7 belangrijkste voorwaarden voor verlaagde plafonds

7 belangrijkste voorwaarden voor verlaagde plafonds

12 October 2017Verlaagd plafond - is een relatief eenvoudige manier om de kamer te regelenVerlaagd plafond - is een relatief eenvoudige manier om pomeschenieVes installatie stretch pad plafond formaliseren kunnen onafhankelijk van elkaar worden gedaan, zonder toevlucht te nemen tot de hulp van experts. Wat zijn de beperkingen bij het installeren van het plafond daar? En hoe ze zich het best beschermen tegen een faillissement in zelf-installerende plafond?


Waar wil spanplafond: beperkingen en mogelijkheden

Velen niet vragen wat voorwaarden die nodig zijn voor het spanplafond. Echter, temperatuurcontrole - een van de belangrijkste dingen tijdens de installatie en het onderhoud van verlaagde plafonds. Bijgevolg worden beperkingen aan de inrichting ook geassocieerd met de kamertemperatuur wanneer wordt overwogen plafond hangen.

Nu, van oudsher worden gedeeld Aanbevolen Installatie van een spanplafond wordt het volgende:

 • Gebruik geen PVC-doek op plaatsen waar de temperatuur kan oplopen tot 40 graden. Sauna's, stoombaden - moet in deze plaatsen doen zonder spanning plafond.
 • Vermijd ook plaatsen waar het mogelijk is onderkoeling. Bijvoorbeeld, in een gebouw in aanbouw aan het installeren van een plafond mag niet worden. Een verdere verandering in temperatuur een verandering in het plafond en vorm veroorzaken.
 • Wees voorzichtig met de temperatuur van de plafondplaat, indien het bovenste kouder is dan de ruimte waarin het plafond wordt uitgerekt, kan doorzakken of vervormen anderszins.
 • Op balkons en loggia's mag niet zet het verlaagde plafond, als je regelmatig open ramen in de winter.

Voor self moeten spannen webben de techniek van hete montage gebruiken. De folie wordt verwarmd alvorens rijgen meer flexibiliteitVoor self moeten spannen webben de techniek van hete montage gebruiken. De folie wordt verwarmd alvorens rijgen meer flexibiliteit

In alle andere gebieden het installeren van een verlaagd plafond kan zijn! Maar deze gebouwen moeten ook enkele training te ondergaan.


Wat temperatuurbestendig systeemplafond

De aanbevolen temperatuur voor spanplafond kan variëren afhankelijk van het materiaal. Lees de informatie voor het maken van een keuze voor een of ander materiaal.

Hieronder is een lijst van materialen en Help over wat ze de temperatuur kunnen weerstaan:

 1. Een strook van PVC wordt zonder vervorming worden bewaard bij een temperatuur van 10-40 graden. Als het kouder is (mogelijk is op de loggia of balkon), kan het plafond te harden en crack, en hij zal verzakken wanneer oververhit.
 2. Het plafond van het weefselmateriaal minder veeleisend. Verlaagd plafond van doek kan worden gebruikt bij lage temperaturen tot 30 graden onder nul. Dus het balkon, veranda, loggia is goed geschikt voor dit materiaal!

Hot kamers plafonds zijn niet geschikt als het plafond sag van de hitte, van welke materiaal kan worden gedaanHot kamers plafonds zijn niet geschikt als het plafond sag van de hitte, van welke materiaal kan worden gedaanGeloof niet, indien de betrokkene is om u te informeren dat zijn materiaal eventuele andere voorwaarden kan weerstaan. Dit is een slimme zet, waardoor een aanvaller wil een verkoop te maken, doe zorg voor uw welzijn niet te gebruiken.

Installeer plafonds: bij installatie

Het is bekend dat de zelfassemblage van het plafond moeten speciale apparatuur aan te schaffen: een warmte-pistool. Dit apparaat is nodig om het web te verwarmen tot het flexibel en klaar voor de installatie te maken. 

