7 aanbevelingen en tips: Wat moet het bed in de slaapkamer te zijn

7 aanbevelingen en tips: Wat moet het bed in de slaapkamer te zijn

12 October 2017File Holder locatie van het bed in de slaapkamer is erg belangrijkFile Holder locatie van het bed in de slaapkamer heeft een grote znachenieSpalnya - een plek waar mensen ontspannen en tot rust, zodat alle apparatuur een sfeer van vrede, rust en een aangename lusteloosheid moeten creëren. Een plek om te slapen moet zo comfortabel en handig. Vaak zijn mensen kan niet begrijpen waarom hun slaap is onrustig, en de hele zaak kan worden in de verkeerde formulering van het bed in de kamer. Daarom is het noodzakelijk om de basisregels van de regeling bed om te slapen en een goede rust te leren kennen.


Hoe kan het bed in de slaapkamer te zetten

Ongeacht de grootte of heeft een slaapkamer, een bed in het juist moet zijn - het hoofdeinde aan de muur. Een uitzondering kan alleen een bed, die op het podium of een luifel.

Niet aan te raden om bed hoofdeinde te plaatsen naar het raam. De ramen in de slaapkamer moet worden uitgerust met gordijnen licht voor daglicht uur of meer dikke gordijnen voor de nacht, dus het wordt een afgesloten slaapkamer plek voor nieuwsgierige ogen. Als de kamer is smal, de locatie van het bed hoofdeinde en voeteneind naar het raam om de deur enige optie, daarom moet de harmonieuze energie in evenwicht te brengen door middel van een paar gadgets op het raam of via de instelling tussen het bed en de deur van een aantal meubels.

Als de kamer is er een overvloed aan spiegels, is het noodzakelijk om het bed te zetten zodat de mensen slapen in hen niet tot uiting komen.

Juist het hoofdeinde bed te plaatsen aan de muurJuist het hoofdeinde bed te plaatsen aan de muur

Mensen die de praktijk feng shu advies positionering van het bed, zodat de hoeken van andere meubels niet waren gericht op haar - de zogenaamde "piercing pijlen" die in staat zijn het veroorzaken van schade voor de mens.


In de buurt van het bed in de slaapkamer van de echtgenoten is niet nodig om de tanks, vazen, fonteinen of afbeeldingen (foto's) met afbeeldingen van water, want water is een symbool van verandering en kan leiden tot ongewenste verraad.

Locatie bed in de slaapkamer - de basisregels

Het is de moeite waard wonen in meer detail op een aantal van de bedden in de slaapkamer lay-out regels.

7 aanbevelingen: • Een afstand tussen een bed en een ander in de slaapkamer meubels moeten niet minder dan 60 cm, en dit geldt voor de toegang tot het bed .;
 • De functionaliteit van een ligplaats moet voldoen aan de individuele behoeften van eigenaars, zoals ventilatoren lezen nodig hebt om een ​​plek te rusten om te slapen goede verlichting, en een kind of oudere mensen nodig hebben gemakkelijk toegang tot de badkamer;
 • Voor een kleine slaapkamer is geschikt bed-loft, die is uitgerust met extra ruimte eronder;
 • Ontwerpers worden geadviseerd om een ​​bed te maken het midden van de kamer, is het beter om een ​​bed met mooie decoratieve elementen te kiezen - een elegante terug, bijvoorbeeld, of interessante aan de muur, in de buurt van die bed staan ​​versieren - wall-ondersteuning, ontwerp niche, scheidingswanden;
 • De muur tegenover het bed is niet nodig om de zware meubels, of verloren visuele evenwicht in de kamer overbelasting;
 • Om verdere verbetering van de geluidsisolatie in de kamer, dan kunt u onder het bed tapijt met een lang dutje te zetten;
 • Als de eigenaren zijn verslaafd aan spirituele praktijken kan het bed te plaatsen op de zijkanten van de wereld, als je wilt intuïtie bed optreedt, moeten het hoofdeinde zetten naar het noorden, als geestelijke vermogens - in het noord-oosten, voor een goede nachtrust - op het oosten, het plaatsen van het hoofdeinde bed naar het zuidwesten, kunt u hart te verbeteren case.

Het wordt aanbevolen om bedden toe te wijzen centrale plaats in de kamerHet wordt aanbevolen om bedden toe te wijzen centrale plaats in de kamer

Bericht bed in de slaapkamer kan worden volgens de regels van feng shui (dit is een praktijk gebaseerd op oude Chinese godsdienstonderwijs) of Vastu (een oude hindoe-systeem van de academische gebouwen met).

Omdat het onmogelijk is om het bed in de slaapkamer te zetten

Inachtneming van bepaalde regels, beschreven vult slaapkamer sereniteit en individualiteit.

