The BlogNatuurlijke wallpaper zal vrijwel elk interieur passenNatuurlijke behang past hij in vrijwel elke intererNaturalnye behang zijn zeer geschikt voor de decoratie van huizen, appartementen, kantoren. Ze worden gebruikt voor het plakken absoluut elke ruimte. Ook kunnen natuurlijke achtergrond worden met elkaar gecombineerd in kleur en textuur, ook aansluiten op andere soorten behang en coatings. Natural wallpapers zijn zo praktisch dat ze de pasta zelfs over en meubels te versieren. Wallpapers van natuurlijke samenstelling perfect passen in elke stijl van het interieur.


Wat zijn de wallpaper van natuurlijke materialen

Bij de productie van natuurlijke behang voornamelijk gebruikt natuurlijke materialen en handenarbeid. Natuurlijke materialen worden toegepast op basis van een versterkte papier worden geweven en andere duurzame materialen daarom als een dubbel lemmet. Natuurlijke wallpaper bezitten hoge geluidsisolatie en warmte-isolatie dankzij de dichtheid en dubbellaagse.

Ondanks de hoge dichtheid en de dikte van behang schilderijen, is natuurlijk behang niet bemoeien met de uitwisseling van lucht in de kamer, dus de muren niet vocht vast te houden.

Voor het vervaardigen van natuurlijke achtergrond natuurlijke materialen van natuurlijke oorsprong, die eerst gewonnen, bewerkt, voorbereid voor gebruik en daarna alleen gebruikt als decoratie behang schilderijen.

Natuurlijke wallpapers zijn gemaakt door het verbinden van natuurlijke materialen op een papier of non-woven dragerNatuurlijke wallpapers zijn gemaakt door het verbinden van natuurlijke materialen op een papier of non-woven drager

Bij de productie van natuurlijke behang gebruiken dergelijke materialen:


 • Verschillende soorten bamboe;
 • vegetatie;
 • textiel;
 • fineer;
 • mica;
 • Cork.

Natuurlijke behang is geproduceerd door lijmen op basis van bepaalde materialen. Van de vegetatie, natuurlijke achtergrond voor de meest gebruikte brandnetels, hooi, riet, series. Bamboe gebruikt anders: jong, oud, doorweekt, lakken.

De beste natuurlijke textielbehang - dit is zijde. Het overtreft de kwaliteit en het niveau van de geluidsisolatie de meest dichte verscheidenheid aan achtergronden.

Fineer en kurkschors verkregen door het malen kostbare en waardevolle bomen. Wallpapers met mica verkregen tijdens vasthouden aan het papier of non-woven drager vermiculiet.

Hoe wallpaper voor natuursteen te maken

De meest heavy-duty, waterbestendig en origineel behang is natuursteen, die is gemaakt door een verscheidenheid aan soorten steen. Wallpaper natuursteen ook gemaakt van twee lagen. De eerste laag is een papier of niet-geweven, en de tweede laag rechtstreeks latten stenen.Wallpaper natuursteen zijn ook dual-layer: in fijn gemalen gesteenten worden gebruikt als de toplaagWallpaper natuursteen zijn ook dual-layer: in fijn gemalen gesteenten worden gebruikt als de toplaag

Bij de productie van behang onder de stenen gebruik van dergelijke materialen:

 • Wilde steen;
 • puin;
 • Decoratieve tegels;
 • Allerlei decoratieve bakstenen;
 • Rode baksteen.

Stone gevoelige voorbehandeling en slijpen, karnen zijn of oplossen in kleine deeltjes. Dan gestapelde stenen samen met een oplossing van een speciale lijm op de papierbaan of vlies de pers. Om een ​​steen behang was handig te hanteren en ze mene besmetten hen blijkt dat er een speciale lak die de natuurlijkheid van steen benadrukt en maakt het gebruik van dit soort behang praktischer.

De grootte van stenen web kan verschillend zijn, afhankelijk van de wijze van slijpsteen species, het fijne verpletteren, het gebruik van natuursteen op ware grootte.

Als natuurlijke lijm behang aan de muur installatie regels

Vergeleken met conventionele behang, natuurlijke behang gelijmd veel moeilijker omdat het vereist grondige voorbereidende werkzaamheden oppervlakken en zorgvuldige behandeling van het behang in het proces. Voor de montage van natuurlijke behang, de muren moeten pleister op passende wijze en altijd gevuld. Natuurlijke wallpapers zijn vastgelijmd aan de muur met speciale lijm. Voor het plakken ruimte behang natuurlijke, hoeft u alleen de lijm die wordt aanbevolen door de fabrikant van behang gebruiken.

