goed verlichte kamer, wat zal meubels worden geïnstalleerd en een voorbeeldige instelling van de kamer

Bij weinig licht en kleine kamers aan fel behang kiezen, anders - donker.

Grote selectie van behang: hoe het niet om te verdwalen in het brede scala

Op het moment dat de markt van afwerking materialen bieden een breed scala van verschillende achtergronden.

Ze kunnen worden onderverdeeld in:

 • papier;
 • textiel;
 • vinyl;
 • Fleece;
 • vloeistof;
 • Glasvezel.

Papier is de meest voorkomende en goedkoopste optie. Ze zijn moeilijk te lijmen, is het waarschijnlijk de vorming van bellen, kunnen ze niet worden gewassen en makkelijk te breken. Cons heel veel, maar het is de meest betaalbare vorm van behang, lijm ze beter in de slaapkamer of woonkamer.

Textielbehang zijn vrij duur, maar het ziet er veel netter, en hebben thermische isolatie.

Echter, ze niet van het water en snel vuil als papieren tegenhangers. Textiel behanglijm is het beste in het kantoor of woonkamer.

Momenteel, bouwmaterialen slaat een grote selectie van behang, zoals: non-woven, papier, vloeibare, textiel en glasvezelsMomenteel, bouwmaterialen slaat een grote selectie van behang, zoals: non-woven, papier, vloeibare, textiel en glasvezels

Vinyl behang zijn meer praktisch, kunnen ze nat zijn. Ze hebben ook een vrij hoge sterkte, ze zien er mooi en helder. Vinyl behanglijm types kunnen veilig in de keuken zijn. Vinylbehang kan een speciaal type lijm in de badkamer, ze waterbestendig.

Vliesbehang niet gescheurd, een hoge warmte-isolatie. Deze wallpaper kan worden geschilderd, evenals vinyl, maar ook eenvoudig te lijmen.

Vloeibaar behang er vreemd uitzien, ze zijn vloeistof, die gips lijkt. Dit soort behang heeft een hoge geluids- en warmte-isolatie, kunnen ze worden gewassen. Hiermee kunt u de oneffenheden van de muren te verbergen, is het het beste om vloeibaar behang gebruikt in de gang.

Glasvezel is zeer praktisch, bleef schilderen, er bovenop kan worden toegepast op de pleister. Ze zijn bestand tegen water en de stam, ze kunnen worden gebruikt tijdens de afwerking in de keuken en in de badkamer.

Wallpapers muntkleur: waar en hoe het beste te gebruiken

Mint - zeer trendy kleur, het dient om te benadrukken de stijl van de kamer, op hetzelfde moment ontspant en ziet er fris. De kamer, gemaakt in schaduwen van munt, vereist geen extra accessoires nodig, visueel breidt de ruimte en maken het lichter.

Gebruik wallpaper muntkleur kan worden in elke kamer:

 1. In de woonkamer, benadrukken zij het moderne interieur in de slaapkamer zal gemoedsrust toe te voegen, en zal felle accenten in de keuken te zetten.
 2. Het behang kan verschillende patronen en ontwerpen, zoals de klassieke inrichting van de ruimte zeer geschikt behang met gouden patronen aanwezig.
 3. Mint kleuren geschikt voor elke meubels, of het nu licht, modern meubilair en meubels in klassieke stijl.

Muntkleur ontspant en benadrukt interieur kamer, breidt de ruimte en maakt het lichterMuntkleur ontspant en benadrukt interieur kamer, breidt de ruimte en maakt het lichter

Het is veilig om te zeggen dat het behang mint kleuren zijn geschikt voor elke ruimte en decor.

Achtergronden olijf kleur in het interieur

Olive - kalm kleur is het meest geschikt voor de slaapkamer. Het beste is om behang dat kleur in een kamer met licht-gekleurde meubels, het helpt om te ontspannen en tot rust komen te hangen.

In de keuken, kan olijfgroen bevorderen eetlust, met behang die kleur in combinatie met zowel het donker en met lichte meubels.

Wallpapers olijfkleuren maken de kamer donkerder, en worden gebruikt in grote kamers, evenals de kleur ontspant en zorgt ervoor dat de eetlustWallpapers olijfkleuren maken de kamer donkerder, en worden gebruikt in grote kamers, evenals de kleur ontspant en zorgt ervoor dat de eetlust

Echter, deze kleur visueel de kamer donkerder en kleiner te maken, dus is het het beste om het te gebruiken in de ruime slaapkamers en woonkamers.

Pistache kleur behang

Wallpaper pistache kleuren zien er duur en stijlvol, maar het is het beste om ze afwisselend met bruine strepen. Het beste van alles, deze kleur ziet in de keuken, het is vrij rustig en natuurlijk, mengt goed met de keuken meubels en beige tinten.

Pistache kleur effectief in combinatie met meubilair van donker hout, om de kleuren van het behang kan worden afgewisseld met het behang in grijze en witte kleuren te combineren.

Wallpaper pistache-gekleurd pak aan meubels beigeWallpaper pistache-gekleurd pak aan meubels beige

Plus pistache behang is hun lichtheid, zijn ze geschikt voor elk interieur en ziet er altijd netjes.

Hoe kan ik het behang in de kamer (video) te kiezen

Concluderend kunnen we zeggen dat het belangrijkste ding dat het behang met de andere interieur elementen vormen een samenhangend omgeving. Wallpaper moet een compleet ontwerp te vormen, te creëren comfort en stijl. Kies het behang moet worden van de grootte en helderheid van de ruimte zijn, vergeet dan niet over het meubilair, moet worden gecombineerd met het behang. Het is niet nodig om een ​​lichte meubels met heldere behang aan te sluiten, moet de kamer niet worden overbelast. In het algemeen zijn de geselecteerde behang is vrij eenvoudig, je moet alleen geven dit geval een beetje tijd.

Behang in het interieur van het appartement (foto)

3 4 2 5 7 8 9 6 10 11

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 6 =

map