5x5 leven: hoe je alles wat je nodig hebt tegemoet

5×5 leven: hoe je alles wat je nodig hebt tegemoet

12 October 2017Zelfs een kleine woonkamer kunt u een functionele meubels en originele decoraties regelenZelfs een kleine woonkamer kunt u een functionele meubels en originele dekoratsiyamiProstranstva het grootste deel van de appartementen en kamers te regelen zijn te beperkt om alles wat je wilt zetten en laat de eigenaren om hun verbeelding volledig te realiseren. Vaak is slechts een beperkte set van fantasy cliches, en bij de eerste moeilijkheid alle vangsten en reparaties gedaan "zoals iedereen." Nou, als tijdens de bouw van een woonhuis, de eigenaren kon de begroting, en ze niet de grootte van de kamers te beperken. Als we tevreden zijn met wat we hebben of bouwen van een grotere kamer het niet mogelijk was, en in dit geval te zijn, wanhoop niet. In elke ruimte kan een mooie interieur met handige functies inschrijven. Vooral als de kamer aanvankelijk regelmatige vorm (vierkant of rechthoekig).


Hoe maak je een levende 5x5 ontwerp functioneel en comfortabel

5x5 woonkamer kan niet worden opgeroepen een zeer klein, maar voor de schepping er van comfort en gemak je nodig hebt om een ​​paar geheimen te leren kennen. Voornamelijk mensen proberen om visueel uitbreiden van de ruimte, maar tegelijkertijd passen in de kamer op het meest.

Om deze taak te volbrengen is het beter om een ​​van de beschikbare stijlen te kiezen:

  • High-tech;
  • minimalisme;
  • Constructivisme.

Deze stijlen van interieurs zijn voorzien van frisse strakke lijnen, en worden aangemoedigd om de ruimte volledig te gebruiken. In een vierkante kamer ontwerp kan om het even welke van de stijlen worden gebracht, maar proberen om de ruimte beter te onthouden en verschillende prioritaire geheimen toeneemt.

De eerste - een groot raam. Proberen om visueel uit te breiden de ruimte die u nodig hebt om de grootte van de ramen te benadrukken en te laten in de kamer zo veel mogelijk licht. Niet de moeite waard het laken venster met zware en dikke gordijnen.


Om de ruimte visueel uit te breiden, is het mogelijk om grote ramen te maken en zorgen voor goede verlichtingOm de ruimte visueel uit te breiden, is het mogelijk om grote ramen te maken en zorgen voor goede verlichting

Als u zashtorivat licht wil soms nog, in de aanwezigheid van dichte zware gordijnen - bieden hen de mogelijkheid om elkaar breder en smaller vorm verplaatsen, zodat ze niet opeten ruimte.

Tweede - het is licht en 's avonds licht. Licht in de kamer moet een stuk zijn. Dit is een eenvoudige axioma zal helpen bij het creëren van een goede interieur. Heeft een krachtige lamp, en een paar lichtbronnen niet gebruiken. Op het plafond, kunt u schijnwerpers hangen, spots op muren te hangen, een nis in de muur en het plafond voorzien van een backlight. Er zijn mensen die geen fan zijn van fel licht, maar het is noodzakelijk om de mogelijkheid om alle elementen van de achtergrondverlichting onafhankelijk in- of uitschakelen vertrekken. Als je niet verzorgen dit op voorhand - dan niet zomaar veranderen alles. Denk eraan: lichtbronnen moeten sommigen, en zijn perfect als dezelfde lichtbron zichtbaar is. Je moet het licht zien, maar niet licht.

Inrichting van uw interieur kamer 5 van 5

Het kopen van meubilair in de kamer is belangrijk te onthouden dat het kiezen van volumineuze pompeus en niet de moeite waard. Vierkante kamer kan worden ingericht en symmetrisch en chaotisch. Koop een kleine woonkamer een grote hoekbank heeft geen zin als de familie bestaat uit drie mensen, en de gasten zijn niet frequent. Genoeg kleine bank en een kleine stoel. Als de belangrijkste zalen bijeenkomsten met familie en vrienden, dan natuurlijk moet je groot en een comfortabele bank te krijgen, maar om na te denken over de noodzaak van andere meubelstukken.In het algemeen de rest van het interieur van de perimeter muur is de vorige eeuw, maar een klein gebied, geen keuze is. Sofa geplaatst tegen de muur tegenover hem een ​​salontafel, en al het andere op de omtrek.

In de kleine woonkamer meubels langs de ommuring moet worden geplaatst, waardoor er een lege ruimte in het middenIn de kleine woonkamer meubels langs de ommuring moet worden geplaatst, waardoor er een lege ruimte in het midden

Het is de moeite waard om de belangrijkste regel niet vergeten: alles moet worden geplaatst, zodat het handig om te lopen was. Extra meubels in de woonkamer mag niet worden.

