Aanbevelingen dan betrekking hebben op de wanden in plaats van behang in het appartement: moderne soorten coatings

Aanbevelingen dan betrekking hebben op de wanden in plaats van behang in het appartement: moderne soorten coatings

12 October 2017De keuze van de coating voor de muren hangt af van vele factoren en methoden voor het gebruikDe keuze van de bekleding voor de wanden hangt af van vele factoren en methoden primeneniyaPokrytie wand kan zeer verschillend zijn, en als geen rekening dure materialen moeten vijf soorten coatings voor het behandelen, in het bijzonder, zoals behang, vloeibaar behang, modern pleister identificeren verf muren bevlokking.


Elke decoratieve coating is een superieur alternatief voor de traditionele behang, vooral omdat er zijn meer interessante en milieuvriendelijke veilige materialen, zodat u ze kunt gebruiken voor elke kamer, zonder uitzondering.

Een waardig alternatief voor behangwanden

Een waardig alternatief voor een gewone wallpaper - sierpleister. Echter, het is vermeldenswaard dat dit type afwerking materiaal is vrij duur plezier. Decoratief pleister wordt aangebracht op het voorbereide oppervlak dat eerst moet worden afgewerkt gipskern en het vulmiddel. Met de hulp van gips kan worden gegeven een compleet kleur en glans, evenals de gewenste textuur. Het kan kunstmatig worden verouderd door het nabootsen van een hele oude gebarsten muur, of de muur om wat structuur met behulp van convexe slagen te maken.

Het voordeel van deze coating is dat:

  • Coaten van wanden zonder naden;
  • Het is mogelijk om het oneffen oppervlak van de wanden af ​​te vlakken;
  • U kunt elke kleur en textuur te kiezen.

Sierpleister - een milieuvriendelijk materiaal vergelijkbaar met de bekleding van de wanden met wallpaperSierpleister - een milieuvriendelijk materiaal vergelijkbaar met de bekleding van de wanden met wallpaper


Deze coating heeft veel meer voordelen, want het is praktisch en duurzaam.

Een interessante uitvoeringsvorm is een bevlokking. Het is vermeldenswaard dat een dergelijke coating los, zodat wanneer toegepast op de muur moet u een speciale lijm.

Zodra een deeltjesvormig bekledingsmateriaal volledig wordt uitgeoefend op de wand noodzakelijk om op te zetten afwerkbekleding. Typisch als dekverf gebruikt parelmoer of glitter.

Dergelijke decoratieve coating volledig verbergt alle onvolkomenheden en vereffent oneffenheden van de wanden. Daarnaast is het zeer praktisch en duurzaam en is zeer milieuvriendelijk, zodat het kan worden gebruikt in een volledig elke kamer, inclusief de kwekerij.Decoratieve panelen op de muur in plaats van behang

Decoratieve panelen zijn een van de meest populaire moderne materialen die als wandbekleding. Bij het installeren van decoratieve panelen geen voorbehandeling van de muren nodig.

Decoratieve panelen hebben hoge specificaties en zijn ontworpen voor hoogwaardige afwerking van gebouwenDecoratieve panelen hebben hoge specificaties en zijn ontworpen voor hoogwaardige afwerking van gebouwen

Dergelijke decoratieve bedekking van de wanden is weergegeven in het ruime kan worden uitgevoerd door:

  • Hout van verschillende rassen;
  • Keramische tegels;
  • steen;
  • metaal;
  • zand;
  • Marble.

Het is gewoon ongelooflijke schoonheid, waarmee het mogelijk is om de muren te versieren in een volledig elke ruimte. Dit zal een nogal ongewone en meest bijzondere ontwerp van de kamer te creëren. De meest populaire en gewilde type panelen, zijn degenen die zijn gemaakt van houten planken. Dergelijke materialen hebben een hoge sterkte en vochtbestendigheid. Ze zijn in staat om de maximaal mogelijke belasting, en extreme temperaturen te weerstaan.

Stof op de wanden in plaats van behang: geavanceerde materialen

In plaats van het behang op de muren, kunt u een natuurlijke stof te gebruiken, het is volledig behangen muren. De voordelen van deze manier van plakken is dat je kunt tekenen in dezelfde stijl muren, ramen en het gebruik van de stof voor het naaien van gordijnen. Om een ​​uniek interieur keuken, gemaakt in de stijl van het land te maken, is het noodzakelijk om een ​​stof bloem te gebruiken, behangen haar keukenschort en verder ontleden met verschillende lagen vernis om het waterdicht te maken. Uit dezelfde stof is het mogelijk om mooie gordijnen, tafelkleden, stoelbekleding en servetten naaien. Dit ontwerp geeft een zeer stijlvol en origineel.