Om het verlaagde plafond te installeren, voert u de volgende acties:

 • Maak de "eerste" plafond. Het is niet noodzakelijk uitgelijnd, maar klonten te verwijderen en vuil nodig.
 • Gratis Benadering van de muren: Maak meubels midden van de kamer, en de kamer is beter om alles los te laten.
 • Stel het systeem waaraan het plafond wordt bevestigd.
 • Bescherm uw film tegen krassen: lag op de vloer een beschermende folie.
 • Vertrouwd te raken met de verlichting: bevestig de draden aan het oorspronkelijke plafond, om de plaats van de toekomstige programma's: kroonluchters, vlekken, of een combinatie van beide.
 • Voor films gemonteerd warme kamer met een warmtepistool, eerste 50 graden.
 • Nu, uit te breiden en hing plafond in de hoeken op speciale clips.
 • Nu is het plafond wordt verwarmd tot 70 graden en beginnen op het web in secties op te lossen: ten eerste, in de hoeken, en vervolgens rond de omtrek.
 • Wanneer de inrichting wordt vervaardigd, uitgesneden een plaats in de verlichting, het gebruik van plastic ringen.

Voor de installatie van een spanplafond, moet u eerst uit te voeren voorbereidende werkzaamheden met een kamerVoor de installatie van een spanplafond, moet u eerst uit te voeren voorbereidende werkzaamheden met een kamer

Zo krijg je perfect glad, mooi plafond, zonder inspanning van het nivelleren van de ondergrond. Als je denkt dat je niet genoeg apparatuur of vaardigheden hebben, aarzel dan niet om de professionals in elk stadium van uw werk contact.

Wees voorzichtig met de lampen in PVC plafonds. Too krachtige lampen kunnen het plafond schaden: vervormen of krijgen donkerder in het gebied rondom de lamp. Wees voorzichtig bij het kiezen van verlichting!

Het installeren van stof plafond met zijn handen

Als u besluit om een ​​stof plafond te installeren, dan is de installatie taak wordt vereenvoudigd door meerdere malen in vergelijking met PVC plafond. Het feit dat het textiel geen verwarming nodig heeft. De rest van de installatie is vergelijkbaar met het installeren van een plafond gemaakt van PVC.

Het plafond van het weefsel op basis van polyester heeft de volgende voordelen:

 1. Installatie niet sterke verwarming van de kamer wenst. Toch wordt aangenomen dat tot 40 graden op te warmen de ruimte die u nodig hebt voor het beste effect.
 2. Op het plafond van het weefsel kan worden geschilderd met acryl verf. Fabric plafond - een uitkomst voor de kunstenaar en ontwerper!
 3. Dit materiaal kan lage temperaturen, en is derhalve geschikt voor open ruimten.
 4. De stof is ecologisch: het ziet er natuurlijker uit en in zijn eigenschappen superieur aan PVC: de stof "ademt".
 5. De stof heeft de mogelijkheid om warmte vast te houden en gedeeltelijk isoleren tegen geluid.
 6. Vreemd genoeg wordt de stof voor spanplafond minder blootgesteld aan het gevaar van het veroorzaken van de brand, in plaats van PVC.
 7. Dergelijke plafonds zijn volledig naadloos, maar niet zo PVC plafonds die eerder gelast, die een zichtbare oppervlak van de gewrichten vormt.

Naast voordelen, kunnen worden geïsoleerd en het gebrek aan de stof plafond - de kostenNaast voordelen, kunnen worden geïsoleerd en het gebrek aan de stof plafond - de kosten


Deze eigenschappen maken veel mensen denken dat het niet nodig is om een ​​stoffen kap te gebruiken tijdens reparaties. Merk op dat de stof geen vocht verdragen. Laat dit materiaal niet voor badkamers!

Een soort zwevende plafonds (video)

Als u besluit om een ​​aparte installatie van het plafond te doen, zal de expert te adviseren. Man op de praktijk onder de knie te bedrijven, kunnen helpen veel beter dan een theoretische bronnen. Als u niet zeker in hun capaciteiten, is het beter om een ​​professional uit te nodigen. Geld besteed aan werken, blokkeren de mogelijke kosten van vals plafond. Wees voorzichtig en voorzichtig, en terwijl mooi plafond zal bij u voor vele jaren!

Diverse ontwerpen van verlaagde plafonds (foto)

3belyyglyancevyypotolokvgostinuyu21m2 16 031big 08857394 33039448 34877253 58966500 71140563e1a7a48584d39fca62508952 77351858 89194541


Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 61

map