Bij het organiseren van evenementen in de hal, is het beter om een ​​tafel-transformator. Ten eerste, toen vouwde het kan dienen als een kopje koffie en niet veel ruimte in beslag te nemen, en ten tweede, niet hoeven te trekken op de tafel van de keuken van het appartement.

We hopen dat er zoiets als een "muur" van de Sovjet-verleden is niet meer ontsiert de kamer aan mensen, maar als je nog ergens in deze staat nog steeds - slib moet verzamelen en zich te ontdoen van het. Nu zijn er mooie stands voor televisies, smal, lang en ruim, die niet alleen hen in staat stellen te plaatsen in huishoudelijke dingen, maar niet het nemen van de hele ruimte met zijn grootte.

Proper zitplaatsen 5-7: Ontwerp en Foto

Rechthoekige kamer van deze omvang biedt een uitstekende gelegenheid zich te wenden tot de woonkamer design. 35 meter is een solide gebied om alles wat u nodig te passen. De lengte van de kamer kunt u om te experimenteren met de plaatsing van de nissen in de muren. Niches - dit is een moderne en elegante oplossing voor omvangrijke kasten vervangen. Nette NIZHI gipsplaten met glazen planken en verlichting niet alleen accentueren de versiering van de zaal en laat op hen, souvenirs, trivia, fotolijsten te plaatsen, maar de ruimte niet eten.

In de hal van deze grootte je kunt spelen met het bestemmingsplan, bijvoorbeeld, aparte zithoek, en maken het gebied meer als een piano of plaats een bloementuin.

Woonkamer van gemiddelde grootte kunt u passen in de kamer alles wat u nodigWoonkamer van gemiddelde grootte kunt u passen in de kamer alles wat u nodig

Schermen in de kamer is beter niet te doen, omdat zij de grootte van de kamer op te vangen. Diezelfde meubilair is een uitstekend onderwerp van bestemmingsplannen. Bank of stoel, niet toegevoerd aan de muur, en in het midden van de kamer zelf razgranichat gebied.


Het gebeurt vaak dat het noodzakelijk is om te combineren in één kamer keuken en woonkamer. Dit is geen probleem als de juiste aanpak om de oplossing ervan. Kamer kan onderscheid maken tussen 3x5 en 4x5, waar het eerste gebied is de keuken. Hoog-eiland werkblad is niet aan te raden, ze zijn zeer omvangrijk, kookhoek en een eettafel kan worden gescheiden van de bank in de woonkamer.

Ruime woonkamer 5 van 6 meter     

Wanneer u de bank te plaatsen tegen de muur, kunt u een grote truc te gebruiken - erboven te hangen een grote spiegel en een grote foto met levendige landschap. Als de keuze valt op de foto, kan het een modulair ontwerp zijn. Als het hele ontwerp is gemaakt in een klassieke stijl, kan het schilderij in te lijsten en prenten, maar dat maakt het alleen maar wegen. Met behulp van foto's van het doek op een brancard - is de ideale oplossing voor minimalisme en high-tech.

Om te versieren een kleine kamer kan een helder beeld of een grote spiegelOm te versieren een kleine kamer kan een helder beeld of een grote spiegel

wanden

Wanddecoratie of de achtergrond van de kamer is best gedaan in heldere kleuren: wit, beige, pastel geel, licht blauw. Deze kleuren, in combinatie met heldere verlichting om visueel uit te breiden van de grenzen van de ruimte en een lichtheid in de ruimte. Muur kleur kan worden afgewisseld en maken gebruik van verschillende tinten van een kleur op een muur. Zo kan de hele muur licht beige, en het gebied rond de TV en op zijn nachtkastje worden geschilderd in licht bruin of donkergeel. Dergelijke decoratieve technieken zullen meer details in het interieur te maken.


Kamer is het beste om uit te maken in heldere of pastel kleurenKamer is het beste om uit te maken in heldere of pastel kleuren

plafond

De plafonds in de woonkamer kan worden gemaakt glanzend spanning. Dit is een elegante en goedkope oplossing. Indien het plafond oneffen, worden de spanelementen bouw - ideaal. Ze zijn snel geplaatst, en zijn niet duur. Het glanzende oppervlak van het plafond visueel uitbreiden van de grenzen van de ruimte.

Hoe maak je een kleine woonkamer (video) te tekenen

Met behulp van de bovenstaande tips gegeven, kunt u een levende het even welke grootte gezellig en functioneel te maken. Stapel van meubilair is de belangrijkste vijand in de weg van gemak. Bij het kiezen van meubels en decoratie materialen starten vanaf de smaakvoorkeuren, maar vergeet niet over de uitvoerbaarheid.

Interieur design woonkamer 5x5 (interieur foto)

5 312 1 742 2109 1410514480img-1 a5c1b7a6ee02f8d71ddf3407a4bdfcc2XL contentgostinnaya11econetru contentoformleniemalenkoygostinoy1econetru b1

Комментарии

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5

map