Het verfraaien van de muren met een doek bevestigd aan een speciale comfort van residentiële gebouwenHet verfraaien van de muren met een doek bevestigd aan een speciale comfort van residentiële gebouwen

Wanddecoratie natuurlijke stof zijn speciale vaardigheden vereist en behendigheid, dus het is raadzaam om de diensten van professionals gebruiken.

Voor het ontwerp van de muren met een doek, moet u eerst zorgvuldig voor te bereiden de muren, omdat alle gebreken op de muren zijn direct merkbaar. Plakken van de muren natuurlijk materiaal gebruikt voor het afwerken is niet een hele kamer, maar slechts een deel ervan. Vaak zijn dergelijke materiaal wordt gecombineerd met een houten wandpanelen. Muur afgewerkt met een doek, het is centraal in de hele kamer en trekt focus.


De originele kurk onderlaag op de muur in plaats van behang

Het wordt vaak gebruikt als een afwerking cork steun, aan de wand, dat is een van de meest populaire en gewilde genoeg afwerkingsmaterialen. Kurk onderlaag - het is een mooi en veelzijdig materiaal, waarmee u eenvoudig perfect oppervlak van de wanden kan trekken.

Het gebruik van dergelijke materialen wordt gekenmerkt doordat het mogelijk is om kwalitatief wand uitlijnen voordat het basisweefsel.

Cork - uitstekend materiaal voor geluidsisolatie in de kamerCork - uitstekend materiaal voor geluidsisolatie in de kamer

Deze wandplaten onderscheiden zich door extreem hoge prestaties, in staat om zware lasten te weerstaan, en ze zijn zeer milieuvriendelijk. Dankzij deze cijfers, de wandpanelen is het mogelijk om een ​​volledig elke ruimte te gebruiken, ongeacht het doel, want ze zijn volkomen veilig voor de gezondheid. De grote verscheidenheid aan kleuren en texturen zodat aan de hand wandpanelen elke kamer te versieren en maken het uniek en uniek.

Hoe kan de hal in plaats van behang versieren een uitgekiend ontwerp te maken in een appartement

Veel mensen vragen zich af wat kan het behang te vervangen, waardoor de gang zodat het lijkt ruimer en interessant. Bij het maken van een corridor moeten wijselijk kiezen voor de kleur en textuur van de materialen.


Wanden in de hal - de originele versie van de inrichting van residentiële gebouwenWanden in de hal - de originele versie van de inrichting van residentiële gebouwen

Om de kamer ruimer te maken, is het noodzakelijk om lichtere tinten van materialen te kiezen, echter, is het het beste om warme kleuren te gebruiken omdat anders de kamer koud en ongemakkelijk lijken.

Bij de keuze van afwerkingsmaterialen voor de gang moeten duurzaam en bestand afwerkingsmaterialen die zonder problemen kan worden gewist gebruiken. Dit is zeer belangrijk omdat het in de hal accumuleert de grootste hoeveelheid vuil van de straat.

wandpanelen zijn ideaal voor de decoratie van de zaal, die heel elegant en uniek ziet. Op voorwaarde dat de horizontale hun locatie, is het mogelijk om een ​​visuele toename kamer te bereiken.

Milieuvriendelijk natuurlijk materiaal en is prachtig sierpleister, met een brede waaier van kleuren om een ​​simulatie van verschillende structuren te creëren. Deze bekleding is bestand tegen agressieve stoffen en mechanische beschadigingen.

Option muren (video)

Ongeacht de afwerking materiaal voor de muren is noodzakelijk om alle regels van verwerkingsinstallaties te overwegen. Elke kamer moet gewoon uniek uitzien, dus je moet je eigen unieke stijl te gebruiken.

Wandbekleding in het interieur (foto)

1-1 2 2e396118bbe85a5e40ea5023f8743982 3 3d-33 3D2 9c8c5edcac0b357bca970bed970f7a75 9e5569a066a521d2da81bf7bb7101820 40 000.065

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =

map