Hier is een lijst van de bepalingen van het bed in de slaapkamer, die het niet nodig om te kiezen is:

 1. Treeplank aan de deur - het bed zo te plaatsen dan laat in de slaapkamer slechte energie, zo zeggen veel spirituele praktijken, hoe de bovenstaande te voorkomen.
 2. De muur bij de deur - maar niet de beste optie voor een goede nachtrust, want elke keer dat de deur wordt geopend, zal de hersenen omvatten alert mode hoog - dit is de basis van de menselijke overlevingsinstinct.
 3. De muur bij de deur, wanneer het deurblad sluit de beoordeling - om te zien wie in de slaapkamer zal niet alleen wakker ging, maar uit bed te komen, en dat is niet bevorderlijk voor voldoende rust.
 4. Hoofdeinde naar het raam - gewoon niet een wenselijke inrichting optie bed, wordt in het venster niet een gevoel van veiligheid te geven.
 5. Dicht bij het raam, zelfs als het hoofdeinde tegen de muur - het kan leiden tot een koude, als de ramen zijn slecht geïsoleerd en hebben een fistel.
 6. Onder een kast of een groot gordijn kroonluchter - het zal onnodige zorgen en angst, en het gevoel te creëren voortdurend opdoemen in de waarste zin van bedreiging.
 7. In tegenstelling spiegels of TV - de hierboven beschreven spiegels, maar de TV negatieve energie kan brengen, en de straling is in staat om schade toebrengen aan de mens.

Het is onwenselijk om een ​​bed hoofdeinde installeren om het vensterHet is onwenselijk om een ​​bed hoofdeinde installeren om het venster

Hoe verder weg van het bed deuren, ramen en andere doeleinden waar veiligheid groter gevoel van controle van hun omgeving.

Hoe kan het bed in de kleine slaapkamer gezet: interiors foto

Kleine slaapkamer ontwerp is altijd een moeilijke taak, zou er niet alleen een bed, maar extra woninginrichting dat deze kamer speciaal mogelijk te maken.


Zoals het bed in een kleine slaapkamer moet worden geplaatst:

 1. Ten eerste, de kamer kleiner is dan de lichtere kleur moet uitkomst bieden. Kleine kamer met behoefte aan visuele expansie en lichte tinten alleen in staat om dit probleem op te lossen, zoals het ontwerp van de kamers en bedden respectievelijk fit wit, melk, grijs en beige tinten. U kunt meerdere actieve plekken van kleur te maken, bijvoorbeeld in het hoofd van het bed of in haar kleding.
 2. Ten tweede moet je een bed met ingebouwde opslag systeem te kiezen, zo weinig ruimte is niet volgestopt met onnodige meubelstukken.
 3. Ten derde, de locatie van het bed als de kamer is ontworpen voor twee personen, kunt u twee bedden te installeren aan beide zijden van het raam, zodat de kop wordt geconfronteerd met de muur. Maar in dit geval moet de deur aan de zijkanten van de bedden blijven. In het geval van dubbele of enkele zou haar hoofdeinde vast aan de muur, en ramen en deuren moet op je lichaam. Maar toen het raam moeten worden uitgerust met dikke gordijnen of jaloezieën kwaliteit.

Voor de registratie van een kleine slaapkamer, is het wenselijk om lichte tinten te gebruikenVoor de registratie van een kleine slaapkamer, is het wenselijk om lichte tinten te gebruiken

In de kleine kamer is er een enorme keuze, dus even slaper belangrijke instelling voor details die zal voldoen aan alle eisen voor de aanbevolen locatie toe te voegen.

Deze onderdelen kunnen worden gordijnen, schermen, meubels, accessoires, alles wat de balans in het interieur slaapkamers en energieën in evenwicht brengt.


Hoe maak je een kinderbedje zetten in de slaapkamer voor een pasgeborene

Om een ​​wieg voor een pasgeborene in een volwassen slaapkamer te installeren, is het belangrijk om te onthouden dat dit een tijdelijk fenomeen, zal een beetje tijd in beslag nemen en uw baby zal een volwaardig bed nodig. Daarom moet het bed niet het centrale element van het interieur kamers zijn.

Kinderbedje beter gepositioneerd in de hoek van de kamerKinderbedje beter gepositioneerd in de hoek van de kamer

Hier zijn enkele tips:

 • Zoning - aparte ruimte voor een extra muur of kast voor baby benodigdheden;
 • Side - het vrouwelijke deel van het bed fit optimaal instellen van een wieg voor een pasgeborene met deze hand, zal mijn moeder meer handig 's nachts te voeden en de zorg voor de baby;
 • Vorm - plaats de rechthoekige vorm van de wieg, zolang het mogelijk is om de richting van de wand te stellen, en de korte niet mengen in de ruimte.

Crib moet worden geïnstalleerd, zodat er veel ruimte, het was de meest beschermd, en het had een onbelemmerd aanpak.

Daarom is de meest populaire varianten van de locatie van staal een kinderbedje in de hoek van de slaapkamer, in de voorkant van het hoofd van de volwassen bed, dicht bij de vrouwelijke kant of een apart kinderbad plaatsing in een hoek in een volwassen slaapkamer.

Wat moet het bed in de slaapkamer (video) worden

Verklaring van bed in de slaapkamer, verboden en dat de plaats zal afhangen van de grootte van de kamer, hoe kleiner het is, hoe moeilijker om de bovenstaande aanbevelingen te voldoen, maar dat er ontwerptechnieken, die iets lager zijn.

 Een bed in een slaapkamer interieur (foto)

6478d15a95e3bcf9fa635d8be4fcd987 DSC7130ok N9-BIB0oTpZx 7f69413eda7f157cee0770081b1e5baa remont-spalni-po-fen-shuj6 interieur-design-kamers-03 krasochnyy-i-prityagatelnyy-marokkanskiy-stil-v-dizayne-interera-ontwerp Bedroom-Donts-1-Aimee-Kimjpgrendhgtvcom1280914 rugianoricciolo1 eigentijds-modern-retro-elegant-slaapkamer-1600

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

map