Natural wallpapers vereisen een meer grondige voorbereiding van de muren, alsook een zorgvuldige houding bij het lijmenNatural wallpapers vereisen een meer grondige voorbereiding van de muren, alsook een zorgvuldige houding bij het lijmen

Hoe te lijmen natuurlijke wallpaper:


 1. Gekocht rollen behang u nodig heeft om volledig te implementeren en bieden de gelijkmaker om de toestand van temperatuur en vochtigheid, die in de kamer.
 2. Verdun de lijm in koud water en laat het staan, de tijd om een ​​band te bereiden.
 3. Band moet worden gesneden met een schaar of een scherp mes voor de bouw, altijd het verlaten van 5-10 cm voorraad.
 4. Wallpapers zelf zwaar, dus moet het hechtmiddel met rol of kwast aan de wand en aan het doek behanglijm nodig gewricht gewricht, in ieder geval zonder dat van elkaar.
 5. De eerste strook behang beter te lijmen op het niveau van de natuurlijke kromming van het behang te geïsoleerd en onregelmatigheden van de wanden.

Voor het gladmaken het behang uit natuurlijke materialen lijmen, is het beter om een ​​speciale rubber pen, of gebruik een stuk weefsel uit een natuurlijk materiaal, om te voorkomen dat de textuur van behang schilderijen verstoren. Verder zijn alle regels in de kamer mag niet worden een ontwerp te zijn, in de eerste 1-2 dagen na het behangen.

Wallpapers Cosca en Marseille hebben kleefstof pas na het vullen van de muren en slechts geschikter worden aangepast met lijm, evenals andere soorten behang.

Wallpapers van natuurlijke materialen: voors en tegens

Wallpapers van natuurlijke materialen milieuvriendelijk, veilig en gezond, duurzaam in gebruik, hebben een hoog niveau van akoestische en thermische isolatie. Ze zien er mooi in elke omgeving en harmonieus te vullen elke ruimte.

De belangrijkste voordelen van de natuurlijke wallpaper - milieuvriendelijkheid en uitstekende uitstralingDe belangrijkste voordelen van de natuurlijke wallpaper - milieuvriendelijkheid en uitstekende uitstraling


Maar ondanks een aantal belangrijke voordelen van natuurlijke behang in vergelijking met de rest van hun soort, natuurlijke behang hebben een aantal nadelen:

 1. De relatief hoge prijs. Natuurlijke behang en lijm ze zijn duurder dan de prijs, zoals papier of non-woven behang.
 2. De duur van de werkzaamheden. Natuurlijke wallpapers vereisen voorbereidende werkzaamheden voor te plakken en het voorbereiden van de muren en het snijden van stroken behang, die moeilijk te snijden zijn.
 3. Behang onder een stenen en bamboe behang, het moeilijkste bij het snijden van strips, omdat ze een zeer stevige structuur.
 4. Werken met natuurlijke behang heel voorzichtig, zal het verzorgen van onbevoegde personen of zelfs echte professionals, die helaas is nu een beetje, als gevolg van de nieuwheid van de technologie.
 5. Natuurlijke behang vrij donker, en niet iedereen kan proeven alstublieft. Bovendien, Marco wallpapers, vlekken zijn moeilijk te verwijderen van hen, en de natuurlijkheid van het oppervlak trekt dieren en insecten.
 6. Als je professionele reinigingsmiddelen in de verwerking van oppervlakken behang, hun uiterlijk en de kleur goed bewaard gebleven, zelfs als niet zorgvuldige bediening.

Natuurlijke behang in het interieur (video)

Iedereen kiest zijn eigen stijl van het interieur, natuurlijke wallpapers past in elke stijl, ze zijn gezellig en warm huiselijke sfeer. Wallpaper door steen en hout worden gecombineerd met groen, grijs en zandkleurige. Een combinatie van plantaardige behang met bruin, geel en grijs ziet er gewoon geweldig. Vasthouden aan de harmonie van alle details in het interieur, kun je handen bezit zijn om een ​​uniek ontwerp van de kamer of ruimte te creëren, met behulp van natuurlijke behang. 

Natuurlijke ontwerp wallpaper (foto's)

3 cosca201306042095563674 3 16-1024x689 05 436a8d5876f96fd3a29dc05b96f2b13c 363.616 1959532original 20142509221742 AnushHallfinal01

Leave a Comment

Your email address will not be published.

37 